Dodaj do ulubionych

będę we środę (tylko) i odpowiem (NUMEROLOGIA)

• maruda35 Re: będę we środę (tylko) i odpowiem (NUMEROLOGIA 14.09.04, 11:12
      Agnieszka 16.11.1969 r. proszę o zarys charakteru....moje możliwośći i
      niemożliwośći :) Dziękuje i pozdrawiam
      • ewa.gs maruda35 15.09.04, 14:57
        16.11.1969
        huśtawki pomiędzy pozytywną a negatywną stroną wibracji 7.
        Pozytywna: wnikliwość, głębia duchowa i intelektualna, idealizm, poszukiwanie
        prawdy, perfekcjonizm, intuicja, niezależność. Wrodzona elegancja. Dobrze sie
        czuje przebywając w samotności. Bystry umysł, zdolność wyszukiwania relacji
        przyczynowo-skutkowych. Filozofia. Umysł panuje nad emocjami, choć emocje są
        duże. Wrażliwość. Lubi spokój i nieograniczoną przestrzeń.
        Negatywna: zamęczanie się myślami, nieumiejętność odpoczywania od wiecznej
        analizy, popadanie w cynizm, budowanie murów między sobą a ludźmi, nieufność,
        nieumiejętnośc odpuszczenia sobie, uciekanie w świat nierealny (używki lub
        fantazje), poczucie ograniczenia przez okoliczności, krytycyzm, poczucie
        niepasowania do świata.
        Twoim zadaniem życiowym jest praca nad partnerstwem, związkami, rodziną.
        pozdrowienia serdeczne
        Ewa G.
    • maruda35 Re: będę we środę (tylko) i odpowiem (NUMEROLOGIA 14.09.04, 11:20
      Jeszcze raz ja to poproszę jeszcze Hirek 10.02.1970....Dziękuje...
      • ewa.gs maruda35 15.09.04, 15:07
        10.02.1970
        dwie strony osobowości.
        Pierwsza (silniejsza): delikatny, wrażliwy, o dużej intuicji. Empatia. Lubiany
        przez ludzi, bo można na niego liczyć - pomocny, uczynny, dobry słuchacz.
        Dyplomacja i takt. Niechęc do konfliktów i rywalizacji. Skłonność do
        poporządkowywania się.
        Druga (słabsza): niezalezność, chęc decydowania o sobie, ambicja.
    • Gość: Monika Re: będę we środę (tylko) i odpowiem (NUMEROLOGIA IP: 62.99.167.* 14.09.04, 11:48
      Czy z moją datą urodzenia związane są same niepowodzenia w sferze osobistej?
      Moni 24.12.1986
      Pozdrawiam Ewo
      • ewa.gs Re: Monika 15.09.04, 15:12
        24.12.1986
        Wpisana jest w nią duża potrzeba miłości, skłonność do poświęcania się,
        podporządkowywania, nadopiekuńczosć, zazdrość, bardzo duża emocjonalność. Cięty
        język. Ale i wdzięk, kobiecość, czułość...
        Wyciagnij na wierzch i wzmacniaj to, co najlepsze :)
    • Gość: kamila Re: będę we środę (tylko) i odpowiem (NUMEROLOGIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 13:04
      To ja też poproszę:)
      Kamila 27.07.1976
      • ewa.gs Re: będę we środę (tylko) i odpowiem (NUMEROLOGIA 15.09.04, 15:19
        27.07.1976
        optymistka, rozmowna. Dobra ekspresja, łatwość wyrazania uczuć. Lubisz zabawę i
        towarzystwo. Wdzięk, kobiecość. Radość życia. Impulsywna, trochę niecierpliwa.
        Przy tym coś ciągnie Cię do szukania prawd życiowych, zastanawiania sie nad
        sobą, głebin intelektualnych. jesli potrafisz topogodzić - świetnie.
        Ponadto trochę chaosu na gruncie prywatnym.
    • Gość: Ystad Re: będę we środę (tylko) IP: 213.25.143.* 14.09.04, 13:10
      uuu to ja tez poprosze :-)

4 styczeń 1980
      Jacek- wiekszość kobiet uzywa w rozmowie ze mną "Jacuś" :/ co jest troszke
      dziwne nawet z powodu mojego wieku ;-)
      • ewa.gs Ystad 15.09.04, 15:23
        04.01.1980
        niezalezność, upór, ambicja, pracowitość. Jesteś zawsze tam, gdzie coś się
        dzieje. W Twoim życiu stale coś się zmienia, a Ty z jednej strony to lubisz, z
        drugiej chciałbyś trochę stabilizacji. Cenisz towarzystwo.
        Nie lubisz czuć się ograniczany.
        Masz zmienne koncepcje na życie i pełną głowę świetnych pomysłów. Przydałoby
        się nieco więcej konsekwencji w ich realizowaniu, bo czasem do akcji wkracza
        słomiany ogień.
        Bystry umysł, w lot chwytasz informacje. Aktywne zmysły. Intuicja.
        • ystad_80 Re: Ystad 15.09.04, 15:47
          Dziekuje serdecznie
          aczkolwiek nie do końca zgadzam sie z tym slomianym ogniem ;-)
          • ewa.gs Re: Ystad 15.09.04, 15:51
            tym lepiej :)
    • Gość: memme Re: będę we środę (tylko) i odpowiem (NUMEROLOGIA IP: *.aster.pl 14.09.04, 14:16
      ja 30.11.1980, on 03.05.1966
      • Gość: wiga Re: będę we środę (tylko) i odpowiem (NUMEROLOGIA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.04, 17:24
        bardzo proszę i z góry dziękuję /datę ur.już podawałam i otrzymałam odpowiedź/
        18.12.1960 Jadwiga Jolanta nazwisko 13/4 // 15/6 = 1 (1=2;2=3;3=1;5=1;6=2), a
        panieńskie 33/6 // 32/5 (3=2;5=1;6=2;7=1;8=1;9=3) = 11
        Ostatnio zaczęłam używać pseudonimu "wiga" czy trafnie?
        W sprawach finansowych i zawodowych wielki zastój. Czy się ruszy? Co jest
        odpowiednie dla mnie. Czy doradztwo /tarot/ jest właściwą drogą.
        wiga
        • magnolijka Re: będę we środę (tylko) i odpowiem (NUMEROLOGIA 14.09.04, 18:53
          Witam,
          mam na imię Magdalena (wszyscy mówią na mnie Magda).
          Data urodzenia: 2.05.1983r.
          pzdr.
          • Gość: bozia Re: będę we środę (tylko) i odpowiem (NUMEROLOGIA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.04, 19:02
            Czesc
            Ja urodziłam się 02.06.1976r
            Na imie ma Bozena. Najczesciej mowia do mnie Bozenka.
            • Gość: Jarek Re: będę we środę (tylko) i odpowiem (NUMEROLOGIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 20:25
              Witam .również wierzę w takie rzeczy jak przepowiadanie przyszłości .moja dta
              ur. to 1 luty 1982 -1.02.1982 mówią na mnie czasem jaruś lub jarulek :)
              • ewa.gs Jarek 15.09.04, 15:42
                a ja nie wierzę w przepowiadanie przyszłości, dlatego zajmuje się numerologią :)
                bo numerologia z przepowiedniami niewiele ma wspólnego...
                01.02.1982
                Bardzo dużo w Twoim przypadku zalezy od reszty danych...
                Ambitny, lubisz zmiany i nowości, wyzwania, ale jednocześnie czasem czujesz, że
                możesz im nie podołać. Raz wierzysz mocno w swoje możliwości, innym razem
                popadasz w kompleksy.
                Pomocny i uczynny, ale dbasz i o własne dobro.
                Z jednej strony potrzebujesz kogos bliskiego, z drugiej, dość trudno Ci się na
                razie ustabilizować.
                Rozwój duchowy, intuicja, przeczucia.
                Nieco zbyt mało konsekwencji, słomiany ogień.
                pozdrawiam
                Ewa G.
            • ewa.gs bozia 15.09.04, 15:37
              02.06.1976
              bardzo ważny jest dla Ciebie dom, rodzina, miłość, poczucie bezpieczenstwa.
              Jestes pracowita, sprawiedliwa, pomocna. Nieco nieufna w stosunku do ludzi, ale
              kiedy juz ktoś zdobędzie twoje zaufanie, zawsze może na Ciebie liczyć. Lubisz
              spokój i porządek, nie przepadasz za zmianami.
          • ewa.gs magnolijka 15.09.04, 15:35
            02.05.1983
            dwie tendencje.
            Pierwsza (decydująca): siła przebicia, elokwencja, elastyczne myslenie, logika,
            dązenia, ambicja, perfekcjonizm, dominacja, pracowitość, żądna zmian i nowości
            Druga (słabsza): wrazliwość, delikatność, intuicja, niepewność własnej
            wartości, pomocna, tendencje do podporządkowywania się.
            Te dwie moga działać w róznych dziedzinach, kazda w innej, bądź przeplatać się
            w całym życiu.
        • ewa.gs Re: będę we środę (tylko) i odpowiem (NUMEROLOGIA 15.09.04, 15:31
          nie podejmuję się analizowac z cudzych obliczeń :)
          Jesli chcesz, możesz podać mi całe dane na maila.
          Uwaga dla innych: zdażę przeanalizować tylko te jedne, wybaczcie, a i to
          pokrótce.
      • ewa.gs Re: będę we środę (tylko) i odpowiem (NUMEROLOGIA 15.09.04, 15:29
        30.11.1980
        towarzyska, rozmowna, szybka, aktywna, nerwowa, prawdopodobnie na zmianę zbyt
        pewna i zbyt niwepewna siebie. Potrzebujesz, żeby wokół Ciebie stale coś się
        działo - marazm jest dla Ciebie zabójczy. Lubisz wyzwania. Uwaga na skłonność
        do robienia na przekór - bo może się zdarzyć, że i na przekór samej sobie.
        Ambicja, motywacja. Wielotorowe myslenie. Przydałoby się popracować nad
        koncentracją, konsekwencją i silną wolą.

03.05.1966
        bardzo podobnie, tylko nieco mniej nerwowości. Raczej nie nalezy do realistów :)
        • ewa.gs to powyzej było dla memme 15.09.04, 15:29

• Gość: katarzyna gaździk (NUMEROLOGIA) IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 14.09.04, 23:26
      witam, proszę o charakterystykę osób urodzonych
      7.8.1943 (mężczyzna)
      21.7.1948 (kobieta)

dziękuję i pozdrawiam!!!
      • ewa.gs Re: (NUMEROLOGIA) 15.09.04, 15:50
        07.08.1943
        Niecierpliwy, impulsywny, zmienny. Ambicja, motywacja i perfekcjonizm - jesli
        marnowane, rodzą frustracje. Wybuchowość, prawdopodobnie słomiany ogien. Bystry
        intelekt, łatwość wychwytywania informacji, zmysły są tu ważne dla życia.
        Możliwy chaos życiowy - zadaniem jest jak najwięcej z tego chaosu wydobyc,
        odkryć. Nie lubi więzów, ograniczeń, marazmu, stale musi się coś wokół niego
        dziać. Niezależny.
        Myslenie wielotorowe, dzieli swoją uwagę pomiędzy kilka rzeczy naraz.
        Uwaga na skłonności do uzależnień.

21.07.1948
        Większość cech pokrywa się z tymi wyżej, ale jest tu więcej radości życia,
        towarzyskości, mniej skłonności do uzależnień, więcej autoanalizy.
        pozdrawiam
    • myszka888 NUMEROLOGIA 14.09.04, 23:41
      Data urodzenia: 8. maja 1980, imię: Asia
      • ewa.gs Re: NUMEROLOGIA 15.09.04, 15:54
        08.05.1980
        praktyczna i pragmatyczna, realistka. Upór, zdolność planowania. Zdolność
        szybkiej regeneracji po trudnych przeżyciach. Konsekwnecja. Niezmienność
        decyzji, niełatwo Cię przekonać. Pracowita. Potrzebujesz bezpieczeństwa
        materialnego. nieco niufna, trudności z okazywaniem uczuć.
        • myszka888 Re: NUMEROLOGIA 15.09.04, 19:57
          Dziekuje :)
          Hm... tak by to faktycznie bylo...
        • myszka888 Re: NUMEROLOGIA 15.09.04, 20:01
          23. pazdziernika 1978 to moj maz:)
          Z gory dziekuje
    • Gość: Gruszka:) Re: będę we środę (tylko) i odpowiem (NUMEROLOGIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.04, 00:36
      17.03.1985 - uczucia :)
      Jakich mężczyzn szukać? (wiem, przewrotne, ale z "drugim dnem" :)))
      • ewa.gs Gruszka 15.09.04, 15:58
        nie szukać, sami się znajdą :)
        17.03.1985
        dwie tendencje. Pierwsza (decydująca): intelekt, duchowość, analiza,
        poszukiwania, obserwacja. Rozumiesz ludzi, potrafisz ich "rozpracować".
        Szczerość, idealizm, logika. Tendencje do zamykania sie przed ludźmi, stawiania
        murów obronnych, nie okazywania prawdziwych uczuć. Co nie przeszkadza
        szczególnie w powierzchownych kontaktach. Perfekcjonizm.
        druga: siła, materia, ambicja, wymagania, rozmach.
        Najważniejsze, to umieć je pogodzić.
    • Gość: Pytająca Re: będę we środę (tylko) i odpowiem (NUMEROLOGIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.04, 00:55
      Witam,
      Ja mam bardzo konkretne pytanie - otóż, zastanawiam się, jaka praca z
      numerologicznego punktu widzenia byłaby dla mnie odpowiednia, gdzie miałabym
      większe możliwości realzacji.
      Bardziej biznesowa (interesy, kierowanie przedsiębiorstwem) czy artystyczna, tj.
      tworzenie muzyki + śpiew, prowadzenie np. rozrywkowego programu telewizyjnego
      (wiesz, o jakie energie mi chodzi, takie jowiszowe, astrologicznie rzecz biorąc).
      Ciągnie mnie do tych drugich, jak obracam się w biznesie, ale z drugiej strony
      wydają mi się one zbyt spektakularne, jakby za bardzo "roztrzepane", za dużo
      zabawy, za mało czegoś konkretnego, co by prowadziło do panowania nad materią -
      o tak to czuję.
      Bardzo Cię proszę o pomoc - 29.02.1984 r.

Pozdrawiam.
      • ewa.gs Pytająca 15.09.04, 16:10
        No tak, u Ciebie są dwie wyraźne tendencje.
        29.02.1984
        Jedna - mistrzowska jedenastka. Talenty związane z ludźmi, muzyką, plastyką,
        literaturą. Wnikliwość, rozumienie ludzi, socjologia, psychologia, lider.
        Druga - materia, konkret, pragmatyzm, siła, celowość, zdobywanie, rywalizacja,
        pasja.
        Ta druga jest jednak silniejsza.
        A może otwórz biznes... artystyczny? Bądź jego szefem?
        Działaj marketingowo, planowo, panuj nad materią? Zarabiaj? Wypromuj? jak
        myslisz?
        • Gość: Pytająca Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.04, 16:20
          Ciąg dalszy musiałam wysłać na priv :)

Pozdrawiam!
          • ewa.gs Re: Pytająca 15.09.04, 16:32
            o - a jakoś nie dotarł?
            • Gość: Pytająca Trochę się rozpisałam- teraz powinien już dojść :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.04, 16:49
    • ankahh Re: będę we środę (tylko) i odpowiem (NUMEROLOGIA 15.09.04, 10:09
      Pani Ewo kochana..facet 10.10.1981
      Tradycyjnie dziekuje i pozdrawiam cieplutko, bo zimno sie robic zaczyna;)
      • ewa.gs Re: będę we środę (tylko) i odpowiem (NUMEROLOGIA 15.09.04, 16:21
        10.10.1981
        optymista, kontaktowy, wdzięk, elokwencja. Umie zaangażować ludzi do swoich
        planów. Lubi towarzystwo. Wie czego chce.
    • Gość: Bora Re: będę we środę (tylko) i odpowiem (NUMEROLOGIA IP: *.pl 15.09.04, 10:24
      Ja: 23.05.1980
      on: 12.10.1972
      serdecznie pozdrawiam
      • ewa.gs OK, NA TYM PYTANIU KOŃCZYMY WĄTEK. 15.09.04, 11:38
        nie zdazę więcej, więc nie wpisujcie się już w tym wątku. Kiedy będe miała
        czas, założę nastepny. Pozdrowienia :)
    • Gość: Adam Re: będę we środę (tylko) i odpowiem (NUMEROLOGIA IP: *.zarzad.rudzka.com.pl 15.09.04, 12:22
      17.11.1974.

dziękuję i pozdrawiam.
      Tomek
    • Gość: dziewczyna :) Re: będę we środę (tylko) i odpowiem (NUMEROLOGIA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.04, 12:40
      Droga Ewo!
      Chciałabym zapytać o sprawdzenie pod względem numerologicznym mojego
      chłopca.Ur.się 15.04.1981r.,ma na imię Luis(czyli Ludwik),lecz bardzo nie
      przepada za tym imieniem,woli by mówiono na niego Filipe-to jego drugie imię.
      Z góry dziękuję za okazany mi czas i serdecznie dziękuję:)
    • Gość: 5 15.05.1974=5 IP: *.futuro.pl 15.09.04, 13:11
      jakie potencjały we mnie są?
    • emilka7 Re: będę we środę (tylko) i odpowiem (NUMEROLOGIA 15.09.04, 13:21
      Dziekuje za moj horoskop, a czy moge prosic o jeszcze jedna osobe: Jacek ur.
      07.09.1970?
    • Gość: Didi Re: będę we środę (tylko) i odpowiem (NUMEROLOGIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.04, 13:35
      Witaj Ewo, bardzo prosze o zarys mojego charakteru i mozliwosci..moja data
      urodzenia to: 1981.09.14, z gory dziekuje i pozdrawiam.
      ps. Mam na imie Diana, moje zdrobnienie to didi.
    • Gość: Kasia Re: będę we środę (tylko) i odpowiem (NUMEROLOGIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.04, 13:42
      Ewa, witam Cie serdecznie, mam na imie Kasia i skoro masz troszke czasu, to
      bardzo prosilabym o charakterystyke i prognoze dla mojego zwiazku, a takze
      poszczegolna dla mnie i dla mojego faceta.
      ja:1978.05.19
      on:1973.12.09.
      Z gory bardzo dziekuje i czekam na wiesci,pozdrawiam
    • Gość: Jolcia Re: będę we środę (tylko) i odpowiem (NUMEROLOGIA IP: *.nfosigw.gov.pl / *.nfosigw.gov.pl 15.09.04, 15:19
      Tak Mi Ewo odpowiedziałas...

"21.02.1978
      miła, ciepła, wrażliwa osoba. Potrzebujesz akceptacji i podziwu. Wdzięk,
      kobiecość, optymizm. Rozmowna. Potrzeba przebywania wśród ludzi.
      Silna wola i konsekwencja - do wyszkolenia.
      Przy tym pewna doza nerwowości, niepewności, lekki chaos, zmienność w zyciu
      prywatnym.
      pozdrawiam
      Ewa G."

czy mozna troszke wiecej??
      Zdrobnienie to... Jola, Jolka, Jolcia.

Z góry dziekuję
    • ruda31 Re: będę we środę (tylko) i odpowiem (NUMEROLOGIA 15.09.04, 15:38
      NO CZESC
      JA KOBIETA 11.04.1970 I NA DODATEK MONIKA
      ON 10.01.1967 I ROBERT
      CZY JEST SZANSA NA DALSZY CIĄG? JESTESMY WŁASNIE PO INTENSYWNEJ SEPARACJI.
      • Gość: moniszka Re: będę we środę (tylko) i odpowiem (NUMEROLOGIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.04, 16:03
        Monika urodz. 17 kwietnia 1982
        nazywana monisia, moniszka

Pozdrawiam
    • pimpek06 Re: będę we środę (tylko) i odpowiem (NUMEROLOGIA 15.09.04, 19:26
      Ja ur 21 08 1976 , on Roman 18 04 1972 lub 9 04 1969
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka