Gość: STRZELEC Re: Strzelec 23.11- 21.12 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.05, 00:59 To fakt ten opis idealny. Jestem strzelecem i moja żona również są chwile że chcemy się pozabijać. Właśnie mamy kryzys ale mam nadzieję że wszystko wróci na stare tory bo mamy synka 5 miesięcznego którego oboje kochamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasnowłosa Re: Strzelec 23.11- 21.12 IP: *.olsztyn.mm.pl 15.12.05, 09:53 strzelce mogą dużo ale im się poprostu czasami niechce.....ale są kochani Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Strzelec Re: Strzelec 23.11- 21.12 IP: *.vivaldiego.wroclaw.pl 22.12.05, 14:31 No sie mniej wiecej zgadza....nadmierna ambicja niezrdrowa jest :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasienka Re: Strzelec 23.11- 21.12 IP: *.lubin.dialog.net.pl 19.12.05, 17:06 tak sie patzre na to..hm..niby to zabobony ale ja jestem strzelcem i rzeczywiscie taka jestem:>:>:> ale tak na serio...albo poprostu jestem łatwowierna...no ale kurda nawet jak ktos to wymyslil to to sie zgadza:> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AstrolożkaAmatorka Re: Strzelec 23.11- 21.12 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.05, 23:32 Dziewczyny spod Strzelca owszem - są ok. Potrafią się dostosować, są przyjacielskie, aczkolwiek mało zainteresowane problemami swych przyjaciół. Lubią mówić :"Lepiej się czuję w towarzystwie mężczyzn" próbując tym zrobić wrażenie na ludziach, a prawda jest taka że dziewczyny Strzelce same budują niewidzialne bariery między sobą a innymi kobietami. Dlatego choć nie narzekają na brak znajomych to bliskich przyjaciółek jakos wokół nich brak. Przy złym wpływie kosmosu Strzelce potrafią być wredne i zawistne. Ale na co dzień są bezproblemowymi ludźmi, pozytywnie nastawionymi do otoczenia i pozbawionymi uprzedzeń. Trwałe i silne przyjaźnie mają szanse Strzelce tworzyć z Koziorożcami Pannami i Bykami, gdyż te działają na nie kojąco, nie dopuszczając by drobne nieporozumienia przerodziły się w burze z piorunami. Natomiast związki miłosne - polecałabym Wodniki i też Koziorożce. Z kolei uważajcie wszystkie dziewczyny z odrobiną instynktu samozachowawczego na facetów spod Strzelca!!! W całym zodiaku nie ma drugich takich bawidamków. Dla tych facetów miłosc jest tylko towarem, kochają na zawołanie, odkochują się równie szybko. Potrafią czarować, owszem... Gdy kręcą sie koło upatrzonej ofiary to zachowują się niby tak uczciwie, tak odpowiedzialnie. Ale to tylko efekty specjalne. Ze Strzelcami lepiej się przyjaźnić, lepiej żeby byli waszymi eks-chłopakami lub kochankami. Radze się jednak 10 razy zastanowić zanim pomyslicie o kimś takim poważnie, prędzej czy później wykręcą jakiś numer. Do tego, przykro mi to stwierdzać, oni sami nie wiedzą czego chcą, ale wg nich wina moze byc tylko po drugiej stronie. I nie omieszkają wszystkim znajomym (i nieznajomym) o tym paplać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Strzelec Re: Strzelec 23.11- 21.12 IP: *.vivaldiego.wroclaw.pl 22.12.05, 14:41 To troche przykre jak ktos przepisuje horoskop z innego portalu...wspierajac go swoimi marnym doswiadczeniami i blednie powyciaganymi wnioskami. To ze Ci sie nie miesc w glowie ze kobieta moze sie czuc lepiej w towarzystwie mezczyzn to chyba Twoj prywatny problem ;) Nie buduja zadnych barier...po prostu "inne kobiety" nie sa w stanie ich zrozumiec i viceversa ;) Nie lubimy sie zwierzac....rzadko tego potrzebujemy, a przyjazn traktujemy smiertelnie powaznie wiec nie mozemy miec za wiele przyjaciol ;) Milosc towarem ? Wypluj te podle slowa. To ze sie szybko zakochujemy i szybko dopada nas nuda w zwiazku to nie znaczy ze milosc jest dla nas towarem ! Jezeli dla ktorejs z pan wiernosc jest podstawowym problemem, to faktycznie lepiej sie przyjaznic lub kolegowac przynajmniej...skoro o tym wspominasz to domyslam sie ze niejednokrotnie czerpiesz z tego korzysci ;) Z tym peplaniem to nastepny teks przepisany z innego portalu...nawet Ci powiem z kotego...ertoycznego na onet.pl ;) Jakas kosmiczna bzdura Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;( Re: Strzelec 23.11- 21.12 IP: 80.54.176.* 06.04.06, 19:16 mam chlopaka z pod tego znaku... jestesmy ze soba 2 lata... 2 lata i pare przygod... wszedzie sa kobiety obce czuje sie jak wypalony wegiel boje sie prubuje byc soba, szczesliwa bo kocham ale boje sie co mam zrobic? skonczyc z tym wszystkim bo on jest strzelcem i wszytkie horoskopy mowia z emnie zdradzi.. zreszta jzu na samym poczatku zdradzil... ale przeciez nie skoncze tego wsz\ytkiego od tak ja chce uratowac ten zwiazek ale jak????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: STRZELEC A. Re: Strzelec 23.11- 21.12 IP: *.vivaldiego.wroclaw.pl 18.05.06, 00:25 Wyjscia masz tylko dwa...nie ratowac, albo przestac przykladac strasznie wielka wage do sexualnej wiernosci, przestac sie bac i odwazyc sie na danie mu nieco wolnosci, napewno sie odwdzieczy...najwazniejsze jest to ze jestescie razem przeciez Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stzelec Re: Strzelec 23.11- 21.12 IP: *.vivaldiego.wroclaw.pl 22.12.05, 14:53 !!! Ankieta !!! Chciałbym ustalić jak to jest z tą wiernością, głównie wśrod pań Strzelców :) Czekam na szczere wpisy, wystarczy TAK/NIE ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aniastrzelec Re: Strzelec 23.11- 21.12 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 21:37 no to wypełniamy ankietę ;) Ja niestety z przykrością muszę stwierdzić, że należę do tych pań, które są w stanie zdradzić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AstrolożkaAmatorka Re: Strzelec 23.11- 21.12 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.05, 18:50 Do pewnej pseudosprytnej Strzelczyni - Gdybys uważniej czytała to moze nie skupiałabys sie tak namietnie na wyrzucaniu z siebie wściekłosci za "czasem wredne i zawistne" bo domyślam się że to Cie tak zabolało. Twój tekst "inne kobiety nie są w stanie zrozumieć" - ho, ho jaki wyższościowy ton! To tylko potwierdza - budowanie bariery, kolejny raz sie sprawdza ze kobiety Strzelce uważają sie za mądrzejsze od innych kobiet i bardzo obawiają się przekonać że może jest inaczej (i dlatego nie mają ochoty wdawać sie w bliskie relacje z innymi kobietami). "miłość towarem" - oczywiscie dotyczyło mężczyzn Strzelców, więc po co się rzucasz, dziewczyno? A to ze sie niby "szybko nudzą partnerami" - to bardzo wygodne wytłumaczenie dla wszelkiej maści nielojalności. Jak człowiek sie nudzi to chyba jakis pusty wewnętrznie jest... co to, druga osoba jest od zapewniania rozrywek?! bez przesady, demagogia. A wreszcie - czytam eroskopy na innych portalach ale swoje strologiczne opinie opieram przede wszystkim na obserwacjach. I dziekuje Ci ze potwierdziłas moje zdanie na temat dziewczyn spod Strzelca! Trafiłam w sedno, złośnico! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Strzelec Re: Strzelec 23.11- 21.12 IP: *.vivaldiego.wroclaw.pl 24.12.05, 03:16 Droga AstrolożkoAmatorko! Co do uważnego czytania...podpis był wyraźny Strzelec...wieć nie mam pojęcia jak wpadłaś na to że jestem kobietą ???? Pozwolilem sobie napisać tylko również w imieniu Pań ;) Jaka wściekłość miałem wyrzucać też nie rozumiem, wyraziłem tylko swoje zadnie ;) Ależ nic mnie nie zabolalo, bywam wredny i zawistny i nie czuje się z tego powodu ani troszkę zle :) Żaden wyższosciowy ton...to stwierdzenie nie oznacza, że inna kobiety są głupsze tylko że sa inne...mają inne podejście do życia, inny system wartośći i w zwiazku z tym pewne rzeczy moga byc dla nich nie zrozumiale i nie do przyjecia. Dodatkow po tym tekscie bylo napisane w tłumaczeniu na polski, że w drugą strone jest tak samo ;) Co do niechęci do bliskich realcji z innym kobietami nie bede sie tutaj rozpisywal bo to długi temat, chętnie z Toba podyskutuje na prywatnym mailu. Jak już raz pisałem, jestem facetem, więc się rzucam o "miłość towarem". I tu masz przykład na "nie są w stanie zrozumieć"...napisałem Ci szczerze jak to jest a Ty mówisz mi że to demagogia i wytłumaczenie... wszelkiej masci nielojalości...to dopiero jest demagogia :) zapamietaj wierosc(sexualna) <> lojalnosc, to proste :) Jak sie nudzi to jest pusty wewnetrznie ? Moze niektorzy sa tak zaciekawieni soba ze im to starcza na cale zycie, my potrzebujemy poznawac ludzi i swiat...ciagle przez cale zycie...jezeli dla Ciebie to oznacza ze ktos jest pusty to bez komentarza. Mam identyczne hobby jak Ty...ale żeby z własnych obserwacji wysmażyc Twój pierwszy post musiała byś znac i sklasyfikowac w zeszycie z 1000 strzelcow ;) A ile znasz choc troszke blizej osob spod Strzelca ? wnoszac z jadu odnosnie kobiet to chyba wcale i nieco Cie to uwiera ;) Bardzo chetnie poczytam co ustalilas a propos strzelcow ale tylko Twoje wlasne obserwacje a nie formułki z gotowców ;) Co do "trafiłam w sedno"...to jest chyba niemożliwe...jestesmy tak pelni sprzecznosci, ze nie da sie ustalic jednej uniwersalnej wersji, ktora mogla bys bez obaw napietnowac ;) Dziekujesz bo szukalas potwierdzenia, że to że nie mozesz sie z zadna zaprzyjaznic to nie Twoja wina ? Ok teraz było wrednie...przepraszam Zapraszam na kidziorek@o2.pl P.S. Pewnie znów uważasz, że wyrzuciłem z siebie wściekłość...zapewniam Cię że nawet nie zaczałem...;) P.S.2. Hm ...Złośnico....chyba zmienie pseudonim...podobuje mi się :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Strzelec Re: Strzelec 23.11- 21.12 IP: *.vivaldiego.wroclaw.pl 24.12.05, 03:35 A tak już zupełnie z innej beczki Astrolożko spod jakiego Ty jesteś znaku ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AstrolożkaAmatorka Re: Strzelec 23.11- 21.12 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.12.05, 19:46 Drogi Strzelcu Więc wyszło nieporozumienie trochę... Bo tak - wywnioskowałam, że jesteś kobietą z tego, że broniłes się w kwestii niechęci do innych kobiet (co było zarzutem do kobiet- Strzelców). Kolejna bardzo istotna kwestia, ja z dziewczynami spod Strzelca dogaduję się znakomicie, miałam już 2 przyjaciółki z tego znaku i bardzo je sobie ceniłam (choc jak wspomniałam nie są zbyt czułe) ale ich prostolinijność, otwartość i szerokie horyzonty są naprawdę urzekające. Te Strzelczynie, z którymi nie miałam okazji się zakumplować były własnie wspomnianymi delikwentkami "wolę towarzystwo mężczyzn", i taka ich postawa po prostu mnie zdumiła, bo one z góry nawet nie chciały tracic czasu na znajomosc z innymi, ich zdaniem nic nierozumiejącymi kobietami. Rzeczywiście nie znam 1000 osób spod Strzelca, ale chyba nikt z nas nie zna (i nie zapisuje w zeszycie) ale w koncu to jest tylko forum (kazdy pisze o swoich spostrzeżeniach) a ja jestem AstrolożkaAmatorka a nie David Harklay ;) A w ogóle to miło, że trochę zmieniłeś ton ;) Wracając do doświadczen, znam 4 facetów spod Strzelca i stwierdzam ze są świetnymi kumplami, ale nic więcej. Po prostu uważam że to świństwo, gdy paplają mi na swoje dziewczyny, żalą się próbując siebie wybielić, opowiadają szczegóły z życia intymnego ze swoich związków. Mnie takie zwirzenia nie pochlebiają, nie raz czuję się zniesmaczona i mam ochote powuedziec ich dziewczynom : żebyscie wiedziały co wasi faceci o was mówią! Ale sie powstrzymuję bo to nie moja sprawa. A swoją drogą jesli to nie wina znaku to dziwny zbieg okolicznosci, co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Strzelec Re: Strzelec 23.11- 21.12 IP: *.vivaldiego.wroclaw.pl 29.12.05, 01:54 Możesz rozwinąć temat "choć jak wspomniałam nie są zbyt czułe"? Jakieś konkretne przykłady. Widzisz...moze po prostu zdazyly Cie poznac na tyle ze juz wiedzialy, ze nie zakceptujesz ich takimi jakimi sa i dlatego "nie chcialy tracic czasu" jak to ujelas..choc to chyba nie najszczesliwsze okreslenie. A co do facetow... A pomyslalas ze opowidaja tylko Tobie ? ze tylko Tobie ufaja na tyle by rozmawiac na takie tematy ? Jezeli masz ochote to powiedz, pewnie beda Ci wdzieczne ?;) Jeżeli to nie sprawa znaku to może to sprawa wieku ? w pewnym wieku faceci ponad miare ekscytuja sie pewnym sprawami i nie ma na to rady. A tak ogólnie to widzę, że jesteś jeszcze młodą osóbką i żyjesz ideałami i zludzeniami... jako Waga niektorymi bedziesz zyc do konca zycia...ale swiat nie jest niestety taki różowy. Pewnie marzysz o facecie na ktorego nigdy nie bedziesz miala ochoty powiedziec zlego slowa...zycze Ci tego..ale to prawie nieralne (choc Ty bedziesz narzekac na niego kolezance nie koledze). Mysle ze w obu wypadkach najbardziej szokuje Cie "krzyżowanie płci"... To że kobiety strzelce wola sie zwierzac kumplom zamiast kolezankom, a faceci zamiast polotkowac miedzy soba wola opowiedziec Ci o swojej dziewczynie. Domyslam sie ze to dla Ciebie szokujace, ale to zupelnie normalne ;) Open your mind ;) A zupełnie pozatym w każdym znaku rodza sie ludzie madrzy i niezbyt madrzy... Wiedz trzeba intesntywnie usredniac wyniki ;) P.S. Prywatne maile nie wskazane ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AstrolożkaAmatorka Re: Strzelec 23.11- 21.12 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.05, 18:03 No właśnie nie zdązyły mnie poznać na tyle, żeby to stwierdzić! Nie rozumiesz, one z góry patrzyły na dowolne kobiety w ich otoczeniu i mnie chodzi konkretnie o tą awersję. A nieczułymi nazwałam oczywiscie przyjaciólki, przeciez nie te, co ich nie poznałam blizej, niby na jakiej podstawie? A więc nieczułe znaczy mniej wiecej tyle ze bardzo lubią rozmawiac o swoich problemach, roztrząsać je, ale gdy w tarapaty wpada ich przyjaciółka, czyli dajmy na to ja, to raczej zachowują się jak gdyby nigdy nic, starając się nie dostrzegać. oczywiscie mozemy podyskutować prywatnie hyperion_sat@interia.pl pozwolisz ze bede czekac na Twój pierwszy ruch. Ostatnio przerzuciłam się na inne fora, własciwie to ja w astrologię nie wierzę, choc to fajna zabawa. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karin Jeśli nie wierzysz w astrologię,to jak możesz wypo IP: *.cable.satra.pl 28.01.06, 19:16 wiadać się o niej i jeszcze nazywać się astrolożką.amatorem? Swoje osobiste oceny ludzi podczepiacz pod astrologię, a są to jedynie twoje emocje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łuczniczka Re: Strzelec 23.11- 21.12 IP: *.com.pl / *.zetosa.com.pl 01.01.06, 17:40 Do Strzelca; Juz cie kocham za to ,ze nas strzelców bronisz,bo ta astrolozka [bez obrazy]nie ma zielonego pojecia o nas i nigdy nie zrozumie.Powinna nie wchodzic z toba w dyskusje ,bo nie ma szans .Jestes bardziej elokwentny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AstrolożkaAmatorka Re: Strzelec 23.11- 21.12 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.12.05, 19:48 spod Wagi jestem, tak to ta wygodna i ze skłonnościami do narcyzmu pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Strzelec Re: Strzelec 23.11- 21.12 IP: *.vivaldiego.wroclaw.pl 29.12.05, 01:37 Jedna mam za zone nawet...ale jakos nie zauwazylem takich cech ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: terminatorka Re: Strzelec 23.11- 21.12 IP: *.elk.net.pl 29.12.05, 18:21 to prawda, bo ja jestem strzelcem i w 100% właśnie taka jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama24.11 Re: Strzelec 23.11- 21.12 IP: *.cable.mindspring.com 04.01.06, 22:23 A moze cos o tym matka strzelec-corka strzelec Bardzo czesto obie mamy racje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinga Re: Strzelec 23.11- 21.12 IP: *.org 05.01.06, 19:18 tak sobie myślę-że jedna drugiej nie chce urazic.Duża chęc sprawiania dobrego wrażenia na rozmówcy,nie mówienie wszystkiego, skrytośc nie zamierzona a takze próba uniknięcia zranienia.Znam podobny"układ" -rodzinny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: groniu CZE_WA Re: Strzelec 23.11- 21.12 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.06, 11:54 spoko zgadza sie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama2411 Re: Strzelec 23.11- 21.12 IP: 217.153.136.* 14.01.06, 14:34 A jak z wybuchowym czarakterkiem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinga Re: Strzelec 23.11- 21.12 IP: *.org 14.01.06, 16:27 Wybuchowy "charakterek" bywa u strzelców;ale jak potrzeba kompromisu to STRZELCE---potrafią by miłe.Dyplomacja i optymistyczne podejscie do sytuacji ujmuje bardzo rozmówcę. Ale "licho nie śpi".Myślę że trzeba rozmawiając z nim,nauczyc się "czytac między wierszami", i to bywa trudne.{To także te dyplomatyczne zdolności}.Moja kuzynka potrafi ciętą ripostą zranic wiele osób.Może nie robi tego umyślnie.Ale jest bezwględna w ocenie ludzi.Te zalety mogą pomóc bardzo w karierze politycznej .Prawie jej się udało.Pozdrowionka dla Pań .KINGA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DziewczynaStrzelca ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.06, 22:57 poprzednie zwiazki wspominam na luzie...obecny związek przyprawia mnie o nerwice, mam obsesyjne mysli, ze mnie zdradza...nie wiem czy to kobieca intuicja, ze to prawda, czy to poprostu schiza...ale na razie jest ok, nie pokazuje mu to...on tez jest zazdrosny, to mnie satysfakcjonuje...po przeczytaniu opinij kobiet - jestem w szoku, ze moj zwiazek(ktory jest zwiazkiem powaznym) moze tak wygladac...ja nie dam sie nabrac na milusi usmiech!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Strzelec Re: ! IP: *.vivaldiego.wroclaw.pl 05.02.06, 01:00 Na Twoim miejscu niczym bym sie nie sugerowal...kazdy przypadek jest inny... Jezeli los tak bedzie chcial to dasz sie nabrac i na usmieszek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tez żona STRZELCA Re: ! IP: *.org 05.02.06, 20:24 Witam serdecznie. Pan Strzelec ruszył do ataku?? Książka nie dokończona Miły Strzelcu?? Jeszcze małe drobiazgi trochę korekty ponowny odbiór i tekst do druku?? Brakowało mi Twojego cynizmu . Ale czuję że tylko tak lubisz się droczyc --- ale nie jesteś az taki wyniosły na jakiego pozujesz.. pozdrawiam Andrzeju Weronika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Strzelec Re: ! IP: *.vivaldiego.wroclaw.pl 11.02.06, 21:47 Również witam serdecznie. Do ataku ? Książka ? Cynizmu...no można to i tak nazwać... Kocham się droczyć, wyniosły nie jestem wcale ani nie pozuję... I mam na imię Artur i nie znam ani jedenje Weroniki...niestety :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tez. ... .anka Re: ! IP: *.org 11.02.06, 23:08 Witam . Przepraszam to taki wybieg . Też [tak mówią że mam poczucie humoru]powtórze po Tobie : lubię się droczyć. Jakie zrobiłeś postępy w " nałogach" i ezoteryce. A może " duchowości"?? Weronika ładne imię ale to nie ja. pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Strzelec...Artur Re: ! IP: *.vivaldiego.wroclaw.pl 19.02.06, 14:11 No myslalem ze mnie podszkolisz w ezoteryce....ale gdzies przepadlas i na skrzynce tez pusto :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pojawiam się znowu Re: !do Łucznika Artura IP: *.org 20.02.06, 23:53 Jestem ostatnio bardzo ostrozna. Tutaj na forum rozmowy to mniejsze zło. Zawsze łagodniejsze posty.[[GRA wINTELIGENCJĘ]]. A ponieważ jestes "ciekawą .zbuntowaną , idywidualnoscią : nie przebierasz w słowach oceniając innych boję się zranienia [to kolejny Strzelec]. Małe co nieco o sobie imieniem ARTUR. Jak postrzegają Ciebie fachowcy.. poniewaz cechuje Cię krytyczny umysł, popadasz nieraz w konflikty z otoczeniem??chciałbyś dostosowac ludzi do własnych przekonań, lubisz chadzac własnymi scieżkami. analityczny umysł pomaga Tobie w rozwiazywaniu życiowych problemów, na codzień jesteś skrupulatny i oszczędny ale nie skąpy,lubisz życ spokojnie , wygodnie i przyjemnie,dbasz o kontakty towarzyskie i doceniasz potrzebę szerokich znajomości. Nigdy nie odmawiasz pomocy służysz dobra radą.Przywiązujesz wagę do spraw uczuciowych i bardzo je przeżywasz: ale pochłaniają Cię miłostki bo lubisz otaczac się niewiastami. Mam nadzieję że nie"fukniesz" na mnie znowu . To jest w twojej naturze ; niepoprawny buntownik ; idealista . Ciągle w opozycji??? Czuję intuicyjnie że to natura oddanego jakiejś ideii romantyka... Odpowiedz Link Zgłoś
anula52 Re: !do Łucznika Artura 26.02.06, 18:16 o matko! jakbym czytała o swoim ślubnym-mój nie dosyć, ze Strzlec, to jeszcze Artur ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: też żona ........ Re: !do Łucznika Artura IP: *.org 27.02.06, 21:07 Do anuli52. Witam Cię serdecznie. Jednym słowem === trafiony zatopiony. To tak o opisie osoby której rodzice nadali imię ARTUR . Jak wiesz trudno przeanalizowac dogłębnie co się kryje w zachowaniu STRZELCA, zainteresowałam się naukami tajemnymi { nie mylic z "czarami". Interesuje mnie psychologiczna strona i niektóre metody ezoteryki. Jestem osobą która stara się widziec w człowieku "dobro". To taka głupio mentalna strona mojej osobowosci. Myślę naiwnie że jezeli ja nie będę kogoś niepotrzebnie atakowac, to druga strona odpłaci mi tym samym. {mówię o wszystkich osobach z którymi mam kontakt nie tylko werbalny. I żeby nie pozwolic sie ranic róznego rodzaju zachowaniom innych , postanowiłam [ jeżeli mam takie mozliwości], dowiedziec się cokolwiek dlaczego ta osoba postępuje tak a nie inaczej -- Odpowiedz Link Zgłoś
evelina.piotrowska Strzelec 15.05.06, 16:51 Czytam wasze wypowiedzi i jestem troszkę zdziwiona niektórymi z nich...Ne można opierać się tylko na horoskopach.Nasz charakter nie zależy tylko od znaku zodiaku...Jakbym miała się kierować wypowiedziami małżonek Strzelców to musiałabym zerwać ze swoim dotychczasowym partnerem [Strzelcem 24.11].A tworzymy naprawdę zgrany związek i jesteśmy ze sobą szczęśliwi [ten sam znak zodiaku może to dlatego]..Jeśli chodzi o wypowiedź AstrolożkiAmatorki na temat przyjaciółek strzelców to nie wiem może trafiłaś na inne kobiety niż ja, ja jestem Strzelcem[23.11] i zazwyczaj mam tak, że dużo ludzi przychodzi do mnie z problemami i że potrafią powiedzić mi o wszystkim, bo mają do mnie zaufanie i wiedzą, że nigdy nie odmówię pomocy.Nie raz i nie dwa się zdażało, że szłam do przyjaciółki z problemem, a nasłuchałam się od niej o jej problemach zamiast powiedzieć o swoich i nigdy nie było tak, że nie przejmowałam się tym co do mnie mówią!Widać to jaki mamy charakter nie jest tylko zasługą znaku zodiaku..Ludzie nie dajcie się zwariować na bank w każdym znaku zodiaku znajdziecie alkoholików, facetów którzy zdradzają, kobiety które są nie wierne, madrych i głupich ludzi, nikt z nas nie ma na czole napisane, że jestem spod znaku STRZELCA. Strzelce nie jesteśmy tacy źli prawda? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: STRZELEC A. Re: Strzelec IP: *.vivaldiego.wroclaw.pl 18.05.06, 00:20 Hi hi...no oczywscie, ze nie jestesmy zli...kwestia spojrzenia ;) Niektórzy widza w nas potowry inni moze troche zazdroszcza ;) To prawda nie wszystko jest zapisane w znaku, ale z wlasnego doswiadczenia powiem Ci ze pewne cechy jednak sie powtarzaja u osob spod tego samego znaku. Co do Twojego zwiazku mysle, ze nie musisz sie obawiać bo z tego co ja wiem pary strzeleckie sa raczej szczesliwe. Pozatym jest kwestia podejscia do pewnych sprawa...wazne zeby bylo zblizone Odpowiedz Link Zgłoś
evelina.piotrowska Re: Strzelec 22.05.06, 11:15 No dokładnie jedni nas kochają inni nienawidzą taka jest prawda, a z tym zazdroszczeniem to się zgodzę.Czasami widzę te zawistne spojrzenia ludzi, którzy chcieliby być tacy jak my, a zarazem się boją :).Ale, żeby być tacy jak my to muszą być Strzelcami :).Cechy niektóre się powtarzają tu się zgodzę...A jeśli chodzi o mój związek to jest wszystko ok..Tak jak mówisz kwestia podejścia do niektórych spraw tak samo i przede wszystkim danie swobody partnerowi, tak samo jak ja on nie lubi jak się zabiera jego przestrzeń :). Pozdrawiam wszystkie Strzelce :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tez zona..... Re: !do Łucznika Artura IP: *.org 13.03.06, 17:02 Witam. Anula52 a może to ten sam Artur?? Zabaw się w detektywa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bacha Re: Strzelec 23.11- 21.12 IP: *.elsat.net.pl 22.01.06, 18:40 hm.. zadziwiajace jak prawdziwy jest ten tekst :) nie zgodzilabym sie co do tego chloniecia wiedzy, bo z natury jestem leniwa i nigdy mi sie nie chce uczyc, i co do filozoficznego podejscia do zycia.. moze jeszcze dodam ta romansowosc, ale mozliwe, ze wszystko przede mna :) bo narazie mam 18 lat i nie bawie sie w takie klocki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DOROTKA Re: Strzelec 23.11- 21.12 IP: *.chello.pl 26.01.06, 15:39 uważam żę mój znak jest do dupy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Strzelec Re: Strzelec 23.11- 21.12 IP: *.vivaldiego.wroclaw.pl 05.02.06, 00:55 a to dlaczego ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natalka Re: Strzelec 23.11- 21.12 IP: *.tvgawex.pl 27.01.06, 19:01 to prawda jestem z pod znaku strzelca i taka jestesm!!!!i naprawder czasem jestm szczera az do bolu!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc Re: Strzelec 23.11- 21.12 IP: 195.116.35.* 23.10.08, 17:36 Też znam strzelca i tak jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cosenza Re: Strzelec 23.11- 21.12 IP: *.server.ntli.net 25.02.06, 16:41 28 LISTOPAD 1982 to JA wlasnie taka jestem nieobliczalna czasem agresywna wybuchowa romantyczna mam dusze podroznika....itd mozna by bylo wymieniac w nieskonczonosc, prościej przeczytac horoskop opisowy bo tak wszystko co pisza o znaku Strzelca w moim przypadku sie sprawdza...jesli ma ktos ochote lub doła niech napisze martini203@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
sagittarius954 Re: Strzelec 23.11- 21.12 26.02.06, 16:28 Nie wiem kto kogo za co kocha , stanąłem przed jakąś ch****ą bramą uczuciową i tak naprawdę jest mi źle na tyle źle ,że wolałbym nie istnieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beti strzelec Re: Strzelec 23.11- 21.12 IP: *.adsl.inetia.pl 14.09.09, 19:23 napewno nie jest az tak zle ..tylko sie nie załamój...kazdy ma takie problemy ...ja mam podobne ...nie mam pojecia co robic .ale nie poddaje sie ,..wierze ze bedzie dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwon@ Re: Strzelec 23.11- 21.12 IP: *.web.vodafone.de 14.10.10, 00:44 Też jestem strzelcem zgadzam sie z tym horoskopem ale równiesz przechodze taki etap ze wolała bym nie istniec !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cosenza Re: Strzelec 23.11- 21.12 IP: *.server.ntli.net 27.02.06, 17:34 ZAJEBIŚCIE to JA wszedzie wynajduje cos nowego heh to wszystko prawda 100 % to JA !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ducati Re: Strzelec 23.11- 21.12 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.06, 12:21 opis ok!ale z tym(i) małżenstwem(twami), to przesadziliście Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: strzelec kazanie:) Re: Strzelec 23.11- 21.12 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.06, 11:30 jestem strzelcem i powiem tyle lubie siebie,ale czasem zauwazam ze ludzie spod tego znaku maja tendencje do zarozumialstwa i widze to tez w sobie niestety.My strzelce nie znosimy krytyki i to swietnie widac na forum tak wiec wszystkim łucznikom dam dobra rade, choc pewnie spotkam sie z oburzeniem:)- troche skromnosci strzelce!!!Uczcie się pokory:)hehe i wyszla teraz sklonnosc do prawienia kazań:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zona strzelca Re: Strzelec 23.11- 21.12 IP: *.org 06.03.06, 12:28 Samokrytyka mile widziana. To miłe. Gratuluję odwagi . Odpowiedz Link Zgłoś
anula52 Re: Strzelec 23.11- 21.12 13.03.06, 16:19 a ja myślałam,że tylko Skorpiony nie znoszą krytyki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tez żona strzelca Re: Strzelec 23.11- 21.12 IP: *.org 13.03.06, 16:57 Przyznac się tak publicznie że strzelec tez nie jest idealny, to dla mnie troche dziwne . Bo strzelec którego ja znam nigdy nie przyzna się do pomyłki. A może ktoś dyplomatycznie wziął w obronę STRZELCE . Może zmienimy front myślenia. Proponuję piszmy co dobrego można odkryc w osobach urodzonych w tym znaku ZODIAKU..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: STRZELEC A. Re: Strzelec 23.11- 21.12 IP: *.vivaldiego.wroclaw.pl 18.05.06, 00:31 Hm...wiesz to zależy jakie pomyłki masz na myśli...Czesto bywa tak, ze mamy wlasne zdanie na rozne tematy, bardzo czesto odmienne od reszty swiata. I mimo, ze ktos jest przekonany, ze sie mylimy my tak nie uważamy. Pozatym jeżeli przez błedy nie cierpi nikt postronny to sie nimi tak nie przejmujemy...mylic sie jest rzecza ludzka przeciez...a my ciagle odkrywamy a nie podążamy utartym ścieżkami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: STRZELEC A. Re: Strzelec 23.11- 21.12 IP: *.vivaldiego.wroclaw.pl 18.05.06, 00:38 Zarozumialstwa...może i tak, ale znam wiele znaków które "zawsze wiedzą lepiej" w o wiele gorszym stylu. My na szczescie wiemy lepiej głownie o nas samych... i szczerze mowiac ciezko to podważyć...Zawsze mnie bawi jak ktos mnie o czyms o mnie chce uswiadamiac...niestety wszystko doskonale wiem, choc o czesci chetnie zapominam ;D Pokory moze nas nauczyc tylko zycie i los...przynajmniej chociaz troszke...ale chyba nigdy nie staniemy sie pokornymi, posłusznymi itp. itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ------> Re: Strzelec 23.11- 21.12 IP: *.centertel.pl 14.03.06, 18:02 jestem strzelcem, ale z niektórymi cechami opisanymi tutaj nie zgadzam się!!! napewno strzelec lubi prawić kazania i wszędzie jest go pełno :) z tą opinią zgadzam się w zupełności. pozdrowionka dla wszystkich strzelców - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malinka Re: Strzelec 23.11- 21.12 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.06, 23:44 jestem strzelcem i wiekszosc sie zgadza:)ostatnio zauwazylam przekierowanie moich optymistycznych mysli na takie bardziej pesymistyczne,ale to sytuacja zyciowa.najabrdziej przerazilo mnie zdanie o kilku zwiazkach malzenskich..to straszne.wiem ze jestem kochliwa..ale nie chce miec kilku mezow;)pozrawiam wszystkie strzelce! Odpowiedz Link Zgłoś
sylviak1125 Re: Strzelec 23.11- 21.12 20.04.06, 23:44 Witam wszystkich strzelczykow! Ja jestem ten z pierwszej dekady strzelca, i czasami widze maly wlplyw skorpionka tez-:), ale tak w ogole to lubie bardzo podrozowac, - co do pordozy to mam tyle planow, obecnie mieszkam 8 lat w stanach, i chce sie dalej przeprowadzac, wiem e nie bede miec z tym problemu tzn, z akilimatyzacja- bo to przychodzi mi bardzo LATWO!!!, co do zwiazkow, to z wiekiem bardzo cenie sobie przedewszystkim sczczerosc, umiejetnosc nawiazania kontaktu na kazdej plaszczyznie z partnerem, a przedewszystkim uwielbiam bliskosc -kazdy jej rodzaj !!!- to jest podstawa nb1 !!! nie ukrywam ze czesto moja dewiza bylo i po czesci jest mottt: Wszystko albo nic !!!- ale z wiekeim staram sie z tego wyleczyc !!!:))))zdecydowanie lubie aktywny tryb zycia, lubie uczyc sie- mam skonczone studia w us, i ciagle isc do przodu, mam zmienne nastroje tego sie nie da ukryc jak i ma wiekszosc z nas pomijajac date urodzenia !:) Po czesci czuje sie szczesciara!!!!! w duzym stopniu..i wam tego rzycze !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: STRZELEC A. Re: Strzelec 23.11- 21.12 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.06, 12:54 Nie musisz miec kilku na raz, mozesz po kolei ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: centaura Re: Strzelec 23.11- 21.12 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.06, 20:34 szczera prawda!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julita Re: Strzelec 23.11- 21.12 IP: *.dolina / *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.06, 21:03 Nie zgadzam się. Nic nie pasuje do ludzi z pod tego znaku których znam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: STRZELEC A. Re: Strzelec 23.11- 21.12 IP: *.vivaldiego.wroclaw.pl 18.05.06, 00:21 Może mało ich znasz ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: STRZELEC A. Re: Strzelec 23.11- 21.12 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.06, 12:52 Postaraj sie naprawde ich poznac ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justi Re: Strzelec 23.11- 21.12 IP: 82.160.24.* 09.05.06, 18:16 Jak najbardziej zgadzam sie z tym co jest tam napisane.. Jestem strzelcem i to wszystko tzn.nie wszytsko do mnie pasuje.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zodiak strzelec Re: Strzelec 23.11- 21.12 IP: 195.205.239.* 11.05.06, 10:02 Znajduje się tam troszkę sprzeczności ale w większości zgodzę się nawet w 151,5%-ach pozxdrawiam cieplutko Tomasz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: STRZELEC A. Re: Strzelec 23.11- 21.12 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.06, 12:53 Sprzecznosci poza tym ktorych jestesmy my Strzelce pełni to nie ma zadnych ;) Odpowiedz Link Zgłoś