Gość: RYBKA IP: 194.146.128.* 11.07.05, 13:59 Te znaki nie pasują do siebie w ogole! Porozumienie też raczej nie wchodzi w gre a poza tym po prostu nie pasuje i juz. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kamila Re: RYBY - BLIŹNIĘTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 18:23 to bzdura ja jestem ze swoim chlopakiem od 2 lat. i wszystko gra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrozka Re: RYBY - BLIŹNIĘTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 19:41 bo dopiero po dwoch latach sie zaczyna... koniec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agusia Re: RYBY - BLIŹNIĘTA IP: *.dc.dc.cox.net 27.08.05, 17:23 CZesc Ja jestem z Blizniakiem juz 8 lat!!! Od 2 miesiecy jestesmy malzenstwem. Jestesmy bardzo szczesliwi. Chociaz, to dwa odmienne znaki, wiele nas laczy i dlatego nie potrafimy zyc bez siebie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza33 Re: RYBY - BLIŹNIĘTA IP: *.dew.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.05, 21:37 bliżniaka kochałam ale wytrzymać nie można było pięknie przepraszał i prezenty były wypady nie było nudno ale żadnej stabilności w niczym, za mało romantyczny,zmienny, szaleniec kłamał jak najęty,taki duży wesoły chłopczyk fajny kumpel, ale mąż nie dla mnie ryby,chociaż 3 dekada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz Re: RYBY - BLIŹNIĘTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 13:45 Jestem tu chyba jedyny facet, ale aby Was poznać muszę bywać też na takich portalach. Byłem bardzo długo żonaty z ryba, niestety nie udało się, potem rozwód i trudne chwile. Może są Rybki fajne, moja była zimna i trudna w rozmowach. Poznałem potem znowu kobietę Rybę, ta sama sytuacja. Mam pecha do dziewczyn z tego znaku, może fatum, może pech. Szukam Wodnika, one są supewr. Pozdrawiam Mariusz prestige99@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
aa47 Re: RYBY - BLIŹNIĘTA 12.07.05, 08:03 zgadzam sie z artykułem ale to nie znaczy że takie związek terzeba odrazu na niepowodzeinie skazać. Ja i mój mąż jesteśmy razem juz 3 lata i fakt jest czasami bardzo cieżko.. ale myśle że damy rade. Odpowiedz Link Zgłoś
blue_me Re: RYBY - BLIŹNIĘTA 12.07.05, 10:10 u mnie to trwa 2 lata, ale bywa bardzo pod górkę, czasem ciężko wytrzymać ale wbrew pozorm takich par jest sporo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rybkaII Re: RYBY - BLIŹNIĘTA IP: 195.136.189.* 15.07.05, 07:11 to kompletna bzdura - jesli chodzi o cechy osobowosciowe to u nas jest kompletnie na odwrót- ja ryba nie moge usiedziec w miejscu a moj blizniak woli zacisze domowe. razem juz 3,5 roku i jest swietnie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monia Re: RYBY - BLIŹNIĘTA IP: 212.160.93.* 25.07.05, 09:13 Wiecie co, jestem chyba skazana na ten znak.Mam za soba jeden nieudany związek z bliźniakiem a teraz jestem z innym.Czasem jest cieżko ale mysle ze to zależy od chęci, poświęcenia i osobowości. Odpowiedz Link Zgłoś
pelegrino Re: RYBY - BLIŹNIĘTA 25.07.05, 23:59 Ja z moim bliźniakiem jestem już 10-ty rok :) Wystarczy chcieć. Rybka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karola Re: RYBY - BLIŹNIĘTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.05, 18:35 Ja z moim mężem jesteśmy razem od 7,5 roku. A od 2,5 miesiąca jesteśmy małżeństwem. Jest super i świetnie się w razem dogadujemy. Pozdrawiam wszystkie ryby będące z bliźniakami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giaurka Re: RYBY - BLIŹNIĘTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 18:39 a ja jestem rybką i z moim ukochanym spod znaku blkiźniąt jesteśmy już prawie 5 lat. troszkę mnie to dziwi ale wydaje mi się że w naszym związku role są dokładnie odwrócone niż w podanym horoskopie.ale dogadujemy się bez problemu i jest cudowanie... może dlatego nie wierzę w horoskopy... pozdrtawiam...giaurka@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ggg Re: RYBY - BLIŹNIĘTA IP: *.240.81.adsl.skynet.be 25.08.05, 00:51 ja z zona-blizniakiem juz 9 rok, jakos dajemy rade mimo ciezkich sytuacji zyciowych.jakos trwamy,nie jest tak zle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RYBA-KWIAT Re: RYBY - BLIŹNIĘTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 17:35 Znam pewnego bliżniaka jest słodki ale nie mozemy być razem nawet przez chwilę ponieważ jest...żonaty z inną rybką!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie chce się z nim żenić wystarczyłby mi tydzień spędzony gdzieś razem - on i Ja ... oh te marzenia które podobno się spełniają...ale nie wiem czy w tym przypadku :( A najgorsze ( dla mnie najlepsze) to to żę mu się podobam...okazuje to swoją osobą i "czynami" problem (i nie problem...)też w tym że ożenił sie z moja siostra cioteczną i jest w rodzinie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: RYBY - BLIŹNIĘTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.05, 15:14 Rybki i bliznięta to bardzo ciekawy układ. Na pewno ten zwiazek nie bedzie należał do nudnych, będzie pełen nowych wyzwań. Jeśli chodzi o komunikacje między tymi dwoma znakami to moga wystąpic pewne problemy bo rybka czasami lubi pomilczyć a blizniak nieustannie gada i ten jego ciety języczek, który może dotkliwie zranić delikatną, wrażliwą i subtelną rybkę. Stabilność też nie jest najmocniejszą stroną tego związku ale to zalezy kto co lubi. Bliżniak raczej pasuje do rybek z 3 dekady. Pozdrawiam bliżnięta i rybki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: RYBY - BLIŹNIĘTA IP: *.aicon.biz 06.09.05, 21:28 to prawda!! pomimo ze sie bardzo kochalismy roznica charakterow nie powzwolila nam przetrwac,choc uczucie jest... Odpowiedz Link Zgłoś
edytka262 Re: RYBY - BLIŹNIĘTA 07.09.05, 21:37 jestem w związku małżeńskim z bliźniakiem - jak narazie jest ok, a jesteśmy ze sobą blisko 7 lat. Nie wierzę w te wróżby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Myszka Re: RYBY - BLIŹNIĘTA IP: *.is.net.pl 19.09.05, 17:26 Ja jestem z pod znaku Blizniąt miałam męża z pod znaku Wagi,to jest znak który najbardziej odpowiadał mojemu znakowi wedłóg astrologów.Moje życie było jednym wielkim koszmarem.Teraz jestem od roku z Rybą i to jest człowiek którego powinnam spotkać 32 lata temu.Bedąc z takim człowiekiem wogóle nie chce się nigdzie wychodzić.Dziekuję Bogu ,że resztę życia spędzę w spokoju i zrozumieniu bo wszystko na to wskazuje.Wszystkim życzę udanych zwiazków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doro Re: RYBY - BLIŹNIĘTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.05, 20:05 Ja od 15lat z małą przerwą zakochana jestem w Blizniaku.On mi tłumaczył,że wg horoskopów nie pasujemy do siebie,ale tyle nas łaczy,wiecej niz dzieli.Uwielbiamy swoje towarzystwo.5lat sie z Nim nie koontaktowałam,on teraz stara sie odnowic naszą znajomość.Wasze opinie dodały mi otuchy.Liczy się człowiek,a nie znak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maja Re: RYBY - BLIŹNIĘTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.05, 20:42 Ja jestem ze swoim bliźniakiem już ponad 17 lat. Nadal jest cudownie. Życzę wszystkim tak udanego związku. To jaki on jest, zależy tylko od nas samych. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: słoneczko Re: RYBY - BLIŹNIĘTA IP: 80.51.255.* 13.11.05, 18:05 JESTEM W ZWIAZKU Z BLIZNIAKIEM JESTESMY PARA OD 10 MISIECY JA MAM 16 LAT ON 19 CAŁY CZAS SIE KŁÓCIMY CZASAMI NIE MOGE GO ZROZUMIEC,ALE KOCHAM GO I NIE MOGŁA BYM ZERWAC Z NIM!!!ALE CZASAMI MAM GO NAPRAWDE DOSC I NIE MOZEMY DOJSC DO POROZUMIENIA!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia Re: RYBY - BLIŹNIĘTA IP: 148.81.188.* 15.11.05, 11:04 pasują i juz!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kasia.szok Re: RYBY - BLIŹNIĘTA 20.11.05, 12:56 Ja właśnie wchodzę w układ Ryba-Bliźniak i szczerze powiedziawszy mam wiele obaw. Czuję, że będzie ciężko, a powyższy horoskop wcale mnie nie pociesza. Liczę, że się uda, ale będę musiała byc bardzo cierpliwa i wyrozumiała. No zobaczymy.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majka Re: RYBY - BLIŹNIĘTA IP: *.21.pl / 212.87.240.* 29.11.05, 19:33 A ja wyszłam za mąż 2 miesiące temu i jestem z Tomkiem bardzo szczęśliwa, jeszcze nam się nie zdarzyło, żeby doszło choć do najmniejszej kłótni, ani utarczki, jesteśmy zawsze zgodni, bo jesteśmy jedną duszą w dwóch ciałach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oleska Re: RYBY - BLIŹNIĘTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.06, 20:47 przezyl cudowny rok bez nudy i rutyny z odrobina pieprzu goryczy i miodu i nie zaluje :) w gl mierze to zalezy od nas :) ale horoskop tez cos mowi ciekawego ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rybusia Re: RYBY - BLIŹNIĘTA IP: *.ustron.sdi.tpnet.pl 02.01.06, 01:05 Jesteśmy małżeństwem 23 lata.Jedno co mogę powiedzieć - nigdy nie było nudno.Czasem aż za dużo wrażeń.Gama uczuć też szeroka od zachwytu do chęci utopienia w łyżce wody. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EvTi Re: RYBY - BLIŹNIĘTA IP: *.adsl.inetia.pl 05.01.06, 12:36 Jestem z Bliźniakiem od ponad trzech lat! Nie ukrywam, ze nasz związek to ciężka praca, ale to nic w obiczu tego co tak naprawdę do siebie czujemy! Kochamy się i już! I żadne znaki zodiaku nas nie rozdzielą! A w sierpniu slub!!! I mam nadzieję szczęśliwe życie! Pozdrawiam wszystkie Rybki i Bliźnięta! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ELA2012@INTERIA.PL Re: RYBY - BLIŹNIĘTA IP: 80.51.99.* 11.01.06, 20:07 Jestem zodjakalną rybą i od trzydziestu lat kocham blizniaka.Życzę każdej kobiecie aby była tak kochana. Ela Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baby_18 Re: RYBY - BLIŹNIĘTA IP: 81.219.215.* 22.01.06, 21:50 a nie wydaje wam sie ze to zalezy od charakteru?? ja jestem rybka a moj chlopak blizniakiem z nikim nie bylam tak szczesliwa:) a co do horoskopu to wcale nie jestem domatorka i kocham zabawy i czasem to on prosi zebysmy zostali w domu:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuza Re: RYBY - BLIŹNIĘTA IP: *.udn.pl 06.02.06, 20:32 Myślę, że to dużo zależy od osoby jaki ma charakter i zainteresowania. Jetsemm ze swoim facetem 3,5 roku i jetsem zadowolona z tego zwiąku. To ja wole wychodizc z domu, a on jest domatorem, taki potulny kociak, nie trzeba się nim opiekowac bo bliżnięta maja ostro charakterki i są bardzo zaradne. Z takim facetem naprawde mozna żyć. Bywają ciężkie chwile, ale przeciesz każdy ma wady i nie ma związku bez kłótni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolcia36 Re: RYBY - BLIŹNIĘTA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.06, 21:54 Mam chlopaka z pod tego znaku i kochamy sie!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: RYBY - BLIŹNIĘTA IP: *.insight.res.rr.com 09.02.06, 19:15 rany, moj maz tez jest z pod znaku blizniat (a ja rybki)i czytajac ten horoskop malo nie padlam... to w 100% prawda, niestety. oczywiscie kochamy sie, ale nie sama miloscia sie zyje. miec chlopaka a meza to zupelnie co innego, zrozumiesz to Karolcia jezeli zmieni sie wasz 'status'. taka kombinacja znakow to trudny zwiazek... Odpowiedz Link Zgłoś