Dodaj do ulubionych

Magia krwi

• ulalala_20 Re: Magia krwi 19.02.19, 19:14
      Można się z Tobą jakoś skontaktować?
    • czasza64 [...] 03.03.19, 07:56
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • olek13 Re: Magia krwi 03.03.19, 14:43
        To zgłoś też jeszcze mnie. Ja też uprawiam "hejt nienawiści" wobec hochsztaplerów.
        A pewnie powinienem ich kochać...
        • cr7 Re: Magia krwi 03.03.19, 19:21
          Szkoda że jeszcze nie do niemieckiej policji bo słyszałem że jest skuteczniejsza. To Maxa Kolonko tez trzeba zgłosić, on przecież też mówi jak jest
      • kontroler0 Re: Magia krwi 03.03.19, 21:21
        Czasza ty masz coś z poddaszem nie tak. O co ci chodzi z tym Gdańskiem? Czy robiłeś jakiś ryt w rzeźni związany z nienawiścią w Gdańsku czy co?
        Weź sobie wbij do głowy że baziatko, kontroler, Olek i np. cr7 chcą uratować wiele istnień ludzkich przed tobą galganie.
        • baziatko Re: Magia krwi 13.03.19, 15:07
          Kontroler, nie wiem o co chodzi z Gda, natomiast mi wmawiaja, ze jestem eris, mel.ina, nadija, lucillex, mystery i uj wie kim jeszcze :) od grudnia czekam na płokułatułe ;) chyba zabladzili
        • baziatko Re: Magia krwi 13.03.19, 15:08
          hejt nienawisci <3 ludzie slownik polecam
          policja, prosze przyjechac na forum :)
          hejt=pisanie prawdy o Arturze
    • baziatko Re: Magia krwi 14.03.19, 23:59
      tak tak WSZEDZIE z kontrolerem piszemy na wszystkich tematach
      szkoda tylo, ze ja wypowiadam sie tylko na magii
      ARTUR daj spokoj przeciez widac ze to ty i w twoim temacie sam sobiete komenty piszesz liczac ze ktos sie nabierze...
    • kontroler0 Re: Magia krwi 15.03.19, 14:20
      Pewnie że to Artur pisze, to się zawsze rozpozna. Zawsze wyzywał wszystkich od psychicznych. Jest teraz osobą homosexiicostam. A jeszcze nie tak dawno pisał tu na forum że ma legalnie działająca firmę i uczciwie pracuje.
      Oklamal nas wszystkich dalej w rzeźni haracze rytuały z krwią!😈Tylko ciekawe komu on te rytuały robi? Chyba tym wszystkim swoim nickom, a jest ich setki tu na forum.
      • cr7 Re: Magia krwi 15.03.19, 15:19
        Prędzej czy później sprawiedliwość dosięgnie pseudo rytualisty Artura, tego jestem pewien i karma wróci do niego ze zdwojoną siłą, za wszystkie krzywdy wyrządzone oszukanym przez niego osobom.
        • olek13 Re: Magia krwi 15.03.19, 15:54
          Marzysz?
          Nie łudź się. Sprawiedliwość nie istnieje. Istnieje tylko potrzeba tych, którzy się czują pokrzywdzeni, by ukarać krzywdzicieli. A niektórzy w poczuciu bezsilności roją sobie, że karę wykona jakaś wyższa sprawiedliwość.
          Ale to bajki.
      • baziatko Re: Magia krwi 15.03.19, 20:05
        tym ludziom z "tajnego forum" dzieki ktorym pojawia sie 5 min po wspomnieniu o nim np. na kafe swego czasu :)
        czyli swoim wlasnym nickom
        no i fanom jednej stronki gdzie jako laska na V recenzuje innych, z kt niby kortzystal, szkalujac ich
        ze mna nawet wdal sie w gadke pod postem o irenie czy innej lasce ( komentarze moderowane), napisalam z 2 czy 3 z kt nie przeszedl zadem a potem oon jako panna V pisze ze wyslaalm mu z 20 wiadomosci XD no beka jak nic
    • czasza64 [...] 16.03.19, 18:42
      • pracus1964 [...] 17.03.19, 13:41
        • baziatko Re: Magia krwi 17.03.19, 18:53
          tez nie wiem
    • opensan [...] 16.03.19, 20:07
      • cr7 Re: Magia krwi 16.03.19, 21:10
        Artur to OSZUST i to przez duże O każdy kto miał "robiony" przez niego ryt może to potwierdzić, że został przez niego oszukany bo nic nikomu nie po wychodziło. Takich wpisów oszukanych przez Artura osób są dziesiątki na forach.
      • chamtel [...] 16.03.19, 22:58
        • baziatko Re: Magia krwi 17.03.19, 19:03
          tak tak zrobili ze mnie juz wrozke eris, mel.ine ( spoko nick, nie ma co), lucillex, nadije, mystery i nie wiuem kogo jeszcze :)
          aferka grudniowa, jakos nikt do moich drzwi z płokułatuły nie pukal :)
          moim antagonista stalym jest artur i niejaka noxelia vel dziewczyna z szafy, ktora udawala taka super magiczke a nie wiedziala co to egregor XD
          i tak, mam dziesiatki nickow, bo nie mam co robic w zyciuu tylko zakladac coraz to nowe na forum dla piwniczakow i prawiczkow :)
      • baziatko Re: Magia krwi 17.03.19, 18:56
        hahah i od razu widac ze jestes samym ARTUREM> pamietasz golden tulip? a moze laske kt straszyles, ze napiszesz do jej pracy i jej faceta? i nie oddales hajsu? oj arturku arturku tu wiekszoscf ludzi pamieta twoje skolenie o ryta 5 lat temu
        i nadal nie masz kobviety? taki wielki mag rytualista samotny?
    • kontroler0 Re: Magia krwi 17.03.19, 10:10
      Arturku uważaj o czym piszesz :
      po pierwsze to bazienka nikogo nie obraża,
      po drugie nie wiesz kto ma jakie dowody przeciwko tobie, więc uważaj.
      Sam wyzywaz wszystkich i na razie ci każdy odpuszcza, ale to się w końcu zmieni.
      • kontroler0 Re: Magia krwi 17.03.19, 10:16
        Podpowiem ci trochę ja mam dwa z trzech. Mam do tej pory dwa dowody wpłaty na twoje konto, bo trzecia wplata była w kopercie z krwią moją na chusteczce higienicznej. TO TY SIĘ BÓJ NIE MY.
        • kontroler0 Re: Magia krwi 17.03.19, 10:20
          A nawet jak by ktoś tych dowodów wpłat nie miał to i tak ty się bój bo to nie problem. Plokulatol wszystko może,szczegolnie teraz bo władza jest inna.
        • kontroler0 Re: Magia krwi 17.03.19, 10:42
          Ten trzeci dowód to tez nie problem bo jest nadawca czyli ja a twoj adres domowy to odbiorca, czyli coś się da zrobić z tym. "Uwierz mi ty się boj" Nawet urzędu skarbowego chyba się powinieneś bać. Pewnie następny twój wpis będzie z innego nicka i będzie brzmiał tak :"Dowiedziałem się od kolegów ze na forum mnie szkaluja, wiec oświadczam ponownie że mam legalnie działająca firmę itd. itd."
          • baziatko Re: Magia krwi 17.03.19, 19:00
            on sie zawsze dowiaduje od fanow i w 5 minut jest
            szczegolnie bylo to widac na kafeterii , gdzie po prostu mial powiadamianie mailowe wlacozne i magiczniie sie znajdowal kilka minut po wspomnieniu o nim
            ja zawsze bede powtarzac
            ZADNA OSOBA, KTORA ODPISUJE NA MAILA W 3 MINUTY NIC NIE ROBI poza tym odpowiadaniem na maile oczywiscie
            wiecv jesli macie z rytualista kontakt natychmiastowy, top na 99% jest oszust
            bo wyobrazcie sobie na logike, jesli koles jest o kazdej porze dnia i nocy dostepny to kiedy niby ma robic te ryty? w przerwie miedzy odpisywaniem na maile i posty?
            no nie chcialabym by moj ryt wygladal tak, ze gosciu sie koncentruje robi cos i co minute sie od tego odrywa, bo trzeba komus odpisac. a czesto sie rzeczy robi niby po kilka godzin
            bullshit i tyle
          • geoportal Re: Magia krwi 18.03.19, 07:53
            Wystarczy facetowi który ma firmę udowodnić że ma lewy dochód i chyba byłby ugotowany. Dobrze rozumuję.
      • cr7 Re: Magia krwi 18.03.19, 19:22
        Trzeba w końcu napisać prawdziwe opinie, o tym, że ryty Artura to ŚCIEMA ale na forum rytuały miłosne, które jest dziełem samego Artura, na którym sam sobie pisze te pozytywne komenty bo każdy wie, że nic nigdy nikomu z tych jego uroków nie po wychodziło poza kasą z portfela
        • baziatko Re: Magia krwi 18.03.19, 23:50
          hahah patrze to forum www.rytualmilosny.fora.pl/opinie-u-rytualistach,1/artur-urokmilosny-blogspot-com,23.html
          rejestrecja, kilka osob 3.05, potem kilka 5.03,
          jassssssne nagle kilka soob kazdego dnia
          a tu mamy artka w wydaniu damskim rytualy-uroki-milosne.blogspot.com/2016/09/uroki-miosne-uwaga.html
          • baziatko Re: Magia krwi 18.03.19, 23:56
            dobra walnelam sie, nie tu ;) milosne-uroki-opinie.blogspot.com/2018/01/szukam-uroku-miosnego.html <
            • baziatko Re: Magia krwi 18.03.19, 23:58
              ah dodam ze na jego watku tutaj jestem zablokowana ;) ale coz, sa inne nicki
    • pracus1964 Re: Magia krwi 19.03.19, 08:05
      Magia krwi to największa ściema o jakiej słyszałem, w ogóle te wszystkie ryty to kicha.
    • kontroler0 Re: Magia krwi 19.03.19, 20:16
      A ty artus ile tu jeszcze wpisów pochwalnych wpiszesz? z ilu nicków? Ile duszyczek nabierzesz?
      Nie dociera do ciebie w ogóle że piszą osoby które u ciebie robiły i nic a nic nie wyszło? Że to oszustwo?
    • kontroler0 Re: Magia krwi 19.03.19, 20:42
      Ty jak byś miał zdrowy mózg to może i by ci wyszedł jakiś rytual ale od ciebie ziaja nienawiścią więc ci nic nie wyjdzie. NIGDY.
    • kontroler0 Re: Magia krwi 20.03.19, 07:52
      Sam jesteś hejterem i zawsze z kilkunastu swoich nicków zaszczekujesz kogoś kto wyjawi prawdę. Ale o tym to już wszyscy wiedzą i nie dadzą się już wiecej nabrać.
    • bar.bidu Re: Magia krwi 21.03.19, 04:59
      Facet jest znany z tego pisze z tobą a później wpisy są usuwane jego oczywiście i wychodzi jeden wielki ...... wiesz co !
    • kontroler0 Re: Magia krwi 21.03.19, 19:14
      Nie wiem o co tu chodzi ale strasznie dużo wpisów zostało skasowane w ogóle w całym wątku artka. Marzy mi się żeby w końcu zajęła się tym policja lub prokuratura oczywiście Polska." Ale to chyba marzenie scietej głowy ". Co by to nie było to ja oświadczam tu publicznie że pomogę z wszystkich sił w udupieniu ludzi nieuczciwych a w szczególności tego maga od KRWI. I niezależnie od tego czy ktoś mi pomoże czy nie to ja chciałbym i będę zeznawać w tej sprawie. Wiem że moje zeznanie powinno wystarczyć.
      • baziatko Re: Magia krwi 22.03.19, 12:53
        no sam swoje wlasne zachwalanie pokasowal ;)
        a moze znowu bedzie kogos straszyl?
        kiedys mnie tez straszyl, mam kontakt z paroma dziewczynami z poczatkow jego kariery jeszcze, tkore tez byly straszone, mam dowody na mailach w postaci screenow z ich rozmow :) tez moge zeznawac
      • baziatko Re: Magia krwi 22.03.19, 12:58
        najgorsze, ze on sie przyczai poczeka az to ucvichnie moze doprowadzi do usuniecia tematu i po jakims czasie wroci w glorii i chwale jako JEDYNA skuteczna osoba jak to robil juz wielokrotnie :)
      • kontroler0 Re: Magia krwi 22.03.19, 13:22
        To jest już nas dwoje przeciw jednemu - marny jego żywot. 😀😀😀
        On faktycznie się przyczai poczeka to jego styl.
        Ale w tej chwili to chyba nieźle sr. w galoty to najważniejsze.
    • kontroler0 Re: Magia krwi 23.03.19, 05:11
      To ze twoje niewygodne wpisy zostały skasowane lub usunięte całkowicie to nic nie szkodzi. A teraz piszesz o czymś innym. Pamiętaj że nie wiesz co kto ma na ciebie na twoją nieuczciwosc. Zresztą mnie twoje wpisy tu na forum nie interesują, nie interesuje mnie też to że wyzywales od psychicznych i innych tu większość osób.

Mnie interesuje to że robiłeś rytuały. Na to są dowody niezbite np. na poczcie są nasze opowiadania, pisałeś co będziesz wykonywał i ile pieniążków mam wpłacić na konto twoje. Rozmawialiśmy telefonicznie i SMS - owalismy tez mi powiedziałeś ile mam włożyć do koperty i wysłać z husteczka i na jakie konto. Telefon też niestety na twoja niekorzyść da się odtworzyć wszystko. Są też karteczki z przelewów pieniężnych.

To mnie najbardziej interesuje a to ze ty teraz tu poniżej się wybielasz i piszesz o czymś innym o jakimś hejcie i nienawiści to mnie nie interesuje. Ale pamiętaj prawda zawsze na wierzch wychodzi. Zrób coś z tym poniżej, może jakieś streszczenie i wstaw w trzech linijkach to może przeczytam.
      • baziatko Re: Magia krwi 25.03.19, 20:17
        no przeciez to oczywiste jak nagle wszystkie wpisy z x kont jednoczesnie zniknely... trzeba byc mocno naiwnym by upierac sie, ze 10+ osob jednoczesnie w tym samym czasie wpadlo na pomysl usuniecia wpisu :)
        te "tajne fora" na ktorych pisze ze soba z roznych nickow? hahaha
        ja tez mam dowody z maili, straszenie mnie i innych osob, screeny :)
        a nigdzie nie napisala "artyur kowalski jest oszustem", arturow moze byc wielu
        ooo i przeklejanie wypowiedzi innych, clue naszego bohaterskiego maga krwi, podobno ktos mu te teskty na bloga tez pisal, bo jakos w mailu nie potrafil sie skladnie wypowiedziec
        nie tylko kontroler pamieta blagania o pomoc sprzed 5 lat i triumfalny powrot
        to moze ja wyciagne to hejtowanie mnie z konta Violka hmmm? i pipsanie glupot, ze wysalalam kilkanascie wiadomosci podczas gdy po 3 dalam sobie spokoj, i ze godzine gadam sama ze soba, podczas gdy wytszlam na tramwaj anie mam smartfona- czyli zwykle klamstwa i szkalowanie mnie w internecie hmm?
      • baziatko Re: Magia krwi 25.03.19, 20:26
        kontroler przeciez jego mozna pojechac za oszustwo jak podawal ten adres starej rzezni gdzie nikt nie mieszka jako swoj, jest podstawa
        za szkalowanie mnie i ciebie w internecie rowniez
        • baziatko Re: Magia krwi 25.03.19, 20:49
          poza tym przeciez srednio inteligentny "pan informatyk" dojdzie, ze on z roznych nickow sam siebie chwali- wszelkie tory, proxy, zmienne ip tez sa do wylapania, wiec to tylko uprawdopodabnia zarzut , uczciwy nie musialby sam sobie pozytywnych opinii z dziesiatek nickow pisac :)
      • kontroler0 Re: Magia krwi 26.03.19, 05:58
        On dużo wykroczeń popełnił. A skasował tylko te niewygodne wpisy w których wyzywał od psychicznych czy najgorszych ale możliwe że jest scan tego całego wątku. Też mnie ciekawi mnie jak on te wszystkie wspaniałe wpisy usunął jednocześnie.
        • baziatko Re: Magia krwi 26.03.19, 11:38
          przeciez to jest do odzyskania. i porobilam screeny niektorych rzeczy nawet juz wtedy, kiedy grozil mi pierwszy raz- jako dowodfy na wszelki wypadek jakby nagle poznikalo :P
    • kontroler0 Re: Magia krwi 08.05.19, 18:41
      Hej, dowaliles mu w końcu jakimś rytualem z rzeźni za te niby hejty na ciebie. Ciekaw jestem czy wyszedł i czy mu bardzo zaszkodziłeś? Jak będziesz coś wiedział to daj znać czy już choruje na coś. A może już zdechł co?
      PS. a może ty chciałeś mi dowalic 😀. Mój wpis jest tu o pół roku później, ale więcej ci już nie podpowiem nic. No jeszcze może tylko to że się nie czesze już kupę lat, ponieważ nie zapuszczam zarostu wyższego jak bardzo krótki jeżyk.
      Pozdrawiam i życzę udanego rytuału po raz pierwszy.
    • baziatko Re: Magia krwi 10.05.19, 17:27
      to jak ci od rytow egipskich, normalnie jezdza do ruin odczytywac hieroglify XD
    • baziatko Re: Magia krwi 15.05.19, 19:54
      no, konkurencja dla artura, skutecznosc taka sama
    • cleo1986 Re: Magia krwi 09.03.21, 13:18
      Cześc, polecam ta rytualistkę. Byłam w strasznej sytuacji i tylko ona mi pomogła, podchodzi do problemu jak psycholog urokmilosny.prv.pl/ Pozdrawiam
    • mixyn Re: Magia krwi 03.10.21, 21:20
      Lepszy jest rytuał archaniołów
    • wixagazmielonka Re: Magia krwi 06.07.22, 18:20
      To niebezpieczny rytuał. Zamawiałam ten i wykonywałam też ten z krwią menstruacyjną. Finał był taki, że facet mi się pochorował, finalnie odszedł, a wróżka mnie przeklęła. Poroniłam, zostałam sama. Nie oczyszczajcie się samemu i nie wykonujcie sami takich mocnych rytuałów.
    • ka.han Re: Magia krwi 15.10.24, 23:30
      Wierze robiła mi wróżka, nie wzięła od mnie dużo, w sumie 90 zł za miesięczny rytuał, który zadziałał. To chyba zależy kto robi, w jakiś warunkach. Na pewno nie powinno być drogo. Lepiej poprosić osobiście, nie przez net.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka