Dodaj do ulubionych

Kontakt z Lilith

18.09.14, 12:33
Chcę się dowiedzieć czy ktoś ostatnimi dniami ma kontakt z Lilith Black Moon?
Obserwuj wątek
    • 1slimshady Re: Kontakt z Lilith 21.09.14, 23:11
      Podbijam, nie odpowiada na maile a telefon ma cały czas sekretarkę. Ktoś się orientuje co się dzieje?
      • raf0070 Re: Kontakt z Lilith 03.10.14, 11:40
        a byliście u niej osobiście czy zamawialiście ryt przez internet?
        • 1slimshady Re: Kontakt z Lilith 03.10.14, 12:02
          Internet
    • 1slimshady Re: Kontakt z Lilith 23.10.14, 15:23
      Dziękuję z całego serca Lilith Black Moon za nie -opisywanie na maile, dziękuję za nie wykonanie rytuału, dziękuję za zabranie moich pieniędzy, Dziękuję za nie -fachową usługę, dziękuję za dwa miesiące czekania i cierpienia z nadzieją że wszystko pójdzie ok, dziękuję bardzo jest Pani boska!!!
      • slonecznik831 Re: Kontakt z Lilith 23.10.14, 18:23
        dziękuję za dwa miesiące czekania i cierpienia z nadzieją że wszystko pójdzie ok... to chyba najgorsze jest, ta zludna wiara i czekanie, a dla tych ala wykonujacych to wydale sie takie zabawne. Karma ich dopadnie, nie martw sie .
        • 1slimshady Re: Kontakt z Lilith 28.10.14, 17:41
          Chodzi mi o zwykłą uczciwość i wiem ze to czytasz Lilith ipewnie kojarzysz mnie. Nie odpowiadasz na moje maile na temat ustalenia rytuału pomimo zapłaty za niego. Po drugie żeby sprawdzić to, stworzyłem drugiego maila fikcyjnego i zapytałem się jej o wrozbe -efekt natychmiastowy, odpisała w mniej niż godzinę a było grubo kolo 21. Napisałem ze swojego własnego konta ze wiem ze siedzi na mailach i dalej cisza. Powiedz mi Lilith jaką masz z tego ucieche ze ktoś cierpi bo schranil parę spraw z jedną osobą i zrobiłby wszystko aby to naprawić a Ty wzielas moje pieniądze i co?po kontakcie, od razu przestalas mi odpisywać. Miej tę odrobinę honoru i dotrzymaj umowy. Trzecia sprawa, to nie dawałem wiary Wcześniejszym opiniom na jej temat i ostanowilem się zdecydować na usługę Lilith wierząc w jej dobre intencje.gdy minęły 3 tygodnie od wpłaty i nic mi nie odpisałaś pomyślałem ze może jesteś chora i nie masz czasu. Ale gdy mijał miesiąc potem drugi aż teraz idzie 3 to kompletnie we mnie Wszystko pękło i czuję ogromny żal i cierpienie. Każdy dzień to co raz większa udręka a to się dobrze już nie skończy i wiem o tym dobrze jeśli nic nie zrobisz w sprawie rytuału. Może to dotrze do Ciebie choć ciężko mi jest jest opisać jak ja się czuję. W innym wypadku powiem zegnajcie i mnie juz nie Będzie.
          • pokreconaona Re: Kontakt z Lilith 28.10.14, 22:35
            Wierzyc opiniom na tym forum to jedno ale wystarczyło poświecić odrobine czasu i odszukać w necie artykuł w jednej z gazet.
            Rytuał i tak niczego nie załatwi. Uczuć nie zdobywa sie w ten sposób bo nawet jeśli cudem sie uda to czy beda one prawdziwe?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka