Dodaj do ulubionych

Spętanie miłosne

• ociezaly222 Re: Spętanie miłosne 12.12.16, 18:53
      Cisza na maila nie opowiadasz? ??
      • merlin-merlin Re: Spętanie miłosne 12.12.16, 19:32
        ociezaly222 mówiłeś że do miesiąca efekt ma być u ciebie, więc jak jest?
    • merlin-merlin Re: Spętanie miłosne 12.12.16, 20:11
      Myślałem że będziesz pierwszą osobą u której coś wyszło.
      • ociezaly222 Re: Spętanie miłosne 16.12.16, 22:28
        Merlin czytałem twój opis rytuałów na innym temacie na tym forum, i widzę że znasz się na tym popiszemy na priv?
        • merlin-merlin Re: Spętanie miłosne 18.12.16, 13:31
          ociezaly222 nie znam się ale wiesz przez 3 lata to już trochę przeżyłem rytualow.
          Wiem też że każdy rytual ma wyjść, ale wiesz nie ma tu konkretnej osoby która by wykonała rytual.
          Chyba w końcu spróbuję sam zrobić rytual, bo kiedyś tak mi się zdaje że jak sam próbowałem to coś się zaczynało dziać. I to nawet nie potrzeba żadnych składników do tego rytualu, tylko bardzo mocna wizualizacja, ewentualnie świeczkę można zapalić. Siła swojej woli. I ma być - tak mi się zdaje. Trzeba dać se spokój z wrozkami - rytualistkami. Bo one robią tak że czujemy niby energię jakaś po rytuale ale nie chcą lub nie potrafią skończyć tego. Nie dawno pisała o tym baskazpoloneza i Ona ma racje.
          • ociezaly222 Re: Spętanie miłosne 17.05.17, 14:57
            Merlin chyba znalazłem odpowirdniom i skutecznom osobę,
    • annikki74 Re: Spętanie miłosne 15.01.17, 22:08
      znalazłeś kogoś skutecznego ?
    • kamka184 Re: Spętanie miłosne 18.01.17, 12:45
      mi wyszedł...
      • kilsza.ann Re: Spętanie miłosne 19.01.17, 00:35
        czy mogę prosić Cię abyś się do mnie odezwała?

ann.kilsza@gmail.com

będę bardzo wdzięczna
      • helene-110 Re: Spętanie miłosne 28.01.17, 19:31
        prosze napisz na moj email, opisz twoja sytuacje. u kogos byl robiony rytual?
        helene-111@web.de
      • perlaa Re: Spętanie miłosne 07.08.19, 16:10
        Napiszesz do mnie? Perlaa@gazeta.pl
    • m.marysia.1990 Re: Spętanie miłosne 19.01.17, 11:35
      A ktoś z Was słyszał może o Pani Irenie Leszczyńskiej? Znajomej koleżanka u niej robiła i ma efekty ale nie wiem na ile to działania tej Pani a na ile przypadek?
    • ankaziel19 Re: Spętanie miłosne 20.01.17, 14:48
      U mnie zadziałało w miesiąc piszcie jak coś

matusiak2015@wp.pl

opowiem wam co i jak
    • karolek137 Re: Spętanie miłosne 24.02.17, 11:42
      Spętanie działa na zasadzie iż ta osoba będzie ciągle o tobie mysleć i mieć uporczywe mysli o powrocie . Ale to trochę sztuczne . milosnyurok.wixsite.com/tarot
      • animondaa Re: Spętanie miłosne 24.02.17, 13:34
        ten pan to oszust mi nie wyszło.
        • merlin-merlin Re: Spętanie miłosne 24.02.17, 13:40
          skoro nie wyszło to nie zapłaciłaś - proste
    • hedowiec Re: Spętanie miłosne 28.03.17, 10:17
      Spętanie spętuje ,działasztak, że wywierasz wpływ na przestrzeń, zaginasz ją i efekty sa - dla każdej osoby niezadowalające i oboje ciarpią, po jakimś czasie przestrzeń musi się odgiąć spowrotem i wszystko wraca na ścieżkę właściwą. NATOMIAST da się osiagnać zadowolenie i efekty tendencjami naturalnymi - pozbywając się warunków (kiedy żądamy i wymagamy nigdy nei osiagniemy celu, dopiero pozbywając się na siłę chcenia - efekt może do nas przyjść właśnie wtedy, gdy jesteśmy na niego gotowi!!! - TO BARRDZO WAŻNE, zrozumcie to wreszcie).
      Prowadzę stronę - spętanie.pl, moje usługi polegają na tym, że dostajesz mantrę - cel Twojej duszy na zycie w tym ciele, oraz własny rytuał - skomponowany przeze mnie dla Ciebie ściśle w odniesieniu do Twojej indywidualnej sytuacji, który wykonujesz, oraz 1-1,5 godzinny rytuał w moim wykonaniu dla Ciebie dla Twojej ścieżki, wyzwalający potężne moce, energie, dający kopa w Twych działaniach. Enlil Nippur v Inanna, pozdrawiam Ciebie Wspaniała Kosmiczna Istoto.
      cie
    • msciwy12 Re: Spętanie miłosne 25.04.17, 02:47
      ta kobieta to oszustka zajmuje sie wyludzaniem pieniedzy wszystko ok dopoki nie wplacicie 250 złotych pozniej brak odpowiedzi
    • aania155 Re: Spętanie miłosne 14.05.17, 09:12
      Osoby, które są zainteresowane realną pomocą i skutecznością uroku miłosnego mogą się skontaktować ze mną gdyż sama korzystałam wcześniej z wielu rytualistów i padłam ofiarą wielu oszustw za nim nie trafiłam do jednej osoby do której mogę podać kontakt lecz nie tutaj na forum. Można pisać do mnie na mila aania155@gazeta.pl
      Tylko proszę aby do mnie pisały osoby, które naprawdę potrzebują pomocy, ta osoba za darmo sprawdza czy w ogóle osoby są sobie przeznaczone i czy w ogóle warto inwestować kasę w urok.
      Ja z tej osoby osoby skorzystałam i mój już mąż do mnie wrócił został totalnie spętany magią przez tą osobę i jestem bardzo zadowolona. Jesteśmy już po ślubie.
      • baziatko Re: Spętanie miłosne 10.08.19, 18:33
        taaa i przygotujcie sobie 2-5k na to ze w ogole zajmiecie mu czas XD
      • elza.kowalska80 Re: Spętanie miłosne 08.01.20, 01:48
        Tak, są wróżki wyłudzaczki i ja padłam ich ofiarą. Masz rację, bo tylko Wróżka Tarocina otworzyła mi oczy i stwierdziła, że skoro aż tyle wróżek przeszłam i tyle rytualistek, to znak, że czas odpoczać i zastanowić się czy nie jestem uzalezniona. czekałam 4 prawie miesiące na karty od niej i to ta wróżka. Czyli trzeba szukać swojej wróżki, a warto.
        • mokka151 Re: Spętanie miłosne 12.02.20, 10:47
          Czy ktoś mógłby się ze mną skontaktować w tej sprawie na emial: daria-banach147@wp.pl
    • alupka89 Re: Spętanie miłosne 22.11.17, 11:20
      Czy korzystał ktoś z wróżki Faridy w sprawie spętania?
    • madzialenka.7677 Re: Spętanie miłosne 23.10.19, 18:10
      Ze wszystkich spętań jakie wykonywałam najlepiej wyszło mi u Akiri chociaż strasznie długo trwało zanim uzyskałam efekty

różne są opinie na jej temat ale mi się z nią świetnie wymieniało wiadomości i nie można odmówić tego że zawsze odpisywała nawet jak wylewałam bezsensowne żale :)
      • kawa17 Re: Spętanie miłosne 10.04.26, 17:49
        Czy możesz powiedzieć jak długo czekałaś? Ja czekam już od stycznia i żadnych efektów mimo zapewnień że napewno będą. Miałam wzmocnienia i też nic.
        • papayka Re: Spętanie miłosne 12.04.26, 22:13
          Mi pomogła pani Matylda, po kilku latach szukania skutecznego rytualisty i wydanych krociach.
          Nie jest najtańsza, ale jest skuteczna a o to mi chodziło.
    • monika.plejdowska Re: Spętanie miłosne 07.11.19, 02:49
      Prawie 4 lata temu, dokładnie 20 lipca wykonywałam rytuał miłosny u Wróżka Tarocina i chciałabym złożyć bardzo konkretne świadectwo. Z partnerem byłam dwa lata, miałam mieć operację na wole tarczycowe i wtedy się wszystko rozwaliło. Szukałam po omacku. Wkońcu przez łzy mojej mamie się zwierzyłam, choć zawsze starałam się być silna. Coś pękło. Mama moja z czarownicą-wróżką pracowała kiedyś w Przedsiębiorstwie Handlu Zagranicznego, a taeraz Hortex. Chodziło o Wróżkę Tarocinie. Postawiła karty, zauważyła, że mąż się poddał, że utracił pracę. Karty rzeczywiście jej bardzo dobrze wszystko pokazały. Uczyniła najpierw rytuał na znalezienie przez niego sensu, czy też ścieżki życiowej i potem jak on wrócił, a wrócił, bo pracę zaraz dzięki Tarocinie dostał, długo nie czekał, a nie pamiętam czy nawet tydzień, wracając do rzezy to mama mi kasę dała i Wróżka Tarocina nas łączyła ścislej miłosnym rytuałem. Jesteśmy ze sobą., W miedzy czasie synka urodziłam. Ma 3 lata. Wróżce Tarocinie wiele zawdzięczamy i bardzo ją polecamy. Taka moja historia na krótko. M.P.
      • olek13 Re: Spętanie miłosne 07.11.19, 10:16
        Jeśli nawet ta historia nie jest zmyślona/zlecona przez wróżkę, to i tak stanowi najwyżej dowód wiary we wróżki, a taka wiara powinna pozostawać na etapie przedszkola. Źle jest, jeśli dorośli wierzą w bajki.
      • dorotazkrakowa Re: Spętanie miłosne 10.11.19, 20:13
        Dziękuję Ci MONICZKO za ten email i stronę do wróżki twojej. Bardzo fajna kobitka z tej Tarociny. mam nadzieję, że się nie zawiodę i nie będę musiała do nowej zelandii lecieć, aby odzyskać kasę. Póki co dobra kobitka i wydaje się bardzo dobra wróżka. Dusza człowiek.
      • elza.kowalska80 Re: Spętanie miłosne 08.01.20, 00:55
        Pomogła mi. Magia rytualna od niej na serio zadziałała. Miałam tragiczną sytuację, a jestem na prostej ścieżce, na lepszej. Byłam w kondycji depresyjnej, mam chęci do życia, od roku prawdziwego faceta przy sobie, dzieci, dom i rodzinę. I tak, ja jej też to zawdzięczam. Nie banał gdy powiem że ją polecam!
        • mokka151 Re: Spętanie miłosne 21.02.20, 09:43
          Dziewczyny czy mogłabym kontakt do was na emial?
    • monika.plejdowska Re: Spętanie miłosne 10.11.19, 00:57
      Ja ci dam naciagane! Prawdę pisałam, opisałam swoje przeżycia. O TEMPORA O MORES, CO ZA CZASY! Jak pisze ktoś całą prawdę to mówią, że kłamie, a jak się wróżki same reklamują, to w to wierzą. Chore to jest! A ten cały olek13 to chyba wrózka. Wszędzie pisze, jak ktoś opisuje prawdę i jakąś wróżkę pochwali, nie chodzi tylko o naszą Wróżkę Tarocinę, to on zaraz atakuje. Nie wiem. co myśles=ć o was? Faceci nie zrozumieją kobiet. Żałuję, żę opisałam.
      • olek13 Re: Spętanie miłosne 10.11.19, 11:47
        Jeśli olek pisze, że wszystkie wróżki to oszustki i przy tym jest wróżką, no to chyba jest jeszcze bardziej wiarygodny, prawda?
    • pokazmi Re: Spętanie miłosne 24.11.19, 14:54
      Jak macie dość oszukiwania was z każdej stR. To piszcie do
      ballana.wrozka@onet.pl jedyna osoba ktora tu będę polecać bo sama zostałam oszukana i ona mi pomogła.. analizę macie za darmo a mi płatność na raty rozłożyła I to ostatnia część płaciłam po efektach dopiero. Najlepsza babeczka na które mogłam trafić..
      • olek13 Re: Spętanie miłosne 24.11.19, 15:10
        No pewnie! Niech każdy oszukany przez wróżki do swojej listy doda jeszcze i tę.
        • diminikaklo Re: Spętanie miłosne 08.12.19, 09:59
          Mam pytanie czy ktoś wie może na czym kolega coś takiego jak kokon miłości, gniazdo czy wiazadelko ??
      • kamil2828 Re: Spętanie miłosne 20.12.19, 14:21
        Pokazmi jaka miałaś sytuację? Udało Ci się wrócić do ukochanej osoby?
      • podejrzliwa Re: Spętanie miłosne 14.02.20, 14:10
        Dziwne, jeszcze 03.11. poszukiwalas rytualisty, a 3 tygodnie później już takie super efekty u Ballany...
      • olguniaaa123 Re: Spętanie miłosne 29.02.20, 18:16
        pokazmi bardzo proszę napisz coś więcej bo potrzebuje pomocy ale tu jest trochę drogo u tej Pani.
        • podejrzliwa Re: Spętanie miłosne 29.02.20, 20:25
          Jeśli chcesz, podaj mi maila, coś mogę podpowiedzieć.
          • mokka151 Re: Spętanie miłosne 29.02.20, 21:56
            Hej chętnie skorzystam daria-banach147@wp.pl
          • olguniaaa123 Re: Spętanie miłosne 16.04.20, 19:35
            Podejrzliwa napisz do mnie na mlodamama-1990@wp.pl może coś doradzisz dzięki olgunia
    • donnapol Re: Spętanie miłosne 06.01.20, 17:29
      U mnie były szybko. Po miesiący przyszedł pogadaliśmy, przeprosił i jesteśmy nadal ze sobą. Spętanie miłosne odprawiała mi wiedzma Megira.
      • mokka151 Re: Spętanie miłosne 13.02.20, 14:39
        Czy moglibyśmy porozmawiać na priv. Kontakt do mnie daria-banach147@wp.pl
        • diminikaklo Re: Spętanie miłosne 26.03.20, 14:46
          Ja robiłam i się udało trochę czasu mi zajęło znalezienie kogoś kto mnie kolejny raz nie oszuka jeśli ktoś chce wiecedziex więcej chętnie odpowiem dominikaklo9413@gmail.com
    • elza.kowalska80 Re: Spętanie miłosne 08.01.20, 01:43
      W ciągu 2 lat byłam aż u 6 cudotwórczyni wróżek i rytualistek, które zapewniały, że one napewno mi pomogą. Kasa poszła a efektów brak. Dopiero Wróżka Tarocina napisała mi prawdę, że jestem uzależniona od wróżek i że skandalem jest to, że wszystkie kazały mi coś z magii czynić, bo to praca z energią i nie bywa zawsze bezpieczna stąd czyni sie to w kręgu magicznym dla własnego zabezpieczenia, a też dlatego powinny same to czynić, bo nie miałyby wytłumaczenia, że nie udao się, bo ja coś zle zrobiłam. Otworzyła mi Pani Tarocina oczy, napisała prawdziwą wróżbę, która mi odpowiada. To dobra kobieta, dobra wróżka, a nie tylko licząca kasę i manipulantka jak tamte. Spotkałam tylko dwie jeszcze takie wróżki, jedna z Warszawy Pani Madzia Odero i jedna z Kłodzka Pani Wróżka Olgierda. Ta ostatnia zmarła 2 i pół roku temu.
    • pl2019050280117 Re: Spętanie miłosne 22.03.20, 17:06
      Ostrzegam przed Anną Szalkowską. Magia świec i ryt wykonuje się samemu, za co jeszcze kasuje :)
    • anetapudy Re: Spętanie miłosne 27.03.20, 08:51
      Haha tak Szałkowska Stepko dragom czy jak mu tam było to sami oszusci ... szkoda kasy i czasu .. ciężko trafic na kogoś uczciwego. Mogę odpowiedzieć na pytani o ryty i osób robiących je trochę mam ich za sobą Aneta.Pudyk@onet.pl
    • waniawania Re: Spętanie miłosne 27.03.20, 13:21
      Próbowałam u wielu i skuteczna okazała się dopiero wróżka Karisha.
      • mokka151 Re: Spętanie miłosne 27.03.20, 18:32
        Proszę o kontakt malutka15@gazeta.pl
    • anetapudy Re: Spętanie miłosne 30.03.20, 09:14
      Po co komentujesz skoro nie masz nic do powiedzieliśmy. A po za tym czytanie ze zrozumieniem się kłania bo nigdzie noe napisałam, ze kogoś polecę ...
    • filusmonika97 Re: Spętanie miłosne 09.06.21, 08:18
      Mnie pomogła dopiero wiedźma Nektitis
      • pati15155 Re: Spętanie miłosne 10.07.21, 09:36
        Kiedy robiła rytuał, jaki i ile placilas?
      • pati15155 Re: Spętanie miłosne 10.07.21, 09:37
        Ile placilas i jaki ryt robiłaś?
        • cianciolomira Re: Spętanie miłosne 23.11.21, 22:35
          Cześć, czytałam prawie rok temu to forum, sama szukałam jak opętana pomocy;) Teraz mi się trochę śmiać chce z tego. Ale trafilam na jedną wróżkę, która mi powiedziała że to bez sensu w moim przypadku, oczywiście broniłam się i poleciałam do innych. Kasę straciłam i tyle. Wróciłam do tej, po rytuał na miłość ogólnie i od miesiąca jestem w niebie) Nowy facet, o niebo lepszy od tamtego) A mogła ode mnie kasę wyciągnąć jak inne. Ale powiedziała ze nie widzi nas razem i ktoś inny nam przeznaczony jest. Ciężko uwierzyć i przyjąć do wiadomości)) wiem coś o tym)) Ale ona mi powiedziała ze nie zrobi, bo robi tylko tam gdzie jest sens, żeby nieszczęścia nie było. Tarota stawia na początek i wtedy mówi czy zrobi, jak są szanse i nie ma nienawiści miedzy ludźmi -to robi. Ja się cieszę że miała racje i ze inne spętania to byl pic na wodę. Mam lepiej )))
          • beata.r89 Re: Spętanie miłosne 28.11.21, 13:27
            Możesz powiedzieć u kogo robiłaś?
    • enette Re: Spętanie miłosne 04.04.22, 19:51
      Ja znam sprawdzoną osobę. Mój meil zuza.ki4@wp.pl
    • ewciaewa1979 Re: Spętanie miłosne 29.05.22, 00:22
      Jestem po rytuałach ostatni się udał. Napisz do mnie jeśli chcesz na priv email: ewciaewa1979@gazeta.pl mogę Ci wskazać osobę która mi pomogła i udało mi się naprawić mój związek, teraz jest tak JAK NA POCZĄTKU.Robiłam rytuały i urok na miłość, blokady na inne kobiety i kochanki.
    • enette Re: Spętanie miłosne 30.05.22, 09:57
      Mi się udało po 4 mies znowu jesteśmy razem. Jak ktoś ma pytania moj meil karolina.kan1@o2.po
      • adam.szczecinek Re: Spętanie miłosne 25.12.22, 13:06
        Wszystkie te polecane osoby to sciema, ja chetnie z pocalowaniem reki zaplace 10tys zl za ryt po rezultatach oczywiscie, bez zadnego pitolenia ze na skladniki itd. Ale kazdy chce oplate przed i wymysla ze musi byc zwiazek z wykonujacym i zlecajacym. A prawda taka ze zaden ryt nie dziala, bo jak ktos jest pewien ze zadziala jego ryt to mysle ze na 10 kola by sie połasił... Serdecznie pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka