Dodaj do ulubionych

Wróżbita Maciej-artykuł

IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 18.11.12, 19:04
jestem zniesmaczona tym co przeczytałam w wywiadzie z wróżbią Maciejem-nigdy go nie oglądałam-ale dla mnie jest zwykłym pyszałkiem-100% sprawdzalności???bzdura totalna.
facet.interia.pl/meskie-tematy/news-wrozbita-maciej-zazdroszcza-mi-bo-duzo-zarabiam,nId,708376,nPack,1
Obserwuj wątek
    • tagoria Re: Wróżbita Maciej-artykuł 18.11.12, 19:18
      To biznesmen który żeruje na modzie na wróżby. Żaden z niego wróżbita ;)

Gość portalu: aha napisał(a):

> jestem zniesmaczona tym co przeczytałam w wywiadzie z wróżbią Maciejem-nigdy go
      > nie oglądałam-ale dla mnie jest zwykłym pyszałkiem-100% sprawdzalności???bzdur
      > a totalna.
      > facet.interia.pl/meskie-tematy/news-wrozbita-maciej-zazdroszcza-mi-bo-duzo-zarabiam,nId,708376,nPack,1
      • Gość: aha Re: Wróżbita Maciej-artykuł IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 18.11.12, 19:23
        ale w jakim tonie on się wypowiada!!inni mu zazdroszczą,jest najlepszy i nieomylny, dla zabawy i rozrywki sam sobie karty stawia.i pracuje cała dobę prawie!!
        żenada jak dla mnie;/
    • majarudakowska Re: Wróżbita Maciej-artykuł 19.11.12, 07:27
      powiedz to tym oszolomkom z forum noweezo
    • 8anulka Re: Wróżbita Maciej-artykuł 20.11.12, 15:50
      lubie go:) owszem mysle ze to czysty marketing a nie prawdziwa wrozba, ale on i tak budzi sympatie i niech go pokazuja ile sie da
      • medialny_brylant Re: Wróżbita Maciej-artykuł 20.11.12, 18:23
        gdyby głupota mogła fruwać w chmurach zrobiłoby się ciasno
    • funnyface34 Re: Wróżbita Maciej-artykuł 20.11.12, 18:25
      dajcie spokój.. jak można wierzyć, że facet z tv, do którego zadzwonisz przepowie ci przyszłość odczytując to z twojej daty urodzin? przyznam, że zupełnie się nie znam na "wróżbiarstwie" ale jest to dla mnie kpina i żerowanie na naiwności ludzkiej. a pan Maciej jest zwykłym showmanem, który w dodatku non stop (przynajmniej w odcinkach, które ja oglądałam) powtarzał jaki to on nie jest dobry w czytaniu z kart
      • tagoria Re: Wróżbita Maciej-artykuł 20.11.12, 18:48
        Ja też nie wiem czemu co niektórzy dopatrują się w nim jakiejś głębi czy tam czegoś? Przecie to czyste działania rozrywkowe. Normalnie porównywalne z pokazami iluzjonistów w cyrku. Iluzjonistom sztuczki wychodzą, każdy wie że to trick, bije brawo, ma uciechę. Maciej działa podobnie, ku uciesze gawiedzi ku rozrywce. Tak sobie widać założył. Wolno mu.
        Jak ktoś to bierze na serio, jego problem ;)

funnyface34 napisała:

> dajcie spokój.. jak można wierzyć, że facet z tv, do którego zadzwonisz przepow
        > ie ci przyszłość odczytując to z twojej daty urodzin? przyznam, że zupełnie się
        > nie znam na "wróżbiarstwie" ale jest to dla mnie kpina i żerowanie na naiwnośc
        > i ludzkiej. a pan Maciej jest zwykłym showmanem, który w dodatku non stop (przy
        > najmniej w odcinkach, które ja oglądałam) powtarzał jaki to on nie jest dobry w
        > czytaniu z kart
    • Gość: elialie Re: Wróżbita Maciej-artykuł IP: *.dynamic.chello.pl 25.12.12, 16:15
      Jego wróżby się nie sprawdzają. Wmawia ludziom powtażając 1000 razy że ma 100% sprawdzalnośći ,którą sam sobie potwierdza i nic więcej. Smieszny gość mam nadzieje że w koncu ktoś da mu nauczkę, i skonczy się to jego show gdzie nabija biednych ludzi w butelkę!
    • Gość: darek Re: Wróżbita Maciej-artykuł IP: *.adsl.inetia.pl 30.12.12, 05:23
      słuchaj! oni mają racje to krętacz, wszystko dla kasy i oszustwo, oczywiscie posiada on jakas wiedze ale tyle to ja tez wiem bo interesuje sie astrologią i numerologią, odpowiadajac na mojego sms zmienił moja płeć, no i pytanie, pytałem o zdrowie a mówił o finansach - to jakaś kpina!!!
    • Gość: klementyna Re: Wróżbita Maciej-artykuł IP: *.timplus.net 30.12.12, 10:45
      Ten Pan próbuje nam wmówić, że jest taki wspaniały, a prawda jest taka, że jest zwykłym oszustem.Wróżył mi 2 lata temu, stek bzdur,nic się kompletnie nie sprawdziło
    • Gość: gosc Re: Wróżbita Maciej-artykuł IP: *.4web.pl 29.01.13, 15:57
      Witam.
      Niestety poznałam kulisy pracy takich wróżbitów i wróżek. Są to korporacje gdzie siedzi dziewczyna na dziewczynie nie mająca bladego pojęcia o wróżeniu odbierająca na zmianę sex telefon z telefon gdy ktoś zwraca się o wróżbę. Żal mi było tych biednych ludzi którzy wierzyli iż naprawdę rozmawiają z kimś kto ma pojecie o tym o czym mówi... a wiemy ze nie są to małe pieniądze zatem zastanówcie się zanim złapiecie za słuchawkę i zadzwonicie do wróżek z tv..
      Te ze studia maja tyle "asystentek" o których wcześniej wspomniałam iż nie macie praktycznie szans na rozmowę na antenie:(
      Przykro mi iż obdarłam Was z nadziei ale taka jest rzeczywistość.
      Serdecznie pozdrawiam i proponuje poszukać prawdziwej wróżki z powołania której można spojrzeć w oczy.
    • Gość: pleee Re: Wróżbita Maciej-artykuł IP: *.torun.mm.pl 23.02.13, 22:04
      poszedł i się spodobało i został wróżbitą jak dla mnie to on nie ma daru.
    • mariakaj Re: Wróżbita Maciej-artykuł 22.04.13, 08:56
      ble,ble uczciwość. Ja poczułam się oszukana i naciągnięta. Po wykonaniu telefonu, okazało się, że mogę kontaktować się tylko sms.... i cóż dostałam co i raz odpowiedzi i oczywiście zapytania czy chcę się dowiedzieć co dalej itd.... na koniec dostałam nawet numery totka i informację kiedy padnie wygrana. OCZYWIŚCIE NA WSZYSTKO DAŁAM SIĘ NABRAĆ. Zrobiłam z siebie kretynkę. Wcześniej chodziłam do wróżki, ale niestety urwał mi sie z nią kontakt. Wyjechała. Była wiarygodna i zawsze wszystko się sprawdzało. APELUJĘ może ktoś ze świty MACIEJA napisze do mnie na e'mail, jak osobiście tylko z nim się skontaktować nie z durnymi oszustami z sms onet.magia .
      • Gość: sciema Macieja Re: Wróżbita Maciej-artykuł IP: *.google.com 26.01.14, 04:24
        Nie wiem czy Maciej nie zaczyna przeginac gwarantuje na wizji cos co w regulamunie arkan nie iustnueje. Dekkaracja' ze cos bedzie na wizji a nue zreakizowanue tego jest karalne i chyba moze byc za chwile troche pozwow
        • Gość: ? Re: Wróżbita Maciej-artykuł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.14, 20:59
          a co ze zwykła intuicją? Przecież gośc nawet oczy ma takie... nieszczere
          • Gość: gość Re: Wróżbita Maciej-artykuł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.14, 21:50
            Wróżbita Maciej wystąpił w Kabarecie Skeczów Męczących z okazji 10-lecia. Powinien zmienić branże na kabaret. Fajnie zagrał swoją rolę.
            • canaris7 Re: Wróżbita Maciej-artykuł 26.01.14, 22:05
              Gość portalu: gość napisał(a):

> Wróżbita Maciej wystąpił w Kabarecie Skeczów Męczących z okazji 10-lecia. Powin
              > ien zmienić branże na kabaret. Fajnie zagrał swoją rolę.

Wcale nie potrzebuje zmieniac branzy , bo te jego wszystkie programy
              - to niezly kabaret. Tylko niepotrzebnie sie ciagle powtarza i w koncu staje sie nudne .
            • Gość: andi Re: Wróżbita Maciej-artykuł IP: *.net.e-net24.pl 08.02.14, 04:24
              to zwykly naciagacz na kase przeciez logicznie myslac nikt nie wie co go czeka w przyszlosci poniekad czlowiek kieruje swoim zyciem ale nie wie do konca co go czeka w przyszlosci to zwykle naciaganie naiwnych ludzi na kase przeciez on sam nie wie do konca jaki jego los bedzie a ludziom naiwnym bzdety wruca glupota jedna ludzie wy nie widzicie tego nikt nie wie co go jutro czeka a niby on wie bzdury totalne to jego prosty sposob na zarabianie kasy takich ludzi powinni palic na stosie jak wsredniowieczu niby czarownice one pszypuszczam ze moze umialy leczyc a jednak ich palono a ci niby wroszki wrozbici numerolodzy nic nie wiedza ich powinno sie palic to wszystko sciema dla naiwniakow jak widze ta ich scieme to mnie az krew zalewa ze ludzie im wierza przeciez oni tylko sciemniaja
            • Gość: andi Re: Wróżbita Maciej-artykuł IP: *.net.e-net24.pl 08.02.14, 04:43
              jak mozna byc tak naiw nym zeby wierzyc w te kanonsy naprawde trzeba miec zryty mozg zeby wierzyc wte glupoty jego i jakis wrozek to zwykli naciagacze przeciez on sam nie wie co go czeka bzdury totalne ludziom sie wydaje ze im cos tam przep[owiada przeciez on tak prowadzi rozmowe zeby cos wyciagnac a pozniej na podstawie tego niby ze przepowiada ludzie pomyslcie logicznie nikt jeszcze przyszlosci nie przewidzial mozna by sie tylko domyslic ale konkretnie nikt nie zna jej a on niby tak kim on jest nie wierze w to i nigdy nie uwierze ale ludzie ktorzy dzwonio to niego wierza w to co im nabije w mozg widac ch ca w to wierzyc co im do glowy nabije powiem tak chlopie masz talent zen ludzie daja sie nabierac w Twoje bzdury
    • 1alaska Re: Wróżbita Maciej-artykuł 27.01.14, 11:34
      Obecnie wróżbita Maciej zmienił zdanie i twierdzi, że to media uznały, iż ma 100% sprawdzalność, natomiast on tak nigdy nie twierdził, gdyż wg niego żaden wróżący nie może się tym pochwalić - lekka kosmetyczna zmiana frontu.
      Psychologiem to pan Maciej faktycznie nie jest, dyplomatą również nie, nie ma ani krzty empatii, liczy się tylko prawda jego kart (która nie jest 100% - jak sam niedawno zauważył).
      Dzwoniący do tv rzadko mają czas na zadanie pytania, najważniejsze jest to, by potwierdzić analizę numerologiczną, którą na powitanie serwuje wróżbita, spróbujcie tego nie zrobić, a czeka was cios między oczy - wróżbita wpada w furię, jest bardzo nieprzyjemny w stosunku do dzwoniącej osoby. Ta zresztą może jedynie potakiwać, bo w innym wypadku wróżbita nie dopuszcza jej do głosu.
      Nie wiem czy ten pan nigdy nie ogląda siebie w tv i nie widzi jak bardzo jest zachwycony samym sobą? Wydaje się, że niczego oraz nikogo poza sobą nie jest w stanie dostrzec. Nigdy do tej pory nie widziałam tak zadufanego w sobie człowieczka.
      Zamiast wykonywać swoje obowiązki (za co bierze pieniądze) chełpi się po tysiąckroć tym, że ktoś powiedział, że coś się sprawdziło - a co w tym dziwnego, że się sprawdziła wróżba? Chyba takie jest założenie wróżbity. Wróżba ma się sprawdzać. Za to bierze pieniądze. Po to rozkłada karty. Gdyby każdy w ten sposób reagował na to, że coś mu się uda w pracy, to panowałby niezły bajzel.
      Bardzo mnie dziwi fakt, że wróżbita Maciej tak bardzo podnieca się pozytywnymi wynikami swojej pracy - to powinno być dla niego oczywiste i naturalne. Jeżeli wierzyłby w swoje umiejętności, tak naprawdę nie roztrząsałby tak tego, że udaje mu się cokolwiek wywróżyć.
      • Gość: ? Re: Wróżbita Maciej-artykuł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.14, 11:38
        Nie rozumiem wywodów Pani powyżej. Skoro ten wrózbita jest jaki jest, wyjście tylko jedno: nie korzystać!
        Po co w ogóle roztrząsać, że mógł by to czy tamto???? Nie dzwonić! Prosta rada.
        • Gość: śpiewająca kelnerk Re: Wróżbita Maciej-artykuł IP: *.vdl.pl 28.01.14, 01:04
          W nawiązaniu do clou tematu czyli artykułu, do którego link jest w pierwszym poście. zazdroszczą mi bo dużo zarabiam.. Brak taktu, ogłady, kultury osobistej, pokory, to jedyne co po przeczytaniu tego artykułu mogę powiedzieć o tym człowieczku, no może jeszcze: polecałabym kurs: z pewnością dykcji, przydałoby się również opanowanie gestykulacji spójnej z głoszonymi komunałami.
          Człowiek na poziomie nie mówi o takich kwestiach jak zarobki, a jeśli zapytany, to nie odpowiada w tak prymitywny sposób. Miałam wątpliwą przyjemność widzieć/słyszeć kilka wywiadów z nim i stwierdzam, że irytuje butą. W każdej rozmowie zachowuje się jak pospolita przekupa. Z pewnością odniósł sukces medialny, być może dużo zarabia, ma tysiące fanów którzy lubią (lubią go? w mojej ocenie raczej lubią duszną aurę popularności, którą perfumuje swój wizerunek), ale tego co najcenniejsze nie kupi, SZACUNKU. Czas jego się kiedyś skończy, telefon będzie dzwonił coraz rzadziej, a żyć w realu będzie trzeba.
          Nie polecam pogardy do ludzi, szczególnie tym, którzy jadają w restauracjach, tego typu klientom pluje się do dań, z uśmiechem życząc smacznego.
      • maria2211 Re: Wróżbita Maciej-artykuł 26.10.14, 05:33
        Przeciez to jest głupol, on mysli ze to co on powie, to sie rozpływa i juz tego nie ma, a jutro moze mowic cos zupełnie innego i nikt nie bedzie pamietał, co powiedział wczoraj, a tu nie dość ,ze ludzie pamietaja, to jeszcze maja albo czarno na białym, albo online na filmikach. To człowiek bardzo mało inteligentny ale dość szybko się uczący, jest mało stabilny emocjonalnie i ma masę kompleksów, czasami przypomina takiego przemądrzałego, rozpuszczonego 6 latka . Pycha i narcyz to jego drugie imiona :) Mi kiedyś nagadał głupot ale nie zdażyłam zaprzeczyć ,bo mnie odłączono z wizjii a jak napisałam do wróżbity na jego profilu fb, to wyzwał mnie od kłamczuchów, po czym wykasował oba komentarze, a mnie zablokował bym nie mogła się do tego odnieść. Nie ja pierwsza i nie ostatnia tak zostałam potraktowana, bo od tamtej pory zaczełam obserwować fb wrózbity i sytuacje sie powtarzały z innymi. Na jego fb pozosytały tylko osoby które mu słodzą a które pewnie nigdy z nim nie rozmawiały, albo dzieciaki którym imponuje bo piszez nimi najsłynniejszy wróż w polsce, za to jak ktoś zajrzy na jego fb, to zobaczy same pozytywne komentarze :)
    • Gość: china Re: Wróżbita Maciej-artykuł IP: *.hostowo.eu 28.01.14, 12:29
      Tak, on tym swoim krzykiem, pchaniem się wszędzie jakby udowadniał, że jest kimś… Mam wrażenie, że widzę człowieka uzależnionego od sławy, który uważa, że słowo wykrzyczane po wielokroć stanie się prawdą na wieki wieków amen a lokowanie produktu czyli swojej osoby wszędzie jest lokata w przyszłość. myli się. Ogromnie mu współczuję. Ogromnie. Życie w dostatku to nie wszystko, każda studnia ma dno, każda dojna krowa kiedyś przestaje mleko dawać, warto mieć to na uwadze . Zraził do siebie poważnych przedstawicieli środowiska wróżbiarskiego, na tym etapie nie musi się tym przejmować, ale gdy światła reflektorów zgasną zostanie sam, kompletnie sam bez koneksji, bez koleżeńskiej pomocy chociażby w obstawianiu imprezy,, zaproszeń od mediów nie będzie, bo one są tylko wtedy gdy światło reflektorów świeci jasno. Warto sobie uzmysłowić, że gwiazdą SIĘ BYWA, natomiast kimś się jest albo nie jest. Nie obchodzi mnie ile zarabia. Natomiast widzę, że gromadzi,zapracowuje na brak szacunku od ludzi w realnym świecie, którymi gardzi, licytowanie dla WOŚP ani tysięce fanów z fejsa tego nie zmieni, jeśli sam siebie nie zmieni.
      • Gość: wera Re: Wróżbita Maciej-artykuł IP: *.eaw.com.pl 28.01.14, 14:30
        China, brawo. Dokladnie o to mi chodzilo. To wciaz takie zakompleksione dziecko. Mysle, ze wielu ludzi go krytykowalo ostro w mlodosci przez to, ze wyroznial sie na tle innych. Jak outsider. Czesto nie byly to rady przydatne, a zwykle dobijanie gwozdzi. Wiedzial, ze ma talent, znal karty, ale spotkal sie tez ze zlosliwa konkurencja albo zazdroscia, a zatem klamstwami. Dlatego sie zawzial i postawil wszystko- Na jedna karte! On nie cieszy sie, ze pomaga innym. Cieszy sie, ze karty jasno wskazuja droge i przez to moze pompowac swoje ego. Gdy sie wzrusza na wizji, to nie dlatego, ze moze doradzic, tylko ze sprawdzalnoscia udowadnia swoja wartosc. Ogladam jego programy zeby uczyc sie kart, ale ta jego sztucznosc jest nie do zniesienia. I te teksty - czy pani sie cieszy, ze dodzwonila sie do przystojnego wrozbity Macieja? Dla mnie osobiscie jako facet jest on potwornie odpychajacy, i juz nie chodzi o wyglad, tylko ten caly falsz. Ludzie milcza albo przytakuja, bo wiedza ze ten klaun ich zakrzyczy, a oni straca kase na polaczenie. Moja matka mowi, ze jezeli wykopia go z tv, to jeszcze ma gabinet swoj, fanow, a pieniedzy pewnie tez odlozyl. Ale ja nie bylabym taka pewna, ze bedzie sobie tak kameralnie funkcjonowal. Jak go tv wykopie, to straci swoja maske, a wtedy no coz, kryzys osobowosci. Moze go jeszcze wkopia w jakas intryge. Tv lubi takich, co poza kariera nie maja nic, wtedy taki czlowiek da sie doslownie zajezdzic. Na razie pewnie mysli, ze ten upor i wyrzeczenia doprowadzily go na sam szczyt, ale kazda gwiazda kiedys gasnie. Poza tym Waris Dirie przeszla jeszcze gorsze rzeczy i nie wykorzystala slawy po to, zeby tak pajacowac!!!
    • Gość: bab Re: Wróżbita Maciej-artykuł IP: 67.222.152.* 28.01.14, 16:17

wera, generalnie zgadzam się z tym co piszesz, ale Tobie też daleko do ezoterycznego spojrzenia na ludzi, pokory, a że „uczysz się kart” z tv… (jak rozumiem z programów które zaszczyca) to jestem zaskoczona, a nawet zdruzgotana. Z tych programów nie można wynieść krzty wiedzy, poza zdegustowaniem. Nie jestem w temacie wróżenia, ale chyba nauka wróżenia nie polega na nauce, a chłonięciu wiedzy z książek, kursów, szkoleń, seminariów, rozmów z ludzmi, a nie ślęczeniu po nocach przy programach, w którym ktoś bez pokory i szacunku do ludzi rzuca dwa zdania o jednej z kilku w układzie kart. współczuję temu, komu będziesz kiedyś stawiać karty. ja nie chciałabym skorzystać z kart u osoby, która czerpala wiedzę z ……

ktos poruszył kwestie przystojności. przystojny??? Kolejny niesmaczny absurdalny żenujący żart.
    • Gość: wera Re: Wróżbita Maciej-artykuł IP: *.eaw.com.pl 28.01.14, 16:27
      Przynajmniej nasze opinie sa autentyczne, w porownaniu do twojej. Jestem jeszcze mloda, wiec to czy mi sie powiedzie czy nie, to kwestia czasu. Ciezko pracowal uczac sie, wiec zasluzyl na to, co zdobyl. Podoba mi sie tez, ze nie uzdrawia na wizji, nie wierzy w to. Ja szanuje jego talent i wiedze, ale nie to, co soba reprezentuje jako czlowiek i w jaki sposob ta wiedze przekazuje. Z jego oczu bije falsz, wyglada w glebi duszy na osobe dobra lecz totalnie zagubiona i zatruta przez pogarde. Poza tym zauwazcie, ze na wizji przechodzi w skrajne stany emocjonalne - od samouwielbienia, do placzu po smiech. Prawdziwy smiech trudno opanowac, jest szczery i serdeczny. Tu wszystko jest zagrane. No ale w telewizji trzeba grac, wiec trafil swoj na swego. On traktuje wrozbiarstwo jako tworzenie kreacji osobistej i sposob na wzbudzanie podziwu. Klientow traktuje jak widownie. Chwali sie prestizem i zarobkami, bo teraz ci co mu dokopali moga mu pogwizdac. Tak zachowuje sie doradca duchowy? Czemu zatem nie zostanie aktorem, chyba nawet mowil ze marzyl o tym w mlodosci? A kto by chcial ogladac tego lukrowanego buca w filmie? Nic dziwnego, ze dla ciebie jest bardzo meski (zwlaszcza gdy mu te swinskie oczka swidruja albo jak sie caly poci na wizji) skoro nowe trendy lansuja takie bzdury jak gender. Wielkie mi mestwo, zabrac mu karty, to sie z rozpaczy powiesi, bo nic innego nie ma. I jeszcze jedno - dlaczego pisze na fcb - niewazne, co mowisz o sobie sam, wazne jak postrzegaja cie inni? Czyli co, bierze kazda opinie nawet najbardziej negatywna na klate? To dlaczego czesto powtarza, ze inni mu zazdroszcza i probuja dolki kopac? Oni tez maja zatem racje? A moze tak powiedzial zeby podkreslic, ze to wlasnie media uznaly go za najlepszego, a nie on sam, bo by wyszedl wtedy na pyszalka?
    • Gość: rewia Re: Wróżbita Maciej-artykuł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.14, 19:08
      Cała ta dyskusja to karmienie wielkiego energetycznego trolla. Maciej wydał jakieś wypociny i zależy mu teraz na rozgłosie,bo chce ciemniakom je wcisnąć jako arcydzieło, wcale nie zdziwiłabym się, jeżeli on sam prowokowałby takie dyskusje na forum. Sejsmograf ezoteryczny wskazuje wzmożone ruchy maciejowego EGO. Nie dajcie się wpuszczać w skrzątowy kanał. :) Jeżeli chodzi o wiedzę to ech..ale można uczyć się od niego samouwielbienia, w tym jest mistrzem.
      • 1alaska Re: Wróżbita Maciej-artykuł 30.01.14, 22:07
        Gość portalu: rewia napisał(a):
        wcale nie zdziwiłabym się, jeżeli on sam prowokowałby takie dyskusje na forum.

Nieee, ten pan nie jest w stanie znieść negatywnego słowa na swój temat.
    • Gość: maciejka jakie czasy takie gwiazdy IP: *.profitcorp.net 08.02.14, 12:17
      Są dwa czynniki rozbuchanego ego: wrodzone prostactwo i nabyta sława: pierwsze jest wieczne, drugie wietrzeje wcześniej lub później.
      Jaki obiekt tacy sympatycy, jakie czasy takie gwiazdy.
      • Gość: ... Re: jakie czasy takie gwiazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.14, 10:18
        słuszna uwaga... jakie czasy takie gwiazdy :))) NIc dodać nic ująć!
    • Gość: matta hari Re: Wróżbita Maciej-artykuł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.14, 20:44
      Zderzenie dwóch kulktur, salonów warszawskich i wałbrzyskich familoków. hej dziewczyno, jak ty kobieto wywnioskowałaś z tego żenującego materiału, że Maciej jest nieomylny? swoją drogą rozwnął swe ego, od czasu gdy ostatni raz go oglądalam, a myślałam, że bardziej się już nie da.Zaraz gość odleci, jak nadęty balon. Swoją drogą to pojedynek pomiędzy prymitywnym Narcyzem, a paniczem o zaściankowym widzeniu świata.
    • 1alaska Re: Wróżbita Maciej-artykuł 12.02.14, 12:24
      Dosyć zabawna rozmowa, tzn. udało się co nieco wtrącić Jagielskiemu między przechwałki wróżbity Macieja.
      Problem polega na tym, że swoją pracę, a właściwie samego siebie wróżbita traktuje tak poważnie, zbyt poważnie.
      No i żenujący jest argument, że z opinią mediów, czyli "tvn" i "onetem" wg Macieja nie wolno dyskutować, bo to wielkie media. A kiedy to media przejmowały się prawdą, obiektywizmem, rzetelnością, kulturą? Media zajmują się robieniem forsy. Maciej też. I tego faktycznie można by mu zazdrościć, gdyby nie wielki minus - robienie z siebie pajaca z nadętą i poważną miną.
    • Gość: wera Re: jakie czasy takie gwiazdy IP: *.eaw.com.pl 12.02.14, 12:32
      Aha, i jeszcze jedno. Teraz programu w ezo tv nie da sie juz w ogole ogladac, wiec chyba przestane. Szanowny pan Maciej coraz wiecej mowi o swoich zaslugach i ofertach programu, niz wrozy. A zatem zawartosc programu zostala rozcienczona. Czyzby ezoteryczna telewizja schodzila na psy? To bylo pewne, mogli dokladniej przemyslec swoja polityke kantowania ludzi. Albo zwerbuja kogos, kto naprawde na kartach sie zna i ma dar, albo w przyszlosci zaczna upadac. Poza tym podlozyli glupie dzwieki typu oklaski, gdy ktos na wizji potwierdzi sprawdzalnosc Macieja. Przeciez z tego zrobil sie ewidentny kabaret i oni nawet sie z tym nie kryja... Kpina z wrozb!
      • Gość: Aga Re: jakie czasy takie gwiazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.14, 20:11

Wróżyłam sobie u niego kilka lat temu jak jeszcze pracował w Kosmice.
        Zadzwoniłam na początku stycznia i zapytałam o sprawę, która miała się wydarzyć pod koniec tego miesiąca. Nie tylko błędnie przewidział wynik sprawy ale również opisał całe zdarzenie co, jak się potem okazało, nijak się miało do rzeczywistości.

Ciekawie byłoby poznać opinie innych osób, które sobie u niego wróżyły. Nie chodzi o opis jego beznadziejnego zachowania i pychy tylko konkretne, szczere wypowiedzi typu sprawdziło się to i tamto bądź kompletnie nie. Wtedy można by zweryfikować jaki jest naprawdę.
        Bzdur, które opowiada w programach i tego jak beznadziejnie się zachowuje nie ma co brać pod uwagę.

W ogóle, tak z perspektywy czasu i tego co kolejno w moim życiu się zdarzało, uważam że wróżenie sobie to głupota ale każdy jakieś głupoty w życiu od czasu do czasu popełnia, ja niestety też. Poza tym każdy ma wolną wolę i do niego należy wybór...
    • Gość: anna Re: Wróżbita Maciej-artykuł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.14, 13:32
      Oglądałam przed chwilą Macieja nie da się słuchać jak on ludzi traktuje jeśli ktoś się z nim nie zgodzi to jest żenada bufon i ignorant myślę że się nadzieje na kogoś i mu odpowie ostrą ripostą brak szacunku do ludzi zarozumialec i pyszałek
    • eukaliptusek Re: Wróżbita Maciej-artykuł 29.04.21, 22:41
      Pomimo, że go nie trawie nie można mu odmówić sukcesu.
    • tokopoko Re: Wróżbita Maciej-artykuł 30.04.21, 08:46
      Maciej to showmen i nic więcej
    • odamoda Re: Wróżbita Maciej-artykuł 06.05.21, 23:49
      Maciej nadaje się do telewizji ale czy to jest poważne wróżenie?
    • agrentowy4321 Re: Wróżbita Maciej-artykuł 04.03.23, 17:04
      Ile wy zajmujecie się tym?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka