Gość: mala 80@gazeta pl Re: wróżę z kart klasycznych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.05, 13:42 czy spotkam kasie kowalska? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: js Re: wróżę z kart klasycznych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 00:08 jestem wodnikiem, spotkalam mezczyzne - bliznieta , czy jest przed nami jakas wspolna przyszlosc, czy uda mu sie pozamykac sprawy z przeszlosci i wejsc ze mna w nowy zwiazek bardzo prosze o pomoc J Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malinka23 Re: wróżę z kart klasycznych IP: *.local4.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.05, 13:32 Ja jestm z pod znaku Strzelca , on Rak ale cos nie tak jest z nami .niby myślimy o malzenstwie ale, jakos zaczyna nam sie wszytko wymykac z pod naszych planów?/Czy bedziemy malzeństem czy raczej dac sobie sopkój((( POzdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
metafora1 pytanie do wróżba 30.05.05, 13:22 Nie wiem czy dobrze robię pisząc o pomoc. Chciałabym się dowiedzieć czy zmienię pracę, w której się męcze na tę o ktorej marzę urodziłam się 26 sierpnia 1976 Odpowiedz Link Zgłoś
metafora1 Re: pytanie do wróżba 30.05.05, 13:33 chcialam dodać że pracuję tu 4 lata i nie wiem co dalej robić. Będę teraz zdawać egzamin który powinien zapewnić mi stabilną pozycję w pracy. Ale przypomnę że ja jej nie lubię. Nawet nie jest pewne czy zdam ten egzamin bo jest bardzo trudny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktosia51 Re: wróżę z kart klasycznych IP: *.local4.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.05, 13:39 Jestem od 14 at rozwiedziona mam 3 dzieci , nie byłam do tego czasu z żadnym zwiazku((Ale zaczyna dokuczac mi ta samotnośc , czy bedzie midane ułzyc sobie zycie??Nie mówie o młażeństwie ale , o jakims przyjacielu ktory dał by mi pczucie bezpieczeństwa. Odpowiedz Link Zgłoś
troll16 Re: wróżę z kart klasycznych 21.01.05, 13:56 Jestem kobietą z pod znaku panny, mój problemm polega na tym, że jestem jednym z męzczyzną (rak), a coraz czesciej wydaje mi się, że wciaz kocham mojego byłego faceta (koziorozec) i nie mam pojecia co z tym dalej bedzie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reyki Re: wróżę z kart klasycznych IP: *.olkusz.pl / 83.238.85.* 21.01.05, 16:17 jaki masz adres meilowy?mam pytania takie jak; czy zmienie prace, czy znajde swoją drugą połówke czy spotka mnie jeszcze coś dobrego w życiu.Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
delphine2 Re: wróżę z kart klasycznych 24.01.05, 15:22 ile u Ciebie kosztuje wróżba ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dobry wróż Re: wróżę z kart klasycznych IP: *.elblag.dialog.net.pl 26.01.05, 21:24 A ile chcesz zapłacić? Dobry Wróż Odpowiedz Link Zgłoś
delphine2 Re: :) 26.01.05, 21:53 Gość portalu: Dobry wróż napisał(a): > A ile chcesz zapłacić? > Dobry Wróż to było do mnie ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dobry wróż Re: :) IP: *.elblag.dialog.net.pl 01.02.05, 21:18 Do ciebie, bo ty zapytalas sie ile kosztuje wrózba u mnie? Nie wiesz co napisalas?? Dobry wróż Odpowiedz Link Zgłoś
delphine2 Re: do dobrego wroza 01.02.05, 21:29 Gość portalu: Dobry wróż napisał(a): > Do ciebie, bo ty zapytalas sie ile kosztuje wrózba u mnie? > Nie wiesz co napisalas?? no wiem co pisze ... wiec ile ? powiesz mi ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dobry wróż Re: do dobrego wroza IP: *.elblag.dialog.net.pl 03.02.05, 13:35 Nic nie kosztuje. Od nikogo jeszcze nic nie wzialem i jak na razie nic nie zamierzam brac. Dobry wróż Odpowiedz Link Zgłoś
fallia Re: Do Dobrego Wróża 27.05.05, 18:42 Bardzo bym prosiła o wgląd w karty dotyczacej opisanych wyżej zapytań.Wiem ze kazdy cos chce od Pana, poprostu zawrót głowy.Bardzo bym chciała coś wiedziec na te tematy co pisałam bo coraz bardziej wpadam w stan przygnębienia.Ani męza ani dzieci tylko korzystać z życia a ja na odwrót.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asixaj@wp.pl Pomocy dobry wróżu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.05, 20:55 to ja też poproszę o wróżbę... Właśnie rozpadł się mój 2,5-letni związek.. tak jakoś dziwnie, żadne z nas się tego nie spodziewało... Chciałabym wiedzieć czy jest jeszcze szansa na powrót? I jeśli tak to co zrobić? Ile to potrwa? Bardzo proszę o odpowiedź! Może być na maila asixaj@wp.pl Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cynthia Re: wróżę z kart klasycznych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 15:41 czy podróz majej corki do Hiszpanii skonczy sie sukcesem. Odpowiedz Link Zgłoś
maamba Re: wróżę z kart klasycznych 24.01.05, 16:13 Teściowa rozbija moje małżeństwo. Mieszkamy razem. Dawno bym odeszła gdyby nie dziecko!Mąż jest całkowicie pod jej wpływem (pierwsze małżeństwo też mu rozbiła, wiem to od jego byłej). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anioł Hejka Wróżu , mam proźbę powróż mi ;))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 09:18 Witaj wróżu mój problem dotyczy miłosci, zakochałam się w chłopaku z Warszawy a ja jestem z Poznania , moje pytanie brzmi czy kiedyś będziemy razem ? i czy on mnie też kocha ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Abundia Bardzo Cię proszę powróż mi IP: *.taunet.biz / *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.05, 09:57 Chciałąbym wiedzieć czy pewien facet, z którym kiedyś byłąm dalej coś do mnie czuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xy2 CZY DB. WROZ - WRÓŻY ZA "DZIĘKUJE" CZY MU PLACIC T IP: *.olsztyn.mm.pl 01.02.05, 12:58 chcialabym sie dowiedziec czy dobry wroz wrozy za darmo czy trzeba cos mu przesylac na konto :| nie jestem w tej chwili przy forsie dlatego sie pytam :) moglby mi ktos odpowiedziec ? xy/2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziennikarka Re: PRZESTRZEGAM IP: *.ilabs.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.05, 09:43 Jestem dziennikarką i miałam okazję poznać tego pana. Nie jest to osoba warta zaufania, bo poznałam kręgi w jakich się obraca. Zapewne mówi jakąś prawdę ale potrafi wymyślać też bajeczki. Nie będę przytaczać tu historii jak odpowiadał- wróżył walniętej kobiecie na historyjkę, którą sama wymyśliła. Takiego zdarzenia wogóle nie było, bo wraz z kolegami redakcyjnymi sprawdzaliśmy to w stosownych urzędach. PO CO WRÓŻ to ciagnął? Odpisałam na zamieszczoną przez niego propozycję dot. wróżenie. I zażyczył sobie wysłania mu przekazem 50 zł. Za te pieniądze można się spotakć z wróżką osobiście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dobry wróż Re: PRZESTRZEGAM IP: *.elblag.dialog.net.pl 02.02.05, 23:12 hehehe Dobre :) szczegolnie te 50 zl i te kręgi? moze chodzi o kręgi w zbożu. Niezla dziennikarka :) hihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GK Re: PRZESTRZEGAM IP: *.ilabs.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.05, 08:22 tak się składa, że mam tą odpowiedź mailową od ciebie w koszu, sam zapominasz o czym piszesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Irena Re: wróżę z kart klasycznych IP: *.238.97.117.adsl.inetia.pl 03.02.05, 08:32 Czy i mnie możesz coś wywróżyć? Nie będę oryginalna, chodzi o moje życie osobiste. Odpowiedz Link Zgłoś
dorbuk Re: wróżę z kart klasycznych 07.02.05, 10:53 Proszę również o wróżbę. >jak potoczy się moje małżeństwo >ile będziemy mieli dzieci >co z moim życiem zawodowym >gdzie będziemy mieszkać(kraj) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bechatka Re: wróżę z kart klasycznych IP: *.visp.energis.pl 26.02.05, 20:25 Bardzo proszę byś mi powróżył odnośnie życia z moim mężczyzną i pracą. Nie wiem co Ci potrzebne (moja data ur. 05/01/1983) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bechatka Re: wróżę z kart klasycznych IP: *.visp.energis.pl 26.02.05, 22:52 Cześć. Bardzo proszę o info w mych sprawach sercowych i w życiu zawodowym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrus Re: wróżę z kart klasycznych IP: *.devs.futuro.pl 27.02.05, 07:52 DOBRY WRÓŻ!!!itaj moje pytania, 1 czy ułoży mi sie w nowej pracy? 2 czy wróci do mnie kobieta która ode mnie odeszła 5 miesięcy temu? 3 czy operacja mojem mamy sie uda? dziękuje z góry za pomoc! życze miłego dnia!!!!! pozdrawiam wszystkich PIOTRUS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: wróżę z kart klasycznych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.05, 10:28 Mama pytanie czy moje problemy w pracy się skończą i czy tąpracę utrzymam?, czy uda mi się wyjść z problemów finansowych? Pomóż mi proszę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: wróżę z kart klasycznych IP: *.chello.pl 27.02.05, 18:09 dobry wrozu czy moglbys odpowiedziec na pytanie Jak potocza sie losy mojego malzenstwa? Czy bede kiedys z mezczyzna ktorego kocham? Dziekuje za szybka odpowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majorka!!!!! Re: wróżę z kart klasycznych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 17:12 Witam.Jestem w związku od 5 lat meżczyzną,ale wszystko sie sypie.Nieporozumienia kłutnie itd.Nadal go kocham ,lecz coraz częściej myśle o nowej prawdziwej miłości z którą bez zastanawiania sie czy dobrze robie ,stworzyć stały i wspaniały związek.Bo to co sie teraz dzieje w moim życiu ,nie dodaje mi chęci do życia i planów na przyszłość.Czy możliwe jest to iż zmieni sie moje życie pod tym wzgledem na lepsze,?czy chociaż część moich mażeń sie spełni???Dziękuje za pomoc>Będe wdzięczna za informacje.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucek Re: wróżę z kart klasycznych IP: *.veranet.pl 28.02.05, 22:16 co mnie czeka w tym zyciu czy bede miala prace czy poznam kogos bliskiego a z moim synem co bedzie jak ulozy sobie zycie teraz wisze w prozni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucek Re: wróżę z kart klasycznych IP: *.veranet.pl 28.02.05, 22:25 rozwiodlam sie z moim mezem 1 rok temu cz ze mna bedzie Odpowiedz Link Zgłoś
aynne Re: wróżę z kart klasycznych 05.03.05, 18:06 Witam... Mój problem, staram sieo dziecko z mężem, ale wykryto u mnie chorobę, która ciut to utrudnia, chciałabym wiedzieć, jakie są szanse na dziecko i kiedy. Oraz czy uzyskam srodki finansowe związane z tym co lubię robić, czyli grafiką komputerową... Z góry dziękuję i prosiłabym odpowiedź na adres: aynne@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
delphine2 Re: z innej beczki 06.03.05, 14:39 Witajcie :) Zastosuje podejscie LUKIZA :) widze ze wielu z WAS korzystało z porad i wróżenia "DW" porposze o wnioski co z tego uzyskaliscie, co z tego macie i czy coś się sprawda, wiele opinii jest tutaj sprzeznych jedni mówią "naciągacz" inni programator a inni coś ...... dlatego powiedzcie oczywscie Ci co skorzyastali w czym wam pomógł albo inaczej co Wam to dało :) bo zaprogramowac to nie jest problem ze bedzie pieknie .... ale powiedzcie czy tosie w koncu komus sprawdza. Dzieki wszystkim wyrozumialym za odpowiedz. Nadmieniam ze nie chce osadzac DWale chce znac opinie ludzi postronnych nie jako administrator forum ale z ludzkiej ciekawosci ;) pzdr! Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia.2b Re: wróżę z kart klasycznych 06.03.05, 22:38 Eh.. Dobry Wróż się zaniedbuje, albo nie odpowiada wszystkim:-(( pozdrawiam serdecznie Sylwia.2b Odpowiedz Link Zgłoś
lwica83 Re: wróżę z kart klasycznych 07.03.05, 14:02 czydobrze postapiłam(1983.08.08) wracajac do skorpiona(1981.11.21) i planujac byc z nim juz na całe zycie? Odpowiedz Link Zgłoś
lwica83 Re: wróżę z kart klasycznych 07.03.05, 14:47 mam nadzieje ze dobry wróz odpowie mi na zadane pytanie,gdyżjest to dla mnie niezmiernie ważny temat mojego życia.Wróżu!!!!odpowiedz prosze :O) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziwię się Re: wróżę z kart klasycznych IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.03.05, 17:56 Dobry wróżu........ Po rozstaniu z pewnym człowiekiem 1,5 roku temu wszytsko się we mnie zmieniło..... sama nie potrafię się do konca uspokoić i zapewieć siebie że wszystko jest OK. Często wątpię w sens tych studiów które podjęłaqm a teraz koncze i przychodzą mi na myśl inne bardzo to męczy. Męczy też brak bratnich dusz. Męczy brak ukochanej osoby, bo wierzę ciągle, e tamten był tym moim dla mnie... bardzo go kochałam. Prosze napisz co wybierać? Jedno co wiem to kierowanie się intuicją i chyba nią się kiieruje ale jak jestem sama jest mi źle i moze nwet działa dla siebie samej destrukcyjnie! pozdrawiam kobieta lat 27 (11.11.1977) ciągle bezmężna Odpowiedz Link Zgłoś
figlia1 co po maturze??? 07.03.05, 21:29 co bede robić po maturze studiować czy jakis wyjazd może prosze o odp pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: delphine Re: co po maturze??? IP: *.olsztyn.mm.pl 07.03.05, 23:06 wiesz co na jedno ci szczerze mowie wyjdzie wyslanie sms na jakis nr 79xx za 9 zl dostaniesz tak sama wiarygfodna odpowiedz jak tu oczywiscie tu jest zawarta ironia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jagaa Re: wróżę z kart klasycznych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.05, 09:05 miesiąc temu rozstałam sie z facetem o którym myśłałam że jest moją odnaleziona połówką ... czy to był "TEN" czy bede jeszczce szczesliwa? czy spotkam tego Jedynego? długo byłam sama bo nie potrafiłam sie otworzyc .. on tego dokonał ale zostawił mnie to moja wina? robie cos zle? moja data ur.04,06,1976 on 10,06,1977 podpowiesz mi coś?? plizz Odpowiedz Link Zgłoś