Dodaj do ulubionych

Wróżka Henrietta

IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 10.01.12, 18:13
Czy ma ktoś kontakt mailowy do tej Pani? i czy ktoś korzystał?
Obserwuj wątek
    • tagoria Re: Wróżka Henrietta 11.01.12, 09:46
      w google sobie wpisz Henrietta. Babka jest z łodzi chyba.

Gość portalu: lena napisał(a):

> Czy ma ktoś kontakt mailowy do tej Pani? i czy ktoś korzystał?
      • Gość: beti Re: Wróżka Henrietta IP: 91.208.93.* 11.01.12, 10:07
        <plamica@wp.pl>
        • Gość: rt Re: Wróżka Henrietta IP: *.ip.netia.com.pl 11.01.12, 10:38
          był temat i to całkiem nie dawno !
      • Gość: esme Re: Wróżka Henrietta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.14, 16:46
        Ja korzystalam z uslug wrozki Henrietty. Nigdy nie wierzylam we wrozby, absolutnie nigdy. Ale to, co ta kobieta mowila bylo niesamowite. Po 3 latach wszystko sie sprawdza. Jestem w szoku, bo nie miala prawa wiedziec, co stanie sie w przyszlosci, a przewidziala wszystko. Odezwalam sie, kiedy zostawil mnie ukochany. Stwierdzila, ze jesli bedzie mi zalezalo, to on wroci, ale musze naprawde chciec tak, zeby bylo czuc moja energie, bo jesli nie bede chciala, to nic sie nie stanie. Ale powiedziala tez, ze najpierw on bedzie w zwiazku, ktory sie rozleci. I ze mam sie powaznie zastanowic, czy chce, zeby on wracal, bo on wroci, ale bedziemy sie jeszcze rozstawac i wracac wielokrotnie i on znow bedzie mial inna i ze zawsze moge dac odejsc temu uczuciu, a wtedy on nie wroci i kazde z nas - choc z trudem - to jednak ulozy sobie zycie. I powtarzala, ze on mnie kocha, choc nie umie tego powiedziec. Kilka dni po tym dowiedzialam sie, ze rzeczywiscie on kogos ma. Ale nie bylo dnia, zeby sie do mnie nie odezwal. Po kilku miesiacach zadzwonili do mnie jego kumple pytajac kiedy przyjade. Zszokowana zapytalam, o co chodzi i dowiedzialam sie, ze "przeciez on na mnie czeka, bo mowil, ze probuje wszystko naprawic i odzyskac mnie", opwoiadali, ze on niby byl z tamta, a nocami plakal za mna itd. Wrocil, ale potem znow odszedl i znow wrocil i znow odszedl. I mial kolejna. I znow wrocil po 2 tyg podkreslajac, ze nigdy z zadna niczego nie zrobil, bo kiedy stawal zbyt blisko jakiejkolwiek, to od razu przypominal sobie o mnie. Ale juz wtedy wrozka Henrietta mowila, ze to jeszcze nie koniec i ze powinnam odejsc, bo on musi popasc w klopoty, a ja nie mam mu pomagac, bo wreszcie musi zostac sam ze soba,z eby przemyslec wszystko i ulozyc priorytety. Nie posluchalam, no bo jak, dlaczego mialabym odchodzic, skoro bylo dobrze. I wtedy nagle odbilo mu i zaczelo sie sypac. Wyprowadzilam sie, a niedawno zaczelo dziac sie wszystko, co mowila p. Henrietta. Wyjechal, zostal na lodzie, nikt mu nie pomaga. P. Henrietta dokladnie w takiej kolejnosci o tym mowila. Pozostaje ostatnie pytanie - czy rzeczywiscie wroci ten ostatni raz i bedzie dobrze....?
    • Gość: lena Re: Wróżka Henrietta IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 11.01.12, 11:04
      Szukałam ale własnie nic mi nie znalazło, dlatego zapytałam.
      Dzięki za pomoc, i ten adres.
      Czy ktos korzystał i może coś powiedzieć, ale tak ogólnie.
    • Gość: lena Re: Wróżka Henrietta IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 11.01.12, 11:23
      czy tel to 501xxx xxx? bo nie odpowiada, a żadnego innego kontaktu nie znalazłam, nawet ten podanego powyżej maila:(
      • Gość: gość Re: Wróżka Henrietta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.12, 16:16
        nie znajdziesz bo ta pani to już starsza osoba i tylko na portalach teraz pracuje ,jaki problem tam ja zapytać ..........
        • Gość: lena Re: Wróżka Henrietta IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 11.01.12, 16:41
          W sumie niewielki, próbowalam, ale samo zadanie pytania nie odnośnie wróżby, kosztuje. Chcialam zapytać o białą magię, nie żeby coś robiła od razu, tylko zapytać czy i jak używa.
          • Gość: gość Re: Wróżka Henrietta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.12, 17:01
            pani ta na wizyta u wrozki ma darmowa wiadomosc poza tym zadanie pytanie w e-mail nie kosztuje bo najpierw zadajesz a dopiero pozniej odsyła ci wycene ktorej nie musisz akceptowac a jak zapytasz w darmowej czy w e-mail do wyceny o to co tu pytasz to ci odpowie gratis najwidoczniej nie probowalas ....poza tym magia u tej pani to porażka
            • Gość: lena Re: Wróżka Henrietta IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 11.01.12, 17:27
              Nie bardzo zrozumiałam maila, bo bez znaków interpunkcyjnych ciężko trochę.
              I nie bardzo wiem dlaczego piszesz,że nie próbowalam?
              Własnie próbowałam, skoro zapytałam tu. Płatne zadanie pytania w istocie nie dotyczącego wróżby, uważam za dziwne trochę. To tyle.
              • Gość: gość Re: Wróżka Henrietta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.12, 18:01
                To aż bardzo wymowne jest tylko trzeba umieć czytać między wierszami.Pani Henrietta jak ktoś pisze pracuje wyłącznie na portalach i ignoruje pytania o wróżbę prywatną .I nie wiem dlaczego szukasz kontaktu prywatnego czy uważasz że zapłacisz mniej niż na portalu .Śmieszne jesteście znam te panią osobiście ,super wróżka ale prywatnie nie przyjmie Cie nawet e-mailowo szkoda czasu na szukanie tel i tak dalej.Masz sprawę idź na portal..I tyle w temacie.
    • Gość: lusia Re: Wróżka Henrietta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.14, 15:28
      mogę Ci polecić wróżkę sarę, zajmuje się wrózbami ale też wykonuje rytuały. wiele mi pomogła. kontakt do niej kobietamag@interia.pl
    • agrentowy4321 Re: Wróżka Henrietta 04.03.23, 20:18
      Warte zastanowienia
    • irona.sonata Re: Wróżka Henrietta 25.04.23, 05:33
      Sprawdź czy nie ma Ciebie za ściana dobrze
    • irona.sonata Re: Wróżka Henrietta 03.05.23, 05:20
      O jezu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka