Dodaj do ulubionych

Wróżka Nanette

IP: *.icpnet.pl 21.05.13, 22:09
Witam serdecznie. Niedawno usłyszałam o wróżce Nanette. Znalazłam Ja na portalu społecznosciowym. Zaryzykowałam i napisałam. Mimo leku i obaw, wróżka Nanette okazała się bardzo ciepła i serdeczna osobą. Ma miły głos i w dodatku potrafi wesprzeć w trudnych chwilach, dodatkowo jej wróżby się spełniają. Potrafi doradzić, podpowiedzieć. Zadne pytanie nie zostaje bez odpowiedzi. Myślę, ze kazdy kto szuka obrej, szczerej i fachowej pomocy, powinien własnie do Niej napisac.
Obserwuj wątek
    • Gość: Magda Re: Wróżka Nanette IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.13, 11:00
      Teraz można ogladac wróżkę Nanette, w telewizji Rodin tv. Nie dość ze ładna to jeszcze mądra i Jej wróżby się sprawdzaja...
      Sprawdziłam to na własnej skórze... polecam
      • Gość: gość Re: Wróżka Nanette IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.13, 11:11
        .........hahahahaha.........hahahahahaha.........hahahahahahahaha....................
        • Gość: gościnnie Re: Wróżka Nanette IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 23.05.13, 23:23
          No oglądałem, słabiutka ta pani niestety, słabiutka . Zaciąga tak jakoś z wsiowa i zamiast ą mówi om:( Błeeee:(.Nie wiadomo co chce powiedzieć bo tylko wyrazy wyszukane wymyśla , ale jakoś bez sensu, Nic nie zrozumiałem pomimo wyższego wykształcenia:) Nie podoba mi się zupełnie , nie budzi zaufania....Może choć wróżby jej się sprawdzają ,ale to już nie będę się wypowiadać bo nie skorzystałem. Co do urody też się nie wypowiem ale mało nowoczesna i nie w moim typie:)
          • Gość: trele Re: Wróżka Nanette IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.13, 08:39
            Zdarzyło mi się oglądać Panią,zachwalaną urodą przez samego Mistrza;)Mam odmienne zdanie. Odnoszę wrażenie,że Pani nie przegląda się w lustrze.Włosy na głowie ma jak kopkę siana,szczególnie po myciu zajmują cały ekran.Radzę używać prostownicy do włosów jak zbyt intensywnie się kręcą. Wygląda jak by wyskoczyła dopiero zza krzaka.
          • Gość: Magda Re: Wróżka Nanette IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.13, 09:51
            do gościnnie

my oceniamy kompetencje, a nie wyglad.
            To nie jest portal randkowy, wiec nie powinnienies/powinnas tak oceniac.
            Mimo wyższego wykształcenia, chyba nie czytasz ze zrozumieniem.... Tu chodzi o trafnosc wrożb!
            • Gość: gościnnie Re: Wróżka Nanette IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 24.05.13, 10:36
              Nie, Magdo to ty najwyraźniej nie zdążasz za tokiem tej dyskusji. Wróżby wróżbami ja oceniam całokształt i twierdzę , że mi się ta Pani nie podoba i mam do tego prawo choć jak widzę straszliwie Cię to irytuje i najwyraźniej masz jakieś poważne kompleksy( nie masz wyższego???:)). Nie chcę jednak wdawać się z tobą w dyskusję bo jak widzę z góry trzeba założyć , że to bez sensu....
              Do mojej negatywnej opinii dodam jeszcze, że Pani będąca " przedmiotem sporu" powinna nauczyć się , że nie można bezpardonowo wchodzić komuś w słowo,co - jak zauważyłem czyniła wobec tej drugiej Pani prowadzącej program...
              Liczy się całokształt a Pani Nanet nie wzbudziła mojego zaufania, zwłaszcza, że wszystkie wróżby na temat spraw uczuciowych były na nie, tak jakby dzwoniące klientki nie miały szans na szczęście. To zwyczajnie nie wydaje mi się możliwe, aby wszystkim się tak nie wiodło.....Sądzę, że ta Pani ma jakieś osobiste kłopoty , albo sama jest nieszczęśliwa i nie widzi miłości u innych ludzi. To tym bardziej utwierdziło mnie w przekonaniu , że najprawdopodobniej nie jest obiektywna....To chyba wszystko co mam tu do powiedzenia. Przypominam, że każdy ma prawo opiniować , do tego służą te fora:)
              Pozdrawiam
          • Gość: M Re: Wróżka Nanette IP: *.43.55.64.dsl.dyn.forthnet.gr 24.05.13, 11:05
            Gość portalu: gościnnie napisał(a):

> No oglądałem, słabiutka ta pani niestety, słabiutka . Zaciąga tak jakoś z wsiow
            > a i zamiast ą mówi om:( Błeeee:(.

tak jest, że w rodin-stonce pracują osoby (tyczy się tych wizyjnych) , które nie potrafią poprawnie mówić po polsku bo: albo akcentowane jest ą albo om - dykcji brak. Kompletne zero, a przecież wystarczy pojąć, że samogłoski trzeba akcentować i po sprawie!

Drażni mnie to ogromnie i słuchać nie mogę takiego a o ę przez papkę lub a o em przez papkem. Tragedia! Cóż z tego, że ktoś chce coś przekazać jak nie potrafi mówić...a poza tym to jest wizja i tu oprócz kompetencji zawodowych liczy się wygląd i dykcja.

Pani Nanet jest bardzo nudna, czasami wręcz niesłyszalna.Nie oglądam jej bo się nie da jej oglądać - 2 min wystarczy.
            Ostatnio chyba strzeliła sobie botoks bo cośik owal twarzy się poprawił. Włosy są okropne, rozczochrane... ale w rodnintv nie ma z tym problemu bo sam Rodin wielokrotnie na wizji nieuczesanym się objawił, także wszystko jest dozwolone...nawet i szczekające psy...a nawet to,że godzina ma 60 sekund.
            • Gość: gościnnie Re: Wróżka Nanette IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 24.05.13, 12:34
              Droga M, jest faktem, że ogólnie w tv rodin jest jakiś problem z doborem osób posługujących się poprawną polszczyzną, ale nie uogólniajmy- są wyjątki i pojawiają się ludzie na normalnym, lub wręcz wysokim poziomie....Jeśli chodzi o Panią Nannet to autentycznie mnie wzdragało jak słuchałem. ..smutne
              • Gość: Margo20 Re: Wróżka Nanette IP: *.16.234.204.dsl.dyn.forthnet.gr 24.05.13, 13:27
                Pani Lilia jest ok ...myślę nad kolejnymi osobami (chodzi mi o pragramy wróżbiarskie) i ...kto jeszcze ?
                Kto z prowadzących programy wróżbiarskie ma poprawną dykcję?

ps.
                napisałeś pojawiają się osoby ...tak,to prawda pojawiają się .. np. p.Suliga...
                świetną dykcję ma też pani (nie pamiętam nazwiska), która przekazuje ogłoszenie nadawcy odnośnie pracy w rodintv...Reszty nie znam bo rodin tv nie da się poznać, co chwila zmiany, obraz obrzydliwy, dźwięk problematyczny, ludzie wysławiać się nie potrafią...zmieniam kanał

• natalia1984a Re: Wróżka Nanette 26.07.16, 13:46
      Dla mnie Nanett jest osoba ktora zawsze pomaga w potrzebie. Dla mnie jej wróżby sie sprawdzaja. Super okresla czas. Nie ocenia danej sytuacji powierzchownie.
      • iza_m7 Re: Wróżka Nanette 28.07.16, 01:50
        potwierdzam
    • irona.sonata Re: Wróżka Nanette 24.04.23, 23:29
      Elektryzujące i nurtujące
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka