IP: *.ip.netia.com.pl 10.08.12, 15:52
Witam nie wiem czemu to akurat wypadlo na mnie ale wracajac raz ze sklepu widzialam cgnake ktora chciala wejsc do sklepu tez ile innego widziala ze ide to nie weszla i czekala ja przechodzac kolo niej w myslach myslalam sobie o nie cyganka itd itp.. nagle uslyszalam jak ona powiedzilala do mnie cos w stylu umrzecie czarnula umrzecie... chociaz ja nie jestes na 100 procent pewna czy to tak brzmialo i teraz sie zastanawiam czy jest mozliwe ze ona bez zadnego kontaku ze mna bez zadnego wrozenia mi itd mogla wiedziec ze umre ??? czy powiedziala to po to bo widziala ze nie jestem nia zainteresowana i nawet na nia nie patrze i chciala mnie sprowokolwac do tego zebym podeszla do nej a potem ona by mnie na wrozenie naciagnela ??.. wiem ze jej celem bylo chodzenie i nagadywanie ludzi ze powrozy bo pytalam sie potem tych dziewczyn co tam pracuja w tym sklepie i powiedzialy ze chciala wrozyc .. potem kolezanke spotkalam tez mowila ze jej sie pytała powrózyc pięknotko powrózyc jej sie tak zapytała byc moze mnie tez tak zapytala nie wiem.. co o ty sadzicie jest sie czym przejmowac jesli to bylo ze powiedziala ze umre to to tez nie jest zadna nowosc bo wiadomo wszytscy umrzemy kiedys a nie powiedziala mi kiedy ani nic poza tym co pisalam szybciej jak akurat szlam to nie bylo nikogo na ulicy moze to byla jej taktyka w jakims sensie ....w kazdym razie o o ty sadzicie ??
Obserwuj wątek
    • Gość: Masia Re: Cyganka IP: *.ip.netia.com.pl 10.08.12, 18:48
      Prosze powiedzcie co o tym myslicie...
      • tagoria Re: Cyganka 10.08.12, 19:26
        Myślę że kobieta chciała naciągnąć cię na wróżenie, wzbudzając wcześniej strach.
        Najpierw sprowokowała słowami że umrzesz... Ty byś podeszła w odruchu. Ona by powiedziała że daj 20 zeta na rękę powróżyłaby ci i oczywiście wyszłoby że umrzesz, naturalnie że umrzesz, ale jako stara bogata kobieta po osiemdziesiątce czy jakieś tam inne brednie...
        Zwykła naciągara. Nie przejmuj się.
        Wszędzie takie są. Fałszywi prorocy i inni guru spod stodoły.
        • Gość: 333 Re: Cyganka IP: 89.174.254.* 10.08.12, 19:39
          Nie przejmuj się, mnie kiedyś chciała na siłę też powróżyć, a jak posłałam do diabła do usłyszałam ze nigdy matką nie zostanę. Wtedy miałam już jedno, półtora roku późnij urodziłam następne i pewnie kolejne urodzę... :) Więc wyluzuj, one tak mają że prowokują, a tak na prawdę to rzadko która potrafi coś rozsądnego powiedzieć :)
          • Gość: ala Re: Cyganka IP: *.sta.asta-net.com.pl 10.08.12, 19:50
            Naciągaczka i tyle taka z niej wróżka jak ze mnie królowa Elżbieta ;). Nie przejmuj się tym...Ja nie wierze w ich wróżenie, większość z nich to oszustki.
    • Gość: goscinnie Re: Cyganka IP: *.artnet.pl 03.05.13, 15:01
      Cyganki to najlpesze wróżki. A w ogóle najlepsze wróżki, to te o których się nie pisze, nie dyskutuje a kontakt można uzyskać przez pocztę pantoflową.
      • Gość: alicja Re: Cyganka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.13, 12:44
        jeśli ktoś ma namiary na prawdziwą cygankę , która wróży będę bardzo wdzięczna na namiary .Pozdrawiam
    • agrentowy4321 Re: Cyganka 04.03.23, 18:24
      Sporo czytałam na ten temat
    • irona.sonata Re: Cyganka 25.04.23, 03:31
      Sprawdź czy nie ma Ciebie za ściana dobrze
    • irona.sonata Re: Cyganka 03.05.23, 03:29
      Bardzo to dziwne

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka