Dodaj do ulubionych

STRZELEC - RAK

• Gość: Ewelinka Strzelec - rak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.09, 10:02
      Powiem tak. Ja jestem strzelec moj facet Rak. razem jestesmy 5 lat.i
      to co tutaj piszą i W KAZDYM HOROSKOPIE SPRAWDZAAA SIE JAK NIC.
      Przez 2 pierwsze lata nie bylo widac tych zgrzytów natomiast im
      dalej tym gorzej, strzelce potrzebują wolności, swobody i
      wyruzomialosci a raki ograniczają wszytko. znam jeszcze 3 pary z
      tych znakow i TAK SAMO. Poprostu porazka. Ten zwiazek skazany jest
      na niepowiodzniie, a szkoda bo naprawde go kocham ale, roznice nas
      zniszczą...
    • Gość: Sandra Strzelec - rak IP: 188.33.50.* 25.10.09, 14:40
      Jestem kobietą rakiem. Strzelce faktycznie mnie onieśmielają swoją
      prostolinijnością. Ale też bardzo pociągają. Co do seksu ( to dla
      wszystkich Panów strzelców którym podobaja się kobiety- raki) to też
      go lubię ale potrzebuje troche romanantyzmu i wszystko będzie OKAY.
      Generalnie strzelce są interesujące ale chyba trochę pozoranci.
    • Gość: Ona Strzelec - rak IP: *.sgyl.cable.virginmedia.com 06.03.10, 12:28
      ja jestem rakiem a moj byly partner byl strzelcem...niestety nie udalo sie...bylismy ze soba 2 lata....mieszkalismy razem 1.5 roku...ale faktycznie...on ciagle czegos nowego szukal..ciagle zmienial zdanie..bardzo niespokojne usposobienie.. ja natomiast chcialam pewnej stabilnosci i przewidywalnosci w zwiazku...
      niewzwykla namietnosc miedzy rakiem i strzelcem, zdecydowanie dobrzy przyjaciele ale jesli chodzi o partnerstwo to chyba male sznse na sukces.
    • Gość: damianL Strzelec - rak IP: 178.56.61.* 26.05.10, 22:15
      (jestem rakiem) macie racje cholera jasna. ale co do klotni sie nie
      zgodze
    • Gość: PANI STRZELEC Strzelec - rak IP: 89.204.153.* 24.06.10, 19:30
      Raku, nie podrywaj strzelca :D Nie podołasz mu w łóżku. Jestem Panią strzelec i wkurzają mnie raki, które do mnie startują.
    • Gość: 1974 Strzelec-największy kłamca w całym zodiaku IP: *.centertel.pl 25.06.10, 13:15
      Nikt tak nie potrafi kłamać, nikt chyba nie jest tak fałszywy , jak właśnie
      Strzelec! Kto zna ludzi(szczególnie facetów) spod tego znaku, wie jak potrafią
      ściemniać! Owszem są radośni, towarzyscy, pomocni ale są raczej niewierni, to
      babiarze, w życiu interesuje ich tylko dobra zabawa...1-a kobieta? nie dla
      Strzelca! On uwielbia towarzystwo kobiet, czuje się wtedy taki
      dowartościowany... I jeszcze jedno- to największy pepla i manipulant! Nie
      radzę się takiemu zwierzać ;)
      • Gość: Mija Re: Strzelec-największy kłamca w całym zodiaku IP: *.chello.pl 25.06.10, 13:19
        Widzisz, a ja mam takie zdanie o facetach rakach. Od siebie
        dopowiem - parszywy znak, zakłamany zdrajca, która nie ma serca,
        ooo!:-)
        • Gość: 1974 Re: Strzelec-największy kłamca w całym zodiaku IP: *.centertel.pl 25.06.10, 15:21
          zgadzam się , Rak tylko z pozoru jest cichy, delikatny, romantyczny
          ....blablabla a tak naprawdę, to kochliwy, zakłamany babiarz, potrafi być bardzo
          wredny i to największy maminsynek w całym zodiaku ! ;) My tak sobie tutaj
          narzekamy na Raki i Strzelce, a tak naprawdę, który facet jest wierny? :(
          Wracając jednak do Strzelca- dobry byłby z niego tata, kocha dzieci....ale na
          męża nie polecam, chyba,że któraś luźno podchodzi do związku ,tak jak facet
          Łucznik ;)
    • canisja Strzelec - rak 10.08.10, 22:28
      a ja wbrew horoskopom wierze ze moja kruszynka ktora jest raczkiem jest
      rekawiczka do mojej pary
    • Gość: ona Strzelec - rak IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.10.10, 03:07
      niestety prawda..........
    • Gość: Kasiolda Strzelec - rak IP: *.146.30.244.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 23.07.11, 12:24
      Nie wierzcie horoskopom!!! Póki nie spróbujecie sami, nie przekonacie się, czy dacie sobie wspólnie radę w życiu. Urodziłam się na początku grudnia, a mój Ukochany jest rakiem. Doskonale się uzupełniamy, pokonujemy trudności i wiem, że nikt mi nie da takiego szczęścia, jak on :*
    • Gość: piast921 Strzelec - rak IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 26.07.11, 12:49
      Z moim strzelcem byliśmy przez kilka lat parą, jednakże pomimo iż mogłoby się wydawać z boku że nie możemy być parą (mój Piotr lubił chodzić własnymi drogami)- nie mogliśmy żyć bez siebie, rozstawaliśmy się kilka razy. Często czytam na że Rak i Strzelec to porażka, ale zwróćcie uwagę że nie na wszystkich stronach tak podają i w to chcę wierzyć. Pozdrawiam wszystkie związki Rak - Strzelec
      formlinkus.com/news0042.php
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka