martina8 07.01.03, 10:44 Urodzilam sie 28.08.1980 o godz. 12.10 w Szczecinie, moj partner urodzil sie 12.03.1978 o godz. 17.00 w Tarnowskich Gorach. Jestesmy juz razem ponad 2 lata, jestem ciekawa, co mowia gwiazdy o nas i naszej przyszlosci. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kaba101 Re: Panna + Ryba 07.01.03, 10:52 Na pewno wiele niespodzianek. Mars i Uran w tym roku będą gościć w znaku Ryb, co będzie miało swoje odbicie w znaku Panny, która jest w opozycji do znaku Ryb. Odpowiedz Link Zgłoś
martina8 Re: Panna + Ryba 07.01.03, 10:55 to ze jestesmy bardzo rozni od siebie to wiem... Znaczy to ze bedzie miedzy nami jeszcze wiecej roznic w tym roku? W sumie sama nie wiem, czy lepiej byc tak bardzo roznym od siebie czy lepiej jak najbardziej podobnym... Odpowiedz Link Zgłoś
kaba101 Re: Panna + Ryba 07.01.03, 11:05 Nie będzie nudno, przeczytaj "Co nas czeka w 2003 roku" autorstwa Mii Krogulskiej i Izy Podlaskiej, stąd mój poprzedni post. Basia Odpowiedz Link Zgłoś
nothingmore Re: Panna + Ryba 24.01.03, 12:34 Drogie Wróżki, przyłączam się do prośby martiny8 i proszę o bliższą charakterystykę związku pomiędzy kobietą "Panną" i panem "Rybą" ? Mam nadzieję na szybką odpowiedź i z góry dziekuję :)) Pozdrawiam N. Odpowiedz Link Zgłoś
mii.krogulska Re: Panna + Ryba 26.01.03, 18:18 Witam serdecznie, w tym roku planeta Uran opusci znak Wodnika i znajdzie się (od marca) w znaku Ryb. Uran jest planetą zmian i niespodzianek, niekoniecznie od razu złych. Pod jego wpływem ludzie nagle zmieniają swoją drogę zyciową, znajdują dodatkowe siły na realizację marzeń. Otoczenie zwykle zupełnie nie rozumie, o co chodzi czlowiekowi, którego dotyka Uran i z pozoru jego wybory mogą wydawać się dziwne albo nieracjonalne. Jednak on sam może mieć wrażenie obudzenia się, przejrzenia na oczy, nagłego odkrycia. W związkach uczuciowych taki wpływ przejawia się jako przeprowadzka, zmiana kręgu znajomych, nagła decyzja o ślubie. Jednak jeśli wcześniej były konfliktym, to Uran może przynieść decyzję o chwilowej separacji, a nawet poopchnąć kogoś w ramiona trzeciej osoby. Trzeba więc być ostrożnym i szczerym. Jednak wpływ Urana nie jest zasadniczo zły. Od marca "nosić" będzie więc Ryby, Panny i znaki, które są w kwadraturze do Ryb - czyli Bliźnięta i Strzelce. Pod wpływem Urana ryby staną się odważniejsze i bardziej prewne siebie, a Panny bardziej szalone i mniej poukładane i przewidywalne. Jednak realizacja tego tranzytu zależy od układu planet w indywidualnym horoskopie i od tego, co się wcześniej w życiu robiło, czuło i myślało. A związki Panien i Ryb należą do bardzo ciekawych, bo oznaczają połączenie dwóch zupełnie innych osobowości. Ryby to znak wodny, Panna to znak ziemski. Panna zajmuje się układaniem i analizowaniem, wierzą przede wszystkim w to, co widzą. Ryby poddają w wątpliwość wszystko, co widać gołym okiem i nie wierzą w żadne gwarancje i plany. Panna jest symbolem porządku, a Ryby chaosu. Co z tego wychodzi w domowym zaciszu, to wiedzą tylko ci, którzy się w taki związek zaangażowali :) albo Panna sprząta, a Ryba bałagani, albo Ryba zajmuje się mistyką, a Panna biega na szóstą do pracy ;) może być też tak, że i Ryba bałagani, i Panna bałagani, a zarabiają rodzice. A mówiąc trochę poważniej, to pan Ryba jest zwykle wyrozumiałym i sympatycznym mężczyzną, o ciekawym i dziwnym poczuciu humoru. Nie lubi rozwodzenia się nad szczegółami, pragnie odrobiny zagadek i romantyzmu. Pani Panna jest bardziej praktyczna i zorganizowana - to ona jest domowym wykonawcą i zarządcą. Jemu imponuje jej pewnośc siebie, a ją pociąga niezbadany świat pomysłów i odczuć Ryby. On lata pod niebem, ona pewnie stąpa po ziemi. Mogą się dograć, ale nie będzie to od razu komunia dusz :) Pozdrawiam serdecznie i sama czekam na spostrzeżenia Rybo - Panien. Mii Odpowiedz Link Zgłoś
irona.sonata Re: Panna + Ryba 01.05.23, 20:10 Sprawdź czy nie ma Ciebie za ściana dobrze Odpowiedz Link Zgłoś