Dodaj do ulubionych

Krytyka ITV!

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.05, 17:37
Czy oglądacie czasem ten program pt"wieczory ezoteryczne"lub poranki....
Jaką te Panie mają nabyte słownictwo,buuuuuuuu...
Dzisiaj w południe niejaka wróżka Atis tak mówiła do osób dzwoniących
cytuję:
"wiśta wioooo"
"zające mu się na suficie pokazują"-wyjaśniam że te Pani chodziło o to,że
chłopak za swoją dziewczyną tęskni itp.

W srodę zadzwoniłem do Pani Nowalskiej,mialem taka wewnętrzną potrzebę a tu
jedna z asystentek chciała mi doradzić,JJa jednak poprosilem jeszcze raz o
połączenie z jasnowidzem a ona mówi mi tak"na chłopski rozum niech Pan
zrozumie....itd"i tak nic się nie dowiedziałem oprócz grubiańskiego czy też
prostackiego podejscia do klienta:(
Byłem pewny,ze pracują tam ludzie kompetentni i z wysoką kulturą osobistą...

Drażni mnie też sposób bycia niejakiej Edyty Ostrowskiej np.to,ze do
wszystkich zwraca się na Per Ty,halooo coś tu nie tak,gdzie ta Pani nabyła
praktyki komunikowania się z ludżmi,buuuu...
Te jej dziwne uśmieszki raczej ironicznie,
żal mi tych ludzi którzy dzwonią do niej a ta Pani najchętniej zamiast
współczuć i doradztwa najchętniej by wygwizdała i wyśmiała się z klienta.
Po mojej obserwacji stwierdzilem że ta Pani nadaje się na boisko piłki nożnej
a nie na tak poważną funkcję jakiej się podjeła czyli doradztwa życiowego:(

Pozostał mi niesmak.

Pozdrawiam z niesmaczonych obserwatorów i nie tylko.
Obserwuj wątek
    • Gość: wiruska Re: Krytyka ITV! IP: *.chelm.gda.pl / *.futuro.pl 20.01.05, 09:55
      mnie również drażni Edyta Ostrowska, jej podejście, ironizowanie. Podobnie jest
      z nijaką Christin. jeszcze dużo sie muszą nauczyć.
      • Gość: Tekla Re: Krytyka ITV! IP: *.forward.pl / 195.116.149.* 20.01.05, 10:31
        Oj tak...Pani Edycie poprzewracalo sie troche w glówce prawdopodobnie
        przyczyniaja sie do tego rowniez jej fani, ktorych niestety ma.
        A co do jasnowidz Chrisin...hm..to parodia lub czarna komedia jak kto woli.
        Sposob w jaki prowadzi swoj program wskazuje, ze sama potrzebuje pomocy
        specjalisty bynajmniej nie jasnowidza...

• delphine2 Re: Krytyka ITV! 20.01.05, 18:38
        christin, tylko zmysla - zwroccie uwage jak zerka na cczas aby te 2 min
        szybciej mijały:P ja tylko mam szacunek do Eli Nowalskiej bo znam osobiscie ale
        inaczej sie zachowuje w TV pewniej jej tak kaza, i do numerolog reszta dlam nie
        to kupa smiechu i tyle.
        • Gość: wiruska Re: Krytyka ITV! IP: *.chelm.gda.pl / *.futuro.pl 21.01.05, 20:01
          Ja również powazam panią Nowacką. Jest naturalna, nie udaję, jest mądra.
          Poprostu profesjonalistka. Pamiętam że na początku nie zabardzo ją lubiłam, nie
          mogłam zrozumieć że wróży z jakiś zygzaków. Teraz widze jaki reprezentuje
          poziom w porównaniu z innymi.
          • delphine2 Re: Krytyka ITV! 21.01.05, 20:17
            hehe :) te zygzaki to jest aura danej osoby :) wbrew pozorom wiele mozna z tych
            zygzakow wyczytac :|

wiruska - mamy podobne zdania na podobne tematy - to cos znaczy :P
            • Gość: wiruska Re: Krytyka ITV! IP: *.chelm.gda.pl / *.futuro.pl 22.01.05, 10:53
              może jestes 5 numerologiczną?
              • delphine2 Re: Krytyka ITV! 22.01.05, 21:32
                nie 33 :)
                • Gość: Nikol Re: to tak jak Ja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.05, 19:06
                  też jestem 33:-)
      • Gość: kivi Re: Krytyka ITV! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 23:22
        mnie powalila Edytka jak zaczela wypowiadac sie na temat uzaleznien, przez
        przypadek sporo na ten temat wiem i mydlenie ludziom oczu ze dzieki NIEJ mozna
        z tego wyjsc to lekka paranoja- popaprana babka :(
        • Gość: engel Re: Krytyka ITV! IP: *.4kroki.pl 22.01.05, 08:27
          Zanim zaczniesz krytykować, zastanów się, czy nie robisz z siebie pajaca...
          Nawet jesli coś wiesz o tym, powinieneś mieć większą wyobraxnie by wiedzieć, że wiele metod może przynosić doskonałe efekty..
          Ja osobiście znam ludzi, którzy za pomoca metod niekonwencjonalnych wyszli z różnych nałogów i dzieli temu sa wolni od uzaleznien... Ta sama metodą mozna też osiagać rózne cele zarówno fizyczne jak i psychiczne.. Mozna schudnąc, rzucic papierosy, alkohol, narkotyki, wiec nie ironizuj i nie poddawaj w wątpliwośc tego, co juz od dawna funkcjonuje.
          • Gość: kivi Re: Krytyka ITV! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 21:27
            nie rob z suiebie pajaca???- nie jestem on tylko ona -pajacu. na jak
            dlugo "powychodzili "ci ludzie z nalogow? i skoro taki z ciebie spec to wiedzial
            (a)bys ze alkoholu np sie nie rzuca-nie znasz pojec nie znasz sie wiec nie
            pouczaj mnie w kwestiach na temat ktorych nie masz najmniejszego pojecia, nie
            masz pojecia jaki to ciezki proces trzezwienie - i wyobraz sobie ze pomimo iz
            znam srodowisko i narkomanow i palaczy i alkoholikow-nie znam osoby ktora by
            jak to okreslasz wyszli z nalogu przez np sesje na ITV. daj mi namiary na te
            osoby ktore znasz-chce z nimi pogadac. I czytaj dokladnie-napisalam tylko ze wg
            mnie edytka nikogo nie wyleczy z uzaleznienia a nie ogolnie o
            niekonwencjonalnych metodach ktore tak swoja droga uznaje> doprawdy zaciekawilo
            mnie to- jakimi metodami ci twoi znajomi "wychodzili z nalogow"-????
            • Gość: engel Re: Krytyka ITV! IP: *.4kroki.pl 23.01.05, 17:43
              Nie rob z suiebie pajaca???- nie jestem on tylko ona -pajacu. na jak
              dlugo "powychodzili "ci ludzie z nalogow? i skoro taki z ciebie spec to wiedzial(a)bys ze alkoholu np sie nie rzuca-nie znasz pojec nie znasz sie wiec nie pouczaj mnie w kwestiach na temat ktorych nie masz najmniejszego pojecia, nie masz pojecia jaki to ciezki proces trzezwienie - i wyobraz sobie ze pomimo iz znam srodowisko i narkomanow i palaczy i alkoholikow-nie znam osoby ktora by
              jak to okreslasz wyszli z nalogu przez np sesje na ITV.

Po co ta egzaltacja i wmawianie mi, że nie mam pojęcia o niczym?Najwyraźniej nie potrafisz zapanowac nad swoimi emocjami moja droga, co grozi utratą wiarygodności w procesie pomocy wychodzenia z róznorodnych nałogów...
              Ja nie piszę, że ktos może wyjść z tego poprzez sesje ITV tylko za pomoca metod niekonwencjonalnych, a to zasadnicza różnica... Poddajesz w wątpliwośc umiejętności p. Edyty, a nawet jej nie znasz i nie wiesz w jaki sposób może im pomóc... Nie wysmiewaj innych zanim nie poznasz prawdy niedowiarku...
              Mamy takie czasy, że alternatywne metody niejednokrotnie daja wiecej niż stosowanie dotychczasowych schematów terapeutycznych... Nie od dziś wiadomo, ze łączenie pewnych metod daje wysmienite wyniki w wielu dolegliwościach zarówno fizycznych jak i psychicznych.. Mozna wymienic tu reiki, hunę, bioterpaię, runy, regresing oraz wiele innych... Jesli zaczniesz sie z tego smiać, oznacza to, że powinnas szybko uciekac od ludzi uzaleznionych.. Czlowiek światły, inteligentny poszukuje wielu rozwiązań, które moga pomoc innym...
              Łączenie ich daje znakomite rezultaty w leczeniu uzaleznień.. Wielu psychologów stosuje metody niekonwencjonalne z wielkim powodzeniem...

daj mi namiary na te osoby ktore znasz-chce z nimi pogadac.

Weszę tu podstęp..;)W sieci jest tyle informacji na ten temat, że grzechem byłoby podawać Ci je na tacy...:) Szukacie a znajdziecie...
              Ja napotykam na każdym kroku informacje na ten teamt, ale może dlatego, że po prostu od wielu lat w tym "siedzę"...

I czytaj dokladnie-napisalam tylko ze wg mnie edytka nikogo nie wyleczy z uzaleznienia

Na pewno nie podczas seansu w ITV... Dodam jeszcze, że nie popieram tego typu komercji..To takie rozmienanie sie na drobne, najlepsze efekty daja sesje indywidualne w odppwiednim otoczeniu, a nie na łamach TV..

a nie ogolnie o niekonwencjonalnych metodach ktore tak swoja droga uznaje>

Brawo ! Może zacznij sie ich uczyć?

doprawdy zaciekawilo mnie to- jakimi metodami ci twoi znajomi "wychodzili z nalogow"-????

O tym juz było wyżej...:)

Pozdrawiam
    • delphine2 Re: Krytyka ITV! 22.01.05, 21:55
      ja na Waszym miejscu nie krytykowałbym ITV jako telewizji tylko poszczegolnych
      wrózy badz wrózek a nie cala ITV
      ale to moja opinia nie musicie sie z nia zgadzac
      • Gość: Tekla Re: Krytyka ITV! IP: *.forward.pl.pl / 195.116.149.* 22.01.05, 22:04
        No i jak na razie tak sie dzieje tzn krytykujemy tu wrozki i co niektorzy
        siebie nawzajem ..;)
        • delphine2 tak jest tekla :) siebie nawzajem !!! 22.01.05, 22:43

• agrentowy4321 Re: Krytyka ITV! 08.03.23, 04:34
      Czasem sporo czasu to zajmuje
    • irona.sonata Re: Krytyka ITV! 28.04.23, 18:50
      Ciekawe
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka