Dodaj do ulubionych

22 10 1977

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.06, 16:51
Może ktos z Was urodził się lub zna osobe o takiej dacie urodzenia? Mam do Was
niecodzienną prośbę - poznałam mężczyznę urodzonego właśnie 221077r, fascynuje
mnie, a jednocześnie jest dla mnie jedną wielką zagadką, człowiek dosyć
tajemniczy i nieokiełznany. Jacy są w uczuciach?
Obserwuj wątek
    • Gość: jula Re: 22 10 1977 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.06, 21:20
      Znam pana z 18.10, wiec blisko 22.10 ;) Uroczy, ujmujacy, inteligentny, wesoly,
      dobrze wychowany, obyty, oczytany, zaradny biznesowo - no same "ochy" i "achy",
      nikt mi sie nigdy tak nie podobal i tak mnie nie fascynowal i intelektualnie i
      fizycznie. Ale... to jest Waga a Wagi sa niestale, niezdecydowane, niewierne,
      jednego dnia zacaluje Cie na smierc a drugiego nie odbierze od Ciebie telefonu,
      jednego obieca Ci podroz a na drugi dzien w ogole nie bedzie tego pamietal...
      Pan Waga uwielbia wolnosc, niezaleznosc, ma alergie na
      slowa "zwiazek", "zaangazowanie" etc, traktuje kobiety jak zdobycze, kiedy juz
      bedziesz jego - nawet nie w sensie czysto fizycznym, tylko po prostu, kiedy juz
      Cie pozna i przestaniesz byc zagadka - najprawdopodobniej zniknie, bo przeciez
      jest tyle innych wspanialych kobiet do poznania i zdobycia! A moze bedziesz
      miala szczescie i nie ucieknie? Oby! :)) W kazdym razie, warto przezyc czy to
      romans czy zakochanie czy zauroczenie etc z Panem Waga - wrazenia niewiarygodne
      w kazdym aspekcie.
    • agrentowy4321 Re: 22 10 1977 06.03.23, 16:17
      Ile wy zajmujecie się tym?
    • irona.sonata Re: 22 10 1977 27.04.23, 06:45
      Sprawdź czy nie ma Ciebie za ściana dobrze

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka