Dodaj do ulubionych

Prosba o pomoc

IP: *.home-net.com.pl 04.01.07, 13:41
Mam prośbe, jak sprawic aby ukochana osoba wrociła? Czy są jakies na to
sprawdzone sposoby?
Prosze pomożcie, zerwałam z chłopakiem ale chciałambym to cofnac:( chciałabym
zeby do mnie wrocił...
Obserwuj wątek
    • sawanna3 Re: Prosba o pomoc 04.01.07, 13:50
      Spróbuj się skontaktować z wrózką Amelią, ona robi rytuały magiczne, ja
      skorzystałam i dzis z perspektywy kilku miesiecy moge powiedzieć ze zadziałało
      w 100 %. Napisz na priva podam Ci namiar.
      • asia869 Re: Prosba o pomoc 16.02.07, 22:43
        facet zostawił mnie. nie potrafie sie z tym pogodzic.... szukam pomocy w magii
        czy moglibyscie mi kogos polecic?
        asia.
    • zdiwonsaj Re: Prosba o pomoc 17.02.07, 10:37
      Ja w takich wypadkach, gdy ktos zglasza sie do mnie po pomoc, zadaje pytanie,
      czy chcesz rytualu, ktory ma w 100% za Ciebie wszystko zaltwic, czy chcesz
      takiej pomocy, w ktorej saam bedziesz mogla zadzialac i samodzielnie rozwiazac
      swoj problem, bo to sa dwa rozne podejscia, sa wrozki, ktore obiecuja takie
      rozwiazanie - placisz, o nic sie nie martw, przyjdziesz na gotowe, sa takie
      ktore, lojalnie upzredzaja, ze tzreba bedzie popracowac nad soba, zeby osiagnac
      upragniony cel. Jednak wiekszosc wrozek boi sie stracic klienta, wiec obiecuje
      zlote gory i niewiele wysilku ze strony zainteresowanego. Jezli ktos posiada
      minimum zdrowego rozsadku i zdrowej wyobrazni, to potrafi zobaczyc, jakie moga
      byc skutki kupienia sie na szybki, latwy i bezwysilkowy (oprocz tego, ze tzreba
      bedzxie zdobyc kase - duza). Jest zasada w bialej magii - nie wierzymy w to co
      przychodzi zbyt latwo i szybko! Chyba ze ktos chce korzystac z czarnej.
    • agrentowy4321 Re: Prosba o pomoc 06.03.23, 14:08
      Bardzo trudny temat
    • irona.sonata Re: Prosba o pomoc 27.04.23, 04:34
      Sprawdź czy nie ma Ciebie za ściana dobrze

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka