Dodaj do ulubionych

Wróżba-śmierć

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.12, 16:48
Czy Wam się sprawdzają wróżby gdy w kartach pojawia się śmierć? Bliskiej osoby.
Mnie wróżka ok. roku temu zobaczyła taką sytuację w kartach a teraz innej wyszedł podobny układ.
I w bliskiej przyszłości.
Ma to być kobieta z mojej rodziny, ale może być też teściowa...
Obserwuj wątek
    • Gość: gosc Re: Wróżba-śmierć IP: *.toya.net.pl 30.11.12, 16:53
      mojej znajomej wróżka powiedziała ze jej ojciec w niedługim czasie umrze nagle i po poł roku wróżba się sprawdziła ,zastała ojca lezącego w domu miał wylew nie dało się go uratować :(
      • Gość: Kaska Re: Wróżba-śmierć IP: *.centertel.pl 30.11.12, 19:49
        Mnie wrozka wywrozyła ze dla mojego taty duże porady lekarskie szpitale była po prostu bardzo delikatna i nie chciała mnie dolowac i powiedzieć ze to bedzie koniec z moim tata i tak sie stało dużo porad lekarskich i trwało to. 3 miesiące i szpitale cały czas i tata mój zmarl inna tez mi mówiła ze osoba z pod znaku ryby rak skorpion mi odejdzie bardzo bliski mi ale nigdy nie myślałam ze to mój tata moze być i tak sie stało przykre ale prawdziwe więc trzeba wierzyć ale sprawdzonym wrozka bo dużo sie narobilo tych pseudo wrozek ktore tylko naciagaja na kasę poZdrawiam kaska
        • Gość: marcela Re: Wróżba-śmierć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.12, 20:04
          Dzięki za odpowiedź. To sprawdzone wróżki, szczególnie dobre opinie ma ta co teraz mi wróżyła. Też słyszałam, że takie sprawy się często sprawdzają. Na razie wszyscy są zdrowi, sprawni...ale ...to raczej ma być nagła śmierć..Kobieta dużo starsza ode mnie i ta śmierć będzie mieć wpływ na moje życie...Więc jakieś dalsze ciocie odpadają...Pozdrawiam.
          • Gość: Kaska Re: Wróżba-śmierć IP: *.centertel.pl 30.11.12, 20:17
            U mnie tez było nagle tata chodził niby wszystko było ok 3 miesiące i po nim trzeba dobrze słuchać co one czytają z kart ja w te wrozki internetowe nie wiieże bo one głupoty mówią ale każdy musi mieć swoją wrozka
    • tagoria po co pytać o śmierć? :( 01.12.12, 11:03
      Trochę mi to wygląda że najpierw pytacie o śmierć a potem pada na życie blady strach o bliskich.
      Po jaką cholewcie o to pytać?
      Nie lepiej pooglądać kryminał i tam sobie typować kto umrze. Półtora godziny fikcyjnego dreszczyku emocji z happy endem na końcu, jest mniej szkodliwe niż wypytywanie wróżek o śmierć.

Z innej strony, uważam że profesjonalna, normalna na umyśle wróżka, nie napisze że ktoś umrze. Zwłaszcza jeśli nikt jej o to nie pytał !
      Nie powinno odbierać się ludziom nadziei.
      Ładnie napisała ta wróżka co mówiła o ojcu, wielu wizytach lekarskich. Delikatnie, z szacunkiem, zostawiając nadzieję.

Gość portalu: marcela napisał(a):

> Czy Wam się sprawdzają wróżby gdy w kartach pojawia się śmierć? Bliskiej osoby.
      > Mnie wróżka ok. roku temu zobaczyła taką sytuację w kartach a teraz innej wysze
      > dł podobny układ.
      > I w bliskiej przyszłości.
      > Ma to być kobieta z mojej rodziny, ale może być też teściowa...
      • Gość: marcela Re: po co pytać o śmierć? :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.12, 15:27
        Właśnie o to chodzi, że ja wcale nie pytałam o śmierć...Nawet kiedyś, kilka lat temu powiedziałam, że sobie nie życzę.
        Wróżce to wyszło z rozkładu..
        • tagoria Re: po co pytać o śmierć? :( 03.12.12, 11:26
          O tym piszę w poście wyżej. Co to za ... dziwna? wróżka, co nie pytana, a nawet proszona o milczenie, wyrywa się z informacjami o śmierci! dno.....

Gość portalu: marcela napisał(a):

> Właśnie o to chodzi, że ja wcale nie pytałam o śmierć...Nawet kiedyś, kilka lat
          > temu powiedziałam, że sobie nie życzę.
          > Wróżce to wyszło z rozkładu..
    • agrentowy4321 Re: Wróżba-śmierć 04.03.23, 16:53
      Czasem sporo czasu to zajmuje
    • irona.sonata Re: Wróżba-śmierć 25.04.23, 01:55
      Nie wiem, ale się dowiem
    • irona.sonata Re: Wróżba-śmierć 03.05.23, 02:00
      Jestem spetryfikowana
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka