Dodaj do ulubionych

BYK - BLIŹNIĘTA

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.05, 18:06
BYK - BLIŻNIAK To prawie tak jak rodzic i dziecko. Gdzieś czytałem że bliźniak
to taki motylek na rogach byka - zgadza się.
Brak odpowiedzialności może byka irytować.
Obserwuj wątek
    • Gość: byczek Re: BYK - BLIŹNIĘTA IP: *.cable.ubr03.azte.blueyonder.co.uk 28.11.05, 03:04
      bylam w zwiazku z Blizniakiem 5 lat....ciezko powiedziec...bylo interesujaco...ale nie na dluzsza mete...Byk nie wytrzyma;)
    • Gość: Byq Re: BYK - BLIŹNIĘTA IP: *.pl / *.smsnet.pl 28.11.05, 16:06
      Koszmar koszmar i jeszcze raz koszmar :( Ludzie nie róbcie glupot :( Najgorszy zwiazek w moim zyciu :(
      • Gość: Mania Re: BYK - BLIŹNIĘTA IP: *.master.pl 16.01.06, 11:01
        ja sie nie zgadzam jestem juz 2 lata z bliźniakiem i musze powiedziec ze w
        porównaniu z innymi związkami są to najcudowniejsze 2 lata w moim życiu
        partnerskim jezeli ktos wierzy w przesądy to nawet nie wiedząc sam zniszczy
        podświadomie swój związek! Blixniaki to cudowni partnerzy!
    • Gość: rogacz :) Re: BYK - BLIŹNIĘTA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.05, 14:28
      Jestem w zwiazku z blizniakiem i przyznaje, ze jest to trudny zwiazek a
      wszystko to co jest tutaj napisane zgadza sie w 100% :) uwazam jednak, ze
      milosc potrafi przezwyciezyc wiele i dlatego warto powalczyc jesli kocha sie ta
      druga polowe :) poza tym wydaje mi sie ze to tylko kwestia czasu i wystarczy
      duzo cierpliwosci i wyrozumialosci by zwiazek byl udany, a po sobie wiem ze
      tych dwoch cech bykom nie brakuje :))
    • Gość: Jolie Re: BYK - BLIŹNIĘTA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.05, 18:56
      mnie to nawet do Bliźniaków nie ciągnie, mają w sobie coś irytującego mnie
      • Gość: Marta Re: BYK - BLIŹNIĘTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 13:15
        Jestem spod znaku byka a mój narzeczony to bliżniak. Wydaje mi sie, iż
        najważniejszym warunkiem dobrego związku jest szacunek do siebie.Jeśli to bedzie
        i rzecz jasna- miłość- nie ma mowy aby wspólne życie nie było udane:-)
        Dwie osobowośći pewne, odpowiedzialne i troskliwe- to już dobre podstawy
        związku:) pozdrawiam
        • malma29 Re: BYK - BLIŹNIĘTA 30.12.05, 13:59
          a jak długo jesteście razem?
          • Gość: me Re: BYK - BLIŹNIĘTA IP: *.85-237-185.tkchopin.pl 03.01.06, 00:00
            ja z bliźniakiem długo nie wytrzymałam, nirozumielismy sie nawzajem. wiele
            rzeczy z horoskopu zgadza sie:)
            • Gość: rose Re: BYK - BLIŹNIĘTA IP: *.b-ras1.chf.cork.eircom.net 04.01.06, 23:31
              heh..no ja wlasnie caly czas mam takie " szczescie" do blizniakow...i choc na
              niebie i ziemi znaki wzkazuja na niezbyt udany zwiazek, to mnie ciegnie do tego
              znaku niezmiernie...ciekawe kiedy to sie zmieni :)
              • Gość: Myszka Re: BYK - BLIŹNIĘTA IP: *.luk-b.promax-ck.pl 12.01.06, 21:35
                Ja tez trafiłam na bliźniaka.Jestem od ponad 2 lat w zwiąku z nim.Nie powiem że
                początek był łatwy,ale oboje z czasem nauczyliśmy sie nawzajem akceptować
                niektóre nasze zachowania.On nauczył sie iść na kompromis a ja cierpliwości do
                niego:)Ale tak jest dopiero od niedawna,kiedy to przez nasze różnice zdań
                rozeszliśmy sie na dłuższy czas.Ale miłość była silniejsza i jesteśmy razem:)
                Myśle że to ma sie bardziej ludźmi niż ich znakami zodiaków:)Ja też całe życie
                z bliźniakami i pociesze Cie to sie raczej nie zmieni.Mają w sobie to "coś"
                pozdrawiam:)
    • Gość: kasica-byczyca Re: BYK - BLIŹNIĘTA IP: 217.153.164.* 16.01.06, 19:55
      a ja kocham swojego bliźniaka. i kochałam go na początku nie kojarząc tego, że
      on jest bliźniakiem.. i fakt, że dochodzi miedzy nami do kłótni i czasem jest
      nieprzyjemnie. ale myślę, że nie ma tu nic do rzeczy to spod jakiego znaku
      jesteśmy.. a poza tym chyba wszyscy zapomnieli już o żywiołach jakie
      odpowiadają znakom.. a o ile sie nie mylę byk to ziemia a bliźniak -
      powietrze.. czyli idealne uzupełnienie.. no i jeszcze nie zgadzam się co do
      tego, żeby byki były tak koniecznie takie statyczne, spokojne, twardo stąpające
      po ziemi.. czasem bywa tak, że to mój kochany bliźniak musi mnie sprowadzać na
      ziemię.. i tak jest dobrze.. każdy horoskop ma w sobie coś z prawdy.. ale chyba
      tylko dlatego, że są one pisane wielkimi ogólnikami.. nie można przypasować
      jednakowych cech do ludzi rożniących się rasą, płcią, wiekiem itd. itp. tylko
      dlatego, że urodzili się pod tym a nie innym znakiem.. pozdrawiam serdecznie!
    • Gość: Fernando Re: BYK - BLIŹNIĘTA IP: *.pl / *.smsnet.pl 18.01.06, 22:04
      Zwiazek na poczatku opieral sie na miłosici potem wpie..nie sie Bliźniaczki w życie, prace w znajomych z kim mam sie zadawac, co mam robic itd. itp. zaczeło Mi przszkadzać tak to jest jak Bliźniaczka wejdzie nam na glowe nie wytrzymalem i zerwalem. Mino, że mam cierpliwość, Ona nic nie robiła tylko buzią hehe leń i nugus i wieczne sterowanie hehe było mineło i Ciesze sie, że nic z tego nie wyszlo :) Teraz jestem z szczesliwy i to bardzo i wiem co to uzupełnianie się, miłość i wspólne poglady a nie fałsz, dwulicowość i obarczanie innych niepowodzeniemi tylko nie Siebie hehe szczyt hipokryzji nie zwiazek :)Ale sex jest super Bliżniaki tylko do tego są stworzone hehe no i do gadania z kolegami i koleżankami nie z swoja polówką :( Byki OSTRZEGAM WAS !!!
      • Gość: kora Re: BYK - BLIŹNIĘTA IP: *.org 19.01.06, 09:26
        A moze trochę samokrytyki??? Nikt nie lubi w sobie wad .Chciałby o
        sobie usłyszec same super dobre opinie.To tak
        ogólnie. Przeważnie nie lubimy w partnerze tych
        zachowań, których nie tolerujemy w
        sobie?.. No przecież ja tak nie
        robię!!! Czy tak bywa .?"BYK" to sybaryta ktory uwielbia komfort, i
        nawet drobiazgi w kontaktach z innymi wytrącają go z równowagi.???
      • Gość: ^BYK^ Re: BYK - BLIŹNIĘTA IP: *.pl / *.smsnet.pl 19.01.06, 22:35
        Bliżniak nie jest stworzony dla Nas Byków :)Było miło ale jak Mam sie meczyć całe życie to DZIEKUJĘ :)
      • Gość: Toreador69 Re: BYK - BLIŹNIĘTA IP: *.pl / *.smsnet.pl 19.01.06, 22:39
        Wiesz Fernando masz racje :) jestem w zwiasku z "blizniaczka" i chyba to skoncze to co mnie trzyma to przyzwyczajenie nic wiecej :P 3maj sie brachu bycza krew rox :) i te stale wymowki zygam tyym :) Dzieki stary :)
      • Gość: hera : ( IP: *.pronet.lublin.pl 07.04.08, 20:00
        ja sie zgadzam! jestem z bliźniakiem prawie dwa lata i powiem Wam ,że mam już
        cholernie dosyć , fochy, kłótnie, czepianie sie o wszystko.. czemu Cie tyle nie
        było? Gdzie byłaś? Z kim? Po co?! Można oszaleć!
    • Gość: monika Re: BYK - BLIŹNIĘTA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.06, 12:53
      Jestem w związku z bliźniakiem już 10 lat. Jest to najwspanialszy facet i
      partner jakiego do tej pory spotkałam. każdy związek nie zależnie jakie znaki
      zodiaku są w nim, aby przetrwać muszą sie uzupełniać i wspierać. przecież to od
      nas indywidulanie zależy czy w związku tylko bierzemy czy też dajemy coś od
      siebie.
    • Gość: cosmogirl Re: BYK - BLIŹNIĘTA IP: *.chello.pl 02.02.06, 13:54
      jestem w takim układzie 2 lata i różnie to bywa, fakt że się uzupełniamy ale
      różnice są duże czasem doprowadzają mnie do szału,ale kocham swojego bliżniaka!
      jeśli dwoje ludzie chce być ze soba i sie kocha to powinni szukać w tym zwiazku
      kompromisów i szczeże ze soba rozmawiać wtedy napewno ten związek ma sznase;)
    • Gość: asia Re: BYK - BLIŹNIĘTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.06, 13:58
      Mam dopiero 17 lat, ale jestem z bliźniakiem od poltora roku i rzeczywiście
      wiele nas różni, ale mi się to podoba, bo on jest zupełnie inny ode mnie i
      naprawdę zawsze coś się dzieje. :), Często się kłócimy, ale także wiele już się
      nauczyliśmy od siebie. Ale to on jest bardzo odpowiedzilany, a nie ja (jak
      przystalo na byka).
    • Gość: path byk-bliźniaczek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 00:00
      ja byk, a mój bliżniak to bardziej do opisu ja-rak pasuje, hmm, ale na pewno
      bliźniak a czy to ważne jak są motyle w brzuchu:))))
    • Gość: monis :( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.06, 19:52
      a żeby to tak było między mną a moim misie żebyśmy sie dogadali ale wątpie w to;
      (
      • pani.byk Re: :( 23.06.06, 20:48
        zapraszam zodiakalne byczki na forum Byków
    • Gość: ja Re: IP: *.new / *.new-age.com.pl 05.07.06, 23:03
      wcalee ze nie!!! bo Byk pasuje do blizniat!! my sobie dajemy razem rade i
      ejstesmy juz długo ze soba i dobrze nam!!!!!!!!!!! wiec pasujeA!!!!!!!!!
    • fridusia Re: Pani byk z bliźniakiem 13.04.08, 20:58
      Ja ze swoim bliźniakiem jestem już około 8 lat.
      Hmm.. różnie bywa, ale myślę, że to kwestia
      wychowania/kultury/przeżyć bardziej niż to, ze jakiś znak nie
      pasuje z drugim.
      My poważne kłótnie mamy 2 razy do roku (wówczas nie odzywamy się do
      siebie 2 tyg:-) ), a tak na codzień to nawet nie mamy o co. Bywa, że
      się obrażamy na chwilkę, ale szybko nam przechodzi. Ja wychodzę z
      założenia, że szkoda czasu na fochy. Fakt, czasami daje za wygraną,
      lub próbuje "podejść" partnera bo nie zawsze daje sobie coś
      wytłumaczyć. Mimo to wierzę, że my jesteśmy sobie przeznaczeni i
      musieliśmy się spotkać, oraz mam nadzieję, że uda nam się ze sobą
      jeszcze nie jedne 8 lat przeżyć wspólnie.
    • Gość: tinaffm Byk - bliźnięta IP: *.pools.arcor-ip.net 01.12.08, 16:29
      jestem zakochana po uszy w wspanialym panu spod znaku byka ale na samym
      poczatku to on mnie zauwazyl powiedzial ze uwielbia we mnie to jaka jestem
      czyli moj spokoj i to ze sie nie lubie klocic i wyyzszac a mi sie podoba jego
      wesolosc otwartosc i to ze duzo gada mozemy ciagle rozmawiac i tematy sie nie
      koncza uwilebiam sluchac jak mowi o swojej pracy i swoich plananch na zycie i
      pomyslach imponuje mi jego sila i wola walki chce pomagac mu w tym i stac u
      jego boku .
      Seks to najwspanialsze przezycie jakie kiedykolwiek mialam uczy mnie
      wszystkiego powoli szczegolnie czulosci i przytulania ktorego wczesniej nie
      dal mi nikt.A najwazniejsze jest to ze mnie zaakceptowal taka jaka jestem:
      kocham go i to bardzo
    • Gość: gość Byk - bliźnięta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.09, 15:48
      nie wierzcie we wróżbiarstwo..stek głupot.... kłótnie są w każdym związku to normalne, w kazdym kraju , pod kazda szerokoscia geograficzna, bez wzgledu na kolor skóry, dlaczego? bo to faceci i kobietki SIE RÓZNIA miedzy sobą ..bo to ludzie sie róznia miedzy soba mają rózny kapitał kulturowy który odebrali w rodzinach... BYKA i BLIŹNIAKI nie dzieli wiele w datach urodzin !!! a co z osoba która urodzi sie w nocy z 21 na 22maja ??????? to stabilny byczek czy zmienny bliżniaczek?
    • Gość: INDYWIDUALISTKA Byk - bliźnięta IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 07.07.09, 21:00
      a ja mam kłótnie ze swoim bliźniakiem 2* na tydzień. nie odzywamy się
      przynajmniej 2 dni ale z jego powodu i wtedy nie ma mowy o seksie "chociaż bym
      chciała" bo zawsze zwali winę na mnie. A ja jestem uparta bez poczucia winy
      nie przeproszę. NO I KLAPA !!!!!!!!
      Jestem z nim 6 lat i nic się nie zmienia. pozdrawiam BLIŻNIĘTA
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka