Dodaj do ulubionych

RYBY - BLIŹNIĘTA

IP: 194.146.128.* 11.07.05, 13:59
Te znaki nie pasują do siebie w ogole! Porozumienie też raczej nie wchodzi w
gre a poza tym po prostu nie pasuje i juz.
Obserwuj wątek
    • Gość: kamila Re: RYBY - BLIŹNIĘTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 18:23
      to bzdura ja jestem ze swoim chlopakiem od 2 lat. i wszystko gra.
      • Gość: wrozka Re: RYBY - BLIŹNIĘTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 19:41
        bo dopiero po dwoch latach sie zaczyna... koniec
        • Gość: Agusia Re: RYBY - BLIŹNIĘTA IP: *.dc.dc.cox.net 27.08.05, 17:23
          CZesc
          Ja jestem z Blizniakiem juz 8 lat!!! Od 2 miesiecy jestesmy malzenstwem.
          Jestesmy bardzo szczesliwi. Chociaz, to dwa odmienne znaki, wiele nas laczy i
          dlatego nie potrafimy zyc bez siebie:)
        • Gość: iza33 Re: RYBY - BLIŹNIĘTA IP: *.dew.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.05, 21:37
          bliżniaka kochałam ale wytrzymać nie można było pięknie przepraszał i prezenty
          były wypady nie było nudno ale żadnej stabilności w niczym, za mało
          romantyczny,zmienny, szaleniec kłamał jak najęty,taki duży wesoły chłopczyk
          fajny kumpel, ale mąż nie dla mnie ryby,chociaż 3 dekada
      • Gość: Mariusz Re: RYBY - BLIŹNIĘTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 13:45
        Jestem tu chyba jedyny facet, ale aby Was poznać muszę bywać też na takich
        portalach. Byłem bardzo długo żonaty z ryba, niestety nie udało się, potem
        rozwód i trudne chwile. Może są Rybki fajne, moja była zimna i trudna w
        rozmowach. Poznałem potem znowu kobietę Rybę, ta sama sytuacja. Mam pecha do
        dziewczyn z tego znaku, może fatum, może pech. Szukam Wodnika, one są supewr.
        Pozdrawiam Mariusz prestige99@wp.pl
    • aa47 Re: RYBY - BLIŹNIĘTA 12.07.05, 08:03
      zgadzam sie z artykułem ale to nie znaczy że takie związek terzeba odrazu na
      niepowodzeinie skazać. Ja i mój mąż jesteśmy razem juz 3 lata i fakt jest
      czasami bardzo cieżko.. ale myśle że damy rade.
      • blue_me Re: RYBY - BLIŹNIĘTA 12.07.05, 10:10
        u mnie to trwa 2 lata, ale bywa bardzo pod górkę, czasem ciężko wytrzymać

ale wbrew pozorm takich par jest sporo
      • Gość: rybkaII Re: RYBY - BLIŹNIĘTA IP: 195.136.189.* 15.07.05, 07:11
        to kompletna bzdura - jesli chodzi o cechy osobowosciowe to u nas jest
        kompletnie na odwrót- ja ryba nie moge usiedziec w miejscu a moj blizniak woli
        zacisze domowe. razem juz 3,5 roku i jest swietnie!
    • Gość: Monia Re: RYBY - BLIŹNIĘTA IP: 212.160.93.* 25.07.05, 09:13
      Wiecie co, jestem chyba skazana na ten znak.Mam za soba jeden nieudany związek
      z bliźniakiem a teraz jestem z innym.Czasem jest cieżko ale mysle ze to zależy
      od chęci, poświęcenia i osobowości.
      • pelegrino Re: RYBY - BLIŹNIĘTA 25.07.05, 23:59
        Ja z moim bliźniakiem jestem już 10-ty rok :) Wystarczy chcieć.

Rybka
    • Gość: Karola Re: RYBY - BLIŹNIĘTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.05, 18:35
      Ja z moim mężem jesteśmy razem od 7,5 roku. A od 2,5 miesiąca jesteśmy
      małżeństwem. Jest super i świetnie się w razem dogadujemy. Pozdrawiam wszystkie
      ryby będące z bliźniakami.
    • Gość: giaurka Re: RYBY - BLIŹNIĘTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 18:39
      a ja jestem rybką i z moim ukochanym spod znaku blkiźniąt jesteśmy już prawie 5
      lat. troszkę mnie to dziwi ale wydaje mi się że w naszym związku role są
      dokładnie odwrócone niż w podanym horoskopie.ale dogadujemy się bez problemu i
      jest cudowanie... może dlatego nie wierzę w horoskopy...
      pozdrtawiam...giaurka@wp.pl
      • Gość: ggg Re: RYBY - BLIŹNIĘTA IP: *.240.81.adsl.skynet.be 25.08.05, 00:51
        ja z zona-blizniakiem juz 9 rok, jakos dajemy rade mimo ciezkich sytuacji
        zyciowych.jakos trwamy,nie jest tak zle
    • Gość: RYBA-KWIAT Re: RYBY - BLIŹNIĘTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 17:35
      Znam pewnego bliżniaka jest słodki ale nie mozemy być razem nawet przez chwilę
      ponieważ jest...żonaty z inną rybką!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie chce się z nim żenić
      wystarczyłby mi tydzień spędzony gdzieś razem - on i Ja ... oh te marzenia
      które podobno się spełniają...ale nie wiem czy w tym przypadku :( A najgorsze (
      dla mnie najlepsze) to to żę mu się podobam...okazuje to swoją osobą
      i "czynami" problem (i nie problem...)też w tym że ożenił sie z moja siostra
      cioteczną i jest w rodzinie.
    • Gość: Ewa Re: RYBY - BLIŹNIĘTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.05, 15:14
      Rybki i bliznięta to bardzo ciekawy układ. Na pewno ten zwiazek nie bedzie
      należał do nudnych, będzie pełen nowych wyzwań. Jeśli chodzi o komunikacje
      między tymi dwoma znakami to moga wystąpic pewne problemy bo rybka czasami lubi
      pomilczyć a blizniak nieustannie gada i ten jego ciety języczek, który może
      dotkliwie zranić delikatną, wrażliwą i subtelną rybkę. Stabilność też nie jest
      najmocniejszą stroną tego związku ale to zalezy kto co lubi. Bliżniak raczej
      pasuje do rybek z 3 dekady. Pozdrawiam bliżnięta i rybki.
    • Gość: ... Re: RYBY - BLIŹNIĘTA IP: *.aicon.biz 06.09.05, 21:28
      to prawda!! pomimo ze sie bardzo kochalismy roznica charakterow nie powzwolila
      nam przetrwac,choc uczucie jest...
    • edytka262 Re: RYBY - BLIŹNIĘTA 07.09.05, 21:37
      jestem w związku małżeńskim z bliźniakiem - jak narazie jest ok, a jesteśmy ze
      sobą blisko 7 lat. Nie wierzę w te wróżby.
    • Gość: Myszka Re: RYBY - BLIŹNIĘTA IP: *.is.net.pl 19.09.05, 17:26
      Ja jestem z pod znaku Blizniąt miałam męża z pod znaku Wagi,to jest znak który
      najbardziej odpowiadał mojemu znakowi wedłóg astrologów.Moje życie było jednym
      wielkim koszmarem.Teraz jestem od roku z Rybą i to jest człowiek którego
      powinnam spotkać 32 lata temu.Bedąc z takim człowiekiem wogóle nie chce się
      nigdzie wychodzić.Dziekuję Bogu ,że resztę życia spędzę w spokoju i zrozumieniu
      bo wszystko na to wskazuje.Wszystkim życzę udanych zwiazków.
    • Gość: Doro Re: RYBY - BLIŹNIĘTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.05, 20:05
      Ja od 15lat z małą przerwą zakochana jestem w Blizniaku.On mi tłumaczył,że wg
      horoskopów nie pasujemy do siebie,ale tyle nas łaczy,wiecej niz
      dzieli.Uwielbiamy swoje towarzystwo.5lat sie z Nim nie koontaktowałam,on teraz
      stara sie odnowic naszą znajomość.Wasze opinie dodały mi otuchy.Liczy się
      człowiek,a nie znak.
    • Gość: Maja Re: RYBY - BLIŹNIĘTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.05, 20:42
      Ja jestem ze swoim bliźniakiem już ponad 17 lat. Nadal jest cudownie. Życzę
      wszystkim tak udanego związku. To jaki on jest, zależy tylko od nas samych.
      Powodzenia.
    • Gość: słoneczko Re: RYBY - BLIŹNIĘTA IP: 80.51.255.* 13.11.05, 18:05
      JESTEM W ZWIAZKU Z BLIZNIAKIEM JESTESMY PARA OD 10 MISIECY JA MAM 16 LAT ON 19
      CAŁY CZAS SIE KŁÓCIMY CZASAMI NIE MOGE GO ZROZUMIEC,ALE KOCHAM GO I NIE MOGŁA
      BYM ZERWAC Z NIM!!!ALE CZASAMI MAM GO NAPRAWDE DOSC I NIE MOZEMY DOJSC DO
      POROZUMIENIA!!
    • Gość: sylwia Re: RYBY - BLIŹNIĘTA IP: 148.81.188.* 15.11.05, 11:04
      pasują i juz!!!!!!!!!!
    • kasia.szok Re: RYBY - BLIŹNIĘTA 20.11.05, 12:56
      Ja właśnie wchodzę w układ Ryba-Bliźniak i szczerze powiedziawszy mam wiele
      obaw. Czuję, że będzie ciężko, a powyższy horoskop wcale mnie nie pociesza.
      Liczę, że się uda, ale będę musiała byc bardzo cierpliwa i wyrozumiała. No
      zobaczymy..
    • Gość: Majka Re: RYBY - BLIŹNIĘTA IP: *.21.pl / 212.87.240.* 29.11.05, 19:33
      A ja wyszłam za mąż 2 miesiące temu i jestem z Tomkiem bardzo szczęśliwa,
      jeszcze nam się nie zdarzyło, żeby doszło choć do najmniejszej kłótni, ani
      utarczki, jesteśmy zawsze zgodni, bo jesteśmy jedną duszą w dwóch ciałach
    • Gość: oleska Re: RYBY - BLIŹNIĘTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.06, 20:47
      przezyl cudowny rok bez nudy i rutyny z odrobina pieprzu goryczy i miodu i nie
      zaluje :) w gl mierze to zalezy od nas :) ale horoskop tez cos mowi ciekawego ;)
    • aada100 Re: RYBY - BLIŹNIĘTA 01.01.06, 22:49
      Jesteśmy razem 13 lat!!
    • Gość: Rybusia Re: RYBY - BLIŹNIĘTA IP: *.ustron.sdi.tpnet.pl 02.01.06, 01:05
      Jesteśmy małżeństwem 23 lata.Jedno co mogę powiedzieć - nigdy nie było
      nudno.Czasem aż za dużo wrażeń.Gama uczuć też szeroka od zachwytu do chęci
      utopienia w łyżce wody.
    • Gość: EvTi Re: RYBY - BLIŹNIĘTA IP: *.adsl.inetia.pl 05.01.06, 12:36
      Jestem z Bliźniakiem od ponad trzech lat! Nie ukrywam, ze nasz związek to
      ciężka praca, ale to nic w obiczu tego co tak naprawdę do siebie czujemy!
      Kochamy się i już! I żadne znaki zodiaku nas nie rozdzielą! A w sierpniu slub!!!
      I mam nadzieję szczęśliwe życie! Pozdrawiam wszystkie Rybki i Bliźnięta!
    • Gość: ELA2012@INTERIA.PL Re: RYBY - BLIŹNIĘTA IP: 80.51.99.* 11.01.06, 20:07
      Jestem zodjakalną rybą i od trzydziestu lat kocham blizniaka.Życzę każdej
      kobiecie aby była tak kochana.
      Ela
    • Gość: baby_18 Re: RYBY - BLIŹNIĘTA IP: 81.219.215.* 22.01.06, 21:50
      a nie wydaje wam sie ze to zalezy od charakteru?? ja jestem rybka a moj chlopak
      blizniakiem z nikim nie bylam tak szczesliwa:) a co do horoskopu to wcale nie
      jestem domatorka i kocham zabawy i czasem to on prosi zebysmy zostali w domu:)
      pozdrawiam
    • Gość: Zuza Re: RYBY - BLIŹNIĘTA IP: *.udn.pl 06.02.06, 20:32
      Myślę, że to dużo zależy od osoby jaki ma charakter i zainteresowania. Jetsemm
      ze swoim facetem 3,5 roku i jetsem zadowolona z tego zwiąku. To ja wole
      wychodizc z domu, a on jest domatorem, taki potulny kociak, nie trzeba się nim
      opiekowac bo bliżnięta maja ostro charakterki i są bardzo zaradne. Z takim
      facetem naprawde mozna żyć. Bywają ciężkie chwile, ale przeciesz każdy ma wady
      i nie ma związku bez kłótni
    • Gość: Karolcia36 Re: RYBY - BLIŹNIĘTA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.06, 21:54
      Mam chlopaka z pod tego znaku i kochamy sie!!
      • Gość: Asia Re: RYBY - BLIŹNIĘTA IP: *.insight.res.rr.com 09.02.06, 19:15
        rany, moj maz tez jest z pod znaku blizniat (a ja rybki)i czytajac ten horoskop
        malo nie padlam... to w 100% prawda, niestety. oczywiscie kochamy sie, ale nie
        sama miloscia sie zyje. miec chlopaka a meza to zupelnie co innego, zrozumiesz
        to Karolcia jezeli zmieni sie wasz 'status'. taka kombinacja znakow to trudny
        zwiazek...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka