Dodaj do ulubionych

witchcraft swiat

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.07, 10:22
Zakręciło mi sie w życiu. PO raz pierwszy poprosiłam o pomoc,
ukierunkowanie. Trafiłam na Wróżkę Bernadettę Witchcraft-swiat. To co
napisała na teraz doskonale się zgadza, to co o przyszłości...
powiedzcie że się spełni chociaż w jakiejś części...
Obserwuj wątek
    • Gość: mirkka Re: witchcraft swiat IP: *.ghnet.pl 22.05.07, 09:00
      Wszystko jest w temacie o wróżkach z allegro:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=468&w=50919915
    • Gość: ola Re: witchcraft swiat IP: *.adsl.inetia.pl 22.05.07, 09:14
      To pierwsza wróżka, do ktorej trafiłam. też mi się pokręciło w życiu, dlatego
      szukalam. Jej wróżba była pozytywna, dużo się zgadzalo, ale czy się sprawdzi?
      Spróbowalam jeszcze u innej, podobnie wróżyła, więc pozostaje mi wierzyć, że ta
      pierwsza miala rację i wierzę, że to, co napisala sprawdzi się. Musze tylko
      cierpliwie czekać i robić swoje.
      Mam wrażenie, że ta kobieta coś w sobie ma, a jej wróżby się sprawdzą. Źyczę ci
      tego.
      • Gość: bu Re: witchcraft swiat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.07, 14:27
        mnie tez pozostaje czekać. tylko że to czekanie dłuży się i dłuży a tu jeszcze
        przede mną 4 miesiące takie podobno...:( 4 miesiące nerwów i wewnętrznego
        szarpania. no nic..
        • Gość: Karola Re: witchcraft swiat IP: *.toya.net.pl 22.05.07, 15:21
          Korzystalam 2 razy. Za pierwszym razem hmm sytuacja srednio opisana, tzn nie
          wszystko sie zgadzalo, natomiast final sytuacji byl taki jak opisala.
          Skorzystalam poraz drugi po pol roku i czekam...mam dystans, jakos nie wierze
          by to sie moglo sprawdzic...ale kto wie.
          • Gość: gosiaczek Re: witchcraft swiat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.07, 17:02
            Ja byłam u tej pani osobiście. To co wywróżyła, tylko kawałeczek było trafne.
            Ale to co tyczy się przyszłości nie trafiła.Wywróżyła że nie ukończę studiów. a
            właśnie je skończyłam. I kilka różnych bredni które nie miały miejsca.
            Do niej napewno juz nie pójdę.
            • Gość: anka Re: witchcraft swiat IP: 198.28.69.* 22.05.07, 17:07
              U mnie odpowiedź byla na tak/nie, tak więc nie może być mowy o złym
              zrozumieniu.
              I sie nie spełniła, mysle tez ze sie nie spelni. Niemniej znajdziesz na forum
              głosy osób zadowolonych.

pozdrawiam,
    • agrentowy4321 Re: witchcraft swiat 06.03.23, 10:26
      To elektryzuje wręcz
    • irona.sonata Re: witchcraft swiat 26.04.23, 23:40
      O Boże
    • astupasa Re: witchcraft swiat 16.01.24, 13:28
      Byłam często bardzo często gdy Pani przyjmowała w Magicznej Księgarni na Piotrkowskiej 92. Bardzo dobra wróżka, oddana swojej pracy, pełna pasji, szacunku do ludzi. Ona nie mówi o duchowości, nie mówi frazesów pustych słów, ona jest prawdziwą wróżką, która nie ma czasu na frazesy. Pomaga!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka