Gość: olenka1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.04, 14:57 czesc czy jest mozliwosc ze jak podam ci moja date i date urodzenia partnera to mozesz cos powiedziec na temam naszego zwiazku pozdrawiam i czekam na odp Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
amatemi Re: do amatemi 17.07.04, 11:46 witaj olenko, jest mozliwe. Jest mozliwe rowniez, ze nic nie odczytam z tych dat. Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OLENKA1 Re: do amatemi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.04, 11:47 NO SPOKO ALE OKI PODAM CI JA 19.05.1982 ON 10.12.1978 JEZELI COS WIESZ TO CZEKAM NA ODP POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
amatemi Re: do amatemi 02.08.04, 11:55 czesc Olenko, wlasnie wrocilam No coz, z tego co widac przyciaganie tych dwoch osob jest ogromne. Duzo sie tu bedzie dzialo na poziomach podswiadomych i to bardzo gleboko ukrutych. Sfery uczuciowe, uwalnianie sie od uzaleznienia uczuciowego i to nieuswiadomionego przez was. Taki jest cel waszej relacji. Lekka nie jest, ale macie mozliwosc uwolnienia sie od uzaleznienia od drugiej osoby. Potem jesli bedziecie chcieli tworzyc zwiazek to juz na innym poziomie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadziejka Re: do amatemi IP: *.echostar.pl 03.08.04, 14:25 Droga amatemi,co mogłabys powiedzieć o mnie ,troche się ostatnio zastanawiam nad soba i jakbym nie wiedziała co dalej .......( 12.05.1966)? Odpowiedz Link Zgłoś
amatemi do nadziejki 03.08.04, 20:10 witaj nadziejko:) Patrzac na Twoj portret odnosze wrazenie ze dusisz siebie w jakichs wytworzonych formach. Masz w sobie radosc dziecka, jego ufnosc, jego niewinnosc, a wszystko to jest zamkniete w sztywnych ramach, regulach narzuconych sobie oraz narzuconych przez otoczenie. Twoj portret az krzyczy: kochaj!!!:)))))))) kochaj jak dziecko, bez oczekiwan, kochaj nie za cos, kochaj po prostu, masz to w sobie tylko to wyzwol. Jesli jednak zaczniesz otwierac sie na swe uczucia to beda wychodzic wszystkie, poznanie swoich uczuc jest jednym z glownych zadan. Masz zdolnosc wczuwania sie w innych, odczuwania tego, co inni czuja. Runy daja ci rade: otworz sie na swego ducha, na cuda, na wiare milosc i nature:))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadziejka Re: do nadziejki IP: *.echostar.pl 03.08.04, 20:52 a moje karmiczne zadanie na obecne zycie Amatemi ?????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
amatemi Re: do nadziejki 03.08.04, 20:59 nadziejko, runy mowia, zajmij sie swoim wnetrzem, wyrzuc co zbedne, wyczysc co nalezy wyczyscic. Byc moze wtedy juz nie bedziesz zadawac tego pytania:) Odpowiedz Link Zgłoś