IP: *.ists.pl 29.08.06, 20:30
Czy ktos z Was korzystał z pomocy wrózki Amali? Prosze o opinie;)
Obserwuj wątek
    • gustaw36 Re: AMALA 29.08.06, 21:44
      korzystalem z uslug AMALI.Jestem zadowolony.mogę polecic.
      • Gość: YO Re: AMALA IP: 80.51.176.* 30.08.06, 08:40
        A czy mozesz mi powiedzieć czy korzystałeś osobiście czy telefonicznie? Bo
        podobno to nie ma różnicy, ale chciałabym wiedzieć. Niestety mieszkam na drugim
        końcu Polski i nie mam mozliwości pojechać nad morze.. dzięki za odp
        • gustaw36 Re: AMALA 30.08.06, 20:35
          ja korzystalem z jej porad osobiscie ale wiem z forum ze sa osoby korzystajace
          z jej porad telefonicznie.
    • zabianna Re: AMALA 05.09.06, 13:49
      To ja jak zwykle wtrace swoje 3 grosze:)
      Korzystam z porad tej pani juz od jakiegos czasu.
      Niestety nie za bardzo moge Ci pomoc jesli chodzi o telefoniczne rozmowy,
      poniewaz zawsze spotykalam sie z nia osobiscie.
      Jesli oprocz tego masz jakies pytania to w miare mozliwosci chetnie odpowiem:)
      pozdrawiam:)
    • czar.na72 Re: AMALA 28.10.14, 23:14
      czasem wróżby może się sprawdzają może nie. Ja mam dobra znajoma która stawia karty grzecznościowo i nigdy się nie myli. Dzwonimy do wróżek bo chcemy żeby utwierdzily nas w tym czego chcemy , albo kiedy nie wiemy co robic a one na tym zarabiają. Kogo tu winic , to my sami podejmujemy taka decyzje i dzwonimy lub nie a potem zalujemy albo nie. Sama tak robiłam dzwoniłam tez do Amali. Prawda jest taka , ze w zyciu nie zawsze jest tak jak byśmy chcieli , i to ze często brakuje nam wiary. Inni na tym zarabiają. Ja tez tez nalezalam do tych naiwnych i tez sama stawiałam karty. Wiele się sprawdzalo ale tez karty uzalezniaja . Nie zawsze tez będą mowic prawde. To tez zależy od osoby której się stawia karty. Nigdy nie robiłam tego dla kasy , ale pewnie z czasem powstaje tez jakies wyrachowanie. W każdym bądź razie , każdy kto dzwoni lub idzie do wrozki musi brac jej słowa zawsze z dystansem choć chciało by się wierzyc to co dobre. Ale skoro można uwierzyć wrozce to czemu nie ma się w sobie tyle wiary żeby uwierzyć sobie ? Musimy podejmowac w zyciu trudne decyzje na tym polega zycie . A czego to uczy ? więcej wiary w siebie. I jeśli spotykają nas jakies trudne sytuacje to nie przypadkowo. Maja nas czegos nauczyć. Czego ? To pokaze nam czas . Trzeba tylko dobrze patrzeć.
    • margo1415 Re: AMALA 05.12.14, 13:42
      Ja szczerze nie polecam Amali jasnowidz. Niedawno przeczytałam o tej kobiecie na forum negatywna opinię, że "jest nastawiona na kase babą" i po mojej ostatniej wizycie u tej pani w październiku uważam tak samo. Ta kobieta pseudojasnowidz przyjmuje tez w Warszawie, obok galerii centrum. Byłam u niej w ciągu 2 lat 3 razy i ta trzecia wizyta jest ostatnia. Pani ostatnio przepowiedziała mi ze w firmie nie dostane podwyżki, ale będę tam pracować jeszcze w przyszłym roku. Tak naprawdę jeszcze w tym samym miesiącu zwolniono mnie z pracy. Wiec w ogole nietrafiona ta przepowiednia. Dodam, ze ta osoba bardzo wykorzystuje swoich klientów, bo przy mnie na wizycie rozmawiala ze swoja corka o biletach na samolot z Warszawy do Gdanska. Mowiła mi tez ze właśnie wrociła z Łodzi. Fakt może ta osoba jeździ po całym kraju i przyjmuje ludzi, ale jej wygórowane ceny to po to by mogła sobie latac samolotem. Pisze to dla tych ktorzy myśla aby isc do tej pseudojasnowidz . przemyślcie czy warto. Jeśli ktoś tak bardzo wysoko się ceni to powinien mieć sprawdzalność 100%. A ta pani definitywnie nie ma. Poza tym niedawno znowu zbłaźnila się w telewizji TVN Style w programie Miasto Kobiet?Kto oglądał ten wie?
      pozdrawiam
    • notcher Re: AMALA 08.07.21, 22:19
      Amala porażka. Nic się nie sprawdziło
    • witamonia89 Re: AMALA 29.10.23, 23:51
      Mam pytanie. Czy Amala ze strony jasnowidzamala.pl to ta sama Amala co na stronie jasnowidz-amala.pl Według mnie nie, ale co wy na to? Zamierzam skorzystać z usług tej Pani ze strony jasnowidzamala.pl czyli tej Pani co wróżyła w telewizji na ezotv. Natomiast nie wiem co jest grane, że dwie wróżki (jasnowidz czy jak zwał tak zwał) mają te same imiona i prawie taki sam adres www.

Mam jeszcze takie pytanie. O której Amali jest ten temat? o tej z ezotv, czy tej jakieś co sobie wzięła to samo imię jak ta z ezotv?
      • astupasa Re: AMALA 16.01.24, 12:59
        Dla mnie jasne jest, że "osoba" ze strony jasnowidz-amala.pl to oszustwo i nie ma nic wspólnego z jasnowidz Amalą która wróżyła w ezo.
        Pewnie jakaś firma bazując, że na rynku jest wróżka o tym imieniu Amala, stworzyła sobie możliwość zarobku na takim imieniu. Uważam, że jasnowidz Amala ta prawdziwa ze strony jasnowidzamala.pl powinna oddać sprawę do sądu.Powinna też napisać na swojej stronie przestrzegając przed pomyłkami.
    • bogusia78bibi Re: AMALA 05.06.24, 17:50
      Wróżyła mi i brak sprawdzalności
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka