allenaa 25.08.06, 21:21 Czy ktoś był u tarocistki P. Beaty, która wróży w Transylwanii /Szeroka 9/ w Krakowie? Jakie są wrażenia i sprawdzalność wróżb? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kasia Re: Transylwania IP: *.autocom.pl 25.08.06, 23:15 Ona jest menagerem Transylwanii, a wróży ot, tak sobie wróżką ;)) prawdziwa wróżka jest w Magmie (obok Transylwanii) Odpowiedz Link Zgłoś
allenaa Re: Transylwania 26.08.06, 21:25 Dzięki za wiadomość. Ależ rozczarowałaś mnie, tyle pięknych rzeczy powiedziała mi.....Czekałam tylko na ich spełnienie ...No cóż. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Transylwania IP: *.autocom.pl 26.08.06, 22:52 Ta Beata też jest barmanką w tej knajpie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Transylwania 28.08.06, 20:02 > Ta Beata też jest barmanką w tej knajpie ;) Nie znam Transylwanii (jestem z innego miasta) ani pani Beaty, jednak fakt, ze jest barmanka nie stanowi przeszkody dla wrozenia! Znam rozne dobre wrozki. Jedna jest ksiegowa, inna urzedniczka, a jeszcze inna artystka. Czemu wiec nie barmanka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: Transylwania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 20:20 byllm u niej i kompletne pudlo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wisia Re: Transylwania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 22:35 Jaj nazywa się ta wróżka z Magmy? Odpowiedz Link Zgłoś
agrentowy4321 Re: Transylwania 06.03.23, 18:39 Niekiedy trzeba pochylić się nad wieloma aspektami Odpowiedz Link Zgłoś