Gość: justyna IP: *.pl / *.smsnet.pl 11.07.05, 22:59 wszystko to prawda, sypialnia rewelka, w onflktach wychodzi moja "lwia"wladczosc, a meza chec poczucia wiekszej swobody i wolnosci, oboje optymisci, lubiacy sie wyglupiac, temperamenty podobne Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: asi9a Re: LEW - STRZELEC IP: *.smstv.pl / *.smstv.pl 14.07.05, 20:47 ja jestem lwica a moj chlopak strzelcem i jest cudownie :) jestesmy juz1,5 roku ze soba i jeszcze sie nie poklucilismy:) to udane polaczenie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIOLA Re: LEW - STRZELEC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.05, 15:49 FAKTYCZNIE. NIESAMOWITY UKŁAD. DWIE SILNE OSOBOWOŚCI. CIĄGLE OGIEŃ I JESZCZE RAZ OGIEŃ. SWIETNIE CZUJĄ SIĘ ZE SOBĄ W ŁÓŻKU, JAKBY BYLI DLA SIEBIE STWORZENI. JEDNAK TAK SILNE OSOBOWOŚCI MOGA SIĘ NAWZAJEM NISZCZYĆ...NIESTETY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sami sobie Re: LEW - STRZELEC IP: *.chello.pl 26.11.05, 12:47 to połączenie to tragedia - Lew zje strzelca lub strzelec zastrzeli lwa - odradzam fajnie jest przez chwilę. Przelotny romans 100% satysfakcji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m lew-strzelec IP: *.sgh.waw.pl / *.sgh.waw.pl 24.04.06, 11:14 Ja tez jestem lwica a moj chlopak strzelcem. Na razie jest cudownie, mam nadzieje ze tak juz zostanie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elektra24 Re: LEW - STRZELEC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.05, 23:23 No w moim przypadku nie wyszło. Jestem zodiakalną lwicą a on strzelec wiec na początku to super było ohh i ahh, dogadaywaliśmy sie extra i wogóle ... ale potem to juz ostro było. Starliśmy sie raz i było po wszystkim, ani jedno ani drugie nie chciało ustapic tylko postawic na swoim wiec efekt tego był fłasnie taki ... ehhh ... troche szkoda, no ale juz nie cofnę sie z wczasie i tego nie zmienię co było. Chyba przy tak silnych osobowościach i ostrym temperamęcie trzeba nauczyc sie iść na spore kompromisy, no ale to tylko moje skromne zdanie.;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej Re: LEW - STRZELEC IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.08.05, 23:29 masz racje tak własnie bylo i w moim przypadku, po 25 latach sie rozstaliśmy, choc na poczatku było echhhhhhhh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olcia Re: LEW - STRZELEC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.05, 20:59 fakt dziękuje za stworzenie tej strony to prawda.są małe nie porozumienie ale on jako strzelec podtrzymuje mnie na duchu to się sprawdza.i tak się składa że moje lwie przeczucie karze mi myśleć że będzie jeszcze lepiej. podpisano: olusia z gorzowa wlkp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: envi Re: LEW - STRZELEC IP: *.info 22.08.05, 20:18 ja to strzelec on to lew, awantury sa jak megaburza z piorunami!!!!w lozku jest niesamowicie, ciekawe kiedy sie wypalimy ta hustawka????:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadowolona Re: LEW - STRZELEC IP: 1.3.* / *.proxy.aol.com 24.08.05, 23:31 Ja jestem Strzelec a on Lew.Bardzo pasujemy do siebie pod kazdym wzgledem,zgoda na kazdym kroku,oboje jestesmy wladcami,ale w granicach rozsadku.Kochamy sie bardzo juz 15 lat,lubimy zycie towarzyskie,w pracy jestesmy na kierowniczych stanowiskach oboje.W lozku swietnie i chyba lepiej juz nie bedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolinka Re: LEW - STRZELEC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 08:39 ojj tak...prawda...kocham mojego Piotrusia, a strzelec jest mi pisany wg wszystkich horoskopow...mam nadzieje ze stworzymy doskonałą parę <marzyciel>...:* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwa Re: LEW - STRZELEC IP: *.mofnet.gov.pl 29.09.05, 07:29 ja również jestem lwicą i lubię mojego strzelca. Jesteśmy małżeństwem od dwóch lat, oboje lubimy postawić na swoim, ale jesteśmy tak silnie związani ze sobą, że nie wyobrażamy sobie życia oddzielnie. Te silne temperamenty nas przyciągają, monotonia chyba nas by zniechęciła. Mamy córeczkę i jest bardzo dobrym i kochającym ojcem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kotek Re: LEW - STRZELEC IP: 87.207.102.* 08.01.06, 00:45 Ja-Strzelec, on-Lew a nasze dziecko-Wodnik:)Jesteśmy ze sobą od 10 lat, od 4 i pół jesteśmy małzeństwem i z roku na rok jest lepiej i lepiej!(tak jak z winem:))Nie znam lepszego, zaradniejszego (bo i ugotuje, i naprawi, i remont zrobi, dzieckiem zajmuje się jak doświadczona matka;)), dowcipniejszego i troskliwszego faceta. Ale ważne są bardzo ascendenty, bez nich to wrzucane wsystkich do jednego kotła-tak jakby wszystkie Strzelce były takie same:) Mogą mieć pewne wspólne cechy, a i to nie zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: LEW - STRZELEC IP: *.netis.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.06, 16:10 no ja tez to powierdzam sama prawda:) Odpowiedz Link Zgłoś
basia013 Re: LEW - STRZELEC 28.01.06, 18:57 ja strzelec-on lew.... jest ok.w łóżku 10 na 10 !!i ciągle interesująco i zaskakująco w życiu też jest ok - on optymista i troche władczy ale się rónowazymy,moje zdanie jest równie ważne jesteśmy 8 lat razem z czego 2 małżeństwem SUPERRR Odpowiedz Link Zgłoś
tomonostromo Re: Lew - Strzelec 20.04.06, 15:54 ja-Lew,ona-Strzelec 3 lata razem i wszystko cudownie sie uklada:)bywaja konflikty ale jeszcze tego samego dnia przeistaczja sie w plomienna lozkowa przygode:)w łóżku...hmmnm...powiem szczerze:nigdy nie dogadywalem sie tak idealnie z zadna kobieta:)jest BOSKO:)wsparcie jakie dajemy sobie nawzajem jest niezastapione.zawsze znajdziemy czas na swoje troski i wysluchanie tego co nas trapi zeby dobrze doradzic:)jestem mlody i mimo to niedawno stwierdziłem, że jesteśmy jak dwie idealne połówki i wiem,że to ta jedyna(ona tez to wie;)).Kocham ja mocno!!! ALE!!!ale mozna dyskutowac czy to dobre zodiakalne połączenie, czy tez skonczy sie fiaskiem.trzeba pamietac o sobie i caly czas podsycac plomien ktory kiedys zaplonal.milosc nie jest latwa i czasem trzeba cos poświecic, ale w perspektywie pieknej wspolnej przyszlosci chyba warto, prawda?nie wolno osiasc na laurach bo wtedy nawet najwspanialszy zwiazek rozleci sie jak domek z kart i zniknie rozdmuchany przez wiatr wzajemnych oskarzen. POZDRAWIAM WSZYSTKIE ZAKOCHANE LWY+STRZELCE:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asica Re: lew-strzelec IP: *.sdl.vectranet.pl 05.06.06, 13:26 i tu sie zgadzam sypialnia super, a jesli chodzi o codzienność to jego poczucie swobody i moja chęć posiadania prowadzą do spięć i to czasem ostrych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sx Re: lew-strzelec IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.06, 18:26 To nie jest dobry związek, a z tym łóżkiej to przesada, raczej obraz nerwicy a nie jakiegoś seksu.Moim zdaniem nie jest to układ dobry i trwały. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona strzelec Re: lew-strzelec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.07, 13:50 mialam w swoim zyciu wielu facetow ale tylko z lwami nigdy nie moglam dojsc do porozumienia mialam 4 facetow z tego znaku i 4 porazki, zastanawiam sie jak to mozliwe ze az tak zle trafialam. Specjalnie odnalazlam ten uklad aby poczytac zdania innych i widze ze powinnismy swietnie funkcjonowac a ja z zadnym innym znakiem nie mialam tak fatalnych relacji...dziwne...bardzo dziwne...chyba odpuszcze sobie juz dla zasady ten znak zodiaku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lalka Re: lew-strzelec IP: 213.25.16.* 27.07.11, 18:54 Ja jestem lwicą, on strzelcem. Powiem tylko, że to jest zajebiste połaczenie, ale.... do czasu, tak silne temperamenty się przyciągają na samym początku, pózniej jest coraz gorzej. Strzelec, lubi czystość idealną, ale jak ktoś posprząta za niego, lubi swobodę i wolność której lwica nie będzie w związku tolerować. Poza tym ani ja ani on kompromisu nie uznaje, hmm tzn tu akurat się przyznam lwica nie lubi kompromisu, lubi jak jest zawsze na jej. Fakt, ale ja mam świadomość swoich wad, mimo to uważam że lwy są wartościowymi ludźmi, strzelec, jest na początku zakochany, później szuka kolejnej ofiary do ustrzelenia, taka prawda. A lwica jak się zakocha to na amen, i po co mi to było? nigdy w życiu żadnych strzelców, mam w nosie że jest tak samo władczy jak ja, ale ja umiem kochać, do grobowej dechy, potrafię się zmienić dla ukochanej osoby, mam spore pokłady empatii i wogóle jestem warta zachodu, strzelce natomiast takich tylko udają, bo tak naprawdę nie potrafią kochać, iść na kompromis, wogóle są pruderyjne, zadufane w sobie i tylko udają dobrych ludzi, lew może jest choleryczny, ale jest przede wszystkim dobrym człowiekiem........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja strzelec on lew Lew - strzelec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.08, 12:26 Pierwszy związek. Pierwszy z lwem. Nigdy nie było lepiej pod każdym względem. Odpowiedz Link Zgłoś