Dodaj do ulubionych

Pomóżcie rozwiązać problem

19.01.06, 01:23
Witam wszystkie forumowiczki. Trafiłam na to forum nieprzypadkowo, ponieważ
bardzo chciałam prosić o poradę. Moja córka w tym roku kończy gimnazjum i
zaczyna nowy etap w swoim życiu wiąże się to z niemałym problemem dotyczącym
przyszłej szkoły a co za tym idzie - odpowiedniego zawodu. No i właśnie w tym
cały problem!! Czy ktoś może chociaż podać jakiekolwiek wskazówki ?? Jest
bardzo dobrą uczennicą i to jest chyba większy problem, bo sama nie wie co by
jej odpowiadało. Jej data urodzenia to 16 wrzesień 1990r. godz.0.35. Proszę o
podpowiedź....
Strapiona matka
Obserwuj wątek
    • beafix Re: Pomóżcie rozwiązać problem 19.01.06, 17:46
      Skoro zaczęłam ten wątek to chciałam zapytać, czy można kierować się horoskopem
      przy wyborze np zawodu, czy przykładacie do tego wagę, czy to nie ma znaczenia
      według Was?
      • ogrom Re: Pomóżcie rozwiązać problem 19.01.06, 19:19
        Ma znaczenie. Ogromne znaczenie. Sama wiem to po sobie. gdy wrócę do domu...
        zajme sie radixem córy:)))
        pozdrawiam
        Olla

Ułatwisz córce życie, gdy dowie sie w czym będzie niezła.
        • serenity9 Re: Pomóżcie rozwiązać problem 19.01.06, 21:24
          Mam taki sam problem. Jeśli to możliwe równiez prosiłabym o wskazówki. Mój syn
          urodził się 01.04.1990r. Z góry bardzo dziękuje i serdecznie pozdrawiam.
          • serenity9 Re: Pomóżcie rozwiązać problem 19.01.06, 21:26
            o godz. 04,10 .
            • llukiz Re: Pomóżcie rozwiązać problem 19.01.06, 21:32
              Oj to kiepska godzina jak na czas narodzin.
              • Gość: beafix Re: Pomóżcie rozwiązać problem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.06, 10:24
                Moja córcia to niedzielna panienka, mówią, że jak ktoś jest urodzony w niedzielę
                to straszny leń - poniekąd to prawda. Starałam się , ale nie wyszło, musiała na
                tą niedzielę wleźć - 35 min., ale zawsze..
                Czy Panny sprawdzają się w zawodach artystycznych?
              • serenity9 Re: Pomóżcie rozwiązać problem 20.01.06, 10:49
                Acha, noc zarwana...jak i wiele nastepnych:)
                • serenity9 Re: Pomóżcie rozwiązać problem 20.01.06, 10:54
                  Mój syn też niedzielny /na dodatek prima aprilisowy/, choć muszę przyznać, że
                  jakos wybitnie leniwy nie jest.
      • Gość: doda Re: Pomóżcie rozwiązać problem IP: *.gorzow.mm.pl 02.02.06, 14:25
        uwazam ze ma duze znaczenie
    • Gość: Jawor_19 Re: Pomóżcie rozwiązać problem IP: *.magma-net.pl 22.01.06, 18:54
      Jestem troche starszy od Twojej córki, jednak nie uważam ze wrozbiarstwo może
      pomóc w doborze zawodu, powiedzialbym ze nawet przeszkadza. To kim bedzie Twoja
      córaka nie zależy w najmniejszym stopniu od tego co jest zapisane w gwiazdach.
      Zrozum ona może być kim tylko chce, a jeżeli jeszcze nie wie znaczy nie jest
      jeszcze gotowa do podjecia takiej decyzji. Wiem ze ówczesny system edukacji
      wymaga podjecia takiej odpowiedzialnej decyzji w tak młodym wieku i jest to dla
      mnie tak niezrozumiale i głupie. Sam musialem przez to przechodzić, bylem w
      podobnej sytuacji co Twoja córka kończyłem gimnazjum i nie mialem zielonego
      pojecia co chce w życiu robić. Moja mama nie wymuszała na mnie zadnych decyzji,
      wiedziala o tym ze nie moze decydować o moim życiu nawet mimo szczerych jej
      checi w to bym sobie w zyciu poradził. Trafiłem do liceum ogólnokszałcącego, w
      tym roku zdaje mature a jakis rok temu zaczelem sie powaznie zastanawiać nad
      tym co chce robic w zyciu, wiedzielem ze musi byc to coś co mnie interesuje do
      czego mnie ciagnie. Udało sie jednak to musiało potrwać i co najważniejsze to
      musiało wyjsc ode mnie samego, dlatego pozwol swojej córce semej wybrać. Mozesz
      jej podsówać rożne pomysły, możesz odwracać jej uwage na jakies zawodu ale
      wybór musi należeć do niej i musi być swiadomy. Proponuje zwykłe l.o. jak
      narazie ponieważ jeżeli nie jest w stanie podjac takiej decyzji niech wybierze
      tylko pomiedzy przedmiotami scislymi a humanistycznymi. To narazie wystarczy
      wierze ze pozniej sama zacznie rozumiec ze musi podjac ta decyzje. No i na
      milosc Boska..przestańcie wierzyc w gwiazdy... sami działajcie nie szukajcie
      pomocy tam, nie dajcie sie nabierac ze to jest wam potrzebne, wszystkie wasze
      problemy musicie rozwiazać sami gwiazdy wam nie pomoga...
    • Gość: dada Re: Pomóżcie rozwiązać problem IP: *.gorzow.mm.pl 02.02.06, 14:23
      pomoz jej wybraci zawod ktory bendzie posowal do jej harakteru
      jeslj jest przebojowa napewno nie moze byci ksiegowom itd
    • agrentowy4321 Re: Pomóżcie rozwiązać problem 04.03.23, 14:35
      Obłędne
    • irona.sonata Re: Pomóżcie rozwiązać problem 24.04.23, 00:09
      To nurtujące
    • irona.sonata Re: Pomóżcie rozwiązać problem 24.04.23, 18:19
      O jezu
    • irona.sonata Re: Pomóżcie rozwiązać problem 02.05.23, 23:41
      To zadawane
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się