szycha80 06.08.04, 07:31 czy my do siebie pasujemy? jak zapewnić ciąłość namiętności, a przynajmniej spróbować? a w ogóle jak lwa sobą oszołomić? podpowiedzcie mi proszę Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wwwróżka Re: pani wodnik i pan lew IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.04, 14:35 Kup na bazarze kilof i walnij mu podczas snu,powinien być oszołomiony. PS. Nie pasujecie do siebie,urodziłaś się o miesiąc za wczesnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: pani wodnik i pan lew IP: *.chello.pl 06.08.04, 17:44 Lwa się nie oszałamia, to Lew ma być oszałamiający :-) Ten znak przeważnie tak ma, że musi grać pierwsze skrzypce. Jeśli jednak lubisz role drugoplanowe (za które też można dostać Oscara ;-), to może coś z tego wyjść. O ile, rzecz jasna, w ogóle nadajecie na tych samych falach. Lew i Wodnik są pod wieloma względami przeciwieństwami (przeciwne strony zodiaku), a przeciwieństwa potrafią się cudownie uzupełniać.Miłe Lwy nie zagarniają dla siebie wszystkich splendorów, ale bez oporu pełnią funkcje reprezentacyjne, które Wodnika niekoniecznie pociągają... Jeśli podziwiasz swojego Lwa i mu to jasno okazujesz, to może być naprawdę miła znajomość... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julia Re: pani wodnik i pan lew IP: *.chello.pl 08.08.04, 21:37 Znam wiele Lwów i bardzo je lubię, ale nie próbowałąbym oszołomić Lwa. Z moich doświadczeń wynika, że Lew sam się może drugą osobą oszołomić o ile tylko pozwoli mu się zdobywać (bo to taki typ) a nie będzie natrętnie go adorować. Duża doza chłodu i nieprzystępności jak najbadziej wskazana. Żadnych przekleństw, styl i elegancja w ubiorze, a nie krzykliwe ciuchy z bazaru. Tajemniczość a nie paplanie non stop. Widoczna, ale nie rzucająca się w oczy samodzielność, ciekawe zainteresowania (ale prawdziwe, nie zmyślone na potrzby randki), takt i delikatność. Myślę, że na początek wystarczy. Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
szycha80 Re: pani wodnik i pan lew 09.08.04, 07:20 dzieki! to chyba powinno sie udać. mam nadzieję przynajmniej... hihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julia Re: pani wodnik i pan lew IP: *.chello.pl 11.08.04, 18:45 o właśnie! Np. coś takiego i już Wodnik staje się zazdrosny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eeeeeeeee Re: pani wodnik i pan lew IP: *.epsa.pl 12.08.04, 07:52 chyba nie skumałam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julia Re: pani wodnik i pan lew IP: *.chello.pl 13.08.04, 20:29 Nie dziwię się bo mi się źle wkleiło. Miało być przy wątku Kobieta-Wodnik. A chodziło o zazdrosne Wodniki. Sorry! Odpowiedz Link Zgłoś
irona.sonata Re: pani wodnik i pan lew 29.04.23, 13:18 Sprawdź czy nie ma Ciebie za ściana dobrze Odpowiedz Link Zgłoś