Dodaj do ulubionych

Darmowa wróżba

06.06.14, 19:27
Witaj :) Postanowiłam przez kilka dni odpowiadać na wasze 1 pytanie tu na forum,być może masz problem w dotarciu do kogoś wróżącego,a może trafiasz na oszustów,jestem jak najbardziej realna,nie mam nic do ukrycia i od pewnego czasu jestem dostępna elektronicznie by wyjść wam na przeciw i ułatwić dostęp do mnie a to dowód że nie kłamię wrozka-bastet.blogspot.com/
Obserwuj wątek
    • smul_live Re: Darmowa wróżba 06.06.14, 19:30
      Czy można zadawać tu pytania ? co podawać ?
      • maja.1987 Re: Darmowa wróżba 06.06.14, 19:41
        Ja jestem chętna. Co podać?
        • bastet111 Re: Darmowa wróżba 06.06.14, 19:49
          maja.1987 napisał(a):

> Ja jestem chętna. Co podać?
          Maju imię jest potrzebne,data.ur.i pytanie
          • barbixe Re: Darmowa wróżba 27.06.14, 18:43
            Barbara ur. 04.12.1961r czy będę jeszcze w związku z mężczyzną i kiedy.
        • bastet111 Odpowiedź dla Maji 06.06.14, 20:34
          maja.1987 napisał(a):

> Ja jestem chętna. Co podać?
          a więc Maju-pewnie ci się nie spodoba co napisze ale tak Tarot pokazuję że ..pytałaś w wiadomości o Sz....-i nie utworzycie szczęśliwego związku bo on nie jest do końca z tobą uczciwy i pokazują mi się jego relację z inna kobietą,tak jak by ,,rozmawiał" z tobą ale też z kimś jeszcze,po za tym zranił cię i nie ufasz mu już na tyle a przynajmniej boisz się zaufać ponieważ w pamięci masz to co było i obawy sa w tobie,co chodzi o relacje z nim to jedynie nastaw się ewentualnie na przyjemności z tego płynące ale nie zagłębiaj się bardziej,będzie mniej boleć,bo on nawet nie potrafi uszanować kobiety i jest nastawiony głównie na czerpanie przyjemności z takich relacji.Pytałaś o to cie czeka w miłości,więc nawiązywanie relacji przez internet,może flirt ale to nic poważnego,proszę bądź ostrożna w takich znajomościach bo karty pokazują ciążę więc wiesz...różnie to bywa,zakochujemy się,emocje są ogromne a potem stwierdzamy ze to była pomyłka w uczuciach a zostaje nam się dzidziuś,twój czas na budowanie stałego związku jest odwleczony,na razie karta pokazuje cie bardziej jako kobietę ostrożną i obserwującą co nie znaczy że możesz się nie potknąć,swojego stałego partnera poznasz na wyjeździe,w podróży do 2 lat dopiero do tej pory będziesz obserwować i uczyć sie życia...pozdrawiam
          • maja.1987 Re: Odpowiedź dla Maji 06.06.14, 20:55
            Jestem pod wrażeniem... Czytałam zaszokowanych to co pani napisała. Bo wszytsko to co pani napisała to prawda... To niemożliwe ze pani tak dobrze wie co sie u mnie dzieje... To co napisała pani o Sz. to prawda. Jest w jego zyciu teraz kobieta i zranił mnie bardzo. Dotychczas miałam go za człowieka "idealnego" najlepszego jakiego mogłam spotkać a najwidoczniej on wcale nie jest taki szanujący i wspaniały jak mi sie wydawało. Ma pani racje teraz z tym ze aktualnie jestem ostrożna jesli chodzi o relacje z mężczyznami. Jeszcze nigdy nie miałam takiego dystansu jak teraz... Dzidziusia nie chce narazie wiec bede uważała :) 2 lata to nie az tak długo chyba :) w tym czasie bede uczyła sie życia tak jak pani napisała :) dziekuje bardzo
            • bastet111 Re: Odpowiedź dla Maji 06.06.14, 21:23
              maja.1987 napisał(a):

