Dodaj do ulubionych

Wróżki na Fb

29.01.22, 13:05
Witam czy korzystał ktoś z wróżek na FB na stronach darmowe wróżby ?
Obserwuj wątek
    • birtf Re: Wróżki na Fb 29.01.22, 15:18
      Wróżki na fb, tiktok, youtube? Zazwyczaj młode żałosne pozerki z dużą ilością czasu i jeszcze większym tupetem. Na podstawie znanych mi przykładów wiem, że często mściwe, podłe, skrzywione. Prawdziwa wróżka nie ma czasu na pierdoły w stylu nawiedzonych gadek, "wróżenie" z jednej karty, omawianie znaków zodiaku czy inne pseudofilozoficzne brednie, bo dzień ma wypełniony realnym wróżeniem i z motorkiem w tyłku musi jeszcze ogarnąć domowe obowiązki. Znam bardzo dobrą wróżkę do której ustawiają się kolejki, jasne, że ma www, ale od 3 lat nie ma czasu jej zaktualizować a ludzie i tak się dobijają. Żeby była jasność-kontaktu do niej nie podam.
      • olatufka Re: Wróżki na Fb 06.02.22, 00:04
        Masz pełną racje.
        • rudzia95 Re: Wróżki na Fb 07.02.22, 21:41
          Mam bardzo złe doświadczenia z wróżką z fb co ma fanpage. Wróżyła z Kart Tarot, ta wróżba jest odwrotna od mojej sytuacji życiowej nie sprawdziła się ta przyszłość, to niby teraz też nie jest do mnie. Później jak sobie wróżyłam u innej Pani z fb to powiedziała mi, że lepiej żebym nie korzystała u tamtej, bo tamta jest podobno homo. Ta Pani powiedziała że podobno homo osoby nie mają właściwej perspektywy żeby odpowiadać na pytania o dom, rodzine, dzieci.
          • niekochana33 Re: Wróżki na Fb 05.03.22, 02:15
            Wróżki na FB i innych społecznościowych? Targowisko próżności. To nie jest wiarygodne. To jest żałosne.
    • straszny.babsztyl Re: Wróżki na Fb 26.03.22, 17:17
      Nikt z FB nie jest warty polecenia.
    • cramar Re: Wróżki na Fb 02.04.22, 10:51
      Wróżki na fb to nie jest chyba na poważnie.
    • wawewa98 Re: Wróżki na Fb 17.04.22, 17:49
      facebook i wróżki... hmm, problematyczny temat bo z jednej strony przeciwnicy mają rację, że za dużo tych wróżek się namnożyło. Przepychają się na grzędach. Każda uczy, oferty od sama do lasa. Za dużo tego. Za dużo. Z drugiej strony jak mam znaleźć wróżkę to przekopuję net no i trafiam na fb. Po prostu trzeba się kierować przeczuciem, ze tak i tak do nas pasuje, czy olx czy fb nie ma znaczenia. Ja wybieram tylko te co się spotykają osobiście, te co mają najskromniejszą ofertę.
    • beksiam Re: Wróżki na Fb 27.05.22, 12:08
      Kiedyś wierzyłam w te "wróżki" lansujące się na fb, insta i tiktoku, teraz widzę, że to pic na wodę. Muszą się uwiarygadniać, relacjonować swoje życie, widocznie mają dużo czasu żeby to robić czyli nie mają co robić, nie mają klientów.
      • panikasia11 Re: Wróżki na Fb 05.06.22, 12:58
        Tak, to prawda wróżki na Facebooku nie mają realnych umiejętności
    • duza89 Re: Wróżki na Fb 05.06.22, 16:40
      Na fb szukałam kiedyś wróżek, totalna porażka. Naciągaczki, szczególnie młode oblatane na necie. Te które prowadzą fanpage są najgorsze, komercha straszna, one wszystkie każda jedna z osobna udają uduchowione, dotknięte nie tylko palcem, ale ręką Boga.
      • duza89 Re: Wróżki na Fb 05.06.22, 16:45
        Zresztą to samo z youtube TikTokiem, popisują się a puste są strasznie. Najbardziej chodzi im o klikalnośc i zarabianie na reklamach.
    • terazotymwiem Re: Wróżki na Fb 07.07.22, 09:51
      Mnie wróżka z FB oszukała na 100 zł. Ewidentnie oszukała. Zamówiłam oczyszczenie+medytacje na powodzenie. Zapłaciłam przed wykonaniem. Przed płatnością napisała do mnie 2 maila, raz na FB. Po dokonaniu płatności kontakt się urwał. Nie wiem kiedy to przeprowadziła, czy to przeprowadziła. Nic nie wyjaśniła. Zero kontaktu. Młoda dziewczyna tak na oko przed 30-tką. Przemilczę imię. Zastanawia mnie skąd takie wróżki-krzaki borą setki polubień i obserwujących. Moja znajoma jest krawcową, dobrą krawcową ma fanpage, z trudem przez 5 lat zdobył coś około lekko ponad 500 polubień panpage. Jest uczciwa, jest bardzo dobrą krawcową, ma klientów. Nie rozumiem jak to możliwe, że wróżka-krzak ma około 9 tysięcy polubień fanpage i coś koło tego obserwujących oraz że ciągle ktoś lubi jej posty. Może ktoś mi wyjaśni bo nie rozumiem. Czy można kupić polubienia fanpage? Inaczej sobie tego nie umiem wytłumaczyć.
    • lejkakorka Re: Wróżki na Fb 19.07.22, 07:56
      Zakupiłam wróżbę u 4 wróżek z FB, miały świetne opinie. Sprawdzalność u każdej porażka, nic, kompletnie nic się nie sprawdziło. Opinie na FB to ściema. Kiedyś już po fakcie jak wróżyłam u tamtych, widziałam na necie ogłoszenie, że wróżka chciała zakupić opinie i lajki na facebook. Także opinie w FB to ściema.
    • ana99 Re: Wróżki na Fb 20.07.22, 01:15
      Niestety ale taka prawda, że wróżki kupują lajki. Nie można wierzyć w FB.
      • lambora Re: Wróżki na Fb 28.07.22, 11:12
        Dokładnie, to trochę zbyt daleko poszło
    • dzu Re: Wróżki na Fb 25.11.22, 10:23
      przestrzegam przed wróżkami z facebook. mnie oszukała taka która ma fanpage, która wypowiada się po grupach. nagadała mi bzdur, nastraszyła, z pewnością mówiła co się stanie a tak się nie stało. Jak się zgłosiłam z reklamacją to odczułam, że chce mnie szantażować.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka