Dodaj do ulubionych

Berta Tarot

IP: *.euro-net.pl 14.05.12, 01:22
Czy korzystał ktoś z tej Pani? Jak sprawdzalność?
Obserwuj wątek
    • Gość: Gosia Re: Berta Tarot IP: 62.8.157.* 28.05.12, 22:04
      Ja bardzo polecam wróżkę Bertę. Ona zawodowo wróżby w telewizji kosmica. Dzwoniłam już kilka razy i zawsze to była bardzo ciekawa rozmowa i porada.
      • Gość: To bery i bojki Re: Berta Tarot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.12, 00:19
        Dzwoniłaś kilka razy, no to masz tempo!!!! ta wrozka pojawiła się na potalu kosmiki może tydzień temu.
        • Gość: .... Re: Berta Tarot IP: *.ip.netia.com.pl 29.05.12, 14:29
          Reklama dzwignią handlu.
        • Gość: Gosia Re: Berta Tarot IP: 62.8.157.* 31.05.12, 17:53
          Chyba jesteś w błędzie, bo z tego co kojarzę dzwoniłam do Berty gdzieś na początku tego roku.
          • Gość: gosc Re: Berta Tarot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.12, 01:14
            chyba jednak pani jest w błędzie ta pani pojawiła się w wakacie w kosmice ,proszę zobaczyć ma nie całe 400rozmów jak na prowadzącą program malutko!Co do sprawdzalności nie wypowiadam się i nie będę.
            • Gość: gosc Re: Berta Tarot IP: *.147.45.254.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 11.08.12, 09:29
              Owszem pojawiła się w tv w czerwcu, ale w Kosmice pracę zaczeła od lutego i jest prawdziwa wróżką bo chodzę do niej osobiście. To ile Ktoś ma rozmów przeprowadzonych o niczym nie świadczy, bo one same muszą się logować zeby byc dostępnym pod tel. w Kosmice. Takze luzik.
      • olgaolgad Re: Berta Tarot 18.07.12, 23:42
        Mam ogromny problem uczuciowy z moim byłym narzeczonym,dzwonilam do Berty,mam nadzieję,ze to co powiedziala sprawdzi sie bo nie wyobrażam sobie zecia bez tego mężczyzny. Dzwonilam do wielu innych wrozek,zdania na poprawę mojej patowej sytuacji były podzielone. Proszę,pomóżcie,czy ona jest dobra czy to naciagaczka? Rozmowa była prze Iława z optymistyczna wizją ale chcialamym zasięgnąć opinii. BŁAGAM o POMOC!!!
        • Gość: gosc Re: Berta Tarot IP: *.182.21.49.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 10.08.12, 23:30
          Napisz czy Ci się sprawdziło z facetem, czy wrócił..? I czy Berta miała rację..?
      • bars1209 Re: Berta Tarot 12.08.13, 10:51
        Czy to ta sama Berta, która pięknie pisze na sowich stronach o rodzinie i pomaganiu innym, a na co dzień zdradza i oszukuje mężą? jak można komuś takiemu zaufać?
      • Gość: jarzembina Re: Berta Tarot IP: *.30.155.0.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 17.01.14, 19:44
        Ludzie czy wy na mozg upadliscie?przeciez to kolejna idiotka,wydurnia sie na zywo w kosmica, odczytujac kolor aury, uzywa kolorowych kart w jednolitych barwach.. Losuje i mowi jaki macie kolor aury. A jak drugi raz bedzie losowac to jej wyjdzie inny kolor no idiotka.. Woli sie blaznic niz pracowac chociaz juz by wrozyli z tych kart tarota czy klasycznych ale nie uzdrawianie albo losowanie kart i piep..enie takich glupot.. Kosmica schodzi coraz bardziej na psy a pani berta to moze sie tak z dziecmi bawic w kolory i losowanki.. Ale przeciez jak ktos jest debilem czy udaje idiote to bedzie przyciagac takie same osoby..wrozka berta beata rogus to niski poziom inteligencji..kompletne dno.. i leniwa lalunia..za robote by sie wziela i zadtanowila lepiej co wygaduje.. W telrwizji widocznie wsxydtko mozna sprzedac i znajda sie tacy co sie na to nabiora a kosmica i cala reszta razem z berta na czele kpia z ludzi..robia z nich idiotow czy kosmica szerzy debilizm?
      • Gość: gosc Re: Berta Tarot IP: *.30.155.0.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 17.01.14, 20:00
        Ze wystepuje w kosmica to nie znaczy ze jest wrozka wydmuszka zawodowo..kosmica tylko akceptuje osoby ktore maja wlasna dzialalnosc i nie kazdy z tych osob musi prowadxic firmr z uslugami typowo ezoterycznymi.. Ezoporady to taki dodatek dla niej to da tzw.pseudo wrozki..nie interesowaly sie nigdy ezoteryka i nagle decyduja sie na dodatkowy zarobek i udzielaja tak durnych porad.. Jej metody wrozenia.czytania aury mnue po prostu zadziwiaja ze pierdi..li takie glupoty
    • ezodino Re: Berta Tarot 30.05.12, 13:22
      Znowu gwiazdka,ufff...
      Tydzien na antenie i juz zachwycone klientki.Czy wy,wrozki,nie możecie normalnie napisac - zapraszam do siebie,wróze z tarota czy run,oferuje takie albo inne rytuały??? Tylko zawsze ta obłuda???
    • Gość: Maja Re: Berta Tarot IP: *.146.121.20.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 10.07.12, 00:27

A sprawdziło Wam się coś od Berty np. odnośnie uczuć.., przyszłości..?
      • Gość: gość Re: Berta Tarot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.12, 12:26
        Obłuda to ich swiat kochane klientki , nie ufajcie im dopóki nie zaczną przedstawiać się z imienia i nazwiska.
        • Gość: Formalina Re: Berta Tarot IP: *.centertel.pl 19.07.12, 22:51
          Wróżkę Bertę od dawna widzę w aukcjach na allegro, więc co w tym dziwnego, że ktoś sobie dzwonił kilka razy, może poza Kosmicą?
          Oczywiście zawsze napisze ktoś, kto znajdzie dziurę w całym.
          • Gość: Katia Re: Berta Tarot IP: *.lexell.com.pl 08.08.12, 01:32
            Nie wiem jak tam sprawdzalność u Berty, ale ja bardzo lubię ją oglądać i słuchać jej porad. Poza tym to piękna kobieta.
    • mariikaika Re: Berta Tarot 08.06.14, 16:02
      mogę wam zarekomendować wróżkę sarę, niedawno korzystałam u niej z wróżb i już mi się większość sprawdziła,także otrzymalam inne wskazówki, którymi przestrzegła mnie przed niektórymi faktami i na szczęście udało mi się ich uniknąć, z tego co wiem zajmuje się także rytuałami,zostawiam wam kontakt do niej -kobietamag@interia.pl
    • tarot_1 Re: Berta Tarot 13.06.14, 22:26
      Wróżby ONLINE
      www.wrozby.top-100.pl
    • agrentowy4321 Re: Berta Tarot 04.03.23, 10:20
      Ciekawe wręcz wciągające
    • irona.sonata Re: Berta Tarot 23.04.23, 20:54
      Sceptyczna na 100%
    • irona.sonata Re: Berta Tarot 24.04.23, 09:34
      Ile dołożysz tyle wynik
    • irona.sonata Re: Berta Tarot 24.04.23, 14:32
      To zadawane
    • irona.sonata Re: Berta Tarot 02.05.23, 19:32