> Jestem pod wrażeniem... Czytałam zaszokowanych to co pani napisała. Bo wszytsko
              > to co pani napisała to prawda... To niemożliwe ze pani tak dobrze wie co sie
              > u mnie dzieje... To co napisała pani o Sz. to prawda. Jest w jego zyciu teraz k
              > obieta i zranił mnie bardzo. Dotychczas miałam go za człowieka "idealnego" najl
              > epszego jakiego mogłam spotkać a najwidoczniej on wcale nie jest taki szanujący
              > i wspaniały jak mi sie wydawało. Ma pani racje teraz z tym ze aktualnie jestem
              > ostrożna jesli chodzi o relacje z mężczyznami. Jeszcze nigdy nie miałam takieg
              > o dystansu jak teraz... Dzidziusia nie chce narazie wiec bede uważała :) 2 lata
              > to nie az tak długo chyba :) w tym czasie bede uczyła sie życia tak jak pani n
              > apisała :) dziekuje bardzo
              Bardzo proszę Maju,nie jestem oszustką,karty to moje życie i staram sie być uczciwa wobec ludzi,to również moja praca,z tego żyje
              • maja.1987 Re: Odpowiedź dla Maji 06.06.14, 21:29
                Niech mnie pani nie zrozumie zle ja poprostu pierwszy raz spotkałam osobe ktora tak sie zna na tym co robi. Wcześniej jak korzystałam z wróżb zwykle mnie te osoby nie przekonywały do siebie a pani mnie zszokowala bo wiedziała pani co sie u mnie aktualnie dzieje. W końcu trafiłam na osobe ktora nie jest oszustka :) dziekuje pani jeszcze raz :)
                • bastet111 Re: Odpowiedź dla Maji 08.06.14, 18:41
                  Maju nie sztuka jest udawać wróżkę,sztuka jest nia być i potrafić czytać z kart :)
      • bastet111 Re: Darmowa wróżba 06.06.14, 19:43
        Potrzebne jest imię,data ur.i pytanie
        • maja.1987 Re: Darmowa wróżba 06.06.14, 19:47
          A czy mozna podać dane w wiadomosci?
          • bastet111 Re: Darmowa wróżba 06.06.14, 19:50
            maja.1987 napisał(a):

> A czy mozna podać dane w wiadomosci?
            Jasne ;p nie ma problemu :) WAŻNE BYM ZNAŁA TWOJE IMIĘ,DATE UR,I TREŚĆ PYTANIA :)
      • bastet111 Re: Darmowa wróżba 09.06.14, 03:32
        smul_live napisała:

> Czy można zadawać tu pytania ? co podawać ?
        WITAJ R..JUŻ CI ODPISUJĘ NA MEILA
        • sylviee88 do bastet111 09.06.14, 15:29
          Bardzo proszę o odp, nie wiem czy moje wiadomości doszły
    • maja.1987 Re: Darmowa wróżba 06.06.14, 19:58
      Wiadomosc wysłana :)
      • sylviee88 Re: Darmowa wróżba 06.06.14, 20:06
        Na jaki adres można wysłać wiadomość ??
        • bastet111 Re: Darmowa wróżba 06.06.14, 20:37
          sylviee88 napisała:

> Na jaki adres można wysłać wiadomość ??
          jeśli chcesz dane do wróżby podać i pytanie to proszę w wiadomości tutaj na forum do mnie,puki kładę karty darmowo :)
          • sylviee88 Re: Darmowa wróżba 06.06.14, 20:52
            poszła;)
      • bastet111 Re: Darmowa wróżba 06.06.14, 20:35
        maja.1987 napisał(a):

> Wiadomosc wysłana :)
        Maju wróżba poszła :) i nie smutaj się,na pewne rzeczy warto w życiu poczekać :)
    • gosia44114 Re: Darmowa wróżba 06.06.14, 20:41
      witam serdecznie :) i ja prosiłabym bardzo o wróżbę na sprawy uczuciowe.Dane przesyłam na maila.
      Pozdrawiam i z góry dziękuję.
      • bastet111 Re: Darmowa wróżba 06.06.14, 20:56
        gosia44114 napisała:

> witam serdecznie :) i ja prosiłabym bardzo o wróżbę na sprawy uczuciowe.Dane p
        > rzesyłam na maila.
        > Pozdrawiam i z góry dziękuję.
        Brakuje imienia drugiej osoby
        • gosia44114 Re: Darmowa wróżba 06.06.14, 20:57
          a to już wysyłam mailowo :)
    • ilona177 Re: Darmowa wróżba 07.06.14, 08:46
      Witam
      Jak się będzie układało nasze życie uczuciowe i kiedy zamieszkamy razem?
      Dane wysłałam na maila.
      Dziękuję za poświęcony czas
      • bastet111 Re: Darmowa wróżba 09.06.14, 03:20
        ilona177 napisała:

> Witam
        > Jak się będzie układało nasze życie uczuciowe i kiedy zamieszkamy razem?
        > Dane wysłałam na maila.
        > Dziękuję za poświęcony czas
        ODPOWIEDZ WYSYŁAM NA EMAIL
    • fransua0522 Re: Darmowa wróżba 07.06.14, 12:42
      Witam.
      Też bym prosił o wróżbę,dane już wysłałem.
      Pozdrawiam.
      Franciszek
      • bastet111 Re: Darmowa wróżba 08.06.14, 20:57
        fransua0522 napisał:

> Witam.
        > Też bym prosił o wróżbę,dane już wysłałem.
        > Pozdrawiam.
        > Franciszek
        WITAJ FRANSUA W PYTANIU O PANIĄ P...NIESTETY NIE WIDZĘ BYŚCIE STWORZYLI ZWIĄZEK,JEŚLI JUŻ TO RELACJE OPARTE NA PRZYJEMNOŚCI,ROMANTYCZNE SPOTKANIE,SEKS ALE NIC WIĘCEJ Z TEGO NIE BĘDZIE,BARDZO MI PRZYKRO I NIE WIEM JAKICH RYTUAŁÓW STOSOWAŁEŚ ALE SA NIESKUTECZNE,CHYBA KTOŚ SIĘ ZABAWIŁ TWOIM KOSZTEM,POCZYTAJ NA MOIM BLOKU-TEZ STOSUJE RYTUAŁY ALE CIEKAWA JESTEM CO TOBIE ZADANO,POZDRAWIAM PS.W RAZIE CHCIAŁ BYS SIE PODZIELIĆ TA ,,TAJEMNICĄ"TO CZEKAM NA MEILA
        • sylviee88 Re: Darmowa wróżba 08.06.14, 23:06
          Bardzo proszę o wrożbę;) pierwszą wiadomość wysłałam w piątek, prosze o mnie pamiętać pozdrawiam
    • niezapominajka1977 Re: Darmowa wróżba 07.06.14, 13:19
      I ja bardzo proszę o wróżbę. Dane wysłałam na maila.
      • bastet111 Re: Darmowa wróżba 07.06.14, 13:21
        znalazłam chwilkę,zaraz biorę sie za karty,zaskoczyliście mnie meilami-do 4.30 rano odpisywałam :)tym którzy chcieli zachować anonimowość
    • bastet111 Re: Darmowa wróżba 07.06.14, 13:27
      bastet111 napisał(a):

> Witaj :) Postanowiłam przez kilka dni odpowiadać na wasze 1 pytanie tu na forum,być może masz problem w dotarciu do kogoś wróżącego,a może trafiasz na oszustów,jestem jak najbardziej realna,nie mam nic do ukrycia i od pewnego czasu jestem dostępna elektronicznie by wyjść wam na przeciw i ułatwić dostęp do mnie a to dowód że nie kłamię wrozka-bastet.blogspot.com/TAKA MAŁA UWAGA-PROSZĘ TU NA GAZECIE FORUM PISAC WIADOMOŚĆ DO MNIE Z IMIENIEM JESLI CHCECIE ZACHOWAĆ PRYWATNOŚĆ,GUBIE SIĘ,PISZECIE I TU I NA EMAIL A JEST TEGO SPORO :)
      • gosia44114 Re: Darmowa wróżba 07.06.14, 13:29
        witam ponownie i przypominam się nieśmiało :),Małgorzata.Dane wraz z pytaniem wysłałam wczoraj na maila .
        • ines1985 Re: Darmowa wróżba 07.06.14, 14:11
          Witam proszę o anonimowość Agnieszka 1985.12.31
        • bastet111 Re: Darmowa wróżba 09.06.14, 01:25
          gosia44114 napisała:

> witam ponownie i przypominam się nieśmiało :),Małgorzata.Dane wraz z pytaniem w
          > ysłałam wczoraj na maila .
          WITAJ GOSIU,WYBACZ ALE WSZYSTKO SIE POMIESZAŁO,LUDZIE PISZĄ I TU POCZTE I NA MEILA,A NA MEILA DOSTAJE POCZTĘ ZA KTÓRĄ LUDZIE PŁACĄ PROSZĄC O WRÓŻBY WIĘC ZROBIŁ MI SIE TROCHĘ GALIMATIAS DLATEGO MAM POŚLIZG CZASOWY-A WIĘC..W PYTANIU O ,,PRACĘ" TO POWIEM TAK ŻE JEDYNIE MOŻE Z TEGO WYJŚĆ EWENTUALNIE SEKS,POCIĄGASZ TEGO PANA SEKSUALNIE I DLATEGO PRZYGLĄDA CI SIĘ,NIE LICZ NA NIC WIĘCEJ,JESTEM PRAWIE PEWNA ZE MIAŁA BYŚ OCHOTĘ MU ULEC ALE ZDROWY ROZSĄDEK CIE POWSTRZYMUJE I TO DOBRZE,MUSISZ BYC OSTROŻNA BO MOGĄ JUŻ POJAWIAĆ SIĘ JAKIEŚ SZEPTY ZA TWOIMI PLECAMI CZY TO TWOICH KOLEGÓW CZY KOLEŻANEK W PRACY PONIEWAŻ KARTA POKAZUJE JAKIEŚ SZEPTY ZA PLECAMI,MOŻE I JAKIES UWAGI POD WASZYM KATEM,MOŻE TO WYGLĄDAĆ KOLOROWO ALE POTEM NIE BĘDZIE,JESTEŚ OSOBA BARDZO ROMANTYCZNĄ I NA SWÓJ SPOSÓB PODOBA CI SIĘ TO ALE DLA CIEBIE DOPIERO COŚ CIEKAWEGO NASTĄPI PO NOWYM ROKU I TO NIE ZE STRONY OBECNEGO ZNAJOMEGO,POZDRAWIAM CIEPLUTKO I POSTAW GO DO PIONU ZANIM EMOCJE I JEGO MIŁE SŁOWA CI NIE ZAWRÓCĄ TOTALNIE W GŁOWIE
    • lolka32 Re: Darmowa wróżba 07.06.14, 15:40
      Witam,
      spotkałam kogoś w moim życiu . Chciałabym się dowiedzieć cokolwiek o tym człowieku i czy będzie cokolwiek z tego związku .
      Dziękuję
      Jolanta 14.05.1977
      • po_li Re: Darmowa wróżba 07.06.14, 22:02
        witam, zadałam pytanie na maila, pozdrawiam
        • taaka1 Re: Darmowa wróżba 07.06.14, 22:10
          Witam, pytanie wysłałam na meila gazetowego. Pozdrawiam.
    • anka3110 Re: Darmowa wróżba 07.06.14, 22:56
      29.11.1975 Anna kariera zawodowa do 2 lat
      30.07.1972 Tomasz sprawa sądowa
      pozdrawiam i dziękuję
      • taaka1 Re: Darmowa wróżba 08.06.14, 12:00
        Witaj. Piszę ponownie tu poniewaz na meila gazetowego wiadomość nie doszła...
        Proszę o wróżbę na finanse dla nas, czy sie wkrótce poprawi w tej swerze..co zrobić by było lepiej.
        Joanna 13.04.1972, Tomasz 5.05.1971
        • sylviee88 Re: Darmowa wróżba 08.06.14, 12:11
          Proszę bardzo o odp na moją wiadomość
        • taaka1 Re: Darmowa wróżba 09.06.14, 16:34
          Witaj.
          Proszę o wróżbę na finanse dla nas, czy sie wkrótce poprawi w tej swerze..co zrobić by było lepiej.
          Joanna 13.04.1972, Tomasz 5.09.1971
    • niezapominajka1977 Re: Darmowa wróżba 08.06.14, 12:11
      Proszę napisać czy moje dane do Pani dotarły na gazetowy. Dziękuję.
    • babazaba1 Re: Darmowa wróżba 08.06.14, 13:02
      Też bym prosił o wróżbę, pytanie z danymi wysłałem z Twojej "anielskiej " strony.
      Pozdrawiam
      Henryk r.69
      • babazaba1 do Bastet 12.06.14, 21:31
        Czy mogę liczyć na wróżbę?
        babazaba 1
    • raa24 Re: Darmowa wróżba 08.06.14, 19:15
      Witam
      Bardzo proszę o wróżbę dotyczącą pracy. Obecnie jestem osoba bezrobotną z wykształcenia filolog polski i nie ukrywam, że właśnie w swoim zawodzie chciałabym pracować.
      Moje pytanie brzmi czy w tym roku uda mi się znaleźć zatrudnienie w szkolnictwie?

Pozdrawiam
      Eliza
      • bastet111 Re: Darmowa wróżba 09.06.14, 01:09
        raa24 napisał:

> Witam
        > Bardzo proszę o wróżbę dotyczącą pracy. Obecnie jestem osoba bezrobotną z wyksz
        > tałcenia filolog polski i nie ukrywam, że właśnie w swoim zawodzie chciałabym p
        > racować.
        > Moje pytanie brzmi czy w tym roku uda mi się znaleźć zatrudnienie w szkolnictwi
        > e?
        >
        > Pozdrawiam
        > Eliza
        WITAJ ELIZO :) W PYTANIU O PRACĘ POWIEM TAK-PRACA JEST JAK NAJBARDZIEJ REALNA DLA CIEBIE ALE...NIE JESTEM DO KOŃCA PEWNA CZY TO NASTĄPI W TYM ROKU,JEST KARTA REALIZACJI I ZWYCIĘSTWA ALE PRZY NIEJ JEST KARTA CZASU WIĘC MÓWI O TYM ŻE TRZEBA BĘDZIE TROCHĘ POCZEKAĆ PONIEWAŻ MOŻE BYĆ PROBLEM ZE ZNALEZIENIEM WOLNEGO ETATU NA JU Z,JEŚLI DOBRZE PÓJDZIE TO W CIĄGU 2 MIESIĘCY POWINNAŚ ZNALEŹĆ ZATRUDNIENIE ALE PAMIĘTAJ WSZYSTKO ZALEŻY OD TEGO JAK BARDZO BĘDZIESZ SIĘ STARAĆ ZNALEŹĆ TE PRACĘ.DZIĘKUJĘ
    • bastet111 Darmowa wróżba 09.06.14, 01:41
      KOCHANI MACIE OKAZJĘ PRZEKONAĆ SIĘ OSOBIŚCIE O MOJEJ SKUTECZNOŚCI,NIE JESTEM OSZUSTKĄ I NIE MAM NIC DO UKRYCIA,WRÓŻĘ NA INTERNECIE BY WYJŚĆ WAM NA PRZECIW I UŁATWIĆ DOSTĘP,NIE TRACICIE KASY NA DOJAZDY ANI TELEFONY CZY SMSY,KARTAMI TAROTA ZAJMUJE SIE OD OKOŁO 20 LAT TO NA POTWIERDZENIE ŻE JESTEM REALNA wrozka-bastet.blogspot.com/ 1 PYTANIE...I UWAGA-JEŚLI PISZESZ NA MAILA TO PODAJ SWÓJ NICK KTÓREGO UŻYWASZ TUTAJ ŻEBYM WIEDZIAŁA KOMU MAM ODPISAĆ!!!ORAZ IMIĘ I DATĘ URODZENIA-JEŚLI PYTASZ O-ZWIĄZEK PODAJ PROSZĘ O IMIĘ PARTNERA,JEŚLI GO NIE MASZ A MASZ KOGOŚ NA OKU TO TEŻ POTRZEBUJE IMIĘ BEZ DATY UR.JEŚLI JEJ NIE ZNASZ....W MIARĘ MOŻLIWOŚCI BĘDĘ ODPISYWAĆ,PROSZĘ O ODROBINĘ CIERPLIWOŚCI,ZROBIŁO SIĘ ZAMIESZANIE BO DOSTAŁAM MEILE BEZ NICKÓW I NIE WIEM DO KOGO TO PRZYKLEIĆ I TERAZ KOMBINUJE :/...NA TĄ SAMA POCZTĘ DOSTAJE LISTY Z POTWIERDZENIEM PRZELEWÓW NA WRÓŻBY NA SKYP DLATEGO PROSZĘ O PODANIE NICKU KTÓREGO UŻYWASZ TUTAJ BYM MOGŁA CIĘ ZNALEŚĆ!!!

• baziatko Re: Darmowa wróżba 13.06.14, 18:27
        wysłałam właśnie do ciebie @ droga wróżko
        czekam na odpowiedź i pozdrawiam
        • sylviee88 Re: Darmowa wróżba 13.06.14, 18:56
          To już chyba nie jest aktualna ofeta zero odp
          • bastet111 Re: Darmowa wróżba 20.06.14, 16:55
            sylviee88 napisała:

> To już chyba nie jest aktualna ofeta zero odp
            Wybacz-zasypaliście mnie wiadomościami i na gazecie i na mailu-koszmar,jesli nie odpowiedziałam-napisz na meila-nie tu i pytaj,zdaje sobie sprawę że mogłam mieć poślizg,ale jestem tylko człowiekiem i przyznaje się bez bicia że było sporo wiadomości i z czasem bywało różnie.napisz o co pytasz-imię i na blogowego meila,ODPOWIEM NA PEWNO...u mnie słowo droższe od pieniędzy-jak to Pawlak mówił :)
            • sylviee88 Re: Darmowa wróżba 20.06.14, 18:19
              Ja oczywiście rozumiem że nie miała Pani czasu odpisać wysłałam do Pani wiadomość tu na gazecie, pozdrawiam
            • sylviee88 Re: Darmowa wróżba 25.06.14, 21:42
              Napisałam do Pani kilka wiadomości czy nadal moge liczyc na Pani pomoc czy to już nieaktualne?
    • ellie93 Re: Darmowa wróżba 09.06.14, 19:25
      Dziękuje bardzo ;)
      Pozytywnie byłam zaskoczona :)
      Czekam teraz na sprawdzenie się wróżby i spróbuje się także przebadać dla świętego spokoju :) hihihi
      Pozdrawiam cieplutko ;]
      • bastet111 Re: Darmowa wróżba 20.06.14, 16:51
        ellie93 napisał(a):

> Dziękuje bardzo ;)
        > Pozytywnie byłam zaskoczona :)
        > Czekam teraz na sprawdzenie się wróżby i spróbuje się także przebadać dla święt
        > ego spokoju :) hihihi
        > Pozdrawiam cieplutko ;]
        będzie ok...a o zdrówko warto dbać :)
    • energy_fresh Re: Darmowa wróżba 09.06.14, 21:43
      Witam serdecznie,

wysłałam zapytanie nt. życia uczuciowego na maila. Bardzo proszę o wróżbę jeśli to możliwe. Pozdrawiam
    • jowi.111 Re: Darmowa wróżba 09.06.14, 23:42
      Roman 30.12.1976 czy nasze małżeństwo przetrwa?
    • jowi.111 Re: Darmowa wróżba 09.06.14, 23:52
      Jowita 29.07.1982 czy moje

małżeństwo przetrwa to co się dzieje
      • bastet111 Re: Darmowa wróżba 20.06.14, 16:49
        jowi.111 napisał(a):

> Jowita 29.07.1982 czy moje
        >
        > małżeństwo przetrwa to co się dzieje
        odpowiedz poszła na poczte chyba oile teraz pamietam
    • arlecia10 Re: Darmowa wróżba 10.06.14, 00:12
      Arleta 22.01.1984r
      Czy plan powrotu do pl(Zycia w pl) i budowy domu powiedzie się?
      • bastet111 Re: Darmowa wróżba 20.06.14, 16:48
        arlecia10 napisał(a):

> Arleta 22.01.1984r
        > Czy plan powrotu do pl(Zycia w pl) i budowy domu powiedzie się?
        Arleto wczoraj poczta poszła do ciebie :)
    • niezapominajka1977 Do bastet111 10.06.14, 08:16
      Witam ponownie,
      wysłałam do Pani dane w sobotę, czy mogę liczyć na Pani pomoc?
      Pozdrawiam
      Danka
      • sylviee88 Re: Do bastet111 10.06.14, 08:33
        A czy ja mogę liczyć na Pani pomoc ja pierwszą wiadomość z danymi wysłałam w piątek
        • alicjak-2 Re: Do bastet111 10.06.14, 14:37
          witam Slicznie Pania proszę o wrozbe ostatnio w zyciu wszystko się nie układa czy powinnam cos zmienić żeby było lepiej chodzi o zycie uczuciowe. zdrowie. zawodowo chyba zbyt dużo proszę ,Byłabym wdzieczna o pare słow będę czekac cierpliwie Bardzo Proszę bardzo...
          Alina 20/04/75
    • sabramowska Re: Darmowa wróżba 12.06.14, 22:12
      Witam,prosze o odpowiedz dotyczaca sfery materialnej mojej rodziny.czy i kiedy sie poprawi?Sylwia 25/06/77
    • 4izabella Re: Darmowa wróżba 13.06.14, 17:34
      Dzień dobry. Jestem bardzo zainteresowana. Jaki informacje są Pani potrzebne? Pozdrawiam

• tarot_1 Re: Darmowa wróżba 13.06.14, 22:19
      Wróżby ONLINE
      Wróżby.top-100.pl
    • bastet111 Darmowa wróżba 20.06.14, 16:45
      bastet111 napisał(a):

> Witaj :) Postanowiłam przez kilka dni odpowiadać na wasze 1 pytanie tu na forum,być może masz problem w dotarciu do kogoś wróżącego,a może trafiasz na oszustów,jestem jak najbardziej realna,nie mam nic do ukrycia i od pewnego czasu jestem dostępna elektronicznie by wyjść wam na przeciw i ułatwić dostęp do mnie a to dowód że nie kłamię wrozka-bastet.blogspot.com/

...WCZORAJ ZAMKNĘŁAM DARMOWE WRÓŻBY-BYŁO ICH SPORO....ALE w związku że zasypaliście mnie i na blogu mailami Tekst linka i tu na gazecie to zdaje sobie sprawę ze mogłam kilka osób pominąć chociaż siedziałam wczoraj na zakończenie poczty 6 godzin i odpisywałam,w związku z tym te osoby które nie dostały odpowiedzi na meila proszę o kontakt w związku z wróżbą ale nie tu piszcie tylko na meil-jest mi łatwiej wtedy i nie ma zamieszania,odpowiem na wasze jedno pytanie.Widzę że sporo jest tu reklamujących się oszustów-życzę wam trafnych wyborów w wyborze wróżki bo nie szuka jest kogoś w potrzebie oszukać ale sztuka jest pomóc...pozdrawiam cieplutko kochani i ciesze się że kilku osobom mogłam przywrócić wiarę w siebie
      • caro_36 Re: Darmowa wróżba 21.06.14, 10:23
        Napisałam do Pani wiadomość prywatną z pytaniem tu na forum 10 czerwca, niestety nie otrzymałam odpowiedzi. Bardzo proszę o wróżbę, to najważniejsze obecnie dla mnie pytanie :(
        • ines1985 Re: Darmowa wróżba 26.06.14, 22:16
          Ja również nie dostałam odpowiedzi mimo tego,iż wysłałam wróżbę dnia 7 czerwca i nawet dostałam potwierdzenie,że moja wiadomosc zostala odczytana. POźniej też prosiłam dnia 9 i 20 czerwca
    • arlecia10 Re: Darmowa wróżba 27.06.14, 00:58
      Ja czekam za odpowiedzią juz 2,5 tygodnia.Jeśli Wróżka chciała sobie zrobic reklamę to chyba kiepsko coś jej idzie!
      • alicjak-2 Re: Darmowa wróżba 27.06.14, 12:59
        ja tez czekałam około 2,5 tyg . dziś przyszła wrozba mile zaskoczenie . ze jednak ...chociaż wrozba nieoptymistyczna . Czekaj cierpliiwe , odpisze ponoc zasypana pytaniami.
        Pozdrawiam Bastet
        • sylviee88 Re: Darmowa wróżba 27.06.14, 13:09
          To fajnie może i ja się doczekam;) dzięki za informacje

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka