Gość: LENA IP: *.206.112.39.telsat.wroc.pl 27.10.05, 19:48 POSZUKUJĘ NAMIARU NA SPRAWDZONĄ WRÓŻKĘ Z WROCŁAWIA Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maczek Re: WRÓŻKA Z WROCŁAWIA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.10.05, 21:12 sprawdzona jest Katarzyna bardzo dobra mieszka na sztabowej niepamiętam ile ale ma stronę w necie poszukaj Odpowiedz Link Zgłoś
kaska123 Re: WRÓŻKA Z WROCŁAWIA 28.10.05, 13:01 Ja nie polecam Katarzyny, duzo zgaduje i podbiera. Gada glupty i patrzy na reakcje,kiedy widziala ze nie oponuje (bo juz mi sie nie chcialo mowic ze bzdury po raz kolejny mowi) zaczela zadowolona ciagnac dalej temat. Polecam Barbare,jesli chcesz nr tel to pisz na priva Odpowiedz Link Zgłoś
laura.x Re: WRÓŻKA Z WROCŁAWIA 06.11.05, 14:32 Napisz mi na laura.x@gazeta.pl namiary na Barbarę, bo z Katarzyną mam podobne wrażenia do Twoich. Dzięki z góry :) Odpowiedz Link Zgłoś
gadulka77 Re: WRÓŻKA Z WROCŁAWIA 07.11.05, 10:53 ja tez poprosze namiary na maila na Barbare: gadulka77@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
tiger53 Re: WRÓŻKA Z WROCŁAWIA 08.11.05, 13:16 Witam. Bardzo proszę o namiary na Barbarę. Koleżanka z pracy poleciła mi jedną Barbarę z Wrocławia ( moze to ta sama osoba) która kiedyś mieszkała w okolicy ul. Hallera a teraz niedaleko pl. Dominikańskiego.Ale nie udało mi sie z nią umówić, gdy przyszłam nie zastałam jej w domu a podczas rozmowy tel. była bardzo obcesowa. Dziewczyny znam we Wrocławiu świetną jasnowidzke Wiktorię, wg mnie jest niesamowita. Korzystam też czasem z pomocy wróża Józefa na 0700. Czy któraś z Was była u Wiktorii? Moze macie jakieś refleksje? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kaska123 Re: WRÓŻKA Z WROCŁAWIA 08.11.05, 13:40 Jesli masz na mysli Wiktorei ktora przyjmuje na Biskupiej to dla mnie jest zupelnie nie warta tych zachwytow Odpowiedz Link Zgłoś
gadulka77 Re: WRÓŻKA Z WROCŁAWIA 09.11.05, 11:00 A ile bierze ta Barbara????????? Odpowiedz Link Zgłoś
gadulka77 Re: WRÓŻKA Z WROCŁAWIA 09.11.05, 13:36 Pisałam po dostaniu maila od Ciebie ale mi zwróciło, ze nie może dostarczyć, więc pisze tutaj, ale odpowiedź mozesz mi wysłać na priva. POzdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś