Dodaj do ulubionych

Czymoje plany sa do zrealizowania?

IP: *.adsl.hansenet.de 25.09.04, 18:46
Jestem 25 letnia kobieta ktora do tej pory zyla zgodnie z zasadami jaki
nakazuje nam prawo.Teraz aby wyjsc z marazmu i szarosci postanowilam pojsc na
ryzyko.Czy jest to odpowiedni czas? czy uda mi sie to? Tak bym chciala!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: MiR Re: Czymoje plany sa do zrealizowania? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.04, 23:29
      Masz 25 lat. 2 + 5 = 7. 7 to magiczna liczba. 7 - 3 = 4 strony świata. 7 - 7 =
      0, a 0 to taka grupa krwi. 7 * 7 = 49, a 49 - 12.4 = 36.6 czyli temperatura
      zdrowego człowieka. 7 + 95 = 102 tak jak czołg Rudy 102 z "Czterech
      pancernych". 7 to liczba dni tygodnia.
      W końcu 7 * 100 = 700 to liczba komisariatów policji. Wniosek: nie łam prawa.

haha Brawa dla wszystkich idiotów z tego forum.
      • Gość: holly POWTARZASZ SIĘ MiR IP: *.smstv.pl / *.smstv.pl 25.09.04, 23:37
        a to się staje nudne. Jesli Ci nie odowiada tematyka to po co tu ślęczysz? żal mi ściska serce- potencjalny pseudointelektualista wziął sobie za zadanie upokarzać ludzi na śmiesznym forum. żenujące. zajmij sie czymś porządnym.
        • Gość: MiR Re: POWTARZASZ SIĘ MiR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.04, 00:07
          Przepraszam.

Po prostu ciekawi mnie to, jakie są przyczyny wiary ludzi w skuteczność i
          działanie rzeczy, które nie są skuteczne i nie działają. Co Wami kieruje?

Pozdrawiam.
          • Gość: holly Re: POWTARZASZ SIĘ MiR IP: *.smstv.pl / *.smstv.pl 26.09.04, 11:07
            Wiesz, nie wiem czy drwienie z kogoś i jego zainteresowań jest zdrowym przejawem Twojej ciekawości. Moim zdaniem to nie jest dobry sposób, żeby dowiedzieć się czegokolwiek. I nikt Ci nie wyjaśni o co w tym wszystkim chodzi.
            • Gość: lukiz Re: POWTARZASZ SIĘ MiR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.04, 20:41
              Ja słyszałem już wyjaśnienia i są równie dowcipne jak sama ideologia wróżenia.
    • agrentowy4321 Re: Czymoje plany sa do zrealizowania? 08.03.23, 14:21
      Warte zastanowienia
    • irona.sonata Re: Czymoje plany sa do zrealizowania? 29.04.23, 04:19
      Bardzo to dziwne

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka