Dodaj do ulubionych

zgłupiałam

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.13, 12:36

fakt do tego forum zawsze wracam jak mnie życie sponiewiera ,zawsze wierzyłam w ezoteryke ale faktycznie duzo ludzi sie tym zajmuje teraz i troche mąci wiem z doświadczenia ze znalezienie osoby która ci pomoze graniczy z cudem.
mam pytanie do osób ,, które robiły rytyały , czy faktycznie im pomogły , wiem ze takich watków jest juz duzo ale nie moge przez nie przejsc bo na wiekszości jest tylko plucie na siebie co tez jest cechą naszą narodową, zastanawiam sie nad zrobieniem rytuału ale do konca nie jestem przekonana
a ostatnio korzystałam z usług pewnej pani jak ktoś chce to dam maila, cenowo nie jest tania,
określenie rzeczywistości prawidłowe, analiza problemu prawidłowa a wróżba na przyszłosc czas pokarze , to co mi sie u niej spodobało to przejrzyste odpowiedzi,
p.s. to nie ja jestem wróżka i to nie jest reklama i na głupie posty nie odpowiem,
Obserwuj wątek
    • Gość: Hania Re: zgłupiałam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.13, 13:07
      Ja korzystałam i za małe pieniądze i za dość duze, w zadnym przypadku nie było efektów a mineło już kilkanaście miesięcy.
      • Gość: sssss Re: zgłupiałam IP: *.adsl.inetia.pl 06.11.13, 14:41
        szukaj osób, które nie chcą robić kariery na internecie
        • Gość: gośc Re: zgłupiałam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.13, 15:35
          czyli gdzie , mieszkam w małym mieście i b. religijnym , gdzie zawsze wygrywa pis , wiec zostaje mi internet a jak czytam to forum to głupieje
          • sabatini55 Re: zgłupiałam 06.11.13, 18:15
            Bardzo dobrze piszecie. Nikt z internetu w Polsce nie potrafi robić uroki miłosne. Proszę jak już patrzyć na fora zagraniczne: Austria, Francja lub Rosja. Są bardziej wiarygodni ale i ceny to kwoty rzędu 800 - 1400 euro

Gość portalu: gośc napisał(a):

> czyli gdzie , mieszkam w małym mieście i b. religijnym , gdzie zawsze wygrywa p
            > is , wiec zostaje mi internet a jak czytam to forum to głupieje
            • Gość: gość Re: zgłupiałam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.13, 19:48
              Wszelkie rytuały to bajka dla naiwnych.
              • Gość: fosc Re: zgłupiałam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.13, 19:59
                Gość portalu: gość napisał(a): Wszelkie rytuały to bajka dla naiwnych. >

Nie, nie - wszelkie!
                Po prostu nie trafiłeś na dobrego Maga. Ale to nie jest takie proste. :)))
                • Gość: gość Re: zgłupiałam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.13, 22:07
                  NIE PRAWDA. Nie ma tu na ziemi żadnych magów,którzy czynią cuda. Nawet Twój B. nie jest prawdziwy.
    • irona.sonata Re: zgłupiałam 24.04.23, 21:05
      Jestem spetryfikowana

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka