Dodaj do ulubionych

darmowe wrózenie!

• malvaoriz Re: darmowe wrózenie! 17.04.12, 16:41
      Czy można prosic o postawienie tarota? Ewa 30,04,1992 r. Chciałabym zapytac o moją najblizsza przyszłosc co sie w niej przydazy? co w tych przyszłych kilku miesiacach mnie czeka.Prosze o prawde nawet jesli jest ona bolesna.Aktualnie jest mi bardzo ciezko ,mam chorego tate , mam problemy sama ze soba swoimi uczuciami,izoluje sie od ludzi ... nie wiem co robic Bardzo proszę o odp Pozdrawiam serdecznie :)
    • malvaoriz Re: darmowe wrózenie! 17.04.12, 22:04
      Bardzo proszę o wrózbe data ur. 30,04,1992 r imię Ewa .Chciałabym poznac swoja najblizsza przyszłosc,co wydarzy sie przez te miesiace które sa przede mna.Prosze o szczerosc nawet jesli sa to złe informaje.Pozdrawiam serdecznie :)
      • Gość: :) Re: darmowe wrózenie! IP: *.dyn.optonline.net 18.04.12, 00:11
        Blagam Cie Teklo!!!blagam o wrozbe ,od dluzszego czasu nie moge znalezc dobrej pracy ciagle cos jest nie tak,jakby jakies fatum,czy to sie w koncu zmieni Antoni26 11 1961 dziekuje:)
        • ja-tekla Re: dla wybrednego Antoniego 18.04.12, 00:47
          Jestes typem samotnika, z duża potrzebą niezależności.Trudno ci się wpasować w grupę..
          Nie widzę fatum,czy jakiegos obciązenia:-)
          Pracę,ktora sprawi ci zadowolenie,znajdziesz gdzies za 9 miesięcy.Ciekawe,ze bardziej to satysfakcja emocjonalna,niż finansowa.
          Polecam runę PERDO,kolor fioletowy.
          • malvaoriz PROSZĘ bardzo o wróżbe ...:)) 18.04.12, 08:55
            Bardzo proszę o wrózbe data ur. 30,04,1992 r imię Ewa .Chciałabym poznac swoja najblizsza przyszłosc,co wydarzy sie przez te miesiace które sa przede mna.Prosze o szczerosc nawet jesli sa to złe informaje.Pozdrawiam serdecznie :)
    • Gość: Sławka Re: darmowe wrózenie! IP: *.adsl.inetia.pl 18.04.12, 10:00
      a czy wróżysz odpłatnie w realu? Uściski
      • Gość: Poeta Re: Zaplakany Poeta IP: *.play-internet.pl 18.04.12, 10:16
        A jaką runę byś mi poleciła Tekluniu na moje płaczliwe smutki ??
        • ja-tekla Re: runy dla Poety 19.04.12, 01:19
          Polecam EHWAZ,TIWAZ,FEHU.Z kolorem mam kłopot. Pomaranczowy jednak chyba najlepszy...
          Spac muszę isc,bo krzyczą.Jutro pozostalym odpiszę.Własciwie to juz dzisiaj:-)
          • Gość: o kotleciku Re: do Tekluni IP: *.adsl.inetia.pl 19.04.12, 10:57
            Widzisz Tekluniu ja napisałam o tym kilka postów niżej - o dziewczynach które rytualizowały swoich mężczyzn a teraz same biegają od wróżki do wróżki żeby osiągnąć nie wiem co.... i umieją w Twoim wątku błagalne wierszyki pisać a potem pytają innych na dodatek w Twoim własnym wątku czy Ty wiarygodna Kobita hihihi Kotlecikiem vel córeczką vel asią joasią i jak jej tam jeszcze to się nie przejmuj - biedna jest i sfrustrowana od wielu lat , najgorzej że mówisz jej jak jest a ona jak ten osioł - klapki na oczy i swoje prawi , a jeszcze gorzej że potem z uśmieszkiem niby życzliwie ale w sumie jak najgorsza żmija wypytuje czy Ty aby wiarygodna - miałam nieprzyjemność wróżyć tej osobie i zrobiła to samo dlatego jest u mnie na czarnej liście -z daleka od takich klientek a ty Asiu mam nadzieje że to przeczytasz wnioski wyciągniesz i przestaniesz wreszcie nękać nas niewinne wróżki które nie są odpowiedzialne za to ze twój wybranek ... no właśnie obowiązuje mnie tajemnica "zawodowa"
            • Gość: nie to nie ja Re: do Tekluni IP: *.tom-net.pl 19.04.12, 15:23
              nie to nie ja
            • ja-tekla Re: do wróżki 19.04.12, 15:38
              E tam,niech pyta o wiarygodnosc.To moje wrózenie jest zwięzłe,kilkuzdaniowe,konkretne,ale tylko takie,bo inaczej sie nie da.
              A co wierszykow.Są zabawne,niezłe i świadczące o poczuciu humoru piszących.Nie warto tu doszukiwać sie jakiegoś "drugiego dna".
              A ciągłe pytanie o to samo,czy częste wróżenie to trafia rykoszetem tak własnie robiących.Bo wrózby zaczynaja byc bez sensu.
    • Gość: Kotlecik Do proszących o wróżbę - opinie + sprawdzalność IP: *.maxnet.biz 18.04.12, 11:32
      Drodzy Pytający, czy zgadzają się Wam fakty, o których pisze Tekla w Waszych wróżbach z życiem jakie macie? Bo o sprawdzalność to chyba jeszcze za wcześnie pytać...
      Napiszcie od razu swoje opinie na temat wróżby. Myślę, że sama Tekla będzie tą kwestią zainteresowana, gdyż dzięki Wam dowie się więcej o swoim rozwoju.
      Pozdrawiam
      • Gość: Ryszarda Ochudzka Re: Do proszących o wróżbę - opinie + sprawdzalno IP: *.180.210.198.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 18.04.12, 21:54
        Jęczę, płaczę, olaboga, niech mi Tekla rękę poda!!!
        Gdzież mam szukać przyjaciela, z którym nadaje na podobnej fali etera?
        9 sierpnia 1989
        • Gość: Karolina Re: Do proszących o wróżbę - opinie + sprawdzalno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.12, 22:16
          Teklo czy moge jeszcze raz o rade poprosic... Chcialabym wiedziec jak ogolnie ulozy sie moje zycie uczuciowe w najblizszym czasie.... Przepraszam jezeli naduzywam ale mnie ta samotnosc dobija, samotnosc i cisza... jak to bedzie najblizszym czasie z tym moim serduszkime moge jeszcze raz Cie prosic o odpowiedz... Bede bardzo wdzieczna
        • ja-tekla Re:dla eterycznej Ryszardy 19.04.12, 15:31
          Spotkasz latem,wpierw namietnosc was polączy,potem dobra przyjaźc /co moze byc potwierdzeniem tego "nadawania",hi hi/.
          Gdzie to bedzie?Hmm,wychodzi,ze miejsce zwiazane ze sztuką,np. teatr,galeria /ale nie handlowa!/.
          Znajomośc potrwa dosc długo...
      • ja-tekla Re: do wścibskiego Kotlecika 19.04.12, 01:10
        Gdyby tekla była zainteresowana,to by tekla sama zapytala,proste?Ija dostatecznie rozwinięta,niech Kotlecik sie nie zamartwia o mój rozwoj,phi...
        • malvaoriz Kochana Teklo czy mozna prosic o wróżbe? 19.04.12, 12:04
          jak potocza sie moje losy przez najblizsze miesiace? Ewa 30,04,1992 Dzięki juz z góry ;))
    • 12jolka Re: darmowe wrózenie! 19.04.12, 12:43
      witam, urodzona 12 06 1975. 13 w piątek zaginął mój ukochany kot, proszę podpowiedz czy mam jeszcze szansę że wróci, przeszukaliśmy cała okolice, zamieściliśmy ogłoszenia i nic.
      • ja-tekla Re: do pytających o wróżbę 19.04.12, 15:51
        Aby otrzymac - ewentuainie - wrózbę,nalezy spelnic warunek zawarty w pierwszym poście.Bezwzględnie!!!A jaki? Prosze uwaznie czytac,to sie opłaca!
        Jesli ktos chce bardziej wyczerpującej wróżby,to polecam udanie sie do wrózki w okolicy.Takie godzinne spotkananie pozwoli na zadanie wielu pytań,na rozmowe i na rozwianie wielu wątpliwości.
        Tu sie nie da,naprawde.Tu wrózba musi byc krotka,konkretne,trudno o dogłębne analizowanie.
        Nie,nie daję namiarow na siebie.Jak już pisałam - kto ma trafić do mnie,to trafi:-)
        Jest wiele dobrych wróżek.Lecz jesli chcecie profesjonalnej wrózby,to naprawdę polecam spotkanie osobiste z wróżką.Widzicie,wiecie z kim macie do czynienia /sorki za kolokwializm/.
        Bo te internetowa wrózki to czasami studentka i program komputerowy,niestety .Lecz wybór należy do was..
      • Gość: Madzik Re: darmowe wrózenie! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 19.04.12, 17:29
        Witam, bardzo poproszę o wróżbę, moja data urodzenia 5.01.84, czy spotkam wreszcie właściwego faceta
    • Gość: anna runy IP: *.18.199.109.static.rdi.pl 19.04.12, 20:47
      teklo, skorzystam z okazji, że jeszcze tu jesteś
      /i przemyśl proszę kwestię tych namiarów, może wystarczyłoby profil aktywować? innych dobrych wróżek nie znam/;
      piszesz niektórym osobom o runach, czy one faktycznie działają, jak je wybierać,
      co poleciłabyś mi na finanse, co generalnie polecasz na miłość? czy są runy uniwersalne, czy dobiera się je indywidualnie?
      • ja-tekla Re: do zainteresowanej Anny 19.04.12, 22:13
        A co to znaczy-aktywowac profil????Nie mam w domu komputera i na razie nie planuje nabycia.
        Co do run.Dla mnie runy to energia pomagająca w pewnych problemach,nie umiem z nich przepowiadac przyszłości /choć można to robić/.
        Dlugo nie mogłam sie do nich przekonać,ale zauważyłam,że działają,wiec czasami się nimi posiłkuję.
        Powinno dobierac sie indywidualnie,w zaleznosci od problemu,sytuacji itp.Bo,np. jesli ktos ma kłopoty finansowe,to pomaga runa fehu + 2 dobrane odpowiednio.A gdy juz finansowo nam sie jako tako powodzi,to raczej dalabym runę jer.
        A np. by przwolac miłośc to runa gebo. By wzmocnic miłośc,związek np. runa berkano.
        To tak bardzo pobieżnie:-)
        • Gość: anna Re: do zainteresowanej Anny IP: *.18.199.109.static.rdi.pl 19.04.12, 23:35
          jak kliknęłam w Twojego nicka, to wyświetliła się informacja, że profil jest nieaktywny, nie wiem dlaczego, może przy wyborze nicka podawałaś adres poczty, i nie aktywowałaś konta klikając w link aktywacyjny przysłany na pocztę /nie wiem, bo nie piszę tu zalogowana, ale na ogół tak się to odbywa/,
          jednak do zakupu komputera /a najlepiej, bo najwygodniej laptopa/ Cię nie namawiam, choć ja jestem do mojego bardzo przywiązana, a bez Internetu to /prawie/ życia sobie nie wyobrażam;
          bardzo dziękuję za odpowiedź w sprawie run, spróbować nie zawadzi,
          tekla może nienowoczesna, ale całkiem fajna, prawie jak z bajki /choć ta bajkowa to był czarny charakter chyba;/
    • Gość: Inga Re: darmowe wrózenie! IP: *.adsl.inetia.pl 19.04.12, 22:28
      To ja też podjęczę, bardzo nawet. Zgubiłam się życiowo, nawet nie wiem, o co zapytać. Chyba o całokształt. Wszystko wydaje mi się nie takie, jak powinno być. Mam wrażenie, że prawdziwe życie gdzieś obok jest. Data urodzenia: 09.09.1977.
      • ja-tekla Re: dla zagubionej Ingi 19.04.12, 22:57
        Panna i zagubiona??? Szóstka i niepewna???No,no:-)
        Za tobą wygrane bitwy,choc te wygrane jakos nie ciesza,za dużo wysilku w to włożyłaś i koszty przewyższyły zyski.Ciągle jeszcze jestes wpatrzona w przeszlosc,tak sobie siedzisz i nie chcesz zauważyc,ze zycie podsuwa ci nowy kielich,nowe emocje.Duzo na twych ramionach,choc dajesz sobie z tym radę.Lecz zmęczenei zabija radośc.
        Ciekawe,ze ogólnie to,co za tobą - nie jest negatywne,tylko zmęczyło ciebie bardzo.
        Co przed tobą? Podejmowanie decyzji.I pomyslna sytuacja finansowa.Powolna,ale konkretna poprawa sytuacji zawodowej.
        Polecam runy DURISAZ, RAIDO, KENAZ. Kolor fioletowy.
        • Gość: Inga Re: dla zagubionej Ingi IP: *.adsl.inetia.pl 20.04.12, 19:00
          Dziękuję Teklo za dobre słowa i czas, który mi poświęciłaś.
          Tak, faktycznie,jestem cholernie zmęczona. Czuję to całym ciałem i głową. Głowa mi nie pracuje ostatnio za dobrze. Chyba ktoś mi głowę podmienił;-)
          Pozdrawiam Cię bardzo, bardzo serdecznie.
          Inga
    • annika4 Re: darmowe wrózenie! 20.04.12, 03:00
      Prosze, prosze, prosze Cie Teklo o wrozbe, pliiiiiiiis (tu jek) :)
      Anna 05.01.1970 -potrzebny mi caloksztalt, ale rowniez od strony zdrowotnej, czy wroce do Polski, jesli tak to kiedy, czy zmienie prace, jesli tak to jak ja zdobede i kiedy? Uczucia i finanse tez bym bardzo chciala poznac.
      Blagam! (znowu jek, glosniejszy)
    • Gość: Agnieszka Re: darmowe wrózenie! IP: *.ip.netia.com.pl 20.04.12, 11:52
      Tekluniu...błagam tak urodzinowo, o Twoje cenne słowo....sprawdziłabyś co czeka mnie w kolejnym/nowym roku mojego życia?...bo ten był fatalny
      Agnieszka 20.4.81
      • ja-tekla Re: urodzinowo dla Agnieszki 22.04.12, 16:11
        To rok pożegnań,rozstań,ale w sensie pozytywnym.Zdolasz skończyć sprawy,ktore cie krępuja,nie pozwalają pójśc dalej.Wyraźna poprawa w sferze zawodowo-finansowej.
        Natomiast sfera uczuciowa rozchwiana,niejasna - to czas wybaczania,zapominania.Poprawa za 1.5 roku,wtedy dopiero karta Słońca,czyli spełnienia,zadowolenia:-)
    • Gość: joasia Re: darmowe wrózenie! IP: *.home.aster.pl 20.04.12, 12:32
      BŁAGAM O pomoc. obecnie mamy powazne problemy finansowe i dlug i czy uda nam sie oddac ten dlug i co zrobic czy pozyczyc od kogoc czy jak to zrobic :( Czy znajde prace a moze lepiej tylko dorywczo bo za bardzo nie mam z kim dziecka zostawic i czy mezowi w koncu sie uda.
      wyje z bezsilnosci troche w tym winy jest meza ale mam dosc :( Krzycze i nie spie po nocach :(
      asia 11.03 82
      • ja-tekla Re: dla bezsilnej Joasi 22.04.12, 16:17
        Pracę znajdziesz jesienią,ale na stałe,musisz tylko bardziej się do tego przyłożyc,bo karty pokazują,że chcesz i nie chcesz tej pracy.
        Dług będzie wam jeszcze bardzo długo dokuczal .Nie radze pozyczać znowu,bo będą duże problemy.Jest w was sporo naiwnosci i łatwowiernosci /sorki /.Dpiero za 3 lata przychodzi uspokojenie.
        • Gość: joasia Re: dla bezsilnej Joasi IP: *.aster.pl 23.04.12, 07:36
          dzieki za odpowiedz ale naiwny glownie to jest moj maz bo ja za bardzo nikomu nie wierze. Pozdrawiam :)
    • slawekk68 Re: darmowe wrózenie! 20.04.12, 19:53
      Teklo droga,błaganiem i jękiem głośnym wołam o pomoc.Szykuje mi się sprawa rozwodowa,prosiłbym bardzo o odpowiedź kiedy i z jakim skutkiem to nastąpi,oraz jeśli można,to poprosiłbym o wróżbę ogólną na przyszłość.Sławek,10 stycznia 1968.Błagam,błagam,błagam,proszę...
      • ja-tekla Re: dla wolającego Sławka 22.04.12, 16:24
        Ryzykujesz,niecierpliwy jestes.Probowałes rozmowy? I poszukaj wsparcia, potrzebna ci pomoc. Mam wrażenie,ze troche uciekasz,unikasz konfrontacji.
        Rozwod będzie,ale problemy z finansami,trudnosći z porozumieniem .
    • Gość: ilka Re: darmowe wrózenie! IP: *.devs.futuro.pl 21.04.12, 08:49
      Błagam Tekluniu i jęcze,abyś spojrzała w karty czy po odbytym stażu (w październiku) zostanę zatrudniona w urzędzie,w którym obecnie pracuje i na jak długo?Jak mnie postrzegają przełożeni?Błagam o odpowiedź i dziękuje za poświęcony czas Ilona 5.7.1975
      • ja-tekla Re: dla pracującej Ilony 22.04.12, 16:28
        Jestes osoba ostrozną,znająca swoja wartośc. Przełożeni widza ciebie jako dobrego pracownika.Masz duże szanse na pozostanie,bardzo duże.Powodzenia!
        • Gość: ilka Re: dla pracującej Ilony IP: *.devs.futuro.pl 22.04.12, 18:50
          Dziękuje pięknie Tekluniu za wróżbę,bardzo bym chciała pracować w tym miejscu po stażu
    • Gość: Renia Re: darmowe wrózenie! IP: *.pawluk.org 21.04.12, 10:42
      Błagam, stękam, jęczę, wnoszę-
      Powróż mi Tekluniu Proszę

Renata, 05.06.1981- jakbyś mogła to proszę o rozkład ogólny na najbliższą przyszłosć...
      • Gość: iwka1111 Re: darmowe wrózenie! IP: *.play-internet.pl 21.04.12, 20:06
        witam,bardzo prosze ,błagam i jeszcze raz prosze o wrózbe wskazówke,,
        czy wkoncu spotkam kogos bliskiego iwona 27,08.1979..
        pozdrawiam Panią
        • Gość: iwka1111 Re: darmowe wrózenie! IP: *.play-internet.pl 21.04.12, 20:09
          zawodowo to juz boje siespytac...
        • ja-tekla Re: dla niecierpliwej Iwki 22.04.12, 15:40
          Spotkasz:-) latem,może w biurze czy urzedzie.Młody mężczyzna o rudo-brązowych włosach: doradzanie innym to jego praca.
      • ja-tekla Re: ogólnie dla Reni 22.04.12, 16:32
        Praca,zmiany,mozliwy wyjazd.
        Finanse -poprawa,mozna będzie poszaleć:-) Zadowolenie!
        W uczuciach zastój,nie widzę zmian.Tu karta cierpliwosci,czekania.
    • Gość: Olcia Re: darmowe wrózenie! IP: *.lebork.vectranet.pl 21.04.12, 23:27
      Jęczę, proszę i błagam:
      TEKLO kochana w głowie mi poukładaj

zostać czy wyjechać?
      szukać czy zostać odnalezioną?

Aleksandra 07.07.1976
      • annika4 Jeczeeeeee nieustajaco , juz drugi raz i znowu jek 22.04.12, 00:38
        Blagam na kolanach, prosze, prosze, prosze Cie Teklo o wrozbe, pliiiiiiiis (tu jek) :)
        Anna 05.01.1970 -potrzebny mi caloksztalt, ale rowniez od strony zdrowotnej, czy wroce do Polski, jesli tak to kiedy, czy zmienie prace, jesli tak to jak ja zdobede i kiedy? Uczucia i finanse tez bym bardzo chciala poznac.
        Blagam! (znowu jek, tym razem glosniejszy)
        Juz drugi raz jestem pierwsza i jecze nalezycie, uwierz mi.
        • ja-tekla Re: dla niecierliwej Anniki 22.04.12, 16:00
          Oj,duzo tego jest...
          Wiosna to bylby dobry czas na powrót /nie ta,nastepna!/.To twoja decyzja będzie,los cie nie zmusza.
          Finanse.Nie lubisz ryzyka,musisz mieć zapas jakiś,bo inaczej czujesz się bardzo niepewnie.Usmiechow losu nie widzę,sama musisz wypracowac.Lecz widzę spokoj w finansach,brak strat,potknięć na przyszłosc.
          Zdrowie.Uważaj na żołądek i sprawy trawienne.Zdziwiło mnie to,ze jestes taka pesymistyczna: nieprzespane noce,stres,lęki.czyzby sklonności do depresji??!
      • ja-tekla Re: dla poukładanej Olgii 22.04.12, 15:48
        Czy zostać? Tu jeszczejest cos nie tak,jakieś sprawy niewyjaśnione,propozycje dopiero przed tobą .
        Czy wyjechac? Tu sprawa wyjaśni się szybko: jeśli nie zdecydujesz się do sierpnia,to potem zatrzymasz sie tutaj.I to nie będzie złe,spokojnie.
        W sumie to masz tak: tu-finansowo byłoby ok,a tam-raczej satysfakcja emocjonalna.
        Wybór należy do ciebie
    • Gość: Snow Re: darmowe wrózenie! IP: *.toya.net.pl 22.04.12, 15:37
      droga Teklo,
      to ja Cię baaardzo proszę, błaaagam, błagam o wróżbę, krzyczę prosząc wręcz do Ciebie!!
      marta 23.05.1986r, moje pytanie dotyczy mojego zycia uczuciowego, zakocham s z wzajemnością, kiedy.
      Błaaaagam o odpowiedź.
      Pozdrawiam.
      • ja-tekla Re: dla krzyczącej Snow 22.04.12, 16:05
        Juz jest albo będzie wkrótce ktos w twym życiu,sympatia i flirt.
        Ale to chyba jeszcze nie ten .Ktoś pojawi sie za pól roku,uczucie zakochania silne będzie!I chyba spotkacie się w czasie podrozy.
        • ja-tekla chciałam sie pożegnać... 22.04.12, 16:44
          Chciałam się pożegnać,jutro wychodzę do domu.A w domu komputera nie mam,jak juz pisalam,więc nie będę juz mogła wrozyc:-(
          Było mi miło was poznac,choc tylko witrualnie.
          To moje wrózenie było skrótowe,minimalne z racji tego,ze ...inne byc nie mogło.Lecz jesli komus pomogłam,to bardzo sie cieszę.
          Dziekuję za słowa sympatii i za cudne wierszyki :-) Sami widzicie ile w was drzemie ukrytych talentow,ha! Odkryjcie je,popatrzcie na siebie samych z czułością i uwagą!
          I ku pamięci,i dla otuchy fragmencik Dezyderaty: "Przy całej swej złudnosci,znoju i rozwianych marzeniach jest to piękny świat."
          • gosia44114 Re: chciałam sie pożegnać... 22.04.12, 17:51
            Chciałabym pięknie podziękować,dużo zdrowia życzyć i liczę na to,że mimo wszystko jeszcze się Pani tutaj pokaże :-), jeszcze raz serdeczne dzięki.Pozdrawiam.
          • annika4 Re: chciałam sie pożegnać... 22.04.12, 19:00
            Wielkie dzieki Teklo, tego co mi powiedzialas wlasciwie sie spodziewalam, niemniej milo bylo Cie poznac. Nawet bedac w domu, zawsze mozesz nas odwiedzic czasem, a do mnie mozesz zawsze napisac na prive :) Powodzenia kobieto!
          • Gość: anna /ciekawska/ Re: chciałam sie pożegnać... IP: *.18.199.109.static.rdi.pl 23.04.12, 00:50
            mam nadzieję /nie będąc wróżką;/, że wracasz do domu w dużo lepszym stanie zdrowia,
            serdecznie dziękuję za poświęcony czas i mam nadzieję, że spotka Cię w zamian coś dobrego /i nieprzewidzianego;/

Ps. miałam okazję stawić czoła mojej strasznej sąsiadce i chyba Twoja wróżba ma szanse realizacji, ale brr strasznie było

Pozdrawiam i dziękuję!!!
        • Gość: Snow Re: dla krzyczącej Snow IP: *.toya.net.pl 22.04.12, 20:06
          dziękuje za odpowiedź. pozdrawiam :)
    • Gość: maja Re: darmowe wrózenie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.12, 23:58
      Nie potrafię jękać,stękać i błagać.Szukam ,szukam i staram się zrozumieć. Nie znajduję,pomimo że wskazowek potrzebuję . Za pieniądze nic nie zyskałam,może od nietuzinkowej Tekli znajdę to, czego szukać przez życie miałam :)
      Pozdrawiam:)
    • Gość: A Re: darmowe wrózenie! IP: *.play-internet.pl 24.04.12, 21:41

Witaj Teklo,
      Błaaaaaaaaaagam, błaaaaaaaaaaagam i bardzo mocno błagam....powiedz proszę czy mężczyzna o którym myślę będzie za mną a jezeli tak to kiedy - proszę pomóz. Agnieszka 18.021977
    • Gość: aga Re: darmowe wrózenie! IP: *.play-internet.pl 25.04.12, 20:37
      Witaj Teklo,
      Błaaaaaaaaaagam, błaaaaaaaaaaagam i bardzo mocno błagam....powiedz proszę czy mężczyzna o którym myślę będzie za mną a jezeli tak to kiedy - proszę pomóz. Agnieszka 18.021977
    • Gość: zrozpaczona Błagam ,prosze bardzo bardzo proszę IP: *.piekary.net 14.07.12, 23:56
      jestem po uszy zakochana a w Tobie resztki mojej nadziei .... więc błagam , błagam odpisz czy dane nam będzie być ze razem ? czy mimo wszystkich przeciwności stworzymy trwały związek ? umieram z tęsknoty za moim kochanym i jednocześnie zadaję sobie pytanie czy to wszystko ma sens ..... jola 05.01.73
    • barbixe Re: darmowe wrózenie! 15.07.12, 07:13
      Bardzo proszę o wróżbę dla mojej córki chciałabym wiedziec czy w jej życiu nastapią jakieś zmiany czy pozna jakieś partnera z kórym utworzy szczęśliwy związek , czy zmieni pracę lub miejsce zamieszkania ma na imię Katarzyna ur 09,03,1983r
    • Gość: Dorota Re: darmowe wrózenie! IP: 31.113.146.* 15.07.12, 16:43
      Jestem samotna czy to sie kiedykolwiek zmieni? Dorota 09.06.76
    • Gość: JK Re: darmowe wrózenie! IP: *.kielce.vectranet.pl 15.07.12, 19:46
      Cytat:
      "Jedyny warunek - musicie błagać,bym powrózyła!"

" I rzekł diabeł do Niego: Tobie dam potęgę i wspaniałość tego wszystkiego, bo mnie są poddane i mogę je odstąpić, komu zechcę. Jeśli więc upadniesz i oddasz mi pokłon, wszystko będzie Twoje. Lecz Jezus mu odrzekł:" Napisane jest: Panu, Bogu swemu będziesz oddawał pokłon i Jemu samemu służyć będziesz" (Łk 4, 6-8)
      • ezodino Re: darmowe wrózenie! 15.07.12, 21:39
        Oj,nie lubicie,panoczku Jk,wrózek,nie lubicie!A czym wam aż tak podpadły?Chyba ze wy z tych co to kazdego nawracac chcą-czy ktos se zyczy,czy nie zyczy.Jak prawdziwy świadek.Oni od domu do domu,a wy,panocku,od forum do forum
    • Gość: ewa Re: darmowe wrózenie! IP: 93.175.75.* 05.08.12, 11:39
      Witam,
      Teklo i bardzo proszę o powróżenie , moje życie jest od dłuższego czasu wielkim haosem proszę błagam ewa 30.12.1961, mój partner 26.01.1962 dariusz
      • Gość: gosc Re: darmowe wrózenie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.12, 01:15
        o Boze pani tekla pogubiła sie biedaczka i asystentki z wolnym czasem potrzebuje tyle watkow ogarnac za bog zaplac...;)
    • czaaarnooka Re: darmowe wrózenie! 14.08.12, 18:10
      Błagam proszę o zlitowanie się nad moją skromną osobą i błagam żeby Szanowna Pani odpowiedziała na me pytanie tak wazne jak nie najwazniejsze kiedy znajde prace, z której będę zadowolona ? 20.10.1982. joanna
      • ezodino Re: darmowe wrózenie! 14.08.12, 18:40
        A czego ty sie dopytujesz tej wrózki,jak pelno innych wrozek na forum? Ta tekla znikla,umarla,czy cos tam,więc odpusc sobie,czarnooka
    • agrentowy4321 Re: darmowe wrózenie! 04.03.23, 19:02
      Sporo jest dotyczących tego rzeczy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka