pani.byk 14.06.06, 17:25 Zapraszam na nowe forum Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: :/ Re: Forum zodiakalnych byków IP: 212.191.69.* 14.06.06, 17:54 zidiociała pani kompletnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia Re: Forum zodiakalnych byków IP: *.crowley.pl 21.06.06, 23:07 witam!!jestem zodiakalnym bykiem!!kwietniowym!!napiszcie byczki z jakimi znakami zodiaku jestescie zwiazane!!pozdrowka!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baranek Re: Forum zodiakalnych byków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 23:16 jestem barankiem spotykam sie z bykiem jest ok ale nie do konca.Mam wrazenie ze byk ma za malo energii w sobie ktora by mogla mnie uniesc i uwiesc BARAN+BYK ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia Re: Forum zodiakalnych byków IP: *.crowley.pl 23.06.06, 11:47 prawde powiedziawszy,uklad byka z baranem nie nalezy do latwych!!!znalam wiele takich par,nawet malzenstw z kilkuletnim stazem i ...to jedno jest juz po rozwodzie!moich rodzice to dwa baranki!!z biegiem czasu dotarlismy sie do siebie,ale z baranem-facetem,nie moglabym zyc pod jednym dachem!!moj tato wystarczy!!!;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Forum zodiakalnych byków IP: *.asta-net.com.pl 26.06.06, 16:41 eeeee tam Odpowiedz Link Zgłoś