Gość: moka ryby-bliznieta IP: *.acn.waw.pl 22.02.06, 15:35 ja jestem z moim od 3 lat. ja pierwsza dekada rybek, on ostatnia blizniakow. za dwa miesiace sie pobieramy. duzo prawdy w tym horoskopie. caly czas sie docieramy. raz jest cudnie raz mniej ale mam nadzieje ze nam sie uda. najwazniejszy kompromis i rozmowa podrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 100%ryba Re: ryby-bliznieta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.06, 22:55 Znalazłam tylko dwie pozytywne wypowiedzi, bo reszta to świeże i krótkie zwiazki. Na poczatku zawsze jest fajnie.Ja mam za soba 25 lat z blizniakiem. Bywało róznie, generalnie coraz gorzej. Blizniak jest zimny i wyrachowany, nie potrafi okazac uczuc.Ciepełko mam u koziorozca...ale to tez swieży zwiazek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re. Ryby - Bliźnięta IP: *.ib.tcz.pl 02.03.06, 17:36 jeśli się chce to można się dogadać.Mam męża bliźniaka j ja jestem rybą> Na początku było ciężko ale teraz jest super. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andzia Re: ryby-bliźnięta IP: *.promax / *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.06, 01:36 ja z moim bliźniakiem jestem już ponad 2 lata.bywało ciężko,ale itak po jakimś czasie wracaliśmy do siebie..i nadal jesteśmy.nie wyobrażam sobie życia bez niego!!może to nie chodzi o znak,ale poprostu o przeznaczenie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rybka Re: ryby-bliźnięta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.06, 19:50 moja mama- blizniak, tata-ryba, razem od 34 lat. ja jestem rybka, moj narzeczony blizniak, wesele we wrzesniu 2006. co wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: i33 Re: ryby-bliźnięta IP: *.dew.pl 29.03.06, 13:54 serce nie słucha horoskopów...znowu spodobał mi się bliżniak i to naprawde trudny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Laluś-Rybka Re: ryby-bliźnięta IP: *.12e.piotrkow.pilicka.pl 31.03.06, 11:23 ja byłam z Bliźniakiem 2 lata, była to szczęnięca miłośc po której finale stwierdzam że Ryby+Bliźnięta to jednak nie to... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin ryby-bliźnięta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 22:40 Mam 26 lat i jestem z moją rybką prawie dwa lata.Czasem bywa trudno ale nie wyobrażam sobie życia bez niej.Pomimo sporych rozbierzności charakterów planujemy ślub.Uważam że właśnie takiej kobiety potrzebuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ryba ryby-bliźnięta IP: 80.50.254.* 06.07.06, 15:18 Ja jestem ryba, mąż - bliźnięta. Jesteśmy małżeństwem od 4 lat, dobrze nam ze sobą, kochamy się i rozumiemy. A kto powiedział, że nie ma wyjątków??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ryba ryby-bliźnięta IP: 80.50.254.* 06.07.06, 15:18 Ja jestem ryba, mąż - bliźnięta. Jesteśmy małżeństwem od 4 lat, dobrze nam ze sobą, kochamy się i rozumiemy. A kto powiedział, że nie ma wyjątków??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kami Re: ryby-bliźnięta IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 21.07.06, 00:44 Jestem dopiero 3 mc z blizniakiem i juz z nim mieszkam zagranica,jestem pelna obaw co z tego bedzie ale na razie jest cudownie..szkoda ze nie mozna czasu przewinac do przodu zeby sie przekonac jak bedzie dalej..ale mysle ze faktycznie wszystko zalezy od czlowieka chociaz jako ryba bardzo wierze w horoskopy..poczekamy zobaczymy,pozdrawiam wszystkie udane zwiazki rybek z blizniakami:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beatricetbg@gazeta Re: ryby-bliźnięta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.06, 11:06 Ja jestem z bliźniakiem prawie8 lat jesteśmy małżeństwem 2 lata i mamy 1 dziecko.Związek bardzo trudny, polega na tym ,że raz ustępuje jedna strona i jest ona nieszcześliwa a raz druga strona i ta z kolei jest nieszcześliwa.Lepiej poszukać kogoś innego ja gdybym cofnęła się 8 lat powiedziuałabym dowidzenia szkoda zycia jest zbyt krótkie żeby się męczyć.Proponuję dla ryby raka jest sto razy lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bliźniaczek ryby - bliźnięta IP: 217.98.101.* 29.07.06, 18:08 to nie ma sęsu i tyle nie wierze w te brednie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anielica ryby-bliźnięta IP: *.kracen.hor.net.pl 20.11.06, 15:00 A mój związek jest dowodem na to, że Ryby z Bliźniętami moją być spełnioną miłością, na którą warto było czekać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Catherpie ryby-bliżnięta IP: *.chello.pl 27.11.06, 22:14 heh. Moj partner jest blizniakiem ja jestem rybka i to co jest tu napisane zupelnie do nas nie pasuje. Moj partner jest domatorem natomiast ja wolalabym sie wyrwac z domu. Juz od tylu lat nam sie dobrze uklada, tak wiec ten horoskop nijak ma sie do naszego zwiazku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daisy ryby-bliźnięta IP: *.mielec254.tnp.pl 05.12.06, 15:22 a ja sie z tym nie zgadzam!to co ktos wymysli i potem jest jsko horoskop?i mam w to wierzyc i nie spotykac sie z kims kto jest spod znaku bliźniąt?jesli naprawde kocha sie pewna osobe to nie maja tu do znaczenia zadne horoskopy czy wrozby.a chodzi rowniez o to ze przeciwienstwa sie przyciagaja.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adrian Ryby-bliźnięta IP: 81.219.158.* 04.01.07, 21:07 Dlaczego mam wrażenie że we wszystkich horoskopach krytykuje się takie połączenie. Czyżby raz tylko gdzieś napisano horoskop? Ogólnikowy horoskop, recepta dla wszystkich? Jestem spod znaku bliźniaka, a moja dziewczyna spod ryb i wcale nieodczuwamy aby nas związek był ciężki, wielkich różnic (słowo to z reguły buduje w kontekście horoskopów negatywne odczucia) między nami choć każdy człowiek innym jest. Wydaje mi się że wszystko jest kwestią osobowości, człowieka, dialogu oraz tego czy naprawdę nam zależy. Nigdy nie jest cały czas kolorowo ale od tego mamy rozum żeby nie dawać się w różnych sytuacjach kierować tylko emocjami czy nawet egoizmem. Jeśli wierzyć w horoskopy to nich każda para sama sobie go ułoży - sądze że kryteria szczęśliwych związków będą się zmieniać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bliźniak na 100 Re: Ryby-bliźnięta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.11, 23:35 Witam, Jako bliźniak mam nadzieję zauroczyć wszystkie Panie swoim kwiecistym wstępem i na początek jako dżentelmen całuję dłonię wszystkim dziewczyną. Witam również małe ale jakże zacne grono Panów... oczywiście bliźniaków :D Do rzeczy... Horoskopy, wróżby i itp. powinno się brać z przymróżeniem oka, w większości jest napisane że blizniak-ryba zdecydowanie NIE ale zdaża się że "bardzo duże szanse na udany związek". Udany związek to cięzka praca, oddanie, zrozumienie, szczerość, szacunek, kompromisy, wyrozumiałość, dawanie i wiele by można było jeszcze wymienić i nie ma znaczenia czy to bliźniak-ryba czy inny układ. Ostatnio poznałem świetną dziewczynę (rybę) i wszystko jest cudownie ! Jest wiele takich szczęśliwych par tak samo jak jest wiele par nieszczęśliwych pomimo tego że wszytkie horoskopy wróżą 5 dzieci i miłość do śmierci... a nawet jeszcze dłużej :P Ciekawe jak by tak napisać horoskop dla układu mężczyzna-kobieta ... uuuu ja widzę to tak: Związek ma szansę przetrwać ale nie oszukujmy się, jesteście jakby z różnych planet, różnicie się w każdym aspekcie i paradoksalnie jest to dla was mała bo mała ale szansa na szczęscie :P i na koniec zacytuje z pewnej piosenki "Wszystko trwa dopóki sam tego chcesz" także bliźniaki brać się za myszki swoich rybek a one niech się biorą za to co każdy bliźniak ma pojedyńczego ! Panowie tak dodam jeszcze że każda Pani nie ważne spod jakiego znaku chciałaby być z bliźniakiem bo jesteśmy po prostu najlepsi ; > Pozdrawiam, Bliźniak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rybka Re: Ryby - Bliźnięta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.07, 23:42 Hmmm z ciekawością przeczytałam wypowiedzi na temat takiego zodiakalnego związku:) wiem że wszystko zależy przede wszystkim od charakteru człowieka i nie można wszystkich wrzucać do jednego worka.. ale poznałam jakiś czas temu chłopaka spod znaku bliźniąt (ja jestem ryba) i dosłownie jest taki jak opisują go horoskopy - nic dodać nic ująć.. jest bardzo sympatyczny, miły, cudnie czaruje i wzbudza zachwyt wśród kobiet.. ale kłamie i to bardzo za każdym razem żeby ukryć nawet mało ważną rzecz, no i niestety ale stały w uczuciach to on nie jest – jest okropnym kobieciarzem, co więcej potrzebuje kobiet bo bez nich czuje się jak ryba bez wody, ciągle potrzebuje zmian, żeby coś się działo, zdobywać nowe doświadczenia, nie potrafi usiedzieć w miejscu.. mam z nim mały romans - cały czas twierdził że jest sam mimo że kilka razy wyrwało się że jednak jest jakaś kobieta - nie wiem dlaczego nie mówił prawdy bo mi akurat to nie sprawia różnicy - a niedawno się dowiedziałam że jest zaręczony!!! (mimo że w tym czasie twierdził że sam jest sobie panem i władcą z nikim nie związanym), co więcej nadal spotykał się ze mną (współczuję narzeczonej).. no i a propo ryb to mi właśnie się w bliźniaku spodobało to że jest taki rozrywkowy bo mnie również nudzi rutyna i ciągnie mnie do ludzi z którymi mogę się dobrze bawić (inaczej niż to pisują horoskopy dla rybek).. bliźniak jest do tego doskonały ale do poważnego, stałego życia się nie nadaje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gocha :) :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.07, 09:04 Mam chłopaka z pod bliźniąt i jak narazie jeszcze sie nie pozabijaliśmy.A nawet dobrze sie dogadujemy. Mam też przyjaciółke z pod tego znaku. z nią to już wogóle nie mam żadnych problemów świetnie sie dogadujemy we wszystkim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eloRAP Ryby - Bliźnięta IP: *.warlock.pl 09.04.07, 13:05 Nie zgadzam się kompletnie z tym opisem. W moim przypadku jest dokładnie na odwrót ;p. Pozdro! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Ryby - Bliźnięta IP: *.e-wro.net.pl 21.04.07, 22:14 Znam faceta bliźniaka i jest kompletnym tuptusiem nie mozna do jednego opisu przpasować wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: furczyk Re: Ryby i bliżnięta #@@@@@@ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.07, 12:36 pie..nie kotka za pomocą młotka... wszystko pasuje jeśli sie wie jak do tego podejść i wogóle.. błee (jestem bliźniakiem i wiem coś o tym). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inka Re: Ryby i bliżnięta #@@@@@@ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.07, 15:30 Jestem bliźniaczką. Mój mąż skorpionem. Zakochałam się w rybce (mojej pierwszej miłości). On oczywiście nic o tym nie wie. Po 24 latach ciekawego życia z moim skorpionkiem tęsknię za nudnym, ale ciepłym męzczyzną-rybą. Cholera, czy powinnam do niego zadzwonić i powiedzieć o moim uczuciu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolcia ryby - bliżnieta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.07, 20:59 jestem rybką i mc temu poznałam bliżniaka to jest na 100% przez ten mc wcale sie nie nudziłam, same rozrywki a już chce żebym jechała z nim za granice on ciagle jeżdzi, flirtuje z innymi na każdym kroku..... nie wiem czy to wytrzymam, kłamie też za dużo tych kolegów, jestem spokojna i cierpliwa ale nie wiem czy do tego stopnia....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona Re: ryby - bliżnieta IP: 212.76.37.* 12.09.07, 16:18 czytam wszystkie horoskopy tej wróżki, która je przygotowuje i muszę powiedzieć, że wiele się potwierdza. Mam na myśli własny znak zodiaku, natomiast co do osób mi znajomych też czytam i pasuje mi do nich. Wiadomo, czasem mniej, czasem więcej, ale ogólnie są pewne konkretne szczegóły, które wypisz-wymaluj są z zachowania, życia tej osoby o której znaku czytam. nie znam tej wróżki, która pisze te horoskopy, ale po ich treści i tym, że się sprawdza, twierdzę, że to dobra wróżka. Chętnie bym się do niej wybrała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paulinka-ryby ryby-blixnieta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.07, 17:26 analizując swój przypadek uważam,że te dwa znaki kompletnie do siebie nie pasują. Mój były chłopak-bliźnięta manipulował mną,oszukiwał,okazał się dwulicowy. Osoby z pod tego znaku chyba same nie wiedzą czego chcą. Ryby są idealistami i zrobią dla ukochanej osoby wszystko,co niestety nie przynosi wymiernych skutków. Jednak pomimo wszystko nie chciałabym generalizować,tak naprawdę to czy sie uda zależy od osobowości zainteresowanych i od uczucia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamamaria Re: ryby-blixnieta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.07, 22:13 jestem bliźniakiem bylam z ryba 4,5 roku nie dalismy rady to naprawde zupelnie inne charaktery, inne temperamnety ale milosc byla - szczera, ale widac to nie wszytsko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marzenka Ryby - bliźnięta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.09, 17:43 To fakt, jest pewna trudność w porozumiewaniu się z tym wesołym, beztroskim chłopcem. Ja często milczę a on pyta "O co Ci chodzi?" Dobrze jednak, że zauważyliśmy, z czym mamy problem i po prostu rozmawiamy częściej. Nawet śmiejemy się, że każde ma napisać "instrukcję" dla drugiej strony :) Poza tym znaki są tak dopasowane, że czujemy się razem, jakbyśmy byli sami ze sobą. Kwestia dogadania :> Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eleonora443438 Ryby - bliźnięta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.10, 16:54 hej ! Ja tez jestem zodiakalna rybka i od juz nie pamieatm jak długo jestem po uszy zakochana w blizniaku :) pozdr:* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gocha Re: rybki IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.05.10, 16:08 jestem piekna rybeczka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odrodzonaRybcia Re: rybki IP: *.customers.d1-online.com 25.06.10, 18:33 Drogie Rybki powiem krótko i na temat zakończcie znajomość z Bliźniakiem!To dobry mężczyzna, ale związek strasznie burzliwy i stresujący. Lepiej wcześniej niż tak jak ja przeciągać to ponad 5 lat:) Szału nie ma za to dużo rozczarowań. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odrodzonaRybcia Re: IP: *.customers.d1-online.com 25.06.10, 18:37 Drogie Rybki powiem krótko i na temat zakończcie znajomość z Bliźniakiem!To dobry mężczyzna, ale związek strasznie burzliwy i stresujący. Lepiej wcześniej niż tak jak ja przeciągać to ponad 5 lat:) Szału nie ma za to dużo rozczarowań. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Po rozstaniu z bli Re: IP: *.customers.d1-online.com 26.06.10, 21:03 Mam pytanie czy jest może ktoś kto zakończył związek z Bliźniakiem i jest teraz szczęśliwy w nowym związku? Z jakiego znaku zodiaku jest nowy partner? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: keisha Bzdury IP: *.adsl.inetia.pl 27.06.10, 15:09 Nie wiem w jakim stopniu interesujecie się astrologią. Nie można na podstawie znaku solarnego dyskutować o potencjalnej trwałości związku.Aby to uczynić,należy wykonać horoskop porównawczy a jego prawidłowa,porządna analiza wymaga lat nauki i doświadczenia. Pisanie ogólników typu 'ryby i bliznięta do siebie nie pasują jest kpiną z astrologii a poziom merytoryczny takiej wypowiedzi nie wykracza kącik astrologiczny w prasie brukowej.Nie piszcie więc bzdur jeżeli o czymś nie macie zielonego pojęcia.Od porad tego typu są profesjonalni astrolodzy albo stosowne fora. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aneta Ryby - bliźnięta IP: 77.252.61.* 09.10.10, 18:36 oim zdaniem pasuje...ja ze swoim chlopakiem sie dogadujemy i to bardzo...Bywaja miedzy nami klotnie i to ostre ale nie mozemy zyc bez siebie... Odpowiedz Link Zgłoś
monika0092 Ryby - bliźnięta 20.02.11, 20:06 witam, chcę powiedzieć że to wcale nie jest prawda że osoby z tych dwóch znaków nie pasują do siebie. Ja jestem Rybą a mój chłopak Bliźniakiem znamy się 3 lata a chodzimy 9 miesięcy i jest super. Owszem czasem są sprzeczki ale zaraz potem jest wszystko dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś