Dodaj do ulubionych

proszę o odp

27.11.02, 07:38
Witam ponownie. Może tym razem doczekam się odpowiedzi....
Ja panna z 2.09.1976 i on wodnik 18.02.1979 czy będziemy razem?? czy to już
jednak koniec naszego związku?? On wrócił zza granicy, ale widzę, że nie
potrafi sobie znaleźć tutaj miejsca(ani pracy), chce wracać za granicę, widzę
ze się męczy i chyba załatwia wyjazd za moimi plecami... a ja z kolei tak
bardzo chcę żeby on został, tak bardzo pragnę jego dziecka, wysyłam nawet
wiry Pitha, których nauczyłam się na kursie medytacji, a które pomogły mi już
w wielu, wielu przypadkach, czy i tym razem się uda?? czy on zostanie ze mną
w Polsce??? Bardzo proszę Panie o odpowiedź.
Z góry dziękuję
Daisy
Obserwuj wątek
    • tassman hulaj dusza 27.11.02, 13:36
      daisy4

Powiem ci tak: przeczytałem twój post, spojrzałem na fusy herbaciane w mojej
      musztardówce i juz znam odpowiedź. Prawda jest taka że wiry Pitha nie
      przeszywaja twojego faceta. Nie spowodują że zostanie, że zaczniecie być razem
      ponownie. Napisz jak układasz rece gdy wysyłasz kolejną wiązke wirów w jego
      kierunku. Moze te wiry nie trafiaja w cel??? Z tego co widzę to kolo ma juz
      fajna sikorke za granicą, razem juz tam wiją gniazdko, planują fjuczer. Ciebie
      w tych planach, w jego planach nie widzę. Tak wiec jestes wolna, hulaj dusza
      ile wlezie....A tego meskiego towaru jest na pęczki -rozejrzyj sie dziewczyno!!!

Wróz tassman:)
      • jasnowidzaca Re 27.11.02, 16:00
        Skończyła mi się herbata... musisz poczekać do jutra...

Chyba,że bardzo Ci zależy, abym odpowiedziała Ci dzisiaj...

W takim razie o godzinie 17:00 przyłóż dłonie do monitora, tak by dłonie
        stykając się ze soba tworzyły kształt piramidy, prawą nogę unieś nad głowę, a
        lewą załóż na prawe ramie, a teraz najważniejsze...siłą woli prawą nerkę
        skieruj wklęsnięciem na północ, a lewą na południe...uda Ci się musisz tylko
        uwierzyć,że potrafisz...wtedy zacznij w myślach wyobrażać sobie,ze Twój
        ukochany przemienił się w pantofel...po godzinie powinno zadziałać, w
        przedpokoju zobaczysz jednego nie sparowanego pantofla, załóż go na nogę i tym
        sposobem ukochany zostanie przy Tobie...

• mii.krogulska Re: proszę o odp 28.11.02, 13:06
      Witam serdecznie,
      dla mnie Pani pytanie nie jest powodem do żartów, bo decyzja aby z kimś być lub
      nie jest poważna. Urodzeni pod znakiem Wodnika mają teraz przed sobą rok
      dymanicznych zmian życiowych. Pani wybranek chciałby samodzielnie kształtować
      swoje życie i jeśli podjął decyzję o wyjeździe, to zapewne nikt nie zdoła
      przekonać go aby pozostał. Niestety, tak już jest w Wodnikami, że odważnie
      realizują swoje pomysły, a emocje innch ludzi stawiają wtedy na drugim miejscu.
      Jedyna rada to albo to zaakceptować, albo jechać razem z nim - jeśli Pani
      sytuacja i praca na to pozwala. Skoro on szykuje już wyjazd, a w Polsce nie ma
      dla nego pracy, to trudno będzie go pani zatrzymać. Poza tym rodzinę i dzieci
      trzeba z czegoś utrzymać, a zasiłek na wiele się w tym nie przydaje. Więc może
      jego decyzja o wyjeżdzie okaże się paradoksalnie lepsza, niż Pani przypuszcza.
      Sęk tylko w tym, czy on Panią kocha. Radzę zapytać, szczerze, wprost i bez
      ogródek jak wyobraża sobie wasz związek. Emocjonalne zagrywki na Wodniki wydają
      się niestety nie działać, smutne miny ich nie wzruszają. Dlatego radzę zapytać
      wprost i na podstawie jego odpowiedzi podjąć swoją decyzję.

Pozdrawiam i życzę mocnych nerwów, choć zapewne jako Panna da sobie z nim Pani
      radę.

Mii
      • daisy4 Re: proszę o odp 29.11.02, 13:46
        serdecznie Pani dziękuję za odpowiedź i za to że nie potraktowała Pani mojego
        listu jako obiektu do żartów jak to uczynili inni.
        Poradzę sobie, tego jestem pewna!!
        Grunt to pozytywne myślenie!! Pozdrawiam i życzę powodzenia
        Daisy
    • irona.sonata Re: proszę o odp 02.05.23, 00:33
      To nurtujące

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka