Gość: gość IP: *.toya.net.pl 30.03.12, 21:31 Czy mogę prosić o opinie o wróżce Elizabeth z Ezo TV ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: Wróżka Elizabeth IP: *.toya.net.pl 09.04.12, 15:37 Ponawiam pytanie, czy ktoś korzystał z umiejętności wróżki Elizabeth? Jak sprawdzalność? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mg Re: Wróżka Elizabeth IP: *.xdsl.centertel.pl 02.08.12, 00:11 ta ze mój związek uleglcała wrózka jest do bani dzwoniłam do niej powiedziała mi zwiazek moj sie juz całkowwcie rozpadł i ona w swoich kartach nie widzi nas razem byłam załamana a moja druga połówka w tym samym dniu zadzwoniła i juz cały czas jestesmy razem Odpowiedz Link Zgłoś
elzbietamaria2 Re: Wróżka Elizabeth 21.09.17, 03:06 Odpowiadam ,że nigdy nie współpracowałam z Ezo TV , z tą firmą współpracuje wróżka ELISABETH. Ja jako wróżka z pseudonimem ELIZABETH współpracowałam z niemiecką firmą "Kosmica " i moje oceny były najwyższe czyli 5 gwiazdek do zakończenia współpracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bodzia252 -Bożena Re: Wróżka Elizabeth IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.13, 22:50 Wróżka Elizabeth jest wspaniałą osobą która daje dobrą energię do dalszego życia. Po rozmowie z nią człowiekowi chce się żyć pomimo różnych problemów.W moim przypadku sprawdzalność jest bliska 100%. Cieszę się że taka osoba istnieje bo w przeciwnym razie byłoby bardzo ciężko. Odpowiedz Link Zgłoś
elzbietamaria2 Re: Wróżka Elizabeth 21.09.17, 03:00 Witam , z Ezo TV nigdy nie współpracowałam , z tą firmą współpracuje wróżka ELISABETH. Ja współpracowałam przez 5 lat z niemiecką firmą " Kosmica " a mój psudonim zawodowy to : ELIZABETH . Odpowiedz Link Zgłoś
psiapsiatrzy Re: Wróżka Elizabeth 14.01.22, 16:45 wróżka Elizabeth która wróżyła w itv/ezotv i której dotyczy ten wątek, to nie ta sama wróżka Elizabeth co Elżbieta Tołoczko ze Szczecina, to wie różne osoby. Odpowiedz Link Zgłoś