Dodaj do ulubionych

Wrozka kamelia poznań - opinie,znacie?

15.11.12, 20:09
byla dzis w naszym miescie w gazecie. Od pewnego czasu juz myslę, czy iśc czy nie, szukalam namiaru bo widzialam tu na forum dobre opinie o niej i polecenia. Namiar mam od dzisiaj i nie wiem co dalej. Interesuje mnie tylko osobiste spotkanie na szczescie jestem tez z poznania. Artykul z nia czyta sie dobrze, glupot nie mowi. Czy ktos byl u niej jeszcze? I czy osobiscie czy na odlegosc?
Obserwuj wątek
    • alina060 Re: Wrozka kamelia poznań - opinie,znacie? 19.11.12, 18:06
      ja bylam i jestem pozytywnie zaskoczona,w szybkim czasie wyszly informacje o ktorych mi mowila,stracilam lata czekajac na faceta,ktory wogole nie zamierzal sie rozwiezc(a przynajmniej nie dla mnie)bo w dodatku mial jescze inna poza żoną i z kazdej z nas czerpal pieniadze. Gorzkie rzeczy uslyszalam wiec nie wyszlam usmiechnieta,ale teraz mam na nie szanse na szczescie bo ktos otworzyl mi oczy i moge ukladac moje zycie z kims kto jest tego wart! Powiedziala mi takie i inne niemile rzeczy, troche szkoda ze sie sprawdzily ale chociaz nie klamala,dodala mi troche otuchy,pozniej jescze mailowo otrzymalam pare cieplych slow zeby dac rade bronić siebie. napewno pojde znowu
    • Gość: krainaczarow Re: Wrozka kamelia poznań - opinie,znacie? IP: *.formlessnetworking.net 20.11.12, 23:16
      ja bylam dwa razy u wrozki kamelii i raz u halszki. halszka dobrze z dloni wrozy az sie zaskoczylam, kamelia robi taki duzy rozklad na stole i z tego duzo wynika wiec tez mozna sie zdziwic. Z obu wrozek w sumie jestem zadowolona ale jak rozmawialam z kolezankami ktorym polecilam odnioslysmy wrazenie ze Kamelia baardzo wyspecjalizowala sie w sprawach damsko meskich
    • Gość: sercemoniki Re: Wrozka kamelia poznań - opinie,znacie? IP: *.bu.edu 20.11.12, 23:34
      bylam w lipcu,moja siostra tez.mi sie sprawdzilo wszytko doslownie, siostrze jakies 80-90% ale obie wybieramy sie znowu. podeslala mi potem fajny przepis na ziola
    • Gość: zapisalam sie! Re: Wrozka kamelia poznań - opinie,znacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.13, 12:19
      ziewczyny,odwazylam sie:) ide w poniedzialek. Kolezanka byla pierwsza po andrzejkach i zaczelo sie sprawdzac dlatego sie skusze.Jak sie dowiem jak bylo zdam relacje:)
      • kotylaciate Re: Wrozka kamelia poznań - opinie,znacie? 14.01.13, 11:42
        same dobre opinie i brak chamskiej reklamy, wygląda zachęcająco.

Czy korzystała któraś z wróżb Pani Kamelii mailowo?
        • Gość: Ja Re: Wrozka kamelia poznań - opinie,znacie? IP: *.icpnet.pl 01.10.13, 11:08
          No to teraz moja opinia na temat wrozki Kamelii...
          trafilam do niej przypadkowko i malo co nie spadlam z krzesla kiedy po kilkunastu minutach zorientowalam sie, ze jest to kobieta, ktora z 10 lat temu spotykalam z poznanskich klubach!
          nie bylam w stanie wydusic z siebie ani slowa, ale zdalam juz sobie wtedy sprawe, ze wrozba bedzie tylko wyrzuconym pieniadzem... No i tak tez sie stalo!
          Powiedziala mi kompletne bzdury!!!
          Nie polecam!!!
    • coill Re: Wrozka kamelia poznań - opinie,znacie? 14.01.13, 15:15
      Chcialabym podziękowac:) akurat w tym tyg jedna z klientek(bodajrze we poniedzialek) mowila mi ze z forum miala kontakt, sprawdzilam i tak jakos milo mi sie zrobilo. Fajnei czasem cos milego uslyszec:)
    • Gość: ania Re: Wrozka kamelia poznań - opinie,znacie? IP: *.ip.netia.com.pl 02.09.13, 14:28
      bylam niedawno i jestem milo zaskoczona trafnoscia wrozby ,pytalam o mojego meza wszystko sie sprawdzilo zapytalam czy moze jezdzi za nim go sledzi skoro to wszystko wie :)
      • bulgaria13 Re: Wrozka kamelia poznań - opinie,znacie? 07.10.13, 11:35
        ile Pani Kamelia bierze za wróżbę?
        • Gość: elisa Re: Wrozka kamelia poznań - opinie,znacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.13, 23:44
          to chyba musisz zadzwonic albo maila napisac, ja napisalam wlasnie :-)
          • robaczek896 Re: Wrozka kamelia poznań - opinie,znacie? 17.08.14, 21:12
            witam :)
            bardzo zachęcająco piszecie o tej wróżce. zastanawiam się właśnie nad pójściem do niej.
            a gdzie ona przyjmuje czy ktoś się orientuje? i jaki koszt wizyty?
            Pozdrawiam
    • asia89s Re: polecam! 26.10.16, 23:18
      Witam🙂 mogłabym prosic o numer kontaktowy do wróżki Kamelii? Bardzo mi zalezy i z gory dziekuje🙂 Moj e-mail: aleksandraa89s@gmail.com
    • wolanda75 Re: Wrozka kamelia poznań - opinie,znacie? 30.09.17, 18:27
      Niestety wróżka Kamelia wbrew temu jak się ceni (120 za jeden problem, 150 ogólnie) nie umie czytać z kart tarota. Kompletnie nie sprawdziło się to co powiedziała. Pytałam o kontakt z mężczyzną. Miał się wg niej odezwać maksymalnie do miesiąca, a minęły dwa i kontaktu nie ma. A więc szkoda kasy i absolutnie nie polecam :(
      • firlett Re: Wrozka kamelia poznań - opinie,znacie? 02.10.17, 16:29
        Chyba jakaś zazdrosna wróżka pisze nie wierzę, byłam u tej Kamelii kilka razy w tym roku i co do kwestii damskomęskich to rewelacja, chyba to jej konik. Zawsze chodzę do niej i do Hanki na przemian. A jeżeli do pani się nie odezwal do miesiąca to poczekać? Ja bym poczekala, głupim trzeba być żeby tak czasu się trzymać z kart co do miesiąca nie żyjemy w średniowieczu.pytałam Kamelii o czas to mi powiedziała przybliżony i dodała, że czas w kartach może się opóźnić i nie zawsze da się jak w kalendarzu i że uczciwie mi to mówi.więc skoro mi tak powiedziała to chyba pani sobie coś wymyśliła.
        Pozatym ona nigdy nie bierze 150zł, co za bzdura.
        • wolanda75 Re: Wrozka kamelia poznań - opinie,znacie? 08.10.17, 09:40
          I dlaczego mnie obrażasz? Od głupich wyzywasz? Zapłaciłam 120 złotych za wróżbę via skype. I nie jestem żadną zazdrosną wróżką tylko niezadowoloną klientką.
          Sama dopytywałam zdziwiona Kamelię, że tak konkretnie określa czas kontaktu, bo samej mi to nie pasowało. Powiedziała, że maksymalnie kontakt do miesiąca. Kontaktu nadal nie ma, a minęły ponad dwa miesiące. Czyli lipa z przewidywalnością, bo to było moje główne pytanie do tarota.
          • coill Re: Wrozka kamelia poznań - opinie,znacie? 19.10.17, 12:39
            Witam Pania pani fallono. Jeszcze pismo od mojego prawnika do pani nie trafiło?
    • irona.sonata Re: Wrozka kamelia poznań - opinie,znacie? 03.05.23, 02:11
      Sceptyczna na 100%
    • wercia94p Re: Wrozka kamelia poznań - opinie,znacie? 17.11.25, 18:06
      A był ktoś teraz u wróżki Kamelii? Ja się zastanawiam czy się nie wybrać w przyszłym miesiącu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka