Dodaj do ulubionych

Voodoomagic@interia.pl

IP: *.is.net.pl 22.11.12, 17:06
Witam
Znalazłem takie ogłoszenie: www.oglaszamy24.pl/ogloszenie.php?advert_id=520302953
I mam pytanie czy komuś już ten Pan pomógł? Czy sprawdziły się jego słowa i w jakim czasie? Czy może go ktoś polecić? Chodzi mi o obiektywną ocenę osób które skorzystały z jego usług.
Obserwuj wątek
    • Gość: gosc Re: Voodoomagic@interia.pl IP: 193.239.60.* 22.11.12, 17:10
      tak, wszystkim wszystko sie sprawdzilo, mozesz zamawiac co chcesz
      • Gość: frajer Re: Voodoomagic@interia.pl IP: *.tktelekom.pl 22.11.12, 17:30
        nikt voodoo za 2 stówy nie odprawi, do tego są potrzebne zioła a to ze sprowadzeniem idzie w grubsze pieniążki, było o tej osobie w jakimś temacie ostatnio, Polsce to ze 3 osoby się tym zajmują jeśli chodzi o Polaków, i może ze 3 obcokrajowców z Haiti czy Kuby ewentualnie innego kraju gdzie voodoo jest normalną religią.
        • Gość: Porzucony Re: Voodoomagic@interia.pl IP: *.is.net.pl 22.11.12, 17:37
          Ale ja nie wiem czy te rytuały które mi podał to voodoo czy nie... Rytuał Aeszmy to voodoo?
          • Gość: gosc Re: Voodoomagic@interia.pl IP: 193.239.60.* 22.11.12, 17:41
            cos ty z ksiezyca spadl czy co? myslisz ze jak zrobisz cos samemu to cos da? nawet jakbys dostal najlepszy rytual to nic bys nie zrobil z nim
            • Gość: Porzucony Re: Voodoomagic@interia.pl IP: *.is.net.pl 22.11.12, 17:43
              Ja nie chce robić nic samemu. Ten Pan napisał mi że niezbędne jest wykonanie rytuału Aeszmy. A pytam bo nie chce zostać oszukany
              • Gość: gosc Re: Voodoomagic@interia.pl IP: 193.239.60.* 22.11.12, 17:48
                specjalisci od vodoo raczej na forum nie siedza zeby ci napisali cos na ten temat
                • Gość: frajer Re: Voodoomagic@interia.pl IP: *.tktelekom.pl 22.11.12, 17:54
                  poszukaj w google o Aeszma, domyślam się że chcesz się zemścić
              • Gość: oooo Re: Voodoomagic@interia.pl IP: *.tktelekom.pl 22.11.12, 17:57
                jest o nim temat kilka linijek niżej, jedynie osoba z Kujawsko-Pomorskiego go chwaliła
                • Gość: Porzucony Re: Voodoomagic@interia.pl IP: *.is.net.pl 22.11.12, 18:12
                  Nie chcę się na nikim mścić. Chcę tylko odzyskać miłość mojego życia.
                  • Gość: frajer Re: Voodoomagic@interia.pl IP: *.tktelekom.pl 22.11.12, 18:24

zbyt wiele razy się na rytualistach zawiodłem w tym temacie żeby kogoś polecić, a 7-8 tys mi szkoda na konkretną osobę, ale przynajmniej spora szansa na powodzenia. większosć rytualistów to studenci i studentki, jakaś osoba kilka tematów poniżej za kilkadziesiąt złoty się ogłaszała też byłbym ostrożny, jeszcze niżej za koszty materiałów tu by można zaryzykować
                    • Gość: bianka Re: Voodoomagic@interia.pl IP: 67.221.255.* 22.11.12, 19:31
                      z ta spora szansa na powodzenie bylabym ostrozna, znam osobe ktora placila za jeden rytual wiecej niz 7-8 tysiecy i nic nie pomogl, a myslala ze za takie pieniadze to bedzie nie wiadomo co
              • Gość: brunetka Re: Voodoomagic@interia.pl IP: *.adsl.inetia.pl 23.12.12, 11:12
                Witam,
                Korzystałam z usług tego Pana i jest to jedyna osoba która jak do tej pory namacalnie mi pomogła.
                Miałam problemy ze snem. Każdej nocy budziłam się wiele razy a regularnie o 3 ciej w nocy. Jak z zegarkiem w ręku. Pan "Voodoomagic" z dnia na dzień spowodował że juz nie mam tego problemu. Wreszcie normalnie odpoczywam.
                Poza tym niestety ktoś bardzo chce mi szkodzić, a ten Pan wykonał dla mnie rytuały ochronne i tu też widzę efekty. Osoba która mi szkodzi uderzyła w bliską mi osobę, co spowodowało u niej lęki, halucynacje, okropne upiorne sny i poczucie tracenia rzeczywistości.Gdybym na własne oczy nie widziała co mozna zrobić magią, nigdy bym w to nie uwierzyła. Na szczęście mam kontakt z tym Panem, który i w tym mi pomógł. Zawsze mogę się do Niego zwrócić i zawsze coś zaradzi jak cos złego się dzieje.
                Nie poznałam osobiście tego Pana, nie mam pojecia nawet gdzie mieszka, jak wygląda itd. Znalazłam kontakt w necie, zupełnie przypadkiem. Nikt mi Go nie polecał. Nie znalazłam kontaktu w żadnych serwisach wrózbiarskich a na stronie z ogłoszeniami. I nie żałuję. Moge tą osobę polecić. A co do środowiska związanego z wróżbami, magią, oczyszczaniem dość dobrze je poznałam. Trafić na skuteczną osobę, uczciwą i jeszcze która nie zedrze pieniędzy graniczy z cudem. Ja jestem zadowolona z usług tego Pana.
                • Gość: blindi Re: Voodoomagic@interia.pl IP: *.rfc.pl 26.12.12, 12:31
                  Ja też korzystałam z usług tego Pana i mogę z całego serca go polecić. Sprawił, że znowu uwierzyłam w życie ;) Dzięki Jego rytuałom jestem szczęśliwa ;) A to przecież najważniejsze w życiu ;) Do tego jest to niezmiernie sympatyczna osoba pełna kultury ;) Jestem zachwycona tym Panem ...
                  • Gość: justa Re: Voodoomagic@interia.pl IP: *.dynamic.chello.pl 21.02.13, 21:48
                    A czy długo czekałaś na efekty? Ja na razie czekam 1,5 mies i nic. Kontakt z Panem jest trochę średni, długo trzeba czekać na odpowiedź, ale z tego względu, że odprawia dużo ryt. Wiem, że trzeba być cierpliwym ale powoli juz tracę tą cierpliwość, ta niepewność mnie dobija!
                    • Gość: gosc Re: Voodoomagic@interia.pl IP: 83.142.206.* 22.02.13, 08:51
                      Ja tez obecnie korzystam z uslug tego Pana i narazie nie mam zazalen poniewaz kontakt jest wystarczajacy.Jest to osoba ktora wie co pisze.Efektu jeszcze nie ma ale dlatego iz jest w trakcie rytualow.Wiec jesli ktos nie korzystal niech sie nie wypowiada!
                      • Gość: frajer Re: Voodoomagic@interia.pl IP: *.31-186-85-108.net.eco.atman.pl 22.02.13, 10:40
                        Efektów nie ma i nie będzie, termin minie i dalej będzie bez efektu.
                        • Gość: gosc Re: Voodoomagic@interia.pl IP: 83.142.206.* 22.02.13, 11:15
                          a korzystales ze wiesz?
                          Jesli nie to nie krytykuj...najlepiej wypowiedziec sie o kims zle bo pozostajesz bezkarny
                          • lilia263 Re: Voodoomagic@interia.pl 22.02.13, 13:32
                            ja nie wiem kto to jest ale sądzę że ktoś kto ma zbyt wiele w ofercie, praktycznie wszystko co jest możliwe to chodzi mu tylko o kasę.
                            • Gość: PaniA Re: Voodoomagic@interia.pl IP: *.play-internet.pl 17.03.13, 12:59
                              voodoomagic@interia.pl Co dla mnie zrobił? Nadal mi pomaga. Facet przekreślił nasze życie, chciał poszaleć. I zaczął. Wysyłane energie miały kłopot aby go unormować. Powiernik moich próśb nie poddawał się. Ponawiał rytuały i przesyłał wzmocnione energie. Nieoczekiwanie, mój facet z ramion jakiegoś romansidła wylądował sam. To nie koniec. Włóczy się jak pies, kolejnego romansu nagle brak, a zawsze miał ogromne powodzenie. To czas na refleksje, a zatrzymała go w pędzie właśnie osoba o której piszę. Wymaga to cierpliwości i współpracy, zaufania i spokoju. Nie mogłam uwierzyć, że to moje cudo po ostatnich wyczynach i podbojach zostaje nieoczekiwanie samo, aż tego nie zobaczyłam. Pracujemy nad powrotem ale już samo zatrzymanie w miejscu to już wielki sukces, wielki. Spróbuj.
                              • Gość: ... jasne - reklama IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.13, 10:53
                                • Gość: PaniA Re: jasne - reklama IP: *.play-internet.pl 18.03.13, 16:10
                                  Jasne. IP komputera sprawdź mała istoto.
                                  • Gość: alee Re: jasne - reklama IP: *.204.49.234.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 22.03.13, 15:50
                                    i jak , czy ktoś z piszących kilka dni temu widzi jakieś namacalne efekty rytuałów ?
                                    • Gość: justa Re: jasne - reklama IP: *.dynamic.chello.pl 23.03.13, 00:20
                                      Ja niestety nie..rytuały zostały zakończone w styczniu. Nie wiem może to jeszcze za wczesnie na efekty,ale nic sie nie zmieniło.
                                      • Gość: lol Re: jasne - reklama IP: *.tktelekom.pl 23.03.13, 10:05
                                        po 2 miesiącach za wcześnie na efekty ? ściema
                                        • Gość: onaa Re: jasne - reklama IP: 95.108.80.* 27.03.13, 15:01
                                          chcialam sie zapytac czy sa jakies efekty u kogos po rytuale u tego Pana??
                                          • Gość: Jacek Re: jasne - reklama IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.13, 15:40
                                            nie ma
                                          • Gość: justa Re: jasne - reklama IP: *.dynamic.chello.pl 12.05.13, 13:32
                                            U mnie niestety po rytuałach tego Pana nie ma żadnych efektów ( rytuał zakończony w styczniu b.r.)
                                            • Gość: frajer Re: jasne - reklama IP: *.tktelekom.pl 12.05.13, 13:48
                                              bo ten pan tylko kase trzepie a nic nie robi
                                          • Gość: gosc Re: jasne - reklama IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.13, 09:31
                                            no i jak w końcu, są?
                                      • sweetvikki Re: jasne - reklama 27.05.13, 20:57
                                        Ja korzystalam i tez czekalam dluzej.....niestety [ bo bylam niecierpliwa] ale byla to prawdziwa zacietosc i walka ze strony Szamana. Wykonywal rytualy do skutku. Podziwiam go za poswiecenie i wytrwalosc. Nie wzial ode mnie nic wiecej za dodatkowe rytualy i bardzo to doceniam. To profesjonalista i moge go polecic. Sprawdzil sie w moim przypadku dokladnie jak tego chcialam i nie piszcie bzdur ze naciaga na kase bo to nie prawda !!!! Nie prawda!!!! Polecilam go nawet znajomej ktora niestety nier miala pieniedzy to zaoferowal jej bezplatna pomoc. A nie jak inni liczni czekaja tylko na kase. Naprawde polecam tego pana.
                                        • Gość: gosc Re: jasne - reklama IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.13, 10:50
                                          kłamiesz sweetviki
                                          napisłam do niego że mam problemy finansowe, to w ogóle nie odpisuje
                              • Gość: Jaso Re: Voodoomagic@interia.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.13, 08:49
                                Jestem totalnie zadowolona. Kurczę, po prostu wszystko się ułożyło :)
                                • Gość: fryzjer od kasy Re: Voodoomagic@interia.pl IP: *.tktelekom.pl 23.05.13, 11:18
                                  Ułożyć to się może puzzle, a nie urok u tego osobnika.
    • Gość: Margotka Re: Voodoomagic@interia.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.13, 23:17
      Ja właśnie wpisałam tego mejla w google, z ciekawości, co inni sądzą o tym panu, czy też mają takie miłe doświadczenia. Naprawdę, ja od razu jak napisałam do niego, dostałam odpowiedź, poczułam taką opiekę, tak jakby ktoś mnie dobrze rozumiał. Poczułam bratnią duszę, że nadajemy na tych samych falach. Wszystko trwało kilka miesięcy i udało się. Ale to nie było tak, że jak pstryknięcie palcem. Ja też musiałam to poczuć, to znaczy uwierzyć, mieć pozytywną energię. Bo magia to nie jest jak z bajki. To jest natura, życie, trzeba uwierzyć. I jak wierzymy, na pewno się spełni. Ja jestem teraz szczęśliwa i wierzę w magię, że jest pozytywna energią, która działa cuda. Ale trzeba właśnie znaleźć kogoś, kto nas zrozumie i będzie pomocny. Jest jeszcze tak, że ten pan nie zawsze miał czas, aby odpisać, ale potem dowiadywałam się, że był wyczerpany, bo rytuały wyczerpują. Wtedy byłam zaniepokojona na poczatku jak nie odpisywał, ale potem już się zgraliśmy.
      • Gość: fryzjer od kasy Re: Voodoomagic@interia.pl IP: *.tktelekom.pl 22.05.13, 07:08
        To nie ten pan kilka miesięcy się przypadkiem przyznał że robi ludzi w bambuko ???
        Wazelinką jedzie i cukrem od słodzenia i lizania d...
        • sweetvikki Re: Voodoomagic@interia.pl 27.05.13, 21:30
          Pewnie ty jestes od lizania d.... falszywym wrozkom podajacym sie za prawdziwe i pewnie piszesz brednie pod roznymi nickami na innych tez a siebie wznosisz pochwalami. Ja juz takich znam jak ty na tym calym forum. Innym niszczycie reputacje i dobre zdanie Falszerzu jeden wredny. Sam spojrz w lustro to zobaczysz swoje obludne zaklamane oblicze. Ten Pan to konkretny uczciwy i rzetelny mezczyzna. Nie pisz falszu obludniku zaklamany. Pomyliles adresy albo celowo siejesz falszywa propagande. Ile ci falszywy gosciu placa pseudowrozki za to ze robia ludzi w bambuko???? Czy moze smaruja ci wazelinka???
          Szaman to godny polecenia profesjonalista i korzystalam dlugo z jego pomocy i wiem ze to ktos z klasa. POLECAM.
          • Gość: fryzjer od kasy Re: Voodoomagic@interia.pl IP: *.tktelekom.pl 27.05.13, 22:47
            A może po prostu wydymało mnie wiele takich wróżek.... Nikt VooDoo za pare złotych nie zrobi, mało kto ma o tym pojęcie zwłaszcza w Polsce
            • Gość: caro Re: Voodoomagic@interia.pl IP: *.dynamic.mm.pl 04.11.13, 10:38
              A co sadzicie o osobie ,ktora sie tym zajmuje,ale robi wszystko u siebie w domu,podaje swoj adres,placi sie jej osobiscie,nie robi niczego przez internet,nie ma swojej stronki w necie.Czy ktos taki moze byc wiarygodny.Pytam bo znalazłam takeigo kogos,jest do niej numer telefenu,mozna spokojnie z ta osoba porozmawiac i umowic sie na spotkanie.
              • Gość: gość Re: Voodoomagic@interia.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.13, 12:52
                Czy mogłabyś podać namiary na taką osobę?
                Sądzę, że osoba jak opisujesz - to skarb!!!
                Osobiście, mam dość internetowych naciągaczy! Anonimowych "magów", wróżek , tarocistów wszelkiej maści.....
                Proszę, podaj jakiekolwiek namiary na osobę - która zgodzi się spotkać osobiście
                Dziękuję.
                • Gość: caro Re: Voodoomagic@interia.pl IP: *.dynamic.mm.pl 04.11.13, 12:57
                  bede u tej osoby 13 listopada.spytam jej czy moge to zrobic.podaj jak cos maila,to Ci odpisze
                  • Gość: gosc Re: Voodoomagic@interia.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.13, 12:58
                    dopiero 13 listopada? Sorry ale sprawa jest pilna, jak by co pisz saragossa503@poczta.fm
                    Dzięki serdeczne!!!
                    • Gość: caro Re: Voodoomagic@interia.pl IP: *.dynamic.mm.pl 04.11.13, 13:04
                      Niestety dopiero 13ego bo w tym tygodniu nie ma już wolnego.ale osoba ta jak sie z nia skontaktujesz wczesniej telefonicznie i naswietlisz sprawe,wszystko przygotuje na Twoja wizytę.przykro mi ale wczesniej nie moge Ci pomóc,pozdrawiam
                      • Gość: oszustka Re: Voodoomagic@interia.pl nie korzystajcie IP: *.wdm.pl 04.11.13, 14:50
                        to przynajmniej napisz z jakiego rejony polski ta osoba jest, najlepiej województwo
                        • Gość: gośc Re: Voodoomagic@interia.pl nie korzystajcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.13, 16:35
                          to ja też prosze namiary na maila k.rojek123@wp.pl
                          • Gość: hehe Re: Voodoomagic@interia.pl nie korzystajcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.13, 17:10
                            Gość: gosc 04.11.13, 12:58 Odpowiedz
                            dopiero 13 listopada? Sorry ale sprawa jest pilna, jak by co pisz saragossa503@poczta.fm
                            Dzięki serdeczne!!! Salamandro a po ch......Ci ten mag masz przecież swojego Baszę.
                            • canaris7 Re: Voodoomagic@interia.pl nie korzystajcie 04.11.13, 20:12
                              Gość portalu: hehe napisał(a):

> Gość: gosc 04.11.13, 12:58 Odpowiedz
                              > dopiero 13 listopada? Sorry ale sprawa jest pilna, jak by co pisz saragossa503@
                              > poczta.fm
                              > Dzięki serdeczne!!! Salamandro a po ch......Ci ten mag masz przecież swojego B
                              > aszę.

no tak ... tylko jak sie inaczej pozbedzie tych bab co przychodza na smarowanie
                              i romansowanie ???
                              • Gość: RealniePatrzac Re: Voodoomagic@interia.pl nie korzystajcie IP: *.181.152.129.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 04.11.13, 20:29
                                czy twój wpis palancie w tym temacie coś wnosi?
                                • ruudai Re: Voodoomagic@interia.pl nie korzystajcie 04.11.13, 20:39
                                  Dobrze to ujęłaś. Salamandra i jej nowe przyjaciółki są nieźle rąbnięte w dekiel.

Gość portalu: RealniePatrzac napisał(a):

> czy twój wpis palancie w tym temacie coś wnosi?
                                  • Gość: hehe Re: Voodoomagic@interia.pl nie korzystajcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.13, 21:29
                                    Gość: RealniePatrzac 04.11.13, 20:29 Odpowiedz
                                    czy twój wpis palancie w tym temacie coś wnosi? Ruudai zaczęła rozmawiać sama ze sobą od natłoku myśli jaką w danej chwili piękność smaruje Basza. Zazdrość rozdwaja osobowość.
                                    • Gość: hehe Re: Voodoomagic@interia.pl nie korzystajcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.13, 21:34
                                      Nie denerwuj się ruudai musisz uzbroić się w cierpliwość. Lekarze dusz i ciał tak mają,że lubią stosować masaż piersi u młodych dziewczynek.
                                • canaris7 Re: Voodoomagic@interia.pl nie korzystajcie 04.11.13, 21:29
                                  Gość portalu: RealniePatrzac napisał(a):

> czy twój wpis palancie w tym temacie coś wnosi?

to najpierw popatrz sobie realnie na wlasnego palanta !!!

czy moze twoj palant w tym temacie cos wnosi ???
                      • Gość: gość Re: Voodoomagic@interia.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.13, 22:19
                        Niestety dopiero 13ego bo w tym tygodniu nie ma już wolnego.ale osoba ta jak sie z nia skontaktujesz wczesniej telefonicznie i naswietlisz sprawe,wszystko przygotuje na Twoja wizytę.przykro mi ale wczesniej nie moge Ci pomóc,pozdrawiam

Dzięki Ci, caro!
                        Czekam niecierpliwie!
              • Gość: do caro Re: Voodoomagic@interia.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.13, 21:03
                caro

proszę o namiary do tej osoby na saragossa503@poczta.fm
                Dziękuję!
            • wiara-i-przeznaczenie Re: Voodoomagic@interia.pl 04.11.13, 18:01
              Voodoo w Polsce? To brzmi jak kabaret Smolenia: Zróbmy ściepę narodową, kupmy bombę atomową. Nikt w kraju nie robi takich rzeczy, nawet z Drugiej ręki! W Europie jak znajdziesz 5 może 7 osób to góra a zatem bzdury. Ceny zaś to kwestia od 800 Euro w górę. Pozdrawiam

Gość portalu: fryzjer od kasy napisał(a):

> A może po prostu wydymało mnie wiele takich wróżek.... Nikt VooDoo za pare złot
              > ych nie zrobi, mało kto ma o tym pojęcie zwłaszcza w Polsce
    • Gość: gosc Re: Voodoomagic@interia.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.13, 20:06
      podbijam
      może ktoś odwezwie się kto ostatnio korzystał u tego pana?
      • Gość: uwaga Re: Voodoomagic@interia.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.13, 23:43
        www.sfora.pl/Prorok-uzdrowiciel-leczyl-kobiety-seksem-I-jeszcze-bral-pieniadze-a61353
        • Gość: gosc Re: Voodoomagic@interia.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.13, 11:34
          Do: uwaga

Mioże lepiej tym byś się zainteresował?

www.sfora.biz/Az-tyle-kosztuje-nas-ZUS-Na-to-ida-nasze-skladki-a61366
    • Gość: gość Re: Voodoomagic@interia.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.13, 10:54
      Czy ten Pan od voodoo w ogóle jeszcze działa? Nie odpowiada na maile
    • Gość: Voodoomagic Re: Voodoomagic@interia.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.13, 21:42
      "Jeżeli dokonujemy rytuału miłosnego to oczekujemy przyciągnięcia miłości i osoby ukochanej do siebie. Istnieje w tym jedno ALE. Nie zawsze to co chcemy jest dla nas najwłaściwsze i może się tak zdarzyć, iż energie uroku miłosnego mogą pokierować nas w zupełnie inna stronę i zamiast zauroczenia konkretnej osoby, przyciągnąć do nas zupełnie inną miłość. Dlatego magia sama w sobie bywa do końca nieprzewidywalna i żaden najlepszy mag nie da nam stu procentowej gwarancji realizacji naszego celu."
      baszaalbion.pl
      • Gość: gość Re: Voodoomagic@interia.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.13, 07:36
        ość portalu: Voodoomagic napisał(a):

> "Jeżeli dokonujemy rytuału miłosnego to oczekujemy przyciągnięcia miłości i os
        > oby ukochanej do siebie. Istnieje w tym jedno ALE. Nie zawsze to co chcemy jest
        > dla nas najwłaściwsze i może się tak zdarzyć, iż energie uroku miłosnego mogą
        > pokierować nas w zupełnie inna stronę i zamiast zauroczenia konkretnej osoby, p
        > rzyciągnąć do nas zupełnie inną miłość. Dlatego magia sama w sobie bywa do końc
        > a nieprzewidywalna i żaden najlepszy mag nie da nam stu procentowej gwarancji r
        > ealizacji naszego celu."
        > baszaalbion.pl Jeżeli doświadczyłeś tego o czym piszesz na własnej osobie to bardzo współczuję. Męczyć się z niechcianą i nieodpowiednią energią do końca swego istnienia, nic gorszego już być nie może. Jednocześnie dwa bieguny: miłość i nienawiść.Przyciąganie i odpychanie.Zatem nasuwa się wniosek, że wyborów należy dokonywać świadomie w realnym świecie. Przepływ energii, w którym kierunku ona podąży bywa do końca nieprzewidywalny.
        • Gość: ciekawski Re: Voodoomagic@interia.pl IP: *.wdm.pl 13.11.13, 08:34
          Caro byłeś u tej osoby i w jakim rejonie Polski to jest ?

" Gość: caro 04.11.13, 13:04 Odpowiedz
          Niestety dopiero 13ego bo w tym tygodniu nie ma już wolnego.ale osoba ta jak sie z nia skontaktujesz wczesniej telefonicznie i naswietlisz sprawe,wszystko przygotuje na Twoja wizytę.przykro mi ale wczesniej nie moge Ci pomóc,pozdrawiam"
          • Gość: gosc Re: Voodoomagic@interia.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.13, 11:22
            Dziś dopiero 13sty. Poczekajmy.
            • Gość: do caro Re: Voodoomagic@interia.pl IP: *.bn3t.de 13.11.13, 14:26
              Caro byłeś i jak wrażenia ?
    • Gość: fretka Re: Voodoomagic@interia.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.13, 16:23
      Ten Pan wcale nie odpisuje!
    • Gość: do caro Re: Voodoomagic@interia.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.13, 17:39
      Mam nadzieję, ze caro zgodnie z obietnicą odezwie się dzis i da namiary na tego gościa!
      • Gość: sagit9 Re: Voodoomagic@interia.pl IP: *.tbg.edge.wdm.pl 16.11.13, 11:37
        podał komuś namiary ? pewnie to kolejna ściema była.
        • Gość: gosc Re: Voodoomagic@interia.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.13, 11:50
          na to wyglada:(((
          tYlko po co?
    • agrentowy4321 Re: Voodoomagic@interia.pl 04.03.23, 17:01
      Nie jest to oczywiste
    • irona.sonata Re: Voodoomagic@interia.pl 25.04.23, 02:03
      To dziwne
    • irona.sonata Re: Voodoomagic@interia.pl 03.05.23, 02:07
      Oniemiałam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka