Dodaj do ulubionych

tak..to Było forum eksperckie

28.11.04, 19:26
teraz zrobiło sie tu po prostu groźnie. ezoteryka to obszar w którym łatwo
można poprzestawiac komuś meble w głowie, czemu anonimowość w necie doskonale
sprzyja. bierzcie odpowiedzialnośc za to co piszecie, a pytający baczcie na
to kto Wam odpowiada. Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • anahella Re: tak..to Było forum eksperckie 28.11.04, 19:49
      Jezeli Twoj post odnosi sie m.in. do mojego watku:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=468&w=18064196
      To spiesze z odpowiedzia. Przegladam tu wiele pytan typu "czy znak 1 pasuje do
      znaku 2". W tekscie jest zawarte czesto pytanie "czy taki zwiazek ma szanse". W
      odpowiedzi zaraz mamy krytyki poszczegolnych znakow. A przeciez jako osoba
      interesujaca sie astrologia wiesz doskonale, ze nie ma dobrych i zlych znakow.
      Sa tylko ludzie mniej lub bardziej pasujacy do siebie.

Dostaje na prywatna skrzynke mejle od zaniepokojonych dziewczat, bo wlasnie sa
      w zwiazku z "niepasujacym znakiem" i boja sie o przyszlosc. A przeciez skoro
      buduja zwiazek i jest im dobrze, to nie powinny przejmowac sie glupim gadaniem
      kogos, komu akurat nie powiodlo sie z kims ze Sloncem w jakims znaku.
      • avatary witaj. dobrze że napisałaś ten post, może uchroni 28.11.04, 21:43
        kogoś prze "odlotem" lub też " upadkiem na dno piekieł" po szybkim wyroku
        jakiegoś nieodpowiedzialnego "doradcy" życiowego. Ja pisałem ogólnie o
        poruszanych tu tematach ezoterycznych. Wszelkich metodach prognozowania, które
        traktują podmiot badań bardzo powierzchownie i moga zasiać zamęt w obszarach ,
        na które wiekszośc ludzi nie ma świadomego wpływu. Potrzebne sa tu jakies
        gólnie funkcjonujące zasady BHP, co wczesniej mogło miec miejsce dzieki
        obecnosci moderatorek. pozdrawiam
        • anahella Re: witaj. dobrze że napisałaś ten post, może uch 28.11.04, 22:46
          Jezeli chodzi o "BHP" to pierwsza zasada jest "nie straszyc", kolejna - "nie
          oceniac". Gdyby kazdy sie jej trzymal nie byloby tylu skarg na wrozki i
          astrologow.
    • agrentowy4321 Re: tak..to Było forum eksperckie 08.03.23, 07:42
      Ciekawe
    • irona.sonata Re: tak..to Było forum eksperckie 28.04.23, 21:57
      Jestem spetryfikowana

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka