Gość: wołek IP: *.stegny.2a.pl 03.06.02, 18:31 Co oznacza to, że pewien sen powtarza mi sie co kilka miesiecy? Czy ozancza to że jest to jakieś ważne przesłanie, ostrzeżenie?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jamelia Re: SEN! IP: 2.4.STABLE* / 10.201.56.* 03.06.02, 19:10 To może znaczyć, potrzebę zmian na które powinieneś się zdobyć. Na pytanie - jakich, powinien odpowiadać powracający sen. Może opowiesz go na forum? Pozdrowienia ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzegorz Re: SEN! IP: *.chello.pl 05.06.02, 01:02 Witaj Chcesz wiedziec wiecej odwiedz sennik babilonski www.sennik.netla.pl pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wołek Re: SEN! IP: *.stegny.2a.pl 06.06.02, 19:54 Miło, że ktoś chce mi pomoć! A oto ten powtarzający się sen: Widzę siebie biegnącego gdzieś w nieznanym kierunku w opustoszałym mieście... W pewnym momencie staję w miejscu, pod jakimś budynkiem, wchodzę tam i widze tylko ciemność! I budzę się! koniec no ciekawe co to ma byc? Odpowiedz Link Zgłoś
mii.krogulska Re: SEN! 06.06.02, 21:02 Witam serdecznie, to smutny sen. I zdradza, że gdzies w Panu siedzi coś smutnego i przestraszonego. Taki sen może mieć swoją przyczynę w odczuwanym przez Pana lęku o pracę, rodzinę, własny rozwój. Byc może wszystko jest w najlepszym porządku, a gdzieś siedzi "drzazga". Powracający sen może skłaniać Pana do zajęcia się tą drzazgą. Pozdrawiam serdecznie, Mii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jamelia Re: SEN! IP: 2.4.STABLE* / 10.201.56.* 07.06.02, 12:06 Ja proponuję tym razem świadomie pośnić ten sen. Kiedy pojawi się ciemność wejdź w nią, a odkryjesz tajemnicę. Pamiętaj, że w ciemności kryje się światło ;-)) Powodzenia, jamelia ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wołek Re: SEN! IP: *.stegny.2a.pl 07.06.02, 14:14 Dziękuję wszystkim za pomoc w rozszyfrowaniu tego snu! Mam nadzieję że teraz będzie mi łatwiej rozwiązać niektóre pproblemy! Odpowiedz Link Zgłoś