Gość: kita IP: *.dynamic.chello.pl 29.02.12, 23:33 ja pierdziele...który mamy wiek ? XIX ... dowód: www.pudelek.pl/artykul/38590/wrozbita_david_wykonuje_uzdrowienie_anielskie/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Karina Re: oszołomek Davidek IP: *.inowroclaw.mm.pl 01.03.12, 07:39 Tez mnie to wczoraj rozbawiło, ciekawe czy wie że robi z siebie idiote czy jest aż tak bardzo przekonany o swoich zdolnościach ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
tagoria spryciarz .............. 01.03.12, 12:53 On nie jest ani idiotą, ani nie ma żadnych nadnaturalnych zdolności! To zwykły bezwględny spryciarz, który wie jak robić z ludzi idiotów w celu wyciągnięcia jak największej ilości kasy od naiwnych. Gość portalu: Karina napisał(a): > Tez mnie to wczoraj rozbawiło, ciekawe czy wie że robi z siebie idiote czy jest > aż tak bardzo przekonany o swoich zdolnościach ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karina Re: spryciarz .............. IP: *.ip.netia.com.pl 01.03.12, 13:28 CZYLI COS JAK OJCIEC DYREKTOR :) Odpowiedz Link Zgłoś
tagoria Re: spryciarz .............. 01.03.12, 13:30 o własnie hihi ! możliwe że moherki są nawet jego klientkami ! trzeba miec moherowy rozum zeby korzystac z davidka Gość portalu: Karina napisał(a): > CZYLI COS JAK OJCIEC DYREKTOR :) Odpowiedz Link Zgłoś
merkuriusz1 Re: spryciarz .............. 01.03.12, 21:22 Debil jakich mało. Poszłem, wyciągłem, uzdrowiłem. Dla kasy na wizji własne g..wno by zjadł. Miejmy nadzieję, ze mu te uzdrowienia g...wnem się odbiją. Występuje też w wersji porada anioła czyli porada matoła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kita Re: spryciarz .............. IP: *.dynamic.chello.pl 01.03.12, 22:31 ale jakby nie bylo to Davidek awansowal :))) na pudelku "bele kogo" nie pokazują :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość he he;)) IP: *.ip.shentel.pl 01.03.12, 22:55 a merkuriusz1 szczęsliwy,bo jego ulubiony temat wrócił;) od razu się rozkręcił i gównami zaczął rzucać;))) pozdro mój ulubieńcu;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: he he;)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.12, 08:50 Temat kosmiki zaczał sie pojawiać w momencie odejscia Macieja z telewizji.Zbieg okoliczności?? Odpowiedz Link Zgłoś
tagoria Re: he he;)) 02.03.12, 16:34 wow pewno gó...i w davida rzuca tu sam maciej, bo się boi że david mu odbierze nimb pierwszeństwa w pajacykowie... ??? robi się bitwa na kabarety ! ;-P Gość portalu: gość napisał(a): > Temat kosmiki zaczał sie pojawiać w momencie odejscia Macieja z telewizji.Zbieg > okoliczności?? Odpowiedz Link Zgłoś
merkuriusz1 Re: he he;)) 02.03.12, 21:48 Spadaj debilko. Z ciebie taka sama ciemniara jak davidek. Odpowiedz Link Zgłoś
merkuriusz1 Re: he he;)) 02.03.12, 21:49 To oczywiście do panienki gość a nie tagorii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: he he;)) IP: *.ip.shentel.pl 02.03.12, 22:08 A co debilku;) boisz sie,ze wiem kim jesteś??? he he wyobraź sobie,ze nie tylko ja wiem!:))) Odpowiedz Link Zgłoś