Gość: gosc IP: 83.142.206.* 24.01.13, 10:59 Prosze o jakies opinie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: M-nicola Re: Wrozka Maria Marta Łódź IP: *.toya.net.pl 24.01.13, 11:39 Jestem z Łodzi nie znam tej wróżki ,mi znajoma poleciła Beatę Majkę która mieszka na Złotnie podobno duza sprawdzalność ale nie byłam ,natomiast parę lat temu chodziłam do Grazyny Niestraty ze Starego Rynku sprawdzalnosc tak 60 % u mnie a u mojego męza 100 % była swietna jesli chodzi o ostrzeżenia typu wypadki ,szpitale itp ale jak mówię dawno nie byłam natomiast Maria Marta pierwsze słyszę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Wrozka Maria Marta Łódź IP: 83.142.206.* 24.01.13, 12:04 tzn ja tez nie bylam u pani Marii Marty ale widzialam jej strone i kilka pozytywnych opini dlatego jestem ciekawa czy jeszcze ktos uczeszcza do niej. Ciezko dzis znalezc odpowiednia wrozke.Jestem ciekawa tez czy w Łodzi znajde kogos kto wykonuje rytualy roznego rodzaju i czy wogole one sa skuteczne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś111 Re: Wrozka Maria Marta Łódź IP: 91.239.168.* 26.01.13, 10:13 Byłam u Marii Marty, bardzo miła Pani. Mówiła, że teraz wróży już mniej, bo ksiądz nie chce Jej później dać rozgrzeszenia. Wróży z tarota - jak dla mnie wróżba bardzo pozytywna. Trafnie mówiła o obecnej sytuacji, trudnościach, jakie przede mną, ale dała dużo nadziei, że "koło przeznaczenia kręci się we właściwą stronę". Miło spędzony czas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Wrozka Maria Marta Łódź IP: *.30.112.198.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 19.02.14, 11:58 Ja byłam w tamtym roku u wróżki Marii Marty i w tym roku też na pewno ją odwiedzę bo prawie wszystko mi się spełniło co przepowiedziała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Truskawa Re: Wrozka Maria Marta Łódź IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 26.03.14, 21:32 Byłam u Marii Marty i mam bardzo mieszane uczucia... W sumie to nie powiedziała mi nic zaskakującego... Raczej rzeczy, które pasują do każdego typu, że się w życiu dorobię, mniej się chwalić, bo ludzie zazdroszczą, że wyjdę za mąż i będę miała zaplanowane dziecko, a póki co jestem sama i nie zanosi się na zmiany... Także sama nie wiem czy było warto... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lusia Re: Wrozka Maria Marta Łódź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.14, 15:26 mogę Ci polecić wróżkę sarę, zajmuje się wrózbami ale też wykonuje rytuały. wiele mi pomogła. kontakt do niej kobietamag@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
irona.sonata Re: Wrozka Maria Marta Łódź 25.04.23, 00:57 Sprawdź czy nie ma Ciebie za ściana dobrze Odpowiedz Link Zgłoś