Gość: Clarisa IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.08.04, 14:52 Jestem pod dużym wrażeniem tego co piszesz i również mam prośbę o kilka informacji ii wskazówek Urodziłam się 15,04,1976 Z góry dziękuję C Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
amatemi do Clarisy 15.08.04, 19:25 witaj:) Patrzac na Twoj portret na pierwszy plan wysunelo sie otwarcie na swiat duchowy, masz duzą wiedzę duchową, ktorą przyszłaś wcielić w materię. Materia daję ci sporo przeszkód, na poczatku w postaci uzależnień ( to przyniosłaś ze sobą i uaktywnilo sie w twym zyciu) potem takich codziennych problemow. Twoim celem zyciowym jest uwolnienie sie od tych uzaleznien, poprzez dokonywanie wyborow. Oczyszczenie relacji w rodzinie i stworzenie wlasnej rodziny poprzez umiejetne partnerstwo. Twoja drogą zyciową jest 33 zwana liczbą chrystusową, liczbą poddania się duchowej drodze twego rozwoju. Jesli poddajesz sie temu co niesie ci twoja droga, ktora sobie wybralas uwalniasz sie od ograniczen. Jesli sie nie poddajesz moze pojawiac sie cierpienie, problemy w parterstwie, w rodzinie. Na tym polu na ktorym najbardziej ci zalezy. Wtedy moze przyjsc zamkniecie sie na energie duchowe i jeszcze wieksze cierpienie. Dobrze jest wiec sluchac swego glosu serca, on podpowiada ci wlasciwą droge, dzieki czemu doznajesz uczucia szczesliwosci a nie cierpienia. Pozdrawiam:) Beata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Clarisa Re: do Clarisy IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.08.04, 22:00 Bardzo Ci dziękuję za poświęcony mi czas :-) Odpowiedz Link Zgłoś
evally Re: do Clarisy 17.08.04, 10:16 hmm w sumie to już sporo poczytałam sobie o swoim portrecie numerologicznym :] niemniej zawsze można dowiedzieć się czegoś nowego ;) moja data urodzenia - 23.11.1983 Odpowiedz Link Zgłoś
evally Re: do Clarisy 17.08.04, 10:25 to jeszcze raz ja ;) a do czego służy ascendent :>? podaję dane do obliczenia - godz. ur. 4:30 (w nocy :)), miejsce - szpital :P (Lubartów, woj. lubelskie), datę podałam w poście powyżej Odpowiedz Link Zgłoś
amatemi do evally 17.08.04, 10:55 witaj:) oczywiscie ze zawsze mozna sie dowiedziec czegos nowego. Tylko ze to kosztuje mnie duzo energii. Jesli sporo poczytalas o sobie, to na pewno nasunely ci sie jakies przemyslenia. QWarto zaufac sobie.:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: evally Re: do evally IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.04, 15:10 a jak mogę obliczyć ascendent? ew. gdzie w necie mogę znaleźc info i sobie obliczyć :)? Odpowiedz Link Zgłoś
amatemi Re: do evally 17.08.04, 15:15 program urania do sciagniecia z netu, za darmo Odpowiedz Link Zgłoś