sawanna3 13.10.06, 23:48 Dziewczyny, sprawdza mi wróżba, którą niedawno dostałam od wrózki Amelii - mój chłopak własnie poprosił mnie żebym została jego żoną ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marika Re: Wróżka Amelia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.06, 13:37 Gratuluję, ale pewnie i tak by Cię poprosił- jeżeli Cię naprawdę kocha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOSC Re: Wróżka Amelia IP: *.aster.pl 14.10.06, 13:54 Mi też się jeden aspekt sprawdził, nie wiem jak się ostatecznie sprawa rozwinie, ale uważam, że warto skorzystać z wróżby Amelii. Dużo trafnych i prawdziwych uwag. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marika Re: Wróżka Amelia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.06, 20:02 No a jej czary- działają u Was? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Wróżka Amelia IP: *.e-wro.net.pl 15.10.06, 21:19 Amelia to kicha i naciągactwo Odpowiedz Link Zgłoś
marcjanna7 Re: u mnie działa 15.10.06, 21:50 Ja dostałam od Amelii takie małe zaklęcie, nie powiem czego tyczy, ale widzę że własnie powoli zaczyna dzialać i jestem dobrej myśli. Odpowiedz Link Zgłoś