wojtas12389 29.01.22, 13:05 Witam czy korzystał ktoś z wróżek na FB na stronach darmowe wróżby ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
birtf Re: Wróżki na Fb 29.01.22, 15:18 Wróżki na fb, tiktok, youtube? Zazwyczaj młode żałosne pozerki z dużą ilością czasu i jeszcze większym tupetem. Na podstawie znanych mi przykładów wiem, że często mściwe, podłe, skrzywione. Prawdziwa wróżka nie ma czasu na pierdoły w stylu nawiedzonych gadek, "wróżenie" z jednej karty, omawianie znaków zodiaku czy inne pseudofilozoficzne brednie, bo dzień ma wypełniony realnym wróżeniem i z motorkiem w tyłku musi jeszcze ogarnąć domowe obowiązki. Znam bardzo dobrą wróżkę do której ustawiają się kolejki, jasne, że ma www, ale od 3 lat nie ma czasu jej zaktualizować a ludzie i tak się dobijają. Żeby była jasność-kontaktu do niej nie podam. Odpowiedz Link Zgłoś
rudzia95 Re: Wróżki na Fb 07.02.22, 21:41 Mam bardzo złe doświadczenia z wróżką z fb co ma fanpage. Wróżyła z Kart Tarot, ta wróżba jest odwrotna od mojej sytuacji życiowej nie sprawdziła się ta przyszłość, to niby teraz też nie jest do mnie. Później jak sobie wróżyłam u innej Pani z fb to powiedziała mi, że lepiej żebym nie korzystała u tamtej, bo tamta jest podobno homo. Ta Pani powiedziała że podobno homo osoby nie mają właściwej perspektywy żeby odpowiadać na pytania o dom, rodzine, dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
niekochana33 Re: Wróżki na Fb 05.03.22, 02:15 Wróżki na FB i innych społecznościowych? Targowisko próżności. To nie jest wiarygodne. To jest żałosne. Odpowiedz Link Zgłoś
straszny.babsztyl Re: Wróżki na Fb 26.03.22, 17:17 Nikt z FB nie jest warty polecenia. Odpowiedz Link Zgłoś
cramar Re: Wróżki na Fb 02.04.22, 10:51 Wróżki na fb to nie jest chyba na poważnie. Odpowiedz Link Zgłoś
wawewa98 Re: Wróżki na Fb 17.04.22, 17:49 facebook i wróżki... hmm, problematyczny temat bo z jednej strony przeciwnicy mają rację, że za dużo tych wróżek się namnożyło. Przepychają się na grzędach. Każda uczy, oferty od sama do lasa. Za dużo tego. Za dużo. Z drugiej strony jak mam znaleźć wróżkę to przekopuję net no i trafiam na fb. Po prostu trzeba się kierować przeczuciem, ze tak i tak do nas pasuje, czy olx czy fb nie ma znaczenia. Ja wybieram tylko te co się spotykają osobiście, te co mają najskromniejszą ofertę. Odpowiedz Link Zgłoś
beksiam Re: Wróżki na Fb 27.05.22, 12:08 Kiedyś wierzyłam w te "wróżki" lansujące się na fb, insta i tiktoku, teraz widzę, że to pic na wodę. Muszą się uwiarygadniać, relacjonować swoje życie, widocznie mają dużo czasu żeby to robić czyli nie mają co robić, nie mają klientów. Odpowiedz Link Zgłoś
panikasia11 Re: Wróżki na Fb 05.06.22, 12:58 Tak, to prawda wróżki na Facebooku nie mają realnych umiejętności Odpowiedz Link Zgłoś
duza89 Re: Wróżki na Fb 05.06.22, 16:40 Na fb szukałam kiedyś wróżek, totalna porażka. Naciągaczki, szczególnie młode oblatane na necie. Te które prowadzą fanpage są najgorsze, komercha straszna, one wszystkie każda jedna z osobna udają uduchowione, dotknięte nie tylko palcem, ale ręką Boga. Odpowiedz Link Zgłoś
duza89 Re: Wróżki na Fb 05.06.22, 16:45 Zresztą to samo z youtube TikTokiem, popisują się a puste są strasznie. Najbardziej chodzi im o klikalnośc i zarabianie na reklamach. Odpowiedz Link Zgłoś
terazotymwiem Re: Wróżki na Fb 07.07.22, 09:51 Mnie wróżka z FB oszukała na 100 zł. Ewidentnie oszukała. Zamówiłam oczyszczenie+medytacje na powodzenie. Zapłaciłam przed wykonaniem. Przed płatnością napisała do mnie 2 maila, raz na FB. Po dokonaniu płatności kontakt się urwał. Nie wiem kiedy to przeprowadziła, czy to przeprowadziła. Nic nie wyjaśniła. Zero kontaktu. Młoda dziewczyna tak na oko przed 30-tką. Przemilczę imię. Zastanawia mnie skąd takie wróżki-krzaki borą setki polubień i obserwujących. Moja znajoma jest krawcową, dobrą krawcową ma fanpage, z trudem przez 5 lat zdobył coś około lekko ponad 500 polubień panpage. Jest uczciwa, jest bardzo dobrą krawcową, ma klientów. Nie rozumiem jak to możliwe, że wróżka-krzak ma około 9 tysięcy polubień fanpage i coś koło tego obserwujących oraz że ciągle ktoś lubi jej posty. Może ktoś mi wyjaśni bo nie rozumiem. Czy można kupić polubienia fanpage? Inaczej sobie tego nie umiem wytłumaczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
lejkakorka Re: Wróżki na Fb 19.07.22, 07:56 Zakupiłam wróżbę u 4 wróżek z FB, miały świetne opinie. Sprawdzalność u każdej porażka, nic, kompletnie nic się nie sprawdziło. Opinie na FB to ściema. Kiedyś już po fakcie jak wróżyłam u tamtych, widziałam na necie ogłoszenie, że wróżka chciała zakupić opinie i lajki na facebook. Także opinie w FB to ściema. Odpowiedz Link Zgłoś
ana99 Re: Wróżki na Fb 20.07.22, 01:15 Niestety ale taka prawda, że wróżki kupują lajki. Nie można wierzyć w FB. Odpowiedz Link Zgłoś
lambora Re: Wróżki na Fb 28.07.22, 11:12 Dokładnie, to trochę zbyt daleko poszło Odpowiedz Link Zgłoś
dzu Re: Wróżki na Fb 25.11.22, 10:23 przestrzegam przed wróżkami z facebook. mnie oszukała taka która ma fanpage, która wypowiada się po grupach. nagadała mi bzdur, nastraszyła, z pewnością mówiła co się stanie a tak się nie stało. Jak się zgłosiłam z reklamacją to odczułam, że chce mnie szantażować. Odpowiedz Link Zgłoś