Gość: jajkoo NIEPRAWDA!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.05, 18:55 to co jest napisane w tym horoskopie w moim przypadku w 100% MIJA SIE Z PRAWDĄ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia :) IP: *.aonet.pl / *.aonet.pl 03.04.06, 21:23 W moim też nie, wniosek: nie warto wierzyć w ogólnikowe horoskopy :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ~strzelec Re: STRZELEC - RAK IP: *.dip0.t-ipconnect.de 24.08.05, 19:22 100% prawdy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justyna Re: :( IP: *.compower.pl 14.11.06, 11:11 Coś jednak w tym musi być bo ja również się z tym zgadzam.. niestety :( Odpowiedz Link Zgłoś
xxxmarioxxx Re: STRZELEC - RAK 06.10.05, 15:08 Mam wiele wspólnego z strzelcem i nie zamierzam sie podac, różne sa horoskopy a pozatym moj strzelec mnie potrzebóje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANONIM Re: STRZELEC - RAK IP: *.lubawka.net 23.10.05, 15:35 co to ma być ?????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie rozumniem ja nie pasuje do raka???????? to skandal !!!! to najwieksza bujda jakom w życiu słyszałem/am............ ii W DUPE SE TO WSADŹCIE NARA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katik Re: STRZELEC - RAK IP: *.server.ntli.net 24.10.05, 01:17 od dwoch lat z rakiem...nie ma problemow...moje kochaniutkie malenstwo...nieprawda ze nie pasuja...zalezy od charakteru i wychowania a nie od znaku zodiaku :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emmi2411 Re: STRZELEC - RAK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.05, 15:59 nio ładnie a ja ide na pierwsza randke...hihihih...ale sie ciesze.... zreszta tak spokojna osoba potrzebna mi jest w zyciu....pozdrawiam>P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MONIKA Re: STRZELEC - RAK IP: *.75.51.107.mielec51.tnp.pl 27.11.05, 20:01 ja tez sie z tym nie zgadzam. moj partner jest rakiem a ja strzelcem i bardzo sie kochamy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ich nana IP: *.pools.arcor-ip.net 16.11.06, 17:59 das ist langweilig zzzzzzzzzzzzz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: strzelczyni Re: STRZELEC - RAK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.05, 19:00 niestety smutna prawda o moim zwiazku jest własnie taka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lidka Re: STRZELEC - RAK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.12.05, 19:23 samo życie, wszystko sie zgadza!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pani strzelec Re: STRZELEC - RAK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.05, 01:25 3 lata cudownego momentami i magicznego zwiazku, ale to co tu jst napisane to smutna prawda,szkoda... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aska Re: STRZELEC - RAK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.06, 18:41 Zgadza sie :)) to absolutna prawda ! cholera i po takich textach zaczynam wierzyć w te wszystkie horoskopy i inne cuda. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :P Re: STRZELEC - RAK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.06, 12:24 Sama Prawda...! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romanticM Re: STRZELEC - RAK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.06, 21:16 tutaj ten horoskop zgodzil sie na 95%.az jestem zaskoczona jak wyraziscie czulam to wszystko co napisano o Byku. Odpowiedz Link Zgłoś
misiekend Strzelec - Rak 27.02.06, 00:29 Czy wy musicie pisac prawde, skad ja wiem teraz czy uda mi sie zycie z moja ukochana jak wszsytko sie zgadza ????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: strzelec Re: Strzelec - Rak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.09, 10:57 Jest w tym niestety duzo prawdy...Byc może zbieg okolicznosci?Nie wiem.Ja jestem panią strzelec a mój mąż panem rakiem.Jest zazdrosny i zaborczy,uwielbia spokój i jest domatorem.Nie uznaje zwariowanych i spontanicznych pomysłów i mogłabym wręcz napisac że jest dla mnie nudny.Dla niektórych przykład dobrego męża.Ja potzrebuję niezależnosc,odrobiny swobody i trochę szaleństwa.I nie mam tu na myśli seksu grupowego czy randki z nieznajomym.Chodzi mi tylko o to żeby czasem trochę odbiec od reguł,sprawic sobie radosc,móc rozwijac swoje pasje i zainteresowania.Nasze małżeństwo powoli wykrusza się przez to ale na myśl że w końcu będę mogła robic to na co tylko mam ochotę odzyskuję mój optymizm.Bo przy moim panu raku duuużo go straciłam.Takie podsumowanie związku pani strzelec z panem rakiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: _Leniwiec Re: StrzeRak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.06, 11:37 Większość z tego co tu napisano jest prawdą, ale Kocham swoją Strzałkę i będę się starał utrzymać naszą "raczkującą" znajomość. J.Ch. z Dro... jest tylko jeden taki strzelec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nemeziss strzelec-rak IP: *.zar.vectranet.pl / 80.51.235.* 14.06.06, 14:27 e tam ja ze swoim raczkiem jestem 2 lata choc fakt kłutnie o drobiazgi sie zdażają :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia25 Strzelec - Rak IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.09.06, 22:40 nie zgadzam sie!!moj raczek jest cudny:)i za to go kocham i za jego serduszko takie cieple:)pozdro dla wszystkich:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa strzelec-rak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.07, 01:12 zgadzam się z tym co pisze o parze strzelca i raka na podstawie osobistego doświadczenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja strzelec - rak IP: *.rybnet.pl 15.05.07, 22:36 co za bzdura ja jestem rakiem a moj facet strzelcem i jest nam ze soba idealnie. mamy ze sobą masakrycznie duzo wspolnego i nikt nikogo nie ogranicza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nika Strzelec - rak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.07, 17:00 Tak zgadza się. Moje 8 letnie małżeństwo to jedna wielka pomyłka. Zycie z rakiem jest dla mnie męczarnią, udręką itd. Szkoda że tak pożno przejrzałam na oczy. Przestrzegam wszystkie dziewczyny- strzelce. Strzeżcie się raków. Wiem że was pociągają ale szczęścia wam nie dadzą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julka srzelec rak IP: *.adsl.inetia.pl 13.11.07, 19:23 ej no to sa jakies zarty ja jestem strzelec i to prawda (tam na gorze) o mnie ale moj chlopak to rak i jest tak odwazny i taki ruchliwy ze asz och ......bezens o raku a jest nam bardzo dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
promyykk strzelec-rak 15.11.07, 23:05 A mnie wbrew temu co piszą pociaga Strzelec (jestem rakiem) moze podpowiecie mi jak go bardziej zdobyć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oza Re: strzelec-rak IP: *.sgyl.cable.virginmedia.com 06.03.10, 12:32 lepiej sie powstrzymaj...mnie tez strzelec pociagal...bardzo...oni sa tym czym my nie jestesmy i to jest pociagajace...ale zwiazku z tego nie bedzie.... Odpowiedz Link Zgłoś
diafanta Re: strzelec-rak 04.01.18, 16:35 Ja jako kobieta Rak wolę jak związek jest oparty o przeciwieństwach, dopełniamy się. Z mężczyzną podobnym do mnie w końcu nudziłabym się. Rozumiem to, wiec mojemu Strzelcowi daję wolność, ale on sam wraca w moje ramiona :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;] frajerzy IP: *.jgora.dialog.net.pl 14.12.07, 20:39 gó.. prawda.. dałny ;/ wcale nie,. bo zazwyczaj oboje sie swietnie dogadują, maja bardzo podobne charaktery, ale Rak wooli cos bez zobowiązan, nie lubi sie przywiazywac, a strzelec poszukuje prawdziwej milosci ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: strzelec rak - to najbardziej obludny znak - udaje dobrego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.07, 17:42 i biednego , wspolczujacego, w rzeczywistosci , falszywy, egoista, i dziewkarz , paskdny znak zoodiaku wogole do strzelaca nie pasuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martynika Re: rak - to najbardziej obludny znak - udaje dob IP: 109.243.73.* 15.02.10, 14:36 Wkurza mnie, że ktoś ocenia w ten sposób- uogólniając. Nie mówię, że raki są święte. Ale strzelcom też daleko do ideału- oj bardzo daleko! Skoro wwyzywa się raki od dziwkarzy i obłudników, to powiem, że faceci strzelce jakich znałam to nieroby, pijaki, hipokryci i jedyne za co cenią kobiety to szybki- bez zahamowań seks. Do tego odnoszą się wręcz z bałwochwalczym uwielbieniem do silniejszych od siebie i czesto wyręczają się innymi udając zmęczonych i przepracowanych, i wdzięcząć się ( nie przeczę że to potrafią). Lubią cudze rzeczy i cudze pieniądze. Kobiety strzelce, które znałam to cwaniary i donosicielki, snobki, wchodzące w tyłek ludziom na stanowisku, które bezwstydnie poruszają tematy seksu przy małych zawstydzonych dzieciach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martika Re: rak - to najbardziej obludny znak - udaje dob IP: 109.243.73.* 15.02.10, 14:48 Właśnie strzelce to obłudnicy ( w sprawach seksu jedynie nie ale co do reszty są obłudni) ale rozchichotane. Dlatego im uchodzi na sucho ta obłuda. Wszem i wobec trąbią jacy są uczciwi ale mało łeb im się za babami nie urwie.Poza tym często robią co innego i mówią co innego. Odpowiedz Link Zgłoś
annajl Re: rak - to najbardziej obludny znak - udaje dob 23.07.11, 23:31 tak tak popieram/ bardzo dobrze wychodzi im wycofywanie się /moze to ich kompleksy! Odpowiedz Link Zgłoś
annajl Re: rak - to najbardziej obludny znak - udaje dob 23.07.11, 23:33 Gość portalu: strzelec napisał(a): > i biednego , wspolczujacego, w rzeczywistosci , falszywy, egoista, i > dziewkarz , paskdny znak zoodiaku wogole do strzelaca nie pasuje popieram! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mały strzelczyk:) Strzelac - RAK IP: *.xdsl.centertel.pl 21.03.08, 13:33 u mnie również to się zgadza. Nie ma co, trudno usidlić wolnego strzelca! Związek z Rakiem- kompletna klapa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia rak + strzelec IP: 193.59.95.* 20.08.08, 17:30 ja jestem strzelcem a moj facet rakiem i to wszystko sie w ogole nie zgadza.. moj raczek jest całkowicie inny niz tu piszecie.. szalony wariat, dusza towarzystwa, czasem nawet bardziej szalony ode mnie ;) moze troszke zazdrosny ale w granicach rozsadku.. zero podobienstwa do raka :D no i baardzo dobrze.. pozdrawiem :):P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krystyna Strzelec - rak IP: *.tbcn.telia.com 12.01.09, 19:33 ja sie nie zgadzam -ja jestem raczkiem a moj maz strzelec i zyjemy juz 23 lata i jestesmy bardzo szczesliwi i nic sie nie zanosi zeby bylo inaczej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dusia Strzelec - rak IP: *.rybnik.vectranet.pl 26.06.09, 02:33 wszystko sie zgadza;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rak Strzelec - rak IP: *.acn.waw.pl 24.07.09, 11:04 jak najbardziej się zgadza - moje małżeństwo to ciągła walka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paulina Strzelec - rak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.09, 21:45 wszystko sie zgadza... Odpowiedz Link Zgłoś