Gość: ZORRO
IP: *.olsztyn.mm.pl
25.04.13, 15:59
CO MYŚLICIE O TYM PROGRAMIE?
JA uważam że nie ucziciwe ludzi się nakręca, ze np. każdy sms ratunkowy trafi na wizję a to nieprawda. Co prawda ja trafiłem 3 razy pod rząd u każdego prowadzącego innego. I wiecie co? wszystcy powiedizeli i wywrózyli mi bardzooo podobnie, a nie ogli się dogadać. Dlatego ja wierę w te ich wróżby, są bardzo dobzi.
Pomijam te głupie smsy co odpowiadają konsultanci. heh. Wysyłąm ratunkowego oni odpisują i żebym dalsze pytanei zadał. To ja zadaje ale wysyłąm na ten drugi numer 7742? i tam mi odpisują dalej, heh żenada. Ale jak do prowadzącego się dodzwonisz to polecam jak najbardziej.
Ponadto na pytania w smsach zwyczajnych często odpowiadają nie na temat, np. pytam "kiedy poznam miłosć, a odpowiedć, "w pracy będzie bardzo dobrze, awanase cię eei ominą".. DNO.
NAJLEPSI dla meni wróżbici tam to: MACIEJ ;-), Merkurja, Magdalena Rutkowska-Odero... Dziwna jest wróżka Akima, czasem śmije się i wygłupia z tych pytań.
pozdrawiam i co wy o tym myślicie? Którzy są dobzi z tych wrózbitów?? I czy wam sie sprawdzało?