Dodaj do ulubionych

ARKANA MAGII

IP: *.olsztyn.mm.pl 25.04.13, 15:59
CO MYŚLICIE O TYM PROGRAMIE?
JA uważam że nie ucziciwe ludzi się nakręca, ze np. każdy sms ratunkowy trafi na wizję a to nieprawda. Co prawda ja trafiłem 3 razy pod rząd u każdego prowadzącego innego. I wiecie co? wszystcy powiedizeli i wywrózyli mi bardzooo podobnie, a nie ogli się dogadać. Dlatego ja wierę w te ich wróżby, są bardzo dobzi.
Pomijam te głupie smsy co odpowiadają konsultanci. heh. Wysyłąm ratunkowego oni odpisują i żebym dalsze pytanei zadał. To ja zadaje ale wysyłąm na ten drugi numer 7742? i tam mi odpisują dalej, heh żenada. Ale jak do prowadzącego się dodzwonisz to polecam jak najbardziej.
Ponadto na pytania w smsach zwyczajnych często odpowiadają nie na temat, np. pytam "kiedy poznam miłosć, a odpowiedć, "w pracy będzie bardzo dobrze, awanase cię eei ominą".. DNO.
NAJLEPSI dla meni wróżbici tam to: MACIEJ ;-), Merkurja, Magdalena Rutkowska-Odero... Dziwna jest wróżka Akima, czasem śmije się i wygłupia z tych pytań.
pozdrawiam i co wy o tym myślicie? Którzy są dobzi z tych wrózbitów?? I czy wam sie sprawdzało?
Obserwuj wątek
    • Gość: ZORRO Re: ARKANA MAGII IP: *.olsztyn.mm.pl 25.04.13, 20:03
      Amanda pracę mam i to dobrą, ale dziękuję..
      heh Przychodzę, patrzę a tu ktoś odpisał mi na temat (czyt. Amanda).. Myślałem, że odnośnie ARKADII a tu taka niespodzianka.. heh Widzę, że potrafisz zaskoczyć jak niejedna wróżka.. ;-)
      Dziś w nocy zobaczę, czy uda mi się uzyskać jakś dobrą wróżbę..
      pozdrawiam.
    • Gość: ZORRO Re: ARKANA MAGII IP: *.olsztyn.mm.pl 25.04.13, 21:06
      Nie posiadam takiej stacji, poza tym ja sie nie dodzwonie, nie mam takiego szczęścia w zyciu.. ;-)
      pozdrawiam
    • Gość: MACIEJ Re: ARKANA MAGII IP: *.olsztyn.mm.pl 26.04.13, 10:02
      NIESTETY PROGRAM OSZUSTWO!'
      jEST kilka numeró na któe wysyla się SMSY. 7327 i 7247 (chyba) odpowiadał ten sam człowiek. Nie miły, chamski, wulgarny. Nie wiem kogo tam zatryudnili wczoraj?
      Poz tym pisał głupoty, killka dni temu wywróżyli mi coś innego (3 razy to samo) a wczoraj ten któś zupełnie inaczej powiedizał, i nie na temat. Czy Ci konsultanci coś potrafią? oprócz pisania nie na temat i "czy chesz wiedzieć jak to wyślij kolejnego smsa"..? Pewnie nawet kart nie wykłądają.. DNO i żenada.
      Jedynie polecam kontakt telefoncizny i smsowy do prowadzących, jak do nich nie trafisz to zmarnowane pieniądze.
      pozdrawiam
      • Gość: abc2 Re: ARKANA MAGII IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.13, 20:51
        Macieju czy dobrze rozumiem ,że używając określenia \PROGRAM OSZUSTWO\ wyraziłeś swoje zdanie o ARKANACH MAGII?Na tych smsach to zarabia tylko telewizja, przecież od dawna wiadomo,że to naciąganie klienta na następne i następne smsy.Szkoda zarywać nocy na takie póżno nocne programy.Lepiej kasę wydać na inne przyjemności niż sprawdzanie losu.
      • maria2211 Re: ARKANA MAGII 17.02.15, 05:28
        Jedno wielkie oszustwo, należę do idiotek, które od dwóch lat (wpadłam w jakiś obłęd) próbowały się dodzwonić, czy wysłać sms, oczywiście z 0 skutkiem, wydałam na to ok 2000 zł, tak wiem, ale napisałam idiotka! Na szczęście biedna nie jestem ale to mąż zarabia więcej i chyba mnie by zabił, jak by się dowiedział albo zostawił mnie, że okazałam się aż tak głupia, a nigdy się za taką nie miałam i mam skończone dwa fakultety, ale zawsze byłam wrażliwa i Tak mnie ten Maciej za serce chwycił, że na prawdę mu wierzyłam. Ocknęłam się, jak kiedyś przeglądając jego profil namiętnie jego profil, zobaczyłam wpisy, typu, ze nagadał mi pan bzdur, nic się nie sprawdziło, a w odpowiedzi na nie, wręcz chamskie odzywki " wielkiego Macieja" które za chwilę znikały, tzn zostawały wykasowane i te negatywne wpisy i jego również. Zaczęłam jeszcze bardziej analizować tą postać, czytać portale i oglądać wszystkie wystąpienia i, czytać wywiady i zrozumiałam, że w to co wierzyłam nie ma miejsca, ani nie znalazłam osób które by napisały ,że im się coś sprawdziło, za to tych którzy pisali o tym jakie głupoty usłyszeli, to w głowie się nie mieści, a czego się dowiedzieć można i co usłyszeć do jakich dojść wniosków, np ze wróżbita to zwyczajny kłamczuch i mitoman i powiem Wam, że na prawdę jestem skłonna wierzyć ,że ten człowiek jest chory na schizofrenie i jaki biznes zrobił no i na nim zrobiono, szkoda tylko ,ze na takich naiwnych idiotkach jak ja :( a dzisiaj patrze, a tu podwyżka, na tvn on ma już nie 4,60 zł za minute a 7, 69 zł i swoje prywatne numery, a dlaczego? a dla tego ,ze mu jeszcze mało, teraz 15 min prywatnej konsultacji nie kosztuje już 150 zł a 200 a godz 700 a spotkanie vip za godzinę, spotkanie w ciągu 48 godz 1000! a teraz najlepsze, żeby móc sobie robić takie przewałki, trzeba miec niezłe zaplecze, no i je ma, tvn go lansuje ,onet to samo, co mają za to ano możliwość wykorzystywanie wizerunku Macieja, typu zadzwoń do Macieja i uzyskaj horoskop, albo wpisz swoje imię i jego a dostaniesz od Macieja swój horoskop miłosny (ktory oczywiście skasuje jakiś program lub portal, w zależności do kogo należała reklama i tel a odpowie jak zwykle komputer, a nie konsultanci :) Teraz najlepsze, niedawno poznałam kogoś, kto ;pracuje przy realizacji programu i czego się dowiedziałam, ze praktycznie widzowi którzy się dostają do programu i sms, to praktycznie ludzie podstawieni, a po co, po to, by wszystko się zgadzało co mówi i uwiarygodnić wróżbite Macieja, mało tego, często programy nie są na żywo, a są najnormalniej w świecie nagrywane i odtwarzane. Zas na sms odpowiadaja komputery, dlatego te sms raz ze muszą być ponawiane ,dwa odpowiadane bez sensu ponieważ nikt ich nie czyta, to komputer wysyła wiadomości, to są setki sms dziennie ,kto by na to odpowiadał, skoro to jedynie biznes na zarobienie kasy. I tu pewnie oburzy się niejedna, nie jeden zakochany i wierzący w niego wielbicie, że Pan Maciej taki dobry człowiek, wrażliwy, przyjaciel... Taaa, niestety nie, to jedynie bezwzględny, świetny aktor i manipulant, którego obsesją jest być największym i najbogatszym celebrytą w Polsce, szokujące, przykre, niestety prawdziwe :( Otwórz oczy i przekonaj się sama, sam...
      • rydrych Re: ARKANA MAGII 30.04.16, 06:04
        LUDZISKA!!! - zmądrzejcie wreszcie, nie bądźcie tacy naiwni!!....przestańcie im płacić zasiłek dla bezrobotnych(duża kasa), niech to robi Powiatowy Urząd Pracy - dużo mniejsza kasa.
        Wstaje taki rano z łóżka, nawiedzony wizją nocną łatwego zarobku kosztem durnych,naiwnych - MAG.....inny zaś dostępuje nawiedzenia - ksiądz(też duża kasa) ....
    • Gość: greg24 Re: ARKANA MAGII IP: *.olsztyn.mm.pl 27.04.13, 12:43
      program do dupy wyslalem 5 smós w tym 2 ratunkowe, i zaden nie poszedl na wizje. odpowiedzi lakoniczne , jedna nie na temat. Mysle, ze te osoby co odpisuja na nie nie maja pojeci ao tarocie, pewnie nawet nie maja kart pred soba rozlozonych. Chyba, ze w omputerze. NEI POLECAM lepiej isc na piwo.
    • Gość: Jurek Re: ARKANA MAGII IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.13, 00:34
      Super kanal, ale po dwóch flaszkach. Fanie, ze jest bo nie trzeba pic do lusterka
    • Gość: K Re: ARKANA MAGII IP: *.olsztyn.vectranet.pl 21.01.14, 02:02
      Moim zdaniem wróżbita Maciej powinien trochę przystosować z przechwalaniem sie jaki to on jest cudowny bo aż sie zapowietrza chłopak, moze i ma racje ale nieprzyjemnie sie ogląda kogoś kto ciagle powtarza jaki to jest cudowny
      • Gość: minia Re: ARKANA MAGII IP: *.tktelekom.pl 21.01.14, 12:49
        zgadzam się ,tym bardziej że sprawdzalność u niego nie jest 100% jak on twierdzi, ja dzwoniłam 4 lata temu do niego i miało po roku sie sprawdzić i do tej pory nic z tego nie wyszło
        • Gość: smieszny wrozbita Re: ARKANA MAGII IP: *.google.com 26.01.14, 04:07
          maciej co dziennie na wizji naciaga ludzi obietnica odpowiedzi na wizji ludzie czesto wysylaja za ostatnie pieniadze pytanie z wiara w to ze im odpowie a dostaja sms naciajacy i nigdy nie trafia to na wizje. Mozna to nazwac najwiekszy naciagacz kraju
          • canaris7 Re: ARKANA MAGII 26.01.14, 12:55
            Gość portalu: smieszny wrozbita napisał(a):

> maciej co dziennie na wizji naciaga ludzi obietnica odpowiedzi na wizji ludzie
            > czesto wysylaja za ostatnie pieniadze pytanie z wiara w to ze im odpowie a dost
            > aja sms naciajacy i nigdy nie trafia to na wizje. Mozna to nazwac najwiekszy na
            > ciagacz kraju

Kiedys to naciaganie tez sie skonczy bo ludzie przekonaja sie , ze to oszustwo
            i przestana te SMS-y wysylac.
            Pewnie juz niewiele tych SMS przychodzi dlatego tak naciagaja i ciagle wymyslaja
            cos nowego bo klientow brak !
      • rydrych Re: ARKANA MAGII 30.04.16, 05:15
        A co? - ma se dupek żałować? ....trza(trzeba) zawsze iść na całość.....jak lecieć w gumy, to też na maksa!!!
        Ja sam patrząc codziennie rano w lustro mówię sobie pełnym zachwytu głosem - O k...a, ale jestem piękny. Mnie te bzdety podbudowują EGO, jemu - KASĘ
      • rydrych Re: ARKANA MAGII 30.04.16, 05:33
        O, JA NIESZCZĘSNY - co ja narobiłem??? Teraz rzuci na mnie klątwę dupek "jeden" (nie jeden jedyny, bo na wizji TVN jest ich dzikie mnóstwo). I CO TERAZ??? - g..no!!! Dopóki nie rzuci we mnie cegła pan MAG za dychę(za smesa), krzywdy mi nie zrobi.
    • Gość: OSZUKANY !!!!!!! Re: ARKANA MAGII IP: *.centertel.pl 02.04.14, 19:00
      Moi drodzy pisałem esy na arkana magi w tvn za kwote ponad 150 zł z zapytaniem czy dojdzie do rozwodu z moją małżonką za każdym razem przychodziła podobna odpowiedz że niebędzie żadnego rozwodu że dojdziemy do porozumienia.Nigdy niebyło odpowiedzi na wizji do dnia 28.03.14 gdzie mądra tarocistka postawiła tarots i co? ,podobnie że do żadnego rozwodu niedojdzie że sie kochamy i będzie ok.Dzisiaj jest 02.04.14 i jestem po rozwodzie .To jest tarot to jest wielkie oszustwo i robienie ludzią nadzieji.Z chęcią zaskarżyłbym ale co to da.Niedajcie sie nabrać !
      • rydrych Re: ARKANA MAGII 30.04.16, 05:22
        Oj, Ty biedny, naiwny. Na twoje pytanie odpowiedział Ci jedynie sędzia....na wizji
    • robert019 Re: ARKANA MAGII 30.04.16, 12:15
      Wszyscy mają wzorce więc i odpowiedzi mają identyczne. Pozdrawiam
      • skfareek Re: ARKANA MAGII 30.04.16, 12:43
        Pan Mig-MAG (migomat spawalniczy) za dziesionę może sporo krzywdy zrobić zwłaszcza jeśli masz tel na abonament. Wyślesz jednego sms-a, a dostanie 20 spamerskiej subskrypcji ,którą ciężko wyłączyć. Na jednym wysłanym sms-ie się nie skończy bo mig-mag będzie naciągał na kolejne, żeby "postawić" diagnozę to czasem trzeba na 10 smsów odpisać. Połowa wartości sma (po odliczeniu wat) trafia do Baby Jagi, która może zbiera na olej czy paliwo do latającej mietły.
    • lidka_65 Re: ARKANA MAGII 26.09.16, 18:50
      Faktycznie program mocno nastawiony na marketing, ciężko się dodzwonić a i to kosztowne. Występujący, zwłaszcza Maciej i Zefir to postacie sztucznie wykreowane a nie prawdziwi wróżbici. Jeden samochwała drugi męczy jakieś figurki, szopka dla naiwnych. Ostatnio oglądałam analogiczne programy na wrozbyonline, programy w normalnych godzinach, a i wrózbici wiarygodni. Mnie podobają się Inessa, Mila i Tiumur, ale sa i inni. Na próbę polecam lidkawojcik9@gmail.com
    • irona.sonata Re: ARKANA MAGII 24.04.23, 23:47
      O Boże
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka