Dodaj do ulubionych

Sari i Voodoo Shaman-Magia Voodoo to ta sama os???

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.12, 11:13
Witajcie moi drodzy!
Mam dylemat, gdyż szukam kogoś kto zna się na magii i nastrafiłam na Sari- kilka miesięcy temu i tutaj też szukałam opinii o niej, niestety nie została polecona.

Po jakimś czasie natrafiłam na osobę, tym razem mężczyznę po nickiem "Voodoo Shaman-Magia Voodoo" który napisał w odpowiedzi maila o ludząco podobnej treści do Sari (jesli nie identycznej) tylko dane do wpłaty i czas oczekiwania, a także cana była inna.

Czy to może być ta sama osoba? Czy ktoś się pod kogoś podpina? Czy ktoś korzystał i poleca lub nie?

Ogolnie mam wrazenie, że wróżbitów jest jak grzybów po deszczu i nawet jeśli ktoś mógłby pomóc to nie taki, kto się tu reklamuje.

Aha- jeśli ktoś zna osobę, godną polecenia i realną to proszę o kontakt na maila.

Dziękujędziękuję
Obserwuj wątek
    • Gość: frajer Re: Sari i Voodoo Shaman-Magia Voodoo to ta sama IP: *.tktelekom.pl 11.11.12, 11:40
      masz linki do ogłoszeń i stron tych osób ?
      • Gość: Realnie patrząc Re: Sari i Voodoo Shaman-Magia Voodoo to ta sama IP: *.play-internet.pl 14.11.12, 20:58
        Voodoo w Polsce nic nie robi profesjonalnie, to po pierwsze. Po drugie: to jest tak złożony proces i wymaga wiedzy, doświadczenia i pracy kilku osób. Tak, tak. Więc brednie że ktoś robi voodoo w kraju to jeszcze lepszej checy nie słyszano!
        • Gość: , Re: Sari i Voodoo Shaman-Magia Voodoo to ta sama IP: *.dynamic.mm.pl 14.11.12, 22:07
          robi robi za 8 tysi ;)
          • Gość: ildefons Re: Sari i Voodoo Shaman-Magia Voodoo to ta sama IP: *.tktelekom.pl 15.11.12, 09:36
            a masz namiary na tą osobę co robi za 8 tysi ? czy to nie przypadkiem kobieta ?
            • Gość: patrząc_** Re: Sari i Voodoo Shaman-Magia Voodoo to ta sama IP: *.play-internet.pl 21.11.12, 21:53
              Czy to nie chodzi o Qmarii? Ona bierzeok 8 000 - 12 000 zł, jednak przyjmuje z polecenia jeżeli to prawda.
              • Gość: frajer Re: Sari i Voodoo Shaman-Magia Voodoo to ta sama IP: *.tktelekom.pl 21.11.12, 22:13
                na qmari bym się nie skusił, znam bardziej wiarygodną osobe, ale nie korzystam
          • Gość: ... Re: Sari i Voodoo Shaman-Magia Voodoo to ta sama IP: *.tktelekom.pl 18.11.12, 13:22
            www.ok2.pl/ogloszenie/slaskie,katowice/78990/rozne,magia-milosnarytualy-milosne,zaklecia-na-miloscmistrz-magii.html i jest mail
    • Gość: elka Re: Sari i Voodoo Shaman-Magia Voodoo to ta sama IP: 46.238.231.* 15.11.12, 18:53
      Witam
      Sari i Voodoo Shaman Mag to dwie różne osoby. Długo szukałam skutecznej osoby, która mogłaby mi uczciwie pomóc. Wydałam na pseudowróżki mnóstwo pieniędzy ... aż trafiłam do Pana Voodoo Shaman Mag i jestem niezwykle zadowolona, gdyż urok zadziałał. To bardzo skuteczna osoba, profesjonalista w każdym calu.
      Serdecznie polecam.
      • Gość: Ola99999999 Voodoo Shaman-Magia Voodoo IP: *.dynamic.chello.pl 17.11.12, 12:19
        Skoro jesteś zadowolona, to napisz namiar na tego gościa oraz ile czekałaś na takie efekty " cudowne"
        • Gość: Ela Re: Voodoo Shaman-Magia Voodoo IP: *.dynamic.mm.pl 17.11.12, 12:34
          Przestancie wciskac klamstwa, ten koles od voo doo bieże 8 tysiecy podobno w tydzien jest efekt ale ja nie znam takiej osoby, to kolejna proba rekamy i ten temat ma zwabiac klientów.
          • Gość: frajer Re: Voodoo Shaman-Magia Voodoo IP: *.tktelekom.pl 17.11.12, 17:47
            dajcie namiary na te 2 osoby co zachwalacie że są skuteczne
      • agnes109 Re: Sari i Voodoo Shaman-Magia Voodoo to ta sama 18.11.12, 18:03
        Witam czy mogła byś się ze mną skontaktować na gg 3434390 chcialabym porozmawiać.
        • Gość: Myszka Re: Sari i Voodoo Shaman-Magia Voodoo to ta sama IP: *.dynamic.chello.pl 21.11.12, 21:24
          Sorry ale ja też korzystałam z usług tego Voodoo i jak dla mnie to tylko kasę zmarnowałam. Kontakt z nim jest ciężki . Odpowiada nietreściwie . U mnie nic nie zadziałało, a zapewniał, że efekt będzie !!!
          • Gość: frajer Re: Sari i Voodoo Shaman-Magia Voodoo to ta sama IP: *.tktelekom.pl 21.11.12, 21:38
            potwierdzam, voodoo w PL to wydatek kilku tysiaków, zioła trzeba sprowadzać a zioła i transport kosztują, za 200-300zł nikt nie odprawi voodoo, choć jest w Polsce kilka osób co się tym zajmują ale to spore koszty
        • Gość: Ja Re: Sari i Voodoo Shaman-Magia Voodoo to ta sama IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.13, 09:39
          Witam. Ja mam miłe wspomnienia jeśli chodzi o a Pana Voodoo Shaman-Magia Voodoo - wydał mi się osobą mądrą, która wie, co robi i rozumie ludzi. Czułam, że rozumie mój problem i że mu zależy na powodzeniu. Pozdrawiam :)
          • Gość: Ja Re: Sari i Voodoo Shaman-Magia Voodoo to ta sama IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.13, 09:52
            Aha, no i oczywiście wszystko fajnie się skończyło. :)
            • Gość: gość Re: Sari i Voodoo Shaman-Magia Voodoo to ta sama IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.13, 20:43
              Voodoo Shaman-Magia Voodoo to z pewnością żadna Sari, miałam kiedyś kontakt z tym Panem i na pewno nie była to Pani, o nie :)) Mag jak się patrzy.
    • Gość: pryk3@poczta.onet. Re: Sari i Voodoo Shaman-Magia Voodoo to ta sama IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.12, 19:53
      Witam.Proszę o kontak do osoby ,która zajmuje sie czarną magią,rzucaniem klątw i ratowaniem związków małożeńskich.
      • Gość: frajer Re: Sari i Voodoo Shaman-Magia Voodoo to ta sama IP: *.tktelekom.pl 08.12.12, 21:07
        kontaktów pewnie wiele otrzymasz, ale takiego z gwarancją na 99% nie, większosć to wyłudzacze kasy
      • Gość: PaniA Re: Sari i Voodoo Shaman-Magia Voodoo to ta sama IP: *.play-internet.pl 17.03.13, 12:20
        voodoomagic@interia.pl Co dla mnie zrobił? Nadal mi pomaga. Facet przekreślił nasze życie, chciał poszaleć. I zaczął. Wysyłane energie miały kłopot aby go unormować. Powiernik moich próśb nie poddawał się. Ponawiał rytuały i przesyłał wzmocnione energie. Nieoczekiwanie, mój facet z ramion jakiegoś romansidła wylądował sam. To nie koniec. Włóczy się jak pies, kolejnego romansu nagle brak, a zawsze miał ogromne powodzenie. To czas na refleksje, a zatrzymała go w pędzie właśnie osoba o której piszę. Wymaga to cierpliwości i współpracy, zaufania i spokoju. Nie mogłam uwierzyć, że to moje cudo po ostatnich wyczynach i podbojach zostaje nieoczekiwanie samo, aż tego nie zobaczyłam. Pracujemy nad powrotem ale już samo zatrzymanie w miejscu to już wielki sukces, wielki. Spróbuj.
        • ann.pt Re: Sari i Voodoo Shaman-Magia Voodoo to ta sama 31.08.13, 11:03
          Hmm.... Zastanawiam sie czy aktualnie ktos korzysta z usług tego Pana??
    • Gość: Gosc Re: Sari i Voodoo Shaman-Magia Voodoo to ta sama IP: *.fbx.proxad.net 14.04.14, 15:49
      Ja tez sie kontaktowalam z Sari i Voodoo I potwierdzam ze to najprawdopodobniej ta sama osoba. A jesli nie ta sama osoba to dlaczego wrozka Sari i Voodoo uzywaja tego samego adresu IP?
      • Gość: gość Re: Sari i Voodoo Shaman-Magia Voodoo to ta sama IP: *.free.aero2.net.pl 15.04.14, 20:09
        Ktoś jakieś opinie na temat tego pana?
    • obiektywnyobserwator345 Re: Sari i Voodoo Shaman-Magia Voodoo to ta sama 02.10.14, 11:36
      Witam,
      Ostrzegam przed pseudo magiem, który (która) ogłasza się głownie na Olx i robi sobie auto promocje na forach Kafaterii i Tutaj, ale zapewne nie tylko tutaj. Zamieszcza też ogłoszenia jako Selena i Urszula i to o różnych treściach i profesjach..Wróżka,mag,poprawki krawieckie w jednym, coś ciekawego..
      Tutaj linki:
      olx.pl/oferta/szycie-przerobki-krawieckie-CID619-ID4GpH5. html#d5b416565b
      olx.pl/oferta/dzialka-CID3-ID5B3RB.html#d5b416565b
      olx.pl/oferta/wrozby-talizmany-magia-porady-zyciowe-milos ne-i-biznesowe-CID619-ID43PSr.html#d5b416565b
      olx.pl/oferta/tarot-wrozka-zielarstwo-CID619-ID5I9I9.html #d5b416565b
    • agrentowy4321 Re: Sari i Voodoo Shaman-Magia Voodoo to ta sama 04.03.23, 17:10
      Nie jest to oczywiste
    • irona.sonata Re: Sari i Voodoo Shaman-Magia Voodoo to ta sama 25.04.23, 02:13
      Jestem oszołomiona
    • irona.sonata Re: Sari i Voodoo Shaman-Magia Voodoo to ta sama 03.05.23, 02:17
      Ciekawe
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka