Dodaj do ulubionych

wrozka wrocław

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.12, 19:43
zna ktoś dobra wróżkę z Wrocławia?
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: wrozka wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.12, 20:33
      www.ezoporady.pl
    • Gość: A$ka Re: wrozka wrocław IP: *.dynamic.chello.pl 28.02.12, 16:36
      Ja się wczoraj umówiłam do jednej. Jeszcze u niej nie byłam, bo termin wolny miała dopiero 14 marca, ale podobno nawet dłużej czasem trzeba czekać do wróżek to chyba nie jest źle ;) Za godzinną konsultację bierze 130zł, o szczegółach nie będę pisać, żeby spamu nie robić, jak chcesz się z nią skontaktować to podam maila ewa.wrozka@gmail.com. Moja bratowa u niej była i bardzo polecała. Podobno wróżka jest młoda, ale swoje przeżyła i jest doświadczona z tarotem. Bratowa też z polecenia u niej była i wraca, mam nadzieję, że mi też pomoże ;)
      • Gość: malva Re: wrozka wrocław IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.03.12, 11:24
        Jestem właśnie po konsultacji mailowej z p. Ewą. Udziela porad także w formie elektronicznej (w ciągu 24k). To bardzo ciepła i stanowcza kobieta. Na podstawie imion, dat urodzenia i zdjęć postawiła mi tarota. Przeszłość odczytała bezbłędnie. Aż mi ciarki przeszły. To co usłyszałam nt. swojej przyszłości, napawa mnie nadzieją. Ale wiadomo, że zależy ona ode mnie. Ja z pewnością niejednokrotnie do niej powrócę. Adres mailowy powyżej się zgadza. Ma też swojego bloga (do wygooglowania po adresie mailowym - pierwszy wynik). Gorąco poleca,
      • Gość: polecam Re: wrozka wrocław IP: *.dynamic.chello.pl 18.03.12, 21:17
        Polecam fajny program, szczególnie podobał mi się występ Małgorzaty i Grzegorza
        rozmowywtoku.tvn.pl/4776,odcinek,1,codziennie_ucinam_sobie_pogawedke_ze_zmarlymi,odcinki_detal.html
        • Gość: kalina Re: wrozka wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.12, 11:40
          Znam pewna panią która jest wróżka , pierwszy raz zetknełam sie z nia gdy rozmawiałam z nia przez skyp , co moge powiedziec?....niesamowita kobieta ma nie tylko talent do kart ale ma dar .Zapewniam to co ona mi powiedziała , nie mogła znikad wiedziec , z tego co sie orienuje to wróży na skyp nie jest droga i ma bardzo dobry kontakt z 2 osoba , można rozmawiac z nia godzinami ma w sobie takie ciepło spokuj . Polecam można ja znalezc pod nikiem szeptucha38.
    • agrentowy4321 Re: wrozka wrocław 04.03.23, 10:50
      Warte zastanowienia
    • irona.sonata Re: wrozka wrocław 23.04.23, 21:16
      Ciekawe
    • irona.sonata Re: wrozka wrocław 24.04.23, 09:58
      Jestem spetryfikowana
    • irona.sonata Re: wrozka wrocław 24.04.23, 14:56
      To dziwne
    • irona.sonata Re: wrozka wrocław 02.05.23, 20:02
      To nurtujące
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się