Gość: Arta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.05, 13:09 Wg wszystkich zestawien horoskopowych ten związek nie ma szans. Moze ktos podpowie jakich sztuczek ma uzyc rasowa Pani Baran, aby zdobyć rasowego Raka (oboje z I dekady). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Karolina Re: Rak i Baran IP: *.chelm.gda.pl / *.futuro.pl 22.03.05, 13:56 Osobiscie odradzam. Wiem z autopsji ze taki zwiazek nawet jesli jest mozliwy jest bardzo ciezki i do szczesliwych nie nalezy. Wlasnie tak jest w przypadku moich rodzicow. Mimo iz podchodze do astrologii z duzym przymrozeniem oka w ich przypadku sprawdza sie niemal w 100% niestety Odpowiedz Link Zgłoś
ipekakuana Re: Rak i Baran 22.03.05, 15:38 > Wiem z autopsji ze taki zwiazek nawet jesli jest mozliwy , jest bardzo ciezki A ja wiem z biopsji, że nie ma to znaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pani Baranowa Re: Rak i Baran IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.03.05, 14:58 A ja muszę powidzieć (jestem Baranem z III dekady), że nam się jak do tej pory udaje :-) Jesteśmy ze sobą od 7 lat i jakoś tam żyjemy. Nie zawsze jest różowo (ale u kogo jest?), czasem brakuje mi u mojego Raka spontaniczności i otwarcia w wyrażaniu uczuć, ale jak sie go trochę zachęci i wzbudzi w nim poczucie bezpieczeństwa i zaufanie, to nie jest tak źle :-) Ja ma uczucia i ciepła za dwoje, on za dwoje ma rozsądku i rozumu. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
darkoholik Re: Rak i Baran 22.03.05, 19:02 Jeżeli obie osoby urodziły się w tej samej dekadzie (np. I), to Słońca w horoskopie porównawczym są połączone aspektem kwadratury. Jest to aspekt dynamiczny (wywołujący napięcia) i może stanowić materiał zapalny w związku. Dlaczego jedni potwierdzają, że taki związek jest trudny, a inni zaprzeczają? Bo w horoskopie porównawczym dwóch osób nie biorą udziału TYLKO ich Słońca. W astrologii istnieje jeszcze wiele innych czynników, które tak potrafią zdziałać, że kwadrat pomiędzy Słońcami partneró nie może związkowi zbyt zaszkodzić. Pozdrawiam Grzesiek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANETT Rak i Baran IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.05, 16:39 Od siedmiu lat jestem w związku-Rak kobeta z Baranem-mój chłopak. Życie to sielanka! Jestesmy inni to fakt, ale razem świetnie sie uzupełniamy. Tworzymy cudowny związek i wiele osób nam to mówi!Przekonałam sie że horoskop zodiakalny jest nic nie warty. Znacznie lepiej charakter określają inne horoskopy np. chiński itp Odpowiedz Link Zgłoś
irona.sonata Re: Rak i Baran 28.04.23, 14:00 Sprawdź czy nie ma Ciebie za ściana dobrze Odpowiedz Link Zgłoś