Dodaj do ulubionych

Wszystko mi się sprawdza !

27.08.13, 20:10
Witam, chciałam Wam powiedzieć że wszystko mi się zaczyna sprawdzać u wróżki z nickiem Emma Cole. . Płaci się za wróżbę i owszem ale naprawdę małe pieniądze. Jeśli szukacie prawdy to ja tę Panią serdecznie polecam . Zaraz zapewne odezwą się hieny by podważyć mój post ...
Obserwuj wątek
    • doora40i4 Re: Wszystko mi się sprawdza ! 27.08.13, 20:32
      Znając życie to tak. Sama się wkrótce pewnie o tym przekonasz....
    • Gość: wrozka Re: Wszystko mi się sprawdza ! IP: 92.244.36.* 27.08.13, 23:08
      Emma kochanie nie za dużo wątków:)))
      • Gość: CiekawaŻycia Re: Wszystko mi się sprawdza ! IP: *.adsl.inetia.pl 28.08.13, 09:28
        słuchaj- Autoreklama jest będzie i była
        • Gość: gosc Re: Wszystko mi się sprawdza ! IP: 92.244.36.* 28.08.13, 10:04
          no i niechaj funkcjonuje:) też jest częścią informacji, ja ją akceptuję:)
    • Gość: bimba Re: Wszystko mi się sprawdza ! IP: *.tktelekom.pl 28.08.13, 10:10
      To, że Tobie sie sprawdziła, to nie znaczy, że każdemu musi
    • Gość: wrozka Re: Wszystko mi się sprawdza ! IP: 92.244.36.* 29.08.13, 08:43
      Uważam Emma Cole że jesteś dobrą wróżką, bo uczciwie stawiasz sprawę. Nie mam nic do Ciebie:)
      • Gość: CiekawaŻycia Re: Wszystko mi się sprawdza ! IP: *.adsl.inetia.pl 29.08.13, 09:04
        No tak.. automatycznie KOŁO FORTUNY się obróciło... bo jak już mieć oko w oko z kimś do czynienia to się staje człowiek potulny jak baranek , a za plecami żmija... szkoda słów.
        • 3scorpion666 Re: Wszystko mi się sprawdza ! 29.08.13, 10:22
          To prawda... zdecydowana większość ludzi właśnie tak się zachowuje.
    • Gość: AlexanderW Re: Wszystko mi się sprawdza ! IP: *.ip.onuse.pl 02.09.13, 11:09
      Mi pani też wróżyła i może nie wszystko, ale większa część też się już spełniła. Jestem aż zdziwiony, bo zawsze sceptycznie podchodziłem do wróżb. Od siebie z czystym sumieniem Panią Emmę mogę polecić, bardzo trafnie doradza.
    • ruudai Re: Wszystko mi się sprawdza ! 02.09.13, 20:31
      Hieny to wszystkie wróżki które wyrywają przez internet pieniądze. 90 procent nawet nie odprowadza podatku a tylko oszukują. Prawdziwe wróżki nie potrzebują reklamy i przyjmują w domu. Przynajmniej na dzień dobry można zweryfikować ich wiarygodność

lolka32 napisała:

> Witam, chciałam Wam powiedzieć że wszystko mi się zaczyna sprawdzać u wróżki z
      > nickiem Emma Cole. . Płaci się za wróżbę i owszem ale naprawdę małe pieniądze.
      > Jeśli szukacie prawdy to ja tę Panią serdecznie polecam . Zaraz zapewne odezwą
      > się hieny by podważyć mój post ...
    • diament9 Re: Wszystko mi się sprawdza ! 17.11.13, 09:36
      czy ktoś korzystał z usług p.Dawida eternoexito@gmail.com?? Jaka jest wasza opinia??
    • diament9 Re: Wszystko mi się sprawdza ! 25.11.13, 18:52
      czy ktoś korzystał z rytuału wróżki ja2313@op.pl lub wrózki Joli z Zielonej Góry? Jaka jest Wasza opinia?
      • Gość: Zbigniew Re: Wszystko mi się sprawdza ! IP: *.play-internet.pl 25.11.13, 20:35
        Witam,
        Korzystałem z Rytuałów u Wróżki Nanette.
        Pomogły .W swoim imieniu polecam.
        ps; Ktoś tu pisał o spotkaniach w cztery oczy z wróżkami.
        Pragnę poinformować ,że oprócz korzystania z usług Nanette w sieci ,
        również spotkałem się osobiście.
        Chcę dodać :
        Uważam , że ; Ani jedna ,ani druga forma nie wyklucza wiarygodności żadnej z osób zajmująca się wróżeniem . Trzeba tylko samemu wiedzieć czego się chce ,czy pomóc sobie ,czy tak jak większość osób tutaj czyni negować wszystkich i wszystko.

Zbigniew.
        • diament9 Re: Wszystko mi się sprawdza ! 25.11.13, 21:13
          do p.Zbigniewa: czy długo Pan czekał na efekty? trudną miał Pan sytuację? Przepraszam,że tak pytam ale tutaj naprawdę trudno jest znaleźć wiarygodną osobę, która by chciała pomóc a nie tylko patrzeć jak tu zarobić kasę nie licząc się z sytuacją i uczuciami innych...
          • Gość: Zbigniew Re: Wszystko mi się sprawdza ! IP: *.play-internet.pl 25.11.13, 23:08
            Do Pani diament9
            Tak miałem trudną ,nawet bardzo trudną .Co mogę powiedzieć do tego stopnia,że zacząłem sięgać po alkohol . Pani Nanette mi sama zaproponowała co można zrobić od czego zacząć . Nie czułem się nagabywany,że muszę . Bardziej odebrałem ,że racjonalnie do mojego stanu dobrała tzw.fazowe Rytualy i tak jak wcześniej się spotkałem u innej osoby ze słowami ; Proszę się zgłosić za dwa tygodnie ,tu wręcz przeciwnie .
            Pani Nanette mi powiedziała ,że jezeli ja odczuję taką potrzebę dla upewnienia się czy jest ok , to owszem mogę się zgłosić ,ale nie wcześniej jak za miesiąc czasu .
            Ja sam poprawę po Rytuale zacząłem odczuwać po tygodniu.
            • Gość: gosc Re: Wszystko mi się sprawdza ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.13, 23:51
              jeśli mozna zapytać na co był ten ryt, panie Zbigniewie?
              • Gość: zenon Re: odradzam z korzystania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.13, 09:14
                usług tej pani jak i wszystkich innych. Jeśli chcecie być szczęśliwi i zdrowi nie korzystajcie z wróżek i magii.Nie tylko szkoda kasy,lecz zdrowia, robią podczepy energetyczne,korzystając z waszej energii.Rozkładają bez waszej wiedzy karty i kontrolują was.To jest bardzo poważna sprawa.Gdy następuje zerwanie takiego podczepu dzieją się bardzo niekorzystne sytuacje z wypadkami włącznie.
                • Gość: do: Zenon Re: odradzam z korzystania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.13, 10:23
                  Podczepy? Wiesz, przestrzeganie przed niebezpieczeństwem na pewno jest czymś dobrym, ale - straszenie już nie.
                  "Podczepy" zbierają własnie ludzie cały czas czegoś sie obawiajacy, niepewni niczego, niezdecydowani i lękliwi.
                  Osoba zdesperowana i tak skorzysta z wrózki czy Maga. Niech każdy uczy się na własnym doświadczeniu. Do odważnych świat należy, nieprawdaż?
                  Natomiast nie ma nic gorszego niz życie w ciągłym strachu, elęku, obawac.
                  Salamandra.
                  • diament9 Re: odradzam z korzystania 26.11.13, 11:19
                    Panie Zbigniewie a jak finansowo droga jest ta pani?
                    • Gość: Zbigniew Re: odradzam z korzystania IP: *.play-internet.pl 26.11.13, 15:41
                      Pani Diament9 , według mnie nie była droga .
                      około roku temu korzystałem z tych usług .Trudno mi powiedzieć jak się teraz ma cennik.
                      > Do gość .Co do Rytuałów jakie miałem ,to oczyszczające , miłość i finanse.
                      > Do Zenon . Panie Zenonie ,dziwne miał Pan zdarzenia i jakoś w ogóle do mnie nie przemawia co Pan pisze.
                      Tak jak w mojej sytuacji ,to ja sam zgłosiłem się do Wróżki Nanette z początkowym stadium jak pisełem sięgania po alkohol . uważa Pan ,że komuś by się chciało podczepiać pod moją energię ? Co Pan tu wypisuje ? Absolutnie nigdy nie czułem się przez wróżke nagabywany.
                      Tak jak też napisałem , to ja bardziej byłem niecierpliwy i chciałem wszystko na już ;zaraz po Rytuale sprawdzać ,a Pani Nanette powiedziała.że nie ma takiej konieczności chyba ,że dla zaspokojenia mojej własnej ciekawości można sprawdzić ,ale nie wcześniej jak po miesiącu. Pan to chyba Panie Zenon korzystał z tych gazetowych wróżb ,gdzie potem coś Panu przesyłali . Też o tym czytałem w prasie ,ale na szczęście nie korzystałem .
                      ps; Piszę tylko i wyłącznie w swoim imieniu i opisałem swoje doświadczenia osobie ,która szukała tutaj podpowiedzi .
                      • Gość: Zenon Re: odradzam z korzystania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.13, 16:19
                        A czy był Pan od małego dziecka alkoholikiem? Chyba nie wie Pan o czym ja mówię.Niech sobie Pan poczyta o podczepach energetycznych i poszerzy swoja wiedzę a dowie się Pan jakie żródło może mieć ta choroba.W każdej chorobie i niepowodzeniu trzeba znaleźć przyczynę tego stanu.
                        • Gość: Zbigniew Do P. Zenon IP: *.play-internet.pl 26.11.13, 16:39
                          Panie Zenonie ,
                          Odniosłem się do tytułu wątku.
                          Może i nie wiem o czym Pan pisze. Niech tak zostanie.
                          W skrucie opisałem z czego i dlaczego skorzystałem .Nie mam najmniejszej ochoty zgłębiać się w historie ,które do pewnych sytuacji doprowadziły .Ważne jest to z czym za pomocą Pani Nanette się uporałem .To jest dla mnie najważniejsze .
                        • Gość: Zenon Re: odradzam z korzystania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.13, 16:43
                          Droga Nanett prawda jest tylko taka i jedna: f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=2978513&start=44460. Twoje angażowanie się w reklamy i naciąganie ludzi wcale mnie nie dziwi .Miałaś dobrą nauczycielkę wyspecjalizowaną w "dojeniu krów" i "nawijaniu ludziom makaronu na uszy".
                          • gosc-hexx Re: odradzam z korzystania 26.11.13, 18:36
                            Gość portalu: Zenon napisał(a):

> Droga Nanett prawda jest tylko taka i jedna: f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=2978513&start=44460. Twoje angażowanie się w reklamy i naciąganie ludzi wcale mnie nie dziwi .Miałaś dobrą nauczycielkę wyspecjalizowaną w "dojeniu krów" i "nawijaniu ludziom makaronu na uszy".

jak to blondynka -----
                  • Gość: Zenon Re: odradzam z korzystania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.13, 11:51
                    "Podczepy" zbierają własnie ludzie cały czas czegoś sie obawiajacy, niepewni niczego, niezdecydowani i lękliwi. I właśnie tacy kierują się po "pomoc". To nie jest straszenie tylko ujawnienie prawdy,w wyniku własnych doświadczeń. Byłem kontrolowany na każdym kroku,byłem nękany esemesami zastraszającymi i opisującymi mi sytuację w jakiej się znalazłem.Działania te nabawiły mnie jeszcze większego lęku,przesyłaną miałem tak silną energię że ogarniały mnie poty i miałem palpitację serca.Krążyły za mną byty które odczuwałem,że są przy mnie.Kilka razy w wyniku tych działań miałem wypadki powodujące uszczerbek na zdrowiu.Odcięcie wiele mnie kosztowało i dlatego postanowiłem przestrzec innych.Kto nie uwierzy jego sprawa.Jeszcze raz zapewniam,że to są moje prawdziwe doświadczenia z magią.
              • Gość: Miaaa hej wszystkim .. IP: *.cdma.centertel.pl 27.11.13, 16:16
                mam pytanie słyszeliście coś o Celinie Claude wrózce ? na wrózbyonline ma wiele pozytywnych opini ?:)
                • annboleyn Re: hej wszystkim .. 09.04.15, 23:07
                  Taaa, na wróżbyonline wszyscy mają prawie sama pozytywne opinie, ciekawe prawda?
                  Ja sama kożystała zbyt długo z tego portalu, żeby znowu komukolwiek tam uwierzyć.
                  • annboleyn Re: hej wszystkim .. 09.04.15, 23:07
                    korzystała* (ciężki dzeń dziś miałam ;))
                  • bastet111 Re: hej wszystkim .. 10.04.15, 11:13
                    annboleyn napisała:

> Taaa, na wróżbyonline wszyscy mają prawie sama pozytywne opinie, ciekawe prawda
                    > ?
                    > Ja sama kożystała zbyt długo z tego portalu, żeby znowu komukolwiek tam uwierzy
                    > ć.

ja kiedys wysłałam sms z ciekawości to dostałam sms zwrotny ale nie ze swoim imieniem :D treśc była ogólna i dopasowana do każdego hmm
                    • annboleyn Re: hej wszystkim .. 10.04.15, 20:17
                      Bo szczerze mówiąc, której wróżce chciałoby się za cenę tego marnego smsa robić jakiś wielki rozkład kart i tworzyć jakąś przemyślaną odpowiedź, to chyba najmniej wdzięczna forma kontaktu z wróżkami i najmniej skuteczna.
      • Gość: Gość Re: Wszystko mi się sprawdza ! IP: *.play-internet.pl 17.12.13, 19:05
        Tak. U ja2313,urok na powrót ukochanego. Pomógł,ale długo sie czeka na odpowiedz . Pani bardzo konkretna. Efekt miałam dopiero gdzieś po 2tyg od wykonania.
        • Gość: Duch Salamandry :) Re: Wszystko mi się sprawdza ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.13, 19:09
          Emma Cole - to kobieta ?
          taaaak :)))))))
          Pseudonim, każdy sobie może
        • Gość: gość Re: Wszystko mi się sprawdza ! IP: *.ip.r-link.pl 17.12.13, 19:44
          byłaś u niej osobiście ?
        • oszukana74 Re: Wszystko mi się sprawdza ! 02.10.14, 18:02
          Uwaga na tą wróżkę - rytualistkę - Emma Cole !!!
          Naciąga na rytuały miłosne, po których nie ma żadnych efektów. Ściemnia, że efekt będzie do 3 miesięcy, a później urywa kontakt lub wymyśla różne powody, które rzekomo opóźniają efekty..np. sprawy rodzinne. Z innych for się dowiedziałam,że to jakaś 17 latka, która nie ma pojęcia o magii, jedyne ,co potrafi to naciągać. Jeśli też was oszukała to podpisujcie się tutaj, trzeba innych ostrzec.
          Pozdrawiam
    • sabatini55 Re: Wszystko mi się sprawdza ! 19.12.13, 22:33
      Jestem wierną czytelniczką wypocin na tym portalu, co wielokrotnie tutaj dałam znać swoimi wpisami. Teraz jednak z innej beczki niż wszelkie uroki miłosne i inne pierdy. Zamówiłam układ kart poprzez internet. Jednak podałam inne imię i nazwisko jednak tak by wyszła numerologiczna liczba imienia oraz nazwiska ta sama jest jest w autentycznych danych. Prawdziwe podałam dane z daty urodzenia. Jestem naprawdę pod wrażeniem, bo kobieta napisała wiele prawdy z życia osobistego i zawodowego. Zatem wielki szacunek za profesjonalizm i wiedzę, cena adekwatna do usługi.

Pozdrawiam
      • Gość: Duch Salamandry :) Re: Wszystko mi się sprawdza ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.13, 22:37
        sabatini55, niech zgadnę, za chwilę podasz namiary na siebie: kobietamag@interia.pl :))))))))
        • sabatini55 Re: Wszystko mi się sprawdza ! 19.12.13, 22:39
          Spadaj chora i uporaj się ze swoimi problemami. Masz coś z głową?

Gość portalu: Duch Salamandry :) napisał(a):

> sabatini55, niech zgadnę, za chwilę podasz namiary na siebie: kobietamag
          > @interia.pl :))))))))
          • Gość: Duch Salamandry :) Re: Wszystko mi się sprawdza ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.13, 22:53
            Nie? To będzie jakiś nowy adres?
            • sabatini55 Re: Wszystko mi się sprawdza ! 19.12.13, 23:07
              Nic, nie będzie. Śledź moje wypowiedzi a potem przemyśl. Tylko wytęż inteligencje IQ, a nie emocjonalną (IE) bo to szkodzi Tobie

> Nie? To będzie jakiś nowy adres?
              • Gość: Duch Salamandry :) Re: Wszystko mi się sprawdza ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.13, 23:16
                Nikogo nie śledzę. Nie lezy w mojej naturze.
                Tu jest sporo śledzików na tym forum,. ale nie ja. :)))
                • sabatini55 Re: Wszystko mi się sprawdza ! 19.12.13, 23:26
                  Widząc wątek baraniego beczenia Twój i RealniePatrząc, konfabulujesz złotko;)

> Nikogo nie śledzę. Nie lezy w mojej naturze.
                  > Tu jest sporo śledzików na tym forum,. ale nie ja. :)))
    • kasia23e Re: Wszystko mi się sprawdza ! 11.04.15, 16:15
      Dla mnie fenomen to Layla. Skoro potrafi z daty dużo powiedzieć a nawet nie wiem co robi i jak to naprawdę jestem pod wrażeniem wiedzy. Rzeczy co mi opisała nie wzięła z kapelusza! To były sprawy zbyt osobiste by zbajerować po prostu. tu dzież może uroki miłosne może, ale to przyszłość
    • irona.sonata Re: Wszystko mi się sprawdza ! 24.04.23, 22:15
      Ciekawe

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